Hozzászólások - Fsanyi82
Dátum: 2018.07.18. 12:39:18
160 kihívás token ért ha ki veszem a fétist , azt azonnal fel is tudom használni ,? ha igen akkor a 110 es torony szintért az event végén fétis szilánkot kapok ?
Dátum: 2018.07.18. 12:38:04
viszont nem látom előre , hogy a következő szörny tűz, víz stb e , vagy csak nem jól nézem ? veszteni még nem sikerült csatát , ha vesztek nem mehetek tovább? vagy hányszor lehet újra próbálni egy szintet ?
Az ígért le írás el maradt az eventhez
Az ígért le írás el maradt az eventhez
Dátum: 2018.07.15. 11:21:13
kell pár nap ameddig mindenhonnan nézve az új kép fog látszani
az okot nem tudom csak évek alatt ezt tapasztaltam
az okot nem tudom csak évek alatt ezt tapasztaltam
Dátum: 2018.07.15. 08:54:32
Igen kapnak
Ha nyersz többet ha vesztesz kevesebbet
Ha nyersz többet ha vesztesz kevesebbet
Dátum: 2018.07.09. 15:52:49
nem kell teszt szerveres előny senkinek szerintem meg
akkor jövő héten
kár, hogy a héten vagyok szabin aztán nem elsz semmi időm játszani ismét
na mindegy
akkor jövő héten
kár, hogy a héten vagyok szabin aztán nem elsz semmi időm játszani ismét
na mindegy
Dátum: 2018.07.09. 12:50:32
Indul holnap?
Dátum: 2018.06.18. 20:05:22
Horda trófea esik Ritkan univerzum ládábol is
Azt pedig az univerzum fétis Utan kapod naponta
Az univerzum fétis pedig a bolygó ura Masodik univerzum piramis végső jutalma
Azt pedig az univerzum fétis Utan kapod naponta
Az univerzum fétis pedig a bolygó ura Masodik univerzum piramis végső jutalma
Dátum: 2018.06.17. 18:51:32
Sokszor jartam így
Egyesevel Vedd at vard meg még betölt mind ig újra az oldal
Jutalmat megkapod de kuldibe gyors katt miatt 3-4nek szamolja csak
Egyesevel Vedd at vard meg még betölt mind ig újra az oldal
Jutalmat megkapod de kuldibe gyors katt miatt 3-4nek szamolja csak
Dátum: 2018.06.12. 15:05:55
Ez úgy van, hogy akkor van vége ha az összes xeno ki van vegezve
Dátum: 2018.06.08. 15:56:37
csináltam neked még egyet ami nem jelent kihivást de legyen egyel több
Dátum: 2018.06.08. 15:48:15
nem azon van a hangsúly hogy most épp pénzért jönne plusz egy affinitás, hanem annak legalább van értelme , a vadász zsákmánnyal szemben
Dátum: 2018.06.07. 16:16:36
Egyel több affinitas nem hiszem boritja a jatekosok közti különbségeket
Van akinek már 60 db van nekem még csak 32 tehat johetne sűrűbben is
Van akinek már 60 db van nekem még csak 32 tehat johetne sűrűbben is
Dátum: 2018.06.06. 18:44:50
20.000 Ft, azaz legalább 1540 őskő vásárlása esetén:
2 fétis joker, 2 sajtoló medál, 40 univerzum ládikó, 50 kisebb vadászzsákmány, 250 aranydukát, 70 ősi arany joker, 600 mytokronit joker
a vastagon szedett tételek helyett inkább egy mitoaffinitás lehetne (tehát a két tétel helyett egy db mitoaff)
A sajtoló medáloknak valahogy nem lehet érzékelni a hatását és jön máshonnan is (sz.kerék, ha kell ha nem)
1 másodperces vadászat és verem xeno landi mellé a vadász zsákmány kb felesleges , és ahol van tudás fa ott szintlépésre is jön amennyi kell kisebb szinten is (ott meg amugy is keveset vadászik aki normálisan fejleszt és költ is a játékra aki meg nem költ annak meg mindegy van vagy sem , mert ezért a 20 ezres csomagot nem fogja meg venni)
mitoaffinitás pedig azért lenne hasznosabb, mert ígéret szerint jön az uj fétis a kihívás tornyából , és semennyi mitokronit nem elég egyenlőre
2 fétis joker, 2 sajtoló medál, 40 univerzum ládikó, 50 kisebb vadászzsákmány, 250 aranydukát, 70 ősi arany joker, 600 mytokronit joker
a vastagon szedett tételek helyett inkább egy mitoaffinitás lehetne (tehát a két tétel helyett egy db mitoaff)
A sajtoló medáloknak valahogy nem lehet érzékelni a hatását és jön máshonnan is (sz.kerék, ha kell ha nem)
1 másodperces vadászat és verem xeno landi mellé a vadász zsákmány kb felesleges , és ahol van tudás fa ott szintlépésre is jön amennyi kell kisebb szinten is (ott meg amugy is keveset vadászik aki normálisan fejleszt és költ is a játékra aki meg nem költ annak meg mindegy van vagy sem , mert ezért a 20 ezres csomagot nem fogja meg venni)
mitoaffinitás pedig azért lenne hasznosabb, mert ígéret szerint jön az uj fétis a kihívás tornyából , és semennyi mitokronit nem elég egyenlőre
Dátum: 2018.05.22. 00:02:42
magas szintű állatok Ez ellen is van AF képesség, mégpedig a járvány
Járvány:
Minden szintje 0,5%-kal csökkenti az ellenfeled állatainak elnyelését a harcban.
továbbra is azt mondom magas szintű állatok , az , hogy azoknak a fele elnyelést le lehet venni af el az nudli
1221. Szint
Elnyelés: 6424
ennél sokkal nagyobb állatok is vannak nálam kisebb szintűeknél is
de amugy meg nincs jelentősége ameddig kicsi a kari nem észrevehető , amikor meg már nagy nem ezen fo mulni egy csata
Járvány:
Minden szintje 0,5%-kal csökkenti az ellenfeled állatainak elnyelését a harcban.
továbbra is azt mondom magas szintű állatok , az , hogy azoknak a fele elnyelést le lehet venni af el az nudli
1221. Szint
Elnyelés: 6424
ennél sokkal nagyobb állatok is vannak nálam kisebb szintűeknél is
de amugy meg nincs jelentősége ameddig kicsi a kari nem észrevehető , amikor meg már nagy nem ezen fo mulni egy csata
Dátum: 2018.05.21. 11:52:48
magas szintű állatok és narancs mito képesség
meg oldva magas elnyelés
meg oldva magas elnyelés
Dátum: 2018.05.19. 16:13:47
a megmaradt energia fele át megy a következő verembe
Dátum: 2018.05.15. 21:35:38
a p.. é dobál le a fórum is már meg a játék is 5 percenként...
írtam volna ide egy kicsit hosszabb monológot erre küldés aztán üzenet sehol mert kidobott a szerver ..
le nem írom újra
röviden
nem ilyen alma kellett volna hanem a célokat kellene nullázni ...
nem érzem lét jogosultságát még az almának 1400 feletti legyőzött szörny után is van még bőven célpont , inkább adjatok uj célokat meg a plazmát lehessen valamire váltani vagy használni mert a verem pálca nem opcio 1-2 db után
a kiégett sem mert hegyekbe áll és az energiakoncentrátum sem sokat ér semmilyen szinten ...
többit nem írom ujra
írtam volna ide egy kicsit hosszabb monológot erre küldés aztán üzenet sehol mert kidobott a szerver ..
le nem írom újra
röviden
nem ilyen alma kellett volna hanem a célokat kellene nullázni ...
nem érzem lét jogosultságát még az almának 1400 feletti legyőzött szörny után is van még bőven célpont , inkább adjatok uj célokat meg a plazmát lehessen valamire váltani vagy használni mert a verem pálca nem opcio 1-2 db után
a kiégett sem mert hegyekbe áll és az energiakoncentrátum sem sokat ér semmilyen szinten ...
többit nem írom ujra
Dátum: 2018.05.15. 21:20:01
ha prém és vip tag leszel egybe akkor több ponttal tudod növelni egyszerre a specelt tö-det (meg mást is) ott ki fogja írni mennyi a kedvezményed (bár ezt a "fejlesztés" előtt is ki írta
a szerencse sor elvben jót ír
a szaki kedvezmény mindegy mibe öltözök 77% on kiakadt ,-pedig elég régen 80% már
a szerencse sor elvben jót ír
a szaki kedvezmény mindegy mibe öltözök 77% on kiakadt ,-pedig elég régen 80% már
Dátum: 2018.05.01. 12:55:21
eltelt közel 25 óra az event vége óta és még senkinek nem tűnt fel, hogy senki nem kapott a bu event toplistásai közül semmilyen jutalmat
főképp az feltűnő, hogy még mindig nincs univerzum ura v urnője cím senkinek egyik szerveren sem
kufár egyébből ideje lenne kiszedni a landragor ostort és a bu alatt vehető tápokat
főképp az feltűnő, hogy még mindig nincs univerzum ura v urnője cím senkinek egyik szerveren sem
kufár egyébből ideje lenne kiszedni a landragor ostort és a bu alatt vehető tápokat
Dátum: 2018.04.28. 08:40:15
Mettől meddig volt Franciaország császára Bonaparte Napóleon?
1785-1805
1804-1810
1999-1815???
1804-1815
1785-1805
1804-1810
1999-1815???
1804-1815