Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Tosf

Oldal: 12345
Dátum: 2015.07.05. 14:31:23
minden hordának más a bónusza
a zafíré(utoljára) ez az event!
amúgy ott a hűség záloga, szöviváltás, minden lehetőség adott, nem kellene problémaként felvetni, hogy az adott nyeremény(mindent összevetve ez a legcsekélyebb) éppen rád nem vonatkozik!
Dátum: 2015.06.29. 20:19:33
a kalandokkal kapcsolatban csak annyi az észrevételem, hogy amit Offs írt, az tök jó annak, aki nem használ kristályt a kalandokhoz. Viszont velem egyetemben, sokan vagyunk, akiknek kalandonként kell átöltözni, mert különben nem győznénk kristályitalt vásárolni
engem jobban zavar a kalandoknál, hogy KALAND(másol)-megnézni mit tartalmaz-kiírni, majd nézni a következő kalandot, és így tovább...
a 15 kaland teljesítése jelenleg a leghosszabb sokunk számára
na ezzel sincsen semmi baj, csak mint sokan írják, mondják, van erre egy script, ami "kibontja" a kalandokat. sokan használják elvileg, tehát nem lehet annyira gáz, nem befolyásolja a karaktert.
jó lenne ezt mindenki számára elérhetővé tenni, vagy egye fene, kavicsért vásárolhatóvá tenni.

ami még sok klikket, görgetést spórolna, az egy egyéni "hátizsák" lehetne, ami(egye fene ez is legyen kavicsos opció), ahova el tudnánk süllyeszteni az alapban nem minden nap használatos dolgokat, ne kelljen egy mini event alatt az invertory aljára gördülni, egy-egy kibontás miatt!
nem hinném hogy mindennapos használati tárgy egy dukáttermő, stimulátor, csatlóskristály, buzogány, vagy bármi, de ezt nagyon sokféle képen meg lehetne oldani szerintem.

még egy kis ötlet: szakértelmek egyéni kijelölése(jaj, mit is akartam fejleszteni...)
mint az ultraspec, csak egyéni kijelöléssel, kijelölésekkel.

most hirtelen ennyi jut eszembe a témával kapcsolatban.
Dátum: 2015.05.04. 22:20:04
tavaszi ládikó:
A következő tárgyak(at) találtad: húsvéti ládikó
ha azt kinyitom mit kapok?
farsangi ládikót
egyetértek Lújzival!
minden ami fejlesztés, és új, annak örülni kell, és a jó oldalát meglátni, nem egyből lehurrogni!
pénz ide, pénz oda, ezzel az erővel akkor kezdjük el támogatni a multizókat, meg az inaktív karaktereket, mert az új fejlesztések tényleg csak azoknak jók, akik szeretik a játékot!
Dátum: 2015.02.11. 18:21:44
Rájöttem!
Mivel a topic a FARSANG nevet képviseli, így csak van aki az idióta jelmezbe bújt!
Inkább dicséretes a "jelmez", ne bántsátok
Dátum: 2014.12.01. 16:43:45
Sziasztok!
A környezetemben már megjelentek az aukciós nyeremények, nálam még nem.
Mi lehet az oka?
Dátum: 2014.10.20. 18:36:21
Gwindor ötlete csillagos 5-ös!
ritkán használok gyógyitalt, de a vadászat népszerűsítése ötlet kiváló!
ez egy új vonal, mint ahogy a mini-eventeknél(ami remek), fix jutalom, teljesített feladatokért!
Dátum: 2014.10.18. 17:02:19
Van két ájult állatom, és 70 feltámasztás eszenciám. Az eszenciát nem tudom használni (v5), ennek van valami oka, vagy az eszenciának nincs semmi értelme?
Dátum: 2014.05.16. 12:11:01
Az is egy lehetőség lenne, ha több kategória lenne, nem 10 szint küzdene együtt.
Több kategória, több bajnok, több kihívás ;-)
Dátum: 2014.05.07. 16:12:46
gyakorlatilag ugyanazt írjuk folyamatosan mindannyian, csak más szavakkal..
A RANDOM AZ ÚR!
viszont ez a játék sava-borsa
ha lineáris lenne, akkor ki játszana?
Dátum: 2014.05.06. 19:35:23
Az a része már nem is bosszant, hogy kikapok a klónomtól, de az hogy x csata után jöttem rá reggel, hogy 2pp egy menet, na az fáj!!!
Független, hogy eszencia ment el hiába, meg "volt szó róla", hogy confirm-mal lesz csak lehetséges, és őskőért, vagy +csp-ért, de hogy még én érezzem magam kellemetlenül, hogy egy folyó event szabálya változik menet közben, és egy totál más fórumrészen van csak róla egy mini infó, azért az durva!
Innentől semmit se nagyon lehet tervezni, felkészülni, lesz ahogy lesz?
Nekem ez nem tetszett eddig a legjobban
Dátum: 2014.04.01. 08:57:07
A kufár alatt felhasznált EH eszencia növeli a LE-t?
Dátum: 2014.03.26. 17:32:17
v5, v4 nem lehet nevezni a bajnokira! meddig kell várni?
Dátum: 2014.02.10. 18:54:59
köszi, sejtettem
Dátum: 2014.02.10. 17:38:23
Szisztok!
Egy kérdés: ennél a küldetésnél összejöhet 2 szintlépéssel, vagy csak egy szintlépésre számolja?
Szerezz legalább 6 kiégett őskövet szintlépéskor az energiakristályosító segítségével!
két kérdésem lenne.
a kalandoknál számolja a csatlós +értékeket?
a másik inkább ötlet, mint kérdés:
nem lehetne-e egy szimulációs oldalt összehozni csatlós-ügyben? kb. működhetne úgy mint a v4-en a születés, lehetne matekolgatni.
szerintem igen hasznos lenne, és rengeteg kérdést megválaszolna a fórumon. nem tudom mennyire bonyolult a leprogramozása, sajna nem értek hozzá
Dátum: 2014.01.13. 15:16:01
Én most két végletet érzek. Az eddigi BU-k (főleg a második, ismervén az előzőt), nagyon könnyűek voltak. Konkrétan nem is event volt, hanem egy másodlagos templom. Most viszont egy olyan kihívás, ami egészségesnek nem mondható, mivel nem teszi tönkre senki a karakterét, 2 stimulátorért, 20 sorsjegyért, meg egy pálcáért! A jutalom messze nem adja vissza a belefektetett erőforrást, sőt!!!!
Ez nem probléma, csak akkor ne bolygó urának, hanem jelen esetben bolygó balekjának hívjuk az elsőt
Aki eddig is megcsinálta, ezután is meg fogja csinálni, csak épp erőfeszítés, érdekeltség nélkül. A jutalmat mindenki megkapja, MI EBBEN A KIHÍVÁS? VAGY A VERSENY????
Dátum: 2013.12.10. 17:36:36
Lehet hogy butaság, de el lehetne gondolkodni rajta, hogy ne legyen ennyi szünet az eventek között. Így lenne egy plusz taktikai elem, hogy ki melyik eventre fekszik rá jobban, mert a kieső időszak egyrészről teljesen "uborkaszezon", mindenki csak gyűjti az erőforrásokat, másrészről fenntartja az érdeklődést, folyamatos kihívás. Jelenleg szinte semmi nem történik az eventek között...
Dátum: 2013.12.03. 16:30:23
Ugyanezt a logikát követve, nem tudom hogy a kritikus ütés-varázslat %-os bónuszok, milyen formában hozzák ki a hatásukat!?! Erről még nem találtam leírást sehol, és komoly különbséget se látok, ha felveszek egy +15%-os krit. cuccot.
Erről tudtok valami bővebbet?
Dátum: 2012.09.10. 21:03:20
Sziasztok!
Bár még arrébb van a landragór, de a következő szövetségi küldetésünk épp aktuálissá válik, ezért szeretném tudni, hogy a "vadásszatok egy nap alatt x-et" küldetés, a sárkány ütésénél számolva van-e.
Előre is köszi a választ, mert akkor úgy tervezünk.
Oldal: 12345