Hozzászólások - RONNIE
Dátum: 2011.08.29. 22:48:35
Eladja kufárnak,vesz belőle egy elég hasznos cipőt.Mit gondolsz,a 8. szintű karakteremmel mit kezdtem vele?
Dátum: 2011.08.29. 22:43:23
Lepontozlak Még van egy egész,teljes napunk! Muszáj lesz kihasználni.
Dátum: 2011.08.29. 22:39:20
Az esetek 95%-ában igen.
Dátum: 2011.08.29. 22:07:12
Nem.
30PP-vel csak azonos,vagy magasabb szintűeket üthetsz.
Javaslom a 15-ösbe való átváltást,pihentesd a portyát pár napig,helyettesítsd be drakónnal,aztán nekiindulhtazs a portyának megint,sok PP-vel.
30PP-vel csak azonos,vagy magasabb szintűeket üthetsz.
Javaslom a 15-ösbe való átváltást,pihentesd a portyát pár napig,helyettesítsd be drakónnal,aztán nekiindulhtazs a portyának megint,sok PP-vel.
Dátum: 2011.08.29. 22:00:58
A kvízadminok,amire tudják a választ,berakják.Ők átlag emberek,talán azért valamivel okosabbak,tehát ha ők nem tudják,akkor minden bizonnyal csak a valóságbeli IQ élmezőny tudhatja maximum.Amire nem tudják,azt lexikális tudást igénylő kérdésre alapozva visszautasítják.
A krokodilfajos kérdésed engem is megfogott,utána kellett néznem,szóval talán ez már talán átment a lexikális tudáshoz
Az is lehet a gond,hogy kb-re adtad meg a kérdést,nem pontos válaszokat adtál.
"Melyik növényben van jelentős mennyiségű fitoösztrogén?"
-Persze szójában van sok,a kérdést viszont nem tudtam kimondani elsőre
A krokodilfajos kérdésed engem is megfogott,utána kellett néznem,szóval talán ez már talán átment a lexikális tudáshoz
Az is lehet a gond,hogy kb-re adtad meg a kérdést,nem pontos válaszokat adtál.
"Melyik növényben van jelentős mennyiségű fitoösztrogén?"
-Persze szójában van sok,a kérdést viszont nem tudtam kimondani elsőre
Dátum: 2011.08.29. 21:03:55
Kedves team!
Nem kellene egy "Kérdezz és mi válaszolunk 3." topicot nyitni?Ez is már elég terjedelmes.Nagyobb,mint amekkorán az előzőt lezárták.
Nem kellene egy "Kérdezz és mi válaszolunk 3." topicot nyitni?Ez is már elég terjedelmes.Nagyobb,mint amekkorán az előzőt lezárták.
Dátum: 2011.08.29. 20:46:14
Egyébként esik térkapus cucc a drakónokból?Elfelejtettem,hogy az előző 2 eseményen hogy volt.
Valaki az előző landragóron mintha mondta volna,hogy kapott valami térkapus cuccot 2. fázis közben.
Valaki az előző landragóron mintha mondta volna,hogy kapott valami térkapus cuccot 2. fázis közben.
Dátum: 2011.08.29. 19:30:15
Az nem számít relikviának.Az egy ital.
Dátum: 2011.08.29. 18:48:33
Olvastam valahol,hogy a 2. és 3. fázisban fog jönni 1-1 új relikvia.
Valahogy így néz ki,ha bontani akarjuk a relikviákat:
1. fázis:
-Transzcendális fókusz
-Féléves bérlet
-Alap bérletesnek Féléves katalizátor
2. fázis:
-Transzcendális fókusz
-Féléves bérlet
-Fáradhatatlanság medál
-Mágiaelnyelő
-1. Új relik
3. fázis:
-Transzcendális fókusz
-Féléves bérlet
-Fáradhatatlanság medál
-Mágiaelnyelő
-1. Új relik
-2. Új relik
Valahogy így néz ki,ha bontani akarjuk a relikviákat:
1. fázis:
-Transzcendális fókusz
-Féléves bérlet
2. fázis:
-Transzcendális fókusz
-Féléves bérlet
-Fáradhatatlanság medál
-Mágiaelnyelő
-1. Új relik
3. fázis:
-Transzcendális fókusz
-Féléves bérlet
-Fáradhatatlanság medál
-Mágiaelnyelő
-1. Új relik
-2. Új relik
Dátum: 2011.08.29. 18:30:25
Szerintem nem az új relikekre kérdezett rá,hanem azokra amik most esnek.Nem tudom,lehet én értettem félre,lehet,hogy te.
Dátum: 2011.08.29. 16:34:31
Küzdj olyanért,ami még nincs!Várd meg a következő 2 fázist,azokban lesz 1-1 új relik a régi fáradhatatlanságmedál és mágiaelnyelő mellett.
Dátum: 2011.08.29. 14:17:44
Ezeek a drakónok mindent megesznek...Nem ismerik az értéket.
Dátum: 2011.08.29. 13:28:00
Transzcendális fókusz meg ugye a féléves bérlet.Ha meg volt rendes bérleted,akkor katalizátor.
Dátum: 2011.08.29. 13:18:41
Nekem az első fázisban 62 sárkányból lett meg a 2 relik.De jó lenne ha a fáradhatatlanság medál és a mágiaelnyelő is így esne majd...
Dátum: 2011.08.28. 13:31:04
Az a "nemsokára"a xenókig még eléggé hosszú idő,tekintve,hogy még 25 nap van hátra az eventből,valamint a 2 event között 1-1.5 hónap különbség is lehet/lesz.szóval a legjobb esetben is 50-60 nap.
Mondjuk én szeretek landragórozni,a mostani kis szintű karimmal,ha megverek 150-200 drakónt,eléggé meg fogja érni.+14-15 mindenre.
Mondjuk én szeretek landragórozni,a mostani kis szintű karimmal,ha megverek 150-200 drakónt,eléggé meg fogja érni.+14-15 mindenre.
Dátum: 2011.08.27. 15:21:06
Inkább régi dukátos relikvia szerzési lehetőség
Dátum: 2011.08.27. 12:54:11
Szerintem csak a szintes van,ami a 2. körben jön be.
Dátum: 2011.08.26. 10:19:35
Mindig is érdekelt:A vesztes csatákból levont 2CSP-ből 1 ugyanúgy beleszámolódik a jutalmazásba,mintha nyerted volna?
Dátum: 2011.08.25. 22:06:34
A tüskés bőr-negatív aura páros már lvl20 alatt is probléma,nem csak te jársz így.
Én is simán panaszkodhatnék mert a lvl7-es karim messze nem tud kábítani,kritikusat ütni,krit varizni,nincs szívóssága,nincs 10-es másodlagos varija,nem úgy,mint azoknak a széjjelszakizott drakónoknak,mégis a csatáim 75-80%-át nyerem,már bérlet is kiesett,szal nem panaszkodom/-hatok.
Én is simán panaszkodhatnék mert a lvl7-es karim messze nem tud kábítani,kritikusat ütni,krit varizni,nincs szívóssága,nincs 10-es másodlagos varija,nem úgy,mint azoknak a széjjelszakizott drakónoknak,mégis a csatáim 75-80%-át nyerem,már bérlet is kiesett,szal nem panaszkodom/-hatok.
Dátum: 2011.08.25. 22:01:07
Igazából Kornmirror a lényege a drakónozásnak az,hogy hogy vagy felöltözve.
Ha egy kis korhadt buzogánnyal nyomulsz,bőrpajzzsal,bőrvérttel,egyértelmű a helyzet,hisz szinte semmi különbség a drakón és teközted.
Ha mondjuk egy full ősköves szintednek megfelelő cucckombíinációval,akkor hidd el,meg se csapna.
Javasolhatom,hogy öltözz be védekezés-elnyelés-IQ-ra,valamint használj póknak megfelelő agyontápolt állatkát?
A drakónokat az alaptulajdonságaidhoz generálja,állat,cucc nem számít.
Ha egy kis korhadt buzogánnyal nyomulsz,bőrpajzzsal,bőrvérttel,egyértelmű a helyzet,hisz szinte semmi különbség a drakón és teközted.
Ha mondjuk egy full ősköves szintednek megfelelő cucckombíinációval,akkor hidd el,meg se csapna.
Javasolhatom,hogy öltözz be védekezés-elnyelés-IQ-ra,valamint használj póknak megfelelő agyontápolt állatkát?
A drakónokat az alaptulajdonságaidhoz generálja,állat,cucc nem számít.