Hozzászólások - LanMaffia
Dátum: 2017.05.30. 12:42:57
A medálok között fogod megtalálni a profilképed alatt a karakterlap oldalon. Kicsi, piros, kör alakú.
Dátum: 2017.05.30. 12:41:56
Na ez az. Annyi erőforrás jött a veremben, hogy egy év alatt se használom el. Jött még mellé 4 templomi pálca is. 4! Így már csak mindösszesen 31 darab van. Térkapu stimulátorokból meg már van 3400 pontom. Taps. Lehet venni relikviakupont is 40-50 őskőért, de kell belőle már 600 ha akarok egy új relikviát, ami 5%-al többet ad valamilyen semmilyen bónuszt nem adó mytokronit szerzésére.
Legyen már valami célja ezeknek!
Legyen már valami célja ezeknek!
Dátum: 2017.05.30. 00:59:40
Na végignyomtam. Valahol otthagytam egy pontot, de a fenét se érdekli már. Lehetne ez a cucc valamivel izgalmasabb vagy akármi, nem történik semmi, csak küldetés, állatszint, lépek párat, kaland, küldetés, stb. Persze én ne dumáljak, BU alatt 20-szor ennyit is lenyomok, de ez abszolút nem normális így
Dátum: 2017.05.30. 00:41:30
Dátum: 2017.05.29. 23:23:54
Ne hülyéskedj, hogy 25 szintes. Olyan nincs a földön aki ezt élvezettel végignyomkodta.
Dátum: 2017.05.29. 22:42:01
Na halljátok, lenyomtam most 12 szintet, de már végletekig unom az egész. Mennyi van még ebből? 50 szint?
Dátum: 2017.05.26. 11:23:32
Én kaptam 2500 törmeléket V1-en.
Dátum: 2017.05.25. 10:38:22
Nálunk V1-en ha minden igaz még csak 5 darab 3 medálos volt. Unr34l számolgatta, nem én
Dátum: 2017.05.23. 10:09:15
Ja én nem szarkasztikus akartam lenni, teljesen komolyan gondoltam De köszi ezért Azt hiszem lassan olyan fázisban vagyunk hogy minden lélegző játékost meg kell fogni
Dátum: 2017.05.22. 16:40:36
Jaja, skype konf tel. Vagy vaklicit. Mondjuk ez utóbbit meg is lehetne valósítani.
Pl.: 16:00-től 16:15-ig szerveridő szerint, 5 tétel. Egyre lehet licitálni, a következő formában:
Tételszám, dukát.
Kiértékelés után a legtöbbet ajánló nyer automatikusan.
Pl.: 16:00-től 16:15-ig szerveridő szerint, 5 tétel. Egyre lehet licitálni, a következő formában:
Tételszám, dukát.
Kiértékelés után a legtöbbet ajánló nyer automatikusan.
Dátum: 2017.05.17. 13:14:47
Wuhú!
Dátum: 2017.05.17. 10:33:29
Én arra gondoltam Miklós, hogy ha esetleg belefér a mostani update-be, lehetne kicsit frissíteni a fókuszkristály - térkapus relikvia vonalon. Sok fejlesztés bekerült a csatlósvonalon, és ezekhez párosítva lehetne új tárgyakat, kombinációkat kiadni.
Pl.
epikus térkapus gyűrű és nyaklánc amik plusz 1-1 dirániumot adnak
fókuszkristályok, amik a megszerezhető mytokronitok mennyiségét növelik x %-al
fókuszkristályok, térkapus tárgyak, amik a csatlóscsatákban szerezhető TP-t növelik x-el
Ezek viszonylag alacsony szintre is betehetőek és x szintenként lehet erősebbre váltani belőlük.
Pl.
epikus térkapus gyűrű és nyaklánc amik plusz 1-1 dirániumot adnak
fókuszkristályok, amik a megszerezhető mytokronitok mennyiségét növelik x %-al
fókuszkristályok, térkapus tárgyak, amik a csatlóscsatákban szerezhető TP-t növelik x-el
Ezek viszonylag alacsony szintre is betehetőek és x szintenként lehet erősebbre váltani belőlük.
Dátum: 2017.05.16. 10:29:18
Nekem ez a fajta krafting nem tetszik Nincs is semmi szükségem a tulajdonságokra, úgyis csak klónokkal harcolunk.
Dátum: 2017.05.02. 14:19:13
Hát nagyon nem éri meg pörgetni szerintem, mert nem jár ajándékcsomag így a CSP-ért
Dátum: 2017.05.01. 11:51:43
Viszont ez már igencsak szép diránium mennyiség Amint sikerül elérned egy 30-as barna szintet mindjárt szemmel látható lesz az erősödés.
Dátum: 2017.04.28. 13:17:36
Jó, csak én a 435-ös szintet állítanám be feltételnek
Dátum: 2017.04.13. 15:58:17
Azt nem mondtam, hogy mindig meg is csinálom Amíg jönnek a csaták fixen, addig én se ugrálok. 2 hetente mindig ránézek, hogy kell-e frissíteni, varázslatot pl. igyekszek mindig venni. Ez a kheszon tartalék miatt ingyen van.
Azért az ősköves tárgyakat se vesszük kilóra, csak azért mert ad még egy keveset valamire. Megnézzük, hogy kell-e az a valami, és akkor vesszük meg. Most már azért többnyire nem, mint igen
Azért az ősköves tárgyakat se vesszük kilóra, csak azért mert ad még egy keveset valamire. Megnézzük, hogy kell-e az a valami, és akkor vesszük meg. Most már azért többnyire nem, mint igen
Dátum: 2017.04.13. 15:12:03
Azért azt érdemes szem előtt tartani, hogy az elavult felszerelés viszonylag jó visszaváltási aránnyal eladható. Így egy új kard és egy régi kard között kb. 2 aranyfókusz különbség van. Mondjuk 3 állatnál és 4 tárgynál ez már 24 fókusz. Na de ez még mindig kijön 24k kheszonból. Nekem egy komplett felszerelés szett csere 3 állatnál kb. 150 őskőből megvan. De szerencsére már elég lassan lépkednek szintet
Dátum: 2017.04.09. 19:18:11
Én többet tettem bele már az elejétől kezdve, és arra mentem hogy 10-ből 10-et nyerjek, a lehető legtöbb dirániumot kiszedve, kémkedésekkel, számolgatásokkal, stb.
A sorsolásos rendszer most ilyen. Gondolom azért lett így, mert mindenki ugyanonnan indult. Nagyon sokáig volt közvetlen vetélytársam 80-as és 110-es szintű karakter is (én 260 vagyok most), így tehát induláskor azonos-körüliek voltak az esélyek. Mint pl. egy új világon is.
A bajnoki meg idővel kiegyenlítődik jobban, de ha bajnokit akarsz nyerni, akkor az alap küldetés-pörgetésen kívül többet bele kell tenni.
Úgy gondolod, hogy reálisabb lenne, ha nevezéskor lenne mindig 3-4 standard kategória harci erő besorolás alapján?
A sorsolásos rendszer most ilyen. Gondolom azért lett így, mert mindenki ugyanonnan indult. Nagyon sokáig volt közvetlen vetélytársam 80-as és 110-es szintű karakter is (én 260 vagyok most), így tehát induláskor azonos-körüliek voltak az esélyek. Mint pl. egy új világon is.
A bajnoki meg idővel kiegyenlítődik jobban, de ha bajnokit akarsz nyerni, akkor az alap küldetés-pörgetésen kívül többet bele kell tenni.
Úgy gondolod, hogy reálisabb lenne, ha nevezéskor lenne mindig 3-4 standard kategória harci erő besorolás alapján?
Dátum: 2017.04.09. 18:34:54
A csatlós viadalban mindenki egy kategóriában indul először. Az első pár játékos kap bajnoki medált, amiből kategóriánként hármat lehet szerezni (én már most nem is kaptam). Ha ezek közül a hármasok közül kigyűlik egy újabb csapatra való játékos (azt hiszem 6), akkor ők új kategóriában indulnak. Így idővel a legalsó kategóriában valóban a legkevesebb harci erejű játékosok lesznek csak. Akik idővel szintén fentebb jutnak majd.