Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Black Death

Oldal: 1234567891011
Dátum: 2023.09.13. 16:45:11
Idézet: Miklós - 2023.09.06. 14:22:58
A tervek szerint minden évben végig lehet csinálni majd.

A 3. napon megkapod a tojásbűvölő tervrajzát, amit ha megépítettél, utána már találhatsz vadászattal (ill néhány más, CSP-ért végzett dologért, pl. veremcsaták) további tojásokat. Itt a randomot végül teljesen kivettük, meg van adva, hogy X db vadászat stb után fixen kapod a tojást (ki is lesz írva, mennyinél).

Az alap gondolom a random volt, de fix lett belőle, hogy ne esshessen meg az, hogy nem jól adja a random. A leírásban pedig az alap randomos maradhatott bent gondolom.. ahogy a fétis is %-ot ad és nem fix számot (mondjuk fix-ből leszámolható az a csekély %).
Dátum: 2023.09.13. 16:38:12
Fix van csak, nem lehet random találni vadászat közben.
Dátum: 2023.09.13. 16:37:23
Milyen tojást találtál?

Elsőre egy apró xenótojás-t kaptunk, annak volt 24 óra a keltetési ideje (gyorsítással -4 óra).. Én arra tudok gondolni, hogy minél nagyobb a tojás mérete annál több időt fog igénybe venni a keltetés.
Dátum: 2023.09.13. 16:19:51
A 100 csp szerintem is irreális 1 tojásért, így amíg nem növelhető az épületek szintje (10. nap), addig a keltetés kilőve nálam.. elvileg az épület további szintjeinek jelentősen csökkenteni kell ezt a 100 csp-s számot ahhoz, hogy ne kelljen brutális erőforrásokat felélni
Dátum: 2023.09.07. 12:26:05
Én is kíváncsian várom, hogy mi az ami bekerült, hozzákerült, átalakult így számomra is sok meglepetés lesz. Remélem sok olyan dolog megvalósult ami egyszerű, és olyan is ami kicsit összetettebb
Dátum: 2023.07.12. 22:35:18
Effektív töltés = betöltött LE-d/karakterszinted

hordaszorzó csak a hordák végső sorrendje (melyik horda nyer.. kb lényegtelen).
Dátum: 2023.07.12. 22:32:14
A horda szorzó nincs hatással a végső jutalomra. Lényege kb annyi a győztes horda tagjai kapnak egy landragor medált (min 30 pilonaktiválás, ha meg van) a 2 toplistán szereplők mellett.
Dátum: 2023.07.08. 16:16:08
Ha minden 10x-es akkor ésszerű lenne, ha 10x-esen számolná a küldetésekhez kellőeket is, és amíg aktív a Gigaverem addig elérhetővé kellene tenni szerintem a következőeket, temészetesen 10x-es jutalommal, hogy lehessen pörgetni a küldiket is:

Lépjen állatod szintet 120 alkalommal!
Kábítsd el ellenfeled 400 alkalommal portyázás során, amikor te támadsz!
Sebezz 120-ször kritikusat varázslatoddal portyázás során úgy, hogy te támadsz!
Okozz kritikus ütést 600 alkalommal portyázáskor úgy, hogy te támadsz!
Süsd ki a 10x a lélekkutat!

Így korrekt lenne, azért oké, hogy gyorsított, galoppmenetben le lehetne tudni 10 pálcát, de azt a 10 pálcát nem olyan könnyű megszerezni sem azt azért nem kellene elfelejteni..
Még az előzőhöz annyit, hogy a legegyszerűbb és leggyorsabb módszer az lenne (programilag is), ha grafika nélkül bekerülne a platinás sor alá fixen, egy gomb hogy: "Vásárolok 1 db templomi pálcát 50 őskőért" és mellette megmarad a napi ajánlat = mindenki örül

(Később ez kiegészülhetne 2 darab templomi pálcával és 1 verem és 2 verempálcával akár random is, de valamelyiket ha fixen adja már rendben van szerintem).
3 sajtoló medál --> 149 őskő

Még lenne is értelme, ha nem lenne felső korlát... legalább a sokak számára gagyi és "drága" napi ajánlatoknak lehetne alternatíva. Nem értem, és folyamatosan nem értem, hogy a "célotok" a befizetés mellett pl 1600 őskő elköltése.. van aki szeretné ezt normálisan elkölteni minden alkalommal (magamból indulok ki), de így csak a játéktól megy el a kedv. Nem gondolom, hogy mindent cserélni kellene, de gondolom még jönni fog Isteni kocka is a napi ajánlatban, ha jól emlékszem a nyáriban volt az egyik "fő" fogás, már csak tetézné a Smaradgszelence és Relikviakupon (vagy joker)..

Jó lenne átgondoltan vinni a Napi ajánlatokat. Ha más nem legyen alternatíva (azaz 2 napi ajánlat a másik pl fix: 1 darab templomi pálca), vagy úgy, hogy mindkettő megvető vagy úgy, hogy csak az egyik.. Nem gondolom azt, hogy a játékosokat akadályozni akarjátok, de önkéntelenül sem érdemes ezt megtenni, mert 1-1 alkalom oké.. belefér (ez a pár alkalom már pár éve lejárt sajnos) és így nagyon könnyű itt hagyni a játékot.
Szia!

Miért kell minket kínozni a túlárazott Isteni italokkal a napi ajánlatban? Vagy kérdezem úgy, mikor kerül végre ki ez a tétel? Alapáron 2 őskő egy Isteni ital.. veremben 1,6 őskő, és sima napi ajánlatban is. Sokan kértük, sokszor említettük, hogy lehetne helyette sokkal, de sokkal jobbat betenni, de most ha jó számolom kb 2 és fél éve süket fülekre talál ez a dolog.

Jó lenne Miklós, ha leírnád, hogy maradni fog ez a tétel, ne dühöngjünk rajt, úgy is ez lesz, vagy lecserélődik olyanra amit meg is veszünk?
Dátum: 2023.06.27. 00:33:08
Igazad van, nekem sem engedi használni.. akkor a szokásos éves nyári szívatás
Dátum: 2023.06.26. 22:27:07
Gyakorló támadás. Nekem számolta.
Szombaton volt ezek szerint 70.-ke.. hogy szalad az idő...
Dátum: 2023.04.29. 13:14:15
Igen, és még hátra van 2 nap, ami 1.. bosszantó..

Hátra van: 2 nap, 9 óra, 47 perc
A jutalmak átvehetők 2023. Április 30.-ig.
Dátum: 2023.04.23. 15:51:02
A visszaszámlálón lehetett látni, hogy mennyi idő van hátra (Másféleképp kiírva sehol sem volt). 23:00-kor ért véget.

Mod:
A húsvéti "kompenzáció" azaz a kis húsvéti ajándék is elmaradt, jó pár évig volt, aztán tavaly sem és most sem...
Dátum: 2023.04.23. 15:49:20
Idézet: Baraty - 2022.06.23. 13:06:18
Amikor a csatlós viadalok az elején elindultak, nem akartam automatikus indítást, mert így nagyobb a kontroll a végrehajtás felett. Most már hogy bejáratódott, át lehetne írni, de nem jutottam még oda.
A második dolognak ahhoz van köze, ahogy végül implementálva lett a viadal program szinten. Ma már valszeg pár dolgot másképp csinálnék, de a lényeg, h a tényleges eredményt már csak azután lehet megnézni, hogy minden résztvető csatái legenerálódtak már az összes világon.

Ezért... kézi indítás vasárnap azért nem kellemes..
Dátum: 2023.04.22. 14:49:56
Amíg nincs miatta nagyobb felháborodás maradni fog.
Tavaly ugyan ez volt, akkor írtam miatta ÜSZ-re, hogy nem okés legyen az utolsó nap is 24 óra.
A válasz egyértelműen az volt, hogy mindenkinek látható mennyi ideje van teljesíteni a feladatokat így ez nem probléma, egyszerűen ekkor ér véget és kész.
Dátum: 2023.04.07. 15:53:55
Szerintem nem ért téged sem nagy meglepetés, hogy nem elérhetőek.
Dátum: 2023.04.06. 11:12:30
Azt kell megtudni, hogy lehet-e még váltatni ÜSZ-en 2 kockát egy templomi pálcára ahogy régen is volt. Akkor nem marad a nyakán senkinek talán. Ez a lehetőség nem tiszta, hogy 300 alatt volt csak elérhető vagy felett is..
Oldal: 1234567891011