Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Concolor

Oldal: 1234
Dátum: 2008.10.22. 09:06:02
Kedves Válaszolók!

Lenne egy olyan kérdésem, hogy hol tudom megnézni a kérdéseimre jött válaszokat?
Szeretném, ha ezt üzenetben kapnám meg, mivel ugye sosem találom a válaszokat... Ha egyszer ezt üziben megkapnám talán utána egyszerűbb lenne...
Köszi.
Messalina
Dátum: 2008.10.22. 09:02:36
Szia!
A vadászat megkezdése gomb mellett van egy gördítősáv 5 perc felirattal.
Ha azt legördíted, akkor lesz olyan, hogy 1 óra 40 perc. Arra állítsd és aztán nyomj a vadászat megkezdésére.
Már megint egy hibás kérdés!
A 2001. Oscar legjobb film
Lehetőségek
Tigris és Sárkány, Egy csodálatos elme, Gyűrűk ura: Gyűrű szövetsége, és még egy, de már arra nem emlékszem, de nem a tényleg helyes válasz, az biztos.Ugyanis a helyes válasz nem volt benne- ami a GLADIÁTOR!!!!!!!!!!!!!!
Aki nem tudja, vagy nem tud a Google-on utánanézni, az könyörgöm ne írjon már hülyeséget!!!!!!!
Kérdezzen akkor olyan primitívet, hogy melyik szín nincs a magyar zászlóban, v. 2+2 az mennyi.
A másik hülye kérdés, amit én naívan jónak jellemeztem, mert azt hittem, hogy huncutul ott a válasz a kérdésben:
Valami hálózati kapcsolat, v. kátrya, v. ilyesmi volt a kérdés zárójelben NIC. A válasz meg MAC volt. Na most ha én nem vagyok csak alapszinten értelmes egy számítógéphez, akkor ezt nekem honnan a füttyből kellene tudnom?
Kérdezzek én meg olyan badarságot, hogy egy kémiaprofesszor is vakargatná a füle tövét.
Ja és megkérdezném: honnan tudom, hogy jött-e válasz a hozzászólásomra, mert vissza se tudom keresni, nemhogy a választ elolvasni... Ezek szerint én maximálisan primitív lennék? Akkor főleg nem értem a számítógépes kérdést...
Dátum: 2008.10.11. 14:26:37
Szia!
Tegnap találkoztam egy olyan kérdéssel, hogy melyik istenség római megfelelőjéről neveztek el bolygót? Válaszolehetőségek: Hermész, Aphrodité, Poszeidón, Hephaisztosz. Na most van olyan, hogy Aphrodité=Vénusz, Poszeidón= Neptun, Hermész=Merkúr erre a Hephaisztosz lett a helyes megoldás. Vagy nem jól lett feltéve a kérdés, vagy elnéztük a nem szócskát. Utólag sajnos nem lehet már visszanézni. Nem lehetne ezen változtatni?
Oldal: 1234