Milyen tojást találtál?
Elsőre egy apró xenótojás-t kaptunk, annak volt 24 óra a keltetési ideje (gyorsítással -4 óra).. Én arra tudok gondolni, hogy minél nagyobb a tojás mérete annál több időt fog igénybe venni a keltetés.
Hozzászólások - Black Death
Dátum: 2023.09.13. 16:37:23
Dátum: 2023.09.13. 16:19:51
A 100 csp szerintem is irreális 1 tojásért, így amíg nem növelhető az épületek szintje (10. nap), addig a keltetés kilőve nálam.. elvileg az épület további szintjeinek jelentősen csökkenteni kell ezt a 100 csp-s számot ahhoz, hogy ne kelljen brutális erőforrásokat felélni
Dátum: 2023.09.07. 12:26:05
Én is kíváncsian várom, hogy mi az ami bekerült, hozzákerült, átalakult így számomra is sok meglepetés lesz. Remélem sok olyan dolog megvalósult ami egyszerű, és olyan is ami kicsit összetettebb
Dátum: 2023.07.12. 22:35:18
Effektív töltés = betöltött LE-d/karakterszinted
hordaszorzó csak a hordák végső sorrendje (melyik horda nyer.. kb lényegtelen).
hordaszorzó csak a hordák végső sorrendje (melyik horda nyer.. kb lényegtelen).
Dátum: 2023.07.12. 22:32:14
A horda szorzó nincs hatással a végső jutalomra. Lényege kb annyi a győztes horda tagjai kapnak egy landragor medált (min 30 pilonaktiválás, ha meg van) a 2 toplistán szereplők mellett.
Dátum: 2023.07.08. 16:16:08
Ha minden 10x-es akkor ésszerű lenne, ha 10x-esen számolná a küldetésekhez kellőeket is, és amíg aktív a Gigaverem addig elérhetővé kellene tenni szerintem a következőeket, temészetesen 10x-es jutalommal, hogy lehessen pörgetni a küldiket is:
Lépjen állatod szintet 120 alkalommal!
Kábítsd el ellenfeled 400 alkalommal portyázás során, amikor te támadsz!
Sebezz 120-ször kritikusat varázslatoddal portyázás során úgy, hogy te támadsz!
Okozz kritikus ütést 600 alkalommal portyázáskor úgy, hogy te támadsz!
Süsd ki a 10x a lélekkutat!
Így korrekt lenne, azért oké, hogy gyorsított, galoppmenetben le lehetne tudni 10 pálcát, de azt a 10 pálcát nem olyan könnyű megszerezni sem azt azért nem kellene elfelejteni..
Lépjen állatod szintet 120 alkalommal!
Kábítsd el ellenfeled 400 alkalommal portyázás során, amikor te támadsz!
Sebezz 120-ször kritikusat varázslatoddal portyázás során úgy, hogy te támadsz!
Okozz kritikus ütést 600 alkalommal portyázáskor úgy, hogy te támadsz!
Süsd ki a 10x a lélekkutat!
Így korrekt lenne, azért oké, hogy gyorsított, galoppmenetben le lehetne tudni 10 pálcát, de azt a 10 pálcát nem olyan könnyű megszerezni sem azt azért nem kellene elfelejteni..
Dátum: 2023.07.07. 01:30:55
Még az előzőhöz annyit, hogy a legegyszerűbb és leggyorsabb módszer az lenne (programilag is), ha grafika nélkül bekerülne a platinás sor alá fixen, egy gomb hogy: "Vásárolok 1 db templomi pálcát 50 őskőért" és mellette megmarad a napi ajánlat = mindenki örül
(Később ez kiegészülhetne 2 darab templomi pálcával és 1 verem és 2 verempálcával akár random is, de valamelyiket ha fixen adja már rendben van szerintem).
(Később ez kiegészülhetne 2 darab templomi pálcával és 1 verem és 2 verempálcával akár random is, de valamelyiket ha fixen adja már rendben van szerintem).
Dátum: 2023.07.07. 00:40:54
3 sajtoló medál --> 149 őskő
Még lenne is értelme, ha nem lenne felső korlát... legalább a sokak számára gagyi és "drága" napi ajánlatoknak lehetne alternatíva. Nem értem, és folyamatosan nem értem, hogy a "célotok" a befizetés mellett pl 1600 őskő elköltése.. van aki szeretné ezt normálisan elkölteni minden alkalommal (magamból indulok ki), de így csak a játéktól megy el a kedv. Nem gondolom, hogy mindent cserélni kellene, de gondolom még jönni fog Isteni kocka is a napi ajánlatban, ha jól emlékszem a nyáriban volt az egyik "fő" fogás, már csak tetézné a Smaradgszelence és Relikviakupon (vagy joker)..
Jó lenne átgondoltan vinni a Napi ajánlatokat. Ha más nem legyen alternatíva (azaz 2 napi ajánlat a másik pl fix: 1 darab templomi pálca), vagy úgy, hogy mindkettő megvető vagy úgy, hogy csak az egyik.. Nem gondolom azt, hogy a játékosokat akadályozni akarjátok, de önkéntelenül sem érdemes ezt megtenni, mert 1-1 alkalom oké.. belefér (ez a pár alkalom már pár éve lejárt sajnos) és így nagyon könnyű itt hagyni a játékot.
Még lenne is értelme, ha nem lenne felső korlát... legalább a sokak számára gagyi és "drága" napi ajánlatoknak lehetne alternatíva. Nem értem, és folyamatosan nem értem, hogy a "célotok" a befizetés mellett pl 1600 őskő elköltése.. van aki szeretné ezt normálisan elkölteni minden alkalommal (magamból indulok ki), de így csak a játéktól megy el a kedv. Nem gondolom, hogy mindent cserélni kellene, de gondolom még jönni fog Isteni kocka is a napi ajánlatban, ha jól emlékszem a nyáriban volt az egyik "fő" fogás, már csak tetézné a Smaradgszelence és Relikviakupon (vagy joker)..
Jó lenne átgondoltan vinni a Napi ajánlatokat. Ha más nem legyen alternatíva (azaz 2 napi ajánlat a másik pl fix: 1 darab templomi pálca), vagy úgy, hogy mindkettő megvető vagy úgy, hogy csak az egyik.. Nem gondolom azt, hogy a játékosokat akadályozni akarjátok, de önkéntelenül sem érdemes ezt megtenni, mert 1-1 alkalom oké.. belefér (ez a pár alkalom már pár éve lejárt sajnos) és így nagyon könnyű itt hagyni a játékot.
Dátum: 2023.07.06. 11:16:13
Szia!
Miért kell minket kínozni a túlárazott Isteni italokkal a napi ajánlatban? Vagy kérdezem úgy, mikor kerül végre ki ez a tétel? Alapáron 2 őskő egy Isteni ital.. veremben 1,6 őskő, és sima napi ajánlatban is. Sokan kértük, sokszor említettük, hogy lehetne helyette sokkal, de sokkal jobbat betenni, de most ha jó számolom kb 2 és fél éve süket fülekre talál ez a dolog.
Jó lenne Miklós, ha leírnád, hogy maradni fog ez a tétel, ne dühöngjünk rajt, úgy is ez lesz, vagy lecserélődik olyanra amit meg is veszünk?
Miért kell minket kínozni a túlárazott Isteni italokkal a napi ajánlatban? Vagy kérdezem úgy, mikor kerül végre ki ez a tétel? Alapáron 2 őskő egy Isteni ital.. veremben 1,6 őskő, és sima napi ajánlatban is. Sokan kértük, sokszor említettük, hogy lehetne helyette sokkal, de sokkal jobbat betenni, de most ha jó számolom kb 2 és fél éve süket fülekre talál ez a dolog.
Jó lenne Miklós, ha leírnád, hogy maradni fog ez a tétel, ne dühöngjünk rajt, úgy is ez lesz, vagy lecserélődik olyanra amit meg is veszünk?
Dátum: 2023.06.27. 00:33:08
Igazad van, nekem sem engedi használni.. akkor a szokásos éves nyári szívatás
Dátum: 2023.06.26. 22:27:07
Gyakorló támadás. Nekem számolta.
Dátum: 2023.06.22. 12:14:44
Szombaton volt ezek szerint 70.-ke.. hogy szalad az idő...
Dátum: 2023.04.29. 13:14:15
Igen, és még hátra van 2 nap, ami 1.. bosszantó..
Hátra van: 2 nap, 9 óra, 47 perc
A jutalmak átvehetők 2023. Április 30.-ig.
Hátra van: 2 nap, 9 óra, 47 perc
A jutalmak átvehetők 2023. Április 30.-ig.
Dátum: 2023.04.23. 15:51:02
A visszaszámlálón lehetett látni, hogy mennyi idő van hátra (Másféleképp kiírva sehol sem volt). 23:00-kor ért véget.
Mod:
A húsvéti "kompenzáció" azaz a kis húsvéti ajándék is elmaradt, jó pár évig volt, aztán tavaly sem és most sem...
Mod:
A húsvéti "kompenzáció" azaz a kis húsvéti ajándék is elmaradt, jó pár évig volt, aztán tavaly sem és most sem...
Dátum: 2023.04.23. 15:49:20
Idézet: Baraty - 2022.06.23. 13:06:18
Ezért... kézi indítás vasárnap azért nem kellemes..
Amikor a csatlós viadalok az elején elindultak, nem akartam automatikus indítást, mert így nagyobb a kontroll a végrehajtás felett. Most már hogy bejáratódott, át lehetne írni, de nem jutottam még oda.
A második dolognak ahhoz van köze, ahogy végül implementálva lett a viadal program szinten. Ma már valszeg pár dolgot másképp csinálnék, de a lényeg, h a tényleges eredményt már csak azután lehet megnézni, hogy minden résztvető csatái legenerálódtak már az összes világon.
A második dolognak ahhoz van köze, ahogy végül implementálva lett a viadal program szinten. Ma már valszeg pár dolgot másképp csinálnék, de a lényeg, h a tényleges eredményt már csak azután lehet megnézni, hogy minden résztvető csatái legenerálódtak már az összes világon.
Ezért... kézi indítás vasárnap azért nem kellemes..
Dátum: 2023.04.22. 14:49:56
Amíg nincs miatta nagyobb felháborodás maradni fog.
Tavaly ugyan ez volt, akkor írtam miatta ÜSZ-re, hogy nem okés legyen az utolsó nap is 24 óra.
A válasz egyértelműen az volt, hogy mindenkinek látható mennyi ideje van teljesíteni a feladatokat így ez nem probléma, egyszerűen ekkor ér véget és kész.
Tavaly ugyan ez volt, akkor írtam miatta ÜSZ-re, hogy nem okés legyen az utolsó nap is 24 óra.
A válasz egyértelműen az volt, hogy mindenkinek látható mennyi ideje van teljesíteni a feladatokat így ez nem probléma, egyszerűen ekkor ér véget és kész.
Dátum: 2023.04.07. 15:53:55
Szerintem nem ért téged sem nagy meglepetés, hogy nem elérhetőek.
Dátum: 2023.04.06. 11:12:30
Azt kell megtudni, hogy lehet-e még váltatni ÜSZ-en 2 kockát egy templomi pálcára ahogy régen is volt. Akkor nem marad a nyakán senkinek talán. Ez a lehetőség nem tiszta, hogy 300 alatt volt csak elérhető vagy felett is..
Dátum: 2023.04.06. 11:10:12
A korrekt arányok az Isteni kockánál sosem voltak tiszták (kezdetben váltás 2 kocka --> 1 templomi pálca manuális ÜSZ váltás volt).
Volt már különleges napi ajánlatban 3 darab 99 őskő-ért rá pár napra 5 darab 200 őskőért, egy 8 napos költési etapon belül.. Nem jött ki a pálca váltása 50-56 őskőre... sajnos ezt benéztem én is egyszer.. szólva is lett érte.., hogy legközelebb finomításra kerül: nem került.. pedig ezt azonnal visszamenőleg is korrigálni kellett volna, hogy akkor már legyen korrekt az egész.
Nem tudom, hogy ÜSZ-en még váltható-e a 2 kocka 1 pálcára, de ez volt az alternatíva (elég sokat váltattam én is több alkalommal is), gondolom Mikós ezt akarja követni. Ez így korrekt is lenne, ha ez lenne lekommunikálva Miklós részéről, hogy ezért nem szeretne az arányokon változtatni.
A szomorú, hogy az 5200-as befizetésbe nem került be plusz egy legalább templomi pálca úgy látszik ez az érték már a nem számít kategória lett.
Volt már különleges napi ajánlatban 3 darab 99 őskő-ért rá pár napra 5 darab 200 őskőért, egy 8 napos költési etapon belül.. Nem jött ki a pálca váltása 50-56 őskőre... sajnos ezt benéztem én is egyszer.. szólva is lett érte.., hogy legközelebb finomításra kerül: nem került.. pedig ezt azonnal visszamenőleg is korrigálni kellett volna, hogy akkor már legyen korrekt az egész.
Nem tudom, hogy ÜSZ-en még váltható-e a 2 kocka 1 pálcára, de ez volt az alternatíva (elég sokat váltattam én is több alkalommal is), gondolom Mikós ezt akarja követni. Ez így korrekt is lenne, ha ez lenne lekommunikálva Miklós részéről, hogy ezért nem szeretne az arányokon változtatni.
A szomorú, hogy az 5200-as befizetésbe nem került be plusz egy legalább templomi pálca úgy látszik ez az érték már a nem számít kategória lett.
Dátum: 2023.04.05. 16:32:10
Rendesen, konzekvensen kellene összerakni a csomagokat a copy+paste elv amit minden befizetési akciónál (és költésinél látunk) az botrányos ebből a szempontból, hogy pénzt szeretnétek. -- ha van is változtatás könyörögni kell! --
Ki kell tenni 2 csomagot egyikben kocka, másikban pálca (konzekvensen lekövetve az elözö befiz. akciókat), majd választ mindenki mit szeretne. Azzal nem kell jönni, hogy ez így is bónusz a befizetés mellé és mi volt egy éve magyarázkodás.. Nektek kell jobban a játékosok pénze vagy a játékosoknak kell jobban az őskő? Érdemes elgondolkodni rajt.
Az 5200-as pakk nem kapott boost-ot, hát megint nem fizetek be. Köszönöm, sokat spóroltok nekem az utóbbi időben
Mod:
Már 2021-ben megjelent a több pálca:
Valetin nap 2021-2022 és 2023: - 1-2-4-7 pálca (2080 Ft-osban is volt egy már!)
Ki kell tenni 2 csomagot egyikben kocka, másikban pálca (konzekvensen lekövetve az elözö befiz. akciókat), majd választ mindenki mit szeretne. Azzal nem kell jönni, hogy ez így is bónusz a befizetés mellé és mi volt egy éve magyarázkodás.. Nektek kell jobban a játékosok pénze vagy a játékosoknak kell jobban az őskő? Érdemes elgondolkodni rajt.
Az 5200-as pakk nem kapott boost-ot, hát megint nem fizetek be. Köszönöm, sokat spóroltok nekem az utóbbi időben
Mod:
Már 2021-ben megjelent a több pálca:
Valetin nap 2021-2022 és 2023: - 1-2-4-7 pálca (2080 Ft-osban is volt egy már!)