Hozzászólások - Huligan
Dátum: 2008.12.12. 13:04:23
Ahhoz hogy eltudj valamit adni,elkell menned abba a városba.Csak akkor működik az adás-vétel.
Dátum: 2008.12.12. 12:12:48
Az lehet,de nem fogok másokat eltartani.Dolgozzanak meg érte ők.De veletek más a helyzet.
Dátum: 2008.12.12. 12:09:32
Sziasztok.
Ha lenne vegyesbolt a városban tudnék eladi hollótollat,cukrot,bogyót,lisztet stb.Direkt azért tartogatom,mert kivülállóként tudnám gyarapítani a város kasszáját.De ma ott fogok aludni a Hotelben.
Ha lenne vegyesbolt a városban tudnék eladi hollótollat,cukrot,bogyót,lisztet stb.Direkt azért tartogatom,mert kivülállóként tudnám gyarapítani a város kasszáját.De ma ott fogok aludni a Hotelben.
Dátum: 2008.12.12. 05:38:45
Ne haragudj cirip,de tévedsz.
Megkaptad érte a Lét? Mert Hatse vagy értékel, és visszadobja már szerepelttel, vagy az adatbázisból veszi ki javításra/törlésre a már elfogadott kérdést.A kettő közt nincs átmenet.
Nem kaptam érte LE-t,mert amint észrevettem jeleztem azt az apró helyesírási hibát.Már értékelésre se került.Eddig 1376 kérdésre válaszoltál helyesen.Eddigi kérdéseid értékelései: 16 jó, 3 rossz, 0 törölni.
Megkaptad érte a Lét? Mert Hatse vagy értékel, és visszadobja már szerepelttel, vagy az adatbázisból veszi ki javításra/törlésre a már elfogadott kérdést.A kettő közt nincs átmenet.
Nem kaptam érte LE-t,mert amint észrevettem jeleztem azt az apró helyesírási hibát.Már értékelésre se került.Eddig 1376 kérdésre válaszoltál helyesen.Eddigi kérdéseid értékelései: 16 jó, 3 rossz, 0 törölni.
Dátum: 2008.12.11. 22:50:50
Na most elbúcsuzom.A holnapi viszont írásig.Dolog van oszt menni kell.
Pedig mindig mondom hogy a sok munka az ivás rovására megy.fletó,kóka,demszky.Te jó ég!!!
Azt hiszem ez az antialkoholizmus első jele. Holnap leiszom magam,hogy ne beszéljek ennyire félre.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé.
Jó éjt nektek.Nekem meg kevés munkát éjjelre.
Pedig mindig mondom hogy a sok munka az ivás rovására megy.fletó,kóka,demszky.Te jó ég!!!
Azt hiszem ez az antialkoholizmus első jele. Holnap leiszom magam,hogy ne beszéljek ennyire félre.
Az alkoholmentes sör az első lépés a guminő felé.
Jó éjt nektek.Nekem meg kevés munkát éjjelre.
Dátum: 2008.12.11. 22:34:22
Na de kérem.Hogy mi milyen feledékenyek vagyunk.Kifelejtenénk a sorból nagytiszteletű főkáoszvezért?Azért valljuk be emberek hogy a fletó,kóka,demszky trió mekkora ellenfél lenne a west birodalmában.Nem lenne korrupció,meglenne a közlekedési infrakstruktúra.Nem kéne nyüves szamáron caplatni.Lenne körforgalom meg volna kit kőrözni is.
Dátum: 2008.12.11. 22:06:38
Egy szóval se mondtam ilyet.Egyébként én így kerestem rá: beirtam gogli barátomba a kérdést,és ő kiadta ezt válasznak.
Keresési javaslat: Ki volt solamnia lovag az alábbiak közül?
Na így találtam rá arra.De ennél többet nem tudok róluk.Lehet hogy valami régi titkosszolgálati csoportosulásról van szó,azt az adatvédelmi biztos letiltotta a személyes adataik közlését.
De nagyon speciálisnak tűnik nekem ez a kérdés.
Keresési javaslat: Ki volt solamnia lovag az alábbiak közül?
Na így találtam rá arra.De ennél többet nem tudok róluk.Lehet hogy valami régi titkosszolgálati csoportosulásról van szó,azt az adatvédelmi biztos letiltotta a személyes adataik közlését.
De nagyon speciálisnak tűnik nekem ez a kérdés.
Dátum: 2008.12.11. 21:53:31
A nyomok eltüntetésében szerintem mi igencsak kispályás napközisek vagyunk hozzájuk képest.Mekkora gazdasági reformkor lenne ott.6-os metró a bőrcserzőteleptől az istállóig.M900-as sztráda a disznóőrzéstől 22 alagúton,30 völgyhídon át az erődig.Húúúú,hogy én mekkora idióta vagyok.fleto meg kóka a westen.
Dátum: 2008.12.11. 21:42:07
Na ja.Már látom is magam előtt fleto és kóka adóellenőröket,amint a west birodalmában bokortól fáig osonva követik a renitens aranyásót,keritésjavítót.Aztán mikor már majdnem beérnének a lóvéval a városkasszához,mint a villám ott teremnének és elvennék a zsét.
Dátum: 2008.12.11. 21:25:16
Mert solomniai lovag nem létezik.Szerintem elirta a második o betüt.
De ha valaki többet tud róluk igazán megoszthatná velünk is.
Solamnia Lovagjai: A Solamniai Lovagok az
igazság és becsület bajnokai. Szigorú becsületkódex
szerint élik életüket, melyet Eskünek és
Szabályzatnak neveznek, és akár életük árán is
hűek maradnak hozzá. A Solamniai Lovagoknak
három különálló rendjét különböztetik
meg: a Korona Lovagjai, a Kard Lovagjai, és a
Rózsa Lovagjai.
Ez a kép tus és tollrajz, azután készült, hogy olvastam Margaret Weis és Tracy Hickman Dragon Lance A téli éj sárkányai c. nagy sikerű könyvét. Mai napig egyik nagy kedvencem ennek a sorozatnak 3 kötete. (Az őszi alkony sárkányai, A téli éj sárkányai, A tavaszi hajnal sárkányai) Nekem az 1992 kiadás van meg melyekbe az illusztrációkat Jeffrey Butler készítette.
De ha valaki többet tud róluk igazán megoszthatná velünk is.
Solamnia Lovagjai: A Solamniai Lovagok az
igazság és becsület bajnokai. Szigorú becsületkódex
szerint élik életüket, melyet Eskünek és
Szabályzatnak neveznek, és akár életük árán is
hűek maradnak hozzá. A Solamniai Lovagoknak
három különálló rendjét különböztetik
meg: a Korona Lovagjai, a Kard Lovagjai, és a
Rózsa Lovagjai.
Ez a kép tus és tollrajz, azután készült, hogy olvastam Margaret Weis és Tracy Hickman Dragon Lance A téli éj sárkányai c. nagy sikerű könyvét. Mai napig egyik nagy kedvencem ennek a sorozatnak 3 kötete. (Az őszi alkony sárkányai, A téli éj sárkányai, A tavaszi hajnal sárkányai) Nekem az 1992 kiadás van meg melyekbe az illusztrációkat Jeffrey Butler készítette.
Dátum: 2008.12.11. 21:20:01
Csak nehogy közben újitásként bevessenek adóellenőröket is a játékba.
Oszt ha nincs jövedelemigazolás,fizetésiszalag...
Oszt ha nincs jövedelemigazolás,fizetésiszalag...
Dátum: 2008.12.11. 20:07:53
Idézet: cirip - 2008.12.11. 19:46:03
Címzett: Hatsepsut | Cím: kvízkérdés javítása
2008.12.06. 13:25:36
Szia.
Ne haragudj,hogy itt írok,de sajna elkövettem egy apró helyesírási hibát az utolsó feltett kérdésemben.
Ki volt a " haza böcse"?
Kossuth Lajos
Széchenyi István
Deák Ferenc
Batthyány Lajos
Kimaradt véletlenül az l betű a bölcse szóból.Szeretném ha javitásra kerülne ez az apró hiba.Segitségedet előre is köszönöm.
üdvözlettel:Huligan
A válasz:
Szia!
Ne haragudj, de ez a kérdés már eddig is 27 példányban szerepelt, így nem tudom javítani.
Hatsepsut
Eddig még egyszer sem találkoztam a 27-ből valamelyikkel is.De én se kaptam lehetőséget új kérdést feltenni.
Nem, még van belőle pár másik
és nem kizárva lett, írhatsz másik kérdést, ha csak az volt a gond, hogy már szerepel a kérdés.
Nem vesztettél semmit.
és nem kizárva lett, írhatsz másik kérdést, ha csak az volt a gond, hogy már szerepel a kérdés.
Nem vesztettél semmit.
Címzett: Hatsepsut | Cím: kvízkérdés javítása
2008.12.06. 13:25:36
Szia.
Ne haragudj,hogy itt írok,de sajna elkövettem egy apró helyesírási hibát az utolsó feltett kérdésemben.
Ki volt a " haza böcse"?
Kossuth Lajos
Széchenyi István
Deák Ferenc
Batthyány Lajos
Kimaradt véletlenül az l betű a bölcse szóból.Szeretném ha javitásra kerülne ez az apró hiba.Segitségedet előre is köszönöm.
üdvözlettel:Huligan
A válasz:
Szia!
Ne haragudj, de ez a kérdés már eddig is 27 példányban szerepelt, így nem tudom javítani.
Hatsepsut
Eddig még egyszer sem találkoztam a 27-ből valamelyikkel is.De én se kaptam lehetőséget új kérdést feltenni.
Dátum: 2008.12.11. 19:42:48
Mi Franz Beckenbauer "beceneve"?
A Császár
A Keselyű
A Király
A Szikla
Van már ilyen jellegű kérdés,csak ott "gúnyneve" szerepel.
A Császár
A Keselyű
A Király
A Szikla
Van már ilyen jellegű kérdés,csak ott "gúnyneve" szerepel.
Dátum: 2008.12.11. 19:09:22
http://www.youtube.com/watch?v=-mi5nSY9pqk&feature=related
Sajnos évtizedek óta ez a helyzet.Mert tűrünk és csak tűrünk.
Sajnos évtizedek óta ez a helyzet.Mert tűrünk és csak tűrünk.
Dátum: 2008.12.11. 18:55:50
Ja,meg 4-es metrót a totális csődben lévő BKV-nak.Alagutat,mert az nálunk olyan ritka mint a fehér holló.Plazakat,mert annyira gazdag állampolgárok vagyunk,hogy egy városunk 10-15 plázát is elbír.És inkább nem is folytatom.
Dátum: 2008.12.11. 18:51:36
Berlin egy fantasztikus város! Mekkora a legnagyobb kiterjedése?
10 km
45 km
65 km
15
Miért kéne nekünk ezt tudni?wikin is keresgéltem,de sokáig tartana előbogarászni.A tippem viszont bejött.
10 km
45 km
65 km
15
Miért kéne nekünk ezt tudni?wikin is keresgéltem,de sokáig tartana előbogarászni.A tippem viszont bejött.
Dátum: 2008.12.11. 17:46:22
Semmi és senki sem tökéletes.Mindennek és Mindenkinek megvannak a hibái.Aki ezt tagadja nem mond igazat.De minden hibára lehet találni megoldást.Az akarat nagy úr.
Dátum: 2008.12.11. 17:22:29
Részben én is.Annak nagyon-nagyon örülök,hogy kis hercegnőmék végre otthon vannak.De ami a játékokat illeti.Kezdek egyre jobban csalódni ebbe is meg a westbe is.De a jó társaság ellensúlyozza a dolgokat.
Dátum: 2008.12.11. 16:59:41
Az lehetséges hogy napi szintű probléma.Éppen ezért nem fogok többet őskőre költeni 1 Forintot sem.Tudom hogy sok munka van meg minden,de azért valamit csak lehetne tenni.No de mindegy.Ami nem megy,nem kell erőltetni.Ami a játékosok kárára van az jó de..............
Dátum: 2008.12.11. 16:46:19
Ezuton szeretnék köszönetet mondani a gyors reakcióra ami a 380LE-t és a 11 TP-t illeti.De legalább nem kell gondolkoznom rajta hogy vegyek-e legközelebb is őskövet vagy ne.Na mindegy.LE-nek és TP-nek búcsut intettem.