Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - pityu

Dátum: 2009.12.19. 20:32:02
Az ember próbál normálisan hozzászólni, erre mi a reakció... tudjátok mit, beszélgessetek egymással, mert ahogy én látom itt rajtatok kívül mindenki más csak hülye, hazudozó, másokat vakító, utolsó kis vmi.

Bocsánat...., FaustOne....., legközelebb .....privátban..... engedélyt.... kérek... tőled, hogy.... megszólalhatok-e....

Egyébként szándékosan nem címeztem senkinek sem a posztot, hagyván hogy magára ismerhessen benne bárki, nos ez megtörtént.

Tudjátok mit, legyen akármilyen a következő V4, fogadalmammal ellentétben ott leszek, és kaptok megint egy kis leckét. Bár még alszom rá egyet, lehet inkább nagyot.
Dátum: 2009.12.19. 18:28:31
Fix beugró. Elég érdekes ötlet, nem azt mondom, hogy rossz. Nem látom, hogy lehetne megvalósítani igazán jól. Hogy tájékoztatják az embereket erről? Nem azt a 100-at, aki fórumozik. Hogy lövik be az értékét? Mármint, hogy egy olyan játékos is hajlandó legyen megfizetni, aki amúgy nem fizet a játékért, mindezt úgy, hogy legyen elég játékos, ami kitermeli azt a pénzt, amit kitermeltek az eddigi V4-ek. Mert ugye vannak, akik jelentős kavicsot költöttek a játékra (valószínűleg jóval többet, mint a fix beugró érték, már ha úgy állítjuk be, hogy több amúgy nem fizető játékost is vonzzon a dolog). Valahogy nem tudom elképzelni, hogy ezt meg lehetne úgy valósítani, hogy megérje a Beholdernek is. Az ötlet abból jött, hogy ne húzzon szét ennyire a mezőny, hogy izgalmasabb legyen. És valóban jobb is lenne, de mint ahogy az már annyiszor elhangzott leginkább a prémium tagságért járó plusz CSP az oka. Mennyi ideig is tart a V4 kb.? 2, esetleg 3 hónap? Ha még jól rémlik akkor 2000 HUF körüli utalással ennyi időre lehet fedezni a prémiumtagságot, és még marad is belőle némi kavics. Kétlem, hogy a fix beugrót ennél jóval alacsonyabb összegben állapítanák meg, ergo nem érné meg a szervert üzemeltetni, és nagyon kevés játékos lenne az eddigiekhez képest. Tehát én a megoldást abban látom, ha prémium tagságtól elvesszük a plusz CSP-t és adunk helyette mást, ami még mindig megéri, hogy az ember tag legyen. Igen, vmi kell, mert aki fizet, az igenis kapjon pluszt. Nekem most olyanok jutottak eszembe, hogy: csak az hordhasson ősköves felszerelést, aki prémium tag. Szándékosan nem azt írtam, hogy csak az vehet, mert ez esetben kiváltják 3 napra, megveszik a cuccot és használják. Ha vki nem prémium tag, akkor ne lássa az ősköves felszereléseket, fókuszkristályokat a lélekkufárnál, ha pedig lejár, és van rajta ilyen felszerelés (akár beillesztett fókuszkristály), akkor a rendszer egyből ledobja róla az adott dolgot. Persze ehhez programozni kéne. 15% alatt regenerálódhatnának lassabban, felette gyorsabban, vadászati idő kevesebb lenne nekik, még kevesebb LE-t lehetne tőlük rabolni. Ezek csak ötletek, a lényeg, hogy a nagy mezőny széthúzást okozó plusz CSP-k helyett kellene találni mást, ami miatt igenis megéri prémium tagságot váltani. Aki totális egyenlőséget akar azok kötött akik fizetnek a játékért és akik nem, az gyorsan felejtse el, mert álmot kerget.

Amúgy csak azért beszéltem a fix beugró ellen, mert én nem szeretném, hogy ilyen legyen. Mert akkor kiderülne, hogy igazából nem is értek a játékhoz, és a hozzászólásaimmal csak a népet próbálom butítani, vakítani. Meg nem lenne meg az előnyöm, amit pénzért meg tudok veni, és szana-szét kapna mindenki. Igen, mert én végig prémes cuccokban flangáltam, és sütöttem maxon kutat (kétszer is bibííí), mert csak egy pénzes dög vagyok! Viszont a fajtámból él a Beholder Kft.

OFF:
Kezdek én is berágni a nyuszikra... akármilyen topicba tévedek, tuti hogy szó van róluk... akár felbukkantak ott akár nem, akár közük van a topichoz akár nem. Bezzeg a Tyrantot már nem emlegetik, hol vannak a régi szép idők! Nincs mese, ki kell küldeni pár hadüzenetet, elsütni egy-két citadellát, mert ez így nem mehet tovább!

ui: Nem, még mindig nem vagyok nyuszi, de tudom a napocskám már megvan hozzá.
Dátum: 2009.12.10. 22:02:37
Eljött a pillanat, mikor be kell, hogy jelentsem, hogy a mi szövetségünk a legrégebbi. Csak nagyon sokáig bújkáltunk a föld alatt. Maroknyian voltunk csak az ellenség ellen, meg kellett húzni magunkat. De íme, itt a bizonyíték... már 1970-ben is volt fórumbejegyzésünk!

http://img231.imageshack.us/i/1970.jpg/
Dátum: 2009.12.09. 20:27:01
Ha szintkorlát van, akkor meg mindenki más ugyanígy van veled szemben. Egyébként meg jelenleg 2-3 olyan szakija lehet vkinek, ami 5-tel max fölött van, mint neked. Plusz még mindig dönthetsz úgy, hogy leküzdöd a fertőzést, ha nem, akkor meg tudod, mit vállalsz vele. Amelyik szaki esélyes, hogy a többségnél növelt a fertőzés leküzdése miatt, azt kiválasztod, hogy nem akarsz "harcolni" vele.
Szerinted kik vannak többségben? Akiknek azért lenne nehéz, mert olyan nagy a szakiösszegük, hogy jóval magasabb szintűekkel kellene összemérniük magukat (fertőzést leküzdők) vagy azok, akik azért szívnak, mert a közelükben vannak olyan magas szakiösszeggel, mint mondjuk Te?

jav: helyesírás
Dátum: 2009.12.09. 20:10:17
Nekem ez nagyon tetszik. Hasonlón agyaltam már én is, akkor abból jött az ötlet, hogy a legtöbb epik sebzést elérő szerver szinten, és kaphatna vmi plusz epik sebzést adó tárgyat másik világra.

Tuti kell korláta erre a medálra is, hogy mennyi lenne a jó, azt nem tudom, mivel ahogy Freez írta, ezért többet kell azért dolgozni. De ha meg azt nézem, hogy ugyanúgy 1%-ot ad, akkor a 12-t mondanám logikusnak.
Dátum: 2009.12.09. 19:04:18
Idézet: Darah - 2009.12.09. 18:16:52
És ez ellen hogyan lehet védekezni?
Mármint az ilyen jellegű támadások ellen?

És mennyiben lesz az fair, ha özön szinttel nagyobb, tehát SZÖ-re is többet költhetett tag támadhat? Főleg maxon túl húzott szakis 0 fertőzöttek, akik ellen gyak esélye sincs egy gyógyulatlannak.

A számok lehet kicsit nagyra sikeredtek, az alapötlet a lényeg arányaiban, lehet ez 500, 400, 300, 200 és 100 is vagy még kisebbek. A lényeg az lenne, hogy nem szint lenne a támadási korlát és hogy azt választhatod ki, hogy melyik szakiddal nem akarsz "harcolni".
Dátum: 2009.12.09. 17:54:29
Szerintem legyen neki plusz menüpont, különüljön el a portyázástól, mondjuk a nagyon frappáns Barátságos portya névem. Legyen egy ugyanolyan ablak, mint a sima portyánál csak ne TÖ hanem SZÖ legyen megjelenítve. A támadhatóság ne szint függő legyen, hanem SZÖ. Maradjanak meg a %-ok (100, 80, stb.) Alapból 1000 SZÖ különbségre lehessen támadni, akit így elvernek az legyen 80%-os és ekkor már csak olyan tudja megtámadni, akinek max. 800-zal több vagy kevesebb az SZÖ-je, 60%-nál 600, és így tovább.

Jutalomnak szerintem jó a kristálypont.

Szakértelmeknél ne játszon a VF, gyűlöletek, szinguláris. Illetve én megfordítanám az eddig hallottakhoz képest, és inkább azt mondanám, hogy mindenki kijelölhet 5-7 szakértelmet, amivel nem akar "harcolni", és ezen a listán lehessen módosítani mondjuk hetente.
Dátum: 2009.12.09. 08:06:01
Ez akármilyen célra igaz. Nem lehet olyat kitalálni szerintem, amiben a jobbak nem húznak el azoktól, akik esetleg tapasztalatlanabbak vagy kevesebb időt tudnak a játékra fordítani, vagy nincs meg hozzá a megfelelő csapatuk, hogy felvegyék a versenyt. De egy szövetségi küldetéses rendszerben talán jobban lehetne akadályozni egymást, ha olyan jellegűek a küldetések (legyen a háborús bevételetek x, HT birtoklás X napig egyhuzamban). Mivel ez ahogy írtad amúgy is fejlesztési terv, talán a V4 jó lenne tesztnek hozzá.
Dátum: 2009.12.09. 07:17:27
Idézet: Miklós - 2009.12.08. 22:44:52

Nem tudunk 3-4 hetet csak azon dolgozni, hogy egy 2 hónapig futó alternativ szerver más játékélményt adjon, mert közben a normál játékot is fejleszteni kell.

Nem egyszeri dolog lenne, mert gondolom többször újra fog még indulni a V4. Inkább egyszeri befektetés, ha jól meg lenne csinálva, több embert vonzana.

Idézet: Miklós - 2009.12.08. 22:44:52

Az, hogy 3x sebesség helyett 2x legyen, de tartson tovább - ez megvalósítható, kérdés, hogy a többség szeretné-e. Játékidőt csökkentő, redukáló effektek azon kívül, amelyek folyamatosan kerülnek be a normál játékba, nem lesznek.

Nekem a legnagyobb problámám, hogy a jelenlegi cél megköveteli (ha nyerni akarsz), hogy egész nap gyakorlatilag gép elött legyél... ölni kell a napi két epikust, a kettő között meg költeni a CSP-t. Nekem a géphezkötéssel van bajom, és 1,5-2 hónap bőven elég belőle...

Normális célok kitalálása sokat lendítene már a jelenlegi koncepcióval működő V4-en is.
Dátum: 2009.12.08. 16:12:39
És ez miért jó így? (a JV kérdezem)
Dátum: 2009.12.08. 15:56:06
Én sem látom a lélekkufárnál... elkértem a szövegét viszont:

Felhasználásakor megadhatsz egy végzeturat, aki ellen, ha megtámad, láthatatlannak fogsz számítani. Csak max-15 vagy alacsonyabb szintű karakter használhatja, és csak ilyen karakterre. Újabb ital felülírja az előzőt.

Valaki fordítsa ezt le nekem magyarra.
Dátum: 2009.12.07. 21:02:54
Ez lélekkufárnál is hasznos lenne, nem kéne 10-szer rákattintani a gyógyital megvétele gombra.
Dátum: 2009.12.07. 12:42:15
Re: kínzókamra
Ma, 10:42:00
Idézet: pityu - 2009.12.05. 09:19:23
Hali!

Ha vki elvisz reggel, akkor mindenki más aki késöbb elvisz az első kamrázás után kapja az LE-t, ez eddig szerintem tiszta is mindenkinek. A bonyodalom itt jön.
Ha "A" elvisz 4:00-kor. Elkezdek vadászni egészen estig. 20:00-kor kiszabadulok "A" kamrájából. 20:05-kor elvisz "B". Kap-e LE-t "B"? Én azt mondom nem, de a többiek szerint igen...
Szerintem "B" csak az esetben kap, ha még el tud vinni 20:00 elött, feltéve, hogy nem szabadulok ki Tőle is... ugye így működik?

Köszi!
Lord

Hali!

B is kap utánad LE-t. Igazából ez úgy működik, hogy ahogy írtad is, onnantól hogy aznap valaki először elvisz a kamrába, elkezd számolódni, mennyi LE-t szereztél aznap, és aki kamra-frissítésig (kb 3:15) bármikor elvisz kamrába, és nem szabadulsz ki, az részesül az LE-dből. (nyilván nem ez a legpontosabb megoldás, viszont ez a legegyszerűbb és ez eszi a legkevesebb erőforrást)

Baraty

Idézet: pityu - Ma, 11:27:47
Hali!

Tehát, ha vki elvisz reggel 6-kor, én hiába szabadulok ki től 7-kor, az egész napi vadászatom után kap LE-t az aki 7 után elvisz? Ez nem logikus így!

Lord

Hali!

Lehet h nem logikus, de így működik. (erre írtam hogy meg lehetne oldani másképp is, csak az jóval bonyolultabb)
Azt még elvileg aránylag apró módosítással meg lehet oldani, hogyha valaki kiszabadul a kamrából, és ezzel nincs már senki kamrájában, akkor nullázódjon a számláló. Ha ez ennyire gond, vesd fel a fórumon, és ha van rá igény megcsinálom.

Baraty

Na szóval, részemről van rá igény, van mellettem még vki?
Dátum: 2009.11.19. 20:59:18
Ha már ilyen szépen rendbe lettek rakva a szakértelmek a tudaturbó listában, akkor nem lehetnek, hogy ne szepeljenek azok, amik 0-án vannak illetve alapból maxon?

Plusz látom kikerültek a felhasználható kristálypontok a karakterlapra, a lélekgyémántok is kikerülhetnének.
Dátum: 2009.11.18. 19:05:44
Én azért mondanám a legdurvábbnak, mert ennek a tágynak a segítségével be tudsz szerezni záros határidőn belül egy másik brutál tárgyat vagy éppen tárgyakat. Ezt pedig a többi erős tárggyal nem tudod megtenni. Ergo ennek a tárgynak a segítségével igen hamar begyűjthető több nagyon erős, táp relikvia. A mi szövetségünkben is vagy egy bérlet, később vette meg a tulajdonosa, mint én a relikviámat és drágábban, mégis 2 hónap alatt 4* annyi dukátott szedett össze, mint én, és nem azért, mert jóval több ismételhetőt csinált.
Dátum: 2009.11.18. 18:20:48
Ezért nagyon durva az aukciós bérlet, szerintem. Tovább megyek, a legdurvább tárgy az aukción...
Dátum: 2009.11.17. 16:42:51
V1-en is van már egy inspirátor, ahogy már jelezték, szerintem nem kéne így már piszkálni. Ha vki nagyon fél tőle, szerezze meg, hogy másé ne legyen.
Dátum: 2009.11.17. 13:51:22
Valóban félresikerült mondat lett. Bocsi, nem rossz szándékkal írtam.
Dátum: 2009.11.17. 13:26:07
Idézet: Blackjack - 2009.11.17. 13:17:03

Taktikákról meg ilyesmiről felesleges -szerintem- beszélni, mert egyáltalán nem ez döntött. Én a Khatifokhoz csapódtam, és én úgy látom, hogy nem a taktika döntött, hanem a gondosan összeválogatott csapat, de ez várható volt, és így is van rendjén:) Annyi a tanulság, hogy ha nyerni szeretnéd a versenyszervert (csapat szinten), akkor szedd össze az indulás előtt a megfelelő embereket;)

Köszönöm, hogy ezt leírtad, nem akartam én, mert már így is nagyképűnek tűnök egyesek szemében. Teljesen egyetértek, hogy akkor eldölt, és az a fő ok.
Dátum: 2009.11.17. 11:50:10
Idézet: Qlminator - 2009.11.17. 10:45:05
Idézet: pityu - 2009.11.17. 09:08:36
Szerinted miért volt nekünk csak 5-ös akadémiánk? Lehet hogy mégiscsak tudnánk neked is tanítani még ezt-azt.

Biztos tudnátok, de ez épp egy alapos baklövés volt. Tehát nem pont ezt kéne felhozni.

Az eredményünk szerintem inkább engem igazol. De nagyon szívesen meghallgatom, miért is lett volna szükség a manakonstra vagy éppen az ultraspecre...

Idézet: Faust0ne - 2009.11.17. 10:41:59
én értem Pocok....csak nem szeretném ha mindenféle Pókocska leoltogatna hogy ő igenis jobb nálam mert nyert a szövije...meg hogy kérjek tőle tanácsot...ez undorító...és beképzelt dolog...én tisztellek téged....nagyon is....de ne verje már a nyálát...meg ne szóljon már bele olyan aki nem is érti miről hadoválok....nem kell hülyének nézni a másikat oszt annyi....de én tünök innen mert idegbajt kapok...

Légy szíves idézd nekem, hogy hol írtam azt, hogy jobb vagyok nálad csak azért, mert nyert a szövetségünk, és kérj tőlem tanácsot, illetve azt hogy hülyének nézlek. Nagyon szívesen bocsánatot kérek, ha valahol ez megtörtént volna. Ha pedig csak így jött le, és valamit magadra vettél, az a Te magánügyed, de én ezt így nem jelentettem ki.

És valóban nem értem, hogy miről hadoválsz, ezt jól látod.