Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - pityu

Dátum: 2010.01.06. 06:12:42
Morti, engem nem érdekelnek a számok, pusztán elvből nem szeretném. Nem érdekel, hogy ez miatt XY napi 5-tel vagy 5000-rel több LE-t nyerhet-e ki a kristályokból. NE NYERJEN KI SEMMIVEL SE TÖBBET! Ne kerüljön be több olyan mechanizmus ami tovább erősíti őket, mert már eleve TÚL NAGY TÁP a kristály horda!
Dátum: 2010.01.06. 05:43:10
Persze, hogy nem, de ettől független nem tartom jó ötletnek, hogy tovább erősítsünk egy amúgy is erős TÁP-ot. Ha vannak olyan pillanatok amikor nem lehet belőlük LE-t szedni, akkor ez maradjon is úgy, és ne erősítsük még tovább. Ha bármi miatt kevés LE jön tőlük akkor az maradjon is kevés ne pedig kevés+X LE.
Dátum: 2010.01.06. 05:24:51
Tegnap, 19:02 Lord of destiny *Yommm* Te nyerted a csatát.
A jutalmad 0 lélekenergia és 9 TP.

Tegnap, 19:02 Lord of destiny *Zerotolerator* Te nyerted a csatát.
A jutalmad 14 lélekenergia és 17 TP.

Tegnap, 19:02 Lord of destiny *Eliminatus* Te nyerted a csatát.
A jutalmad 46 lélekenergia és 4 TP.

Kivéve mikor nincs.
Dátum: 2010.01.06. 04:12:37
Engem sokkal jobban érdekel, hogy kristályok ellen érvényesül-e. Véleményem szerint őket ütni, már így is elég nagy táp, nem kéne tovább tetőzni. Miklós?
Dátum: 2010.01.05. 20:45:03
Idézet: Miklós - 2010.01.05. 20:21:56
Idézet: pityu - 2010.01.05. 18:34:25
Hátha másodszorra már Miklós is meglátja:
A kérdőív azon részével mi van, hogy alacsonyabb szinteken legyen-e kristályhorda? Lesznek?

A topicinditó lista részben a kérdőiv alapján készült. Amit túlnyomó többséggel megszavaztak, az felkerült. A kristályhorda alacsonyabb szintre, valamint gyaktér védőfal korlátozása szinttől függően nem lett megszavazva, ezért nem kerültek fel.

Mondjuk az alacsonyabb szintre elég tág fogalom. A TOP utáni másodvonalnak (toplista 70. helyezettjével bezárólag értem) vagy legalábbis a jelentős részének már most is van kapcsolata a kristályokkal. A nagy többségnek valószínűleg nem túl pozitív, és lehet a örülnének egy második szövetségnek, amelynek tagjai a saját környezetükből állnának. Csak arra akarok kilyukadni, hogy lehet érdemes lenne csak ezen régiót megkérdezni a dologról. Tudom, 3 szintet tudnak lefelé támadni és ezáltal bekerülnének a szórásba alacsonyabb szintűek is, de nem feltétlen kell ennek a szövetségnek is 35 fősnek lennie, legyenek mondjuk csak 20-25-en. Ennek a kiderítésére van lehetőség?
Dátum: 2010.01.05. 20:15:37
Szerintem csak lepontozták és el van rejtve.

Megpróbálkozom még egy kérdéssel.

Az új portya szaki érvényesülni fog kristály horda tagok ellen is?
Dátum: 2010.01.05. 18:34:25
Hátha másodszorra már Miklós is meglátja:

Idézet: pityu - 2010.01.05. 18:03:59
A kérdőív azon részével mi van, hogy alacsonyabb szinteken legyen-e kristályhorda? Lesznek?
Dátum: 2010.01.05. 18:03:59
Dátum: 2010.01.05. 12:56:48
Idézet: winnie - 2010.01.05. 12:48:55
Idézet: pityu - 2010.01.05. 12:38:52
az Ispotály alakul, bár jobb lenne, ha nem állandóan fejtené ki a hatását az ÉP regeneráció mértékének gyorsítására.

valamit valamiért. legalább az ispotályozók plusz portyacélpontot fognak jelenteni. (én speciel nem értem, hogy mire jó egy ilyen épület, de amíg opcionális, addig hajrá.)

A jelenlegi kiírásban nem látom, hogy ezt én opcionálisan választhatom magamnak. Pont ez a bajom.
Dátum: 2010.01.05. 12:44:04
Több tárgy is van (epikus főleg, térkapus fókuszkristály), ami növeli a VP regeneráció mértékét, ÉP-re miért nincsenek ilyenek?
Dátum: 2010.01.05. 12:38:52
Mennyi mindent tudtok írni pár óra alatt. Remélem, nem feleslegesen, mert nekem gyanús, hogy a mester már eldöntötte, ezek a dolgok így lesznek.

Bajnokira és a projekcióra vonatkozó változások tetszenek, az Ispotály alakul, bár jobb lenne, ha nem állandóan fejtené ki a hatását az ÉP regeneráció mértékének gyorsítására. A fix portyás szaki akárhogy is fog működni, kristályok ellen ne érvényesüljön, így is elég nagy táp őket ütni. Egyébként meg úgy vagyok már, hogy kb. nem érdekel mit akarnak fejleszteni, majd elolvasom a hírekben, hogy mi került be, aztán alkalmazkodom, vagy nem.
Dátum: 2010.01.04. 10:29:07
Esetleg az új épület maximális szintje adhatna egy 4. pihenést. Már ha több szintje lesz neki.
Dátum: 2010.01.03. 17:16:08
Ha V1-es karakterem eddigi csatáinál rámegyek a *Xerxaus* nevezetű kristály csatájára, és onnan akarok átugrani az adatlapjára vagy a kristály szövetség adatlapjára, akkor kidob a játékból.
Dátum: 2010.01.03. 17:09:56
Idézet: Byzon - 2009.12.30. 13:10:32
Összegzés és vélemény az eddigiekről:

2. Managyógyulás újrahasználati idejének csökkentése vagy eltörlése és napi 3-ra való kiváltása. A második verzió a jobb szerintem, vagy legalábbis kényelmesebb, kevésbé köti géphez az embert. Kisebb szinteken a Vp korlátozottsága miatt "halottnak a talpmasszázs".

Legyen max. napi 3 használati lehetőség, mint a pihenésnél, annyi változtatással, hogy 15-ös szintű szakértelemnél 2 óránként lehet használni, 30-asnál óránként és 50-es szintnél 10 vagy 20 percenként.
Ezen felül pedig a magasabb ÉP italok hatásfokának növelése.
Esetleg olyan relikvia aminek hatására az ismételhető küldetésekből +1 dukát és +20 kristálypont nyerhető ki? Akár egybe akár külön-külön tárgyak formájában. A plusz dukát adót ne vehesse meg olyan, akinek van aukciós bérlete, így lehetne rájuk zárkózni. Ha nem jó ötlet, felejtsétek el.
Dátum: 2009.12.28. 09:30:44
Byzon ötletei tetszenek nekem is a legjobban.

Ma reggel max ÉP-ről (15 000) le tudtam ölni az entitást, maradt még 3000. Erre nyomtam egy mágikus regenerációt így kerültem újra maxba, elég is volt két kalandra. Sőt még maradt is 1000 életem. Miklós, nem értem itt milyen apró kis mechanizmusokat tudnék kihasználni. Ha most el akarok menni portyázni, akkor kezdhetek italozni, nem ritka az sem, hogy 1 db ital két portyára fedezi az ÉP-m.
Ha egy nap két ősköves ÉP italt lehet venni, azzal igen nagy rétegnek nem segítesz semmit, én sem veszem már, mert olyan kicsi a hatásfoka, hogy nem költök rá pénzt, inkább veszek LE-ért.
Dátum: 2009.12.24. 09:32:29
Nem hát, mi már korábban elvettük.

Birka írására akartam címezni, csak még korán van.
Utolsó megjegyzésem a témában.

Akármelyik másik kvíz admin nyerte volna meg ezt a kategóriát, én ugyanígy verném az ajtót, még akkor is ha cirip, és senki sem mondhatná, hogy a személye miatt van. Miért? Elvi kérdés ez nálam. Tehát ez egy extra szerencsétlen szituáció az én szemszögemből. Valóban nem azért érdekel a dolog, mert én vagyok mögötte, és hiányzik az a pár őskő. Meg is lepődtem amúgy, mert Freeznek kéne ott lennie, csak sajnos a hátrányát látva, nem vadászott a végén, ami így utólag úgy látszik, hiba volt, mert ha Ő van most a helyemen, lehet többen máshogy állnának a dologhoz. (ahogy hallottam, Miklós is)

Az hogy kvízolimpián összeül több ember, és együtt csinálják, teljesen más szituáció. De nem akarok belemenni már.
Inkább.
Várom Miklós megnyilvánulását.

1. Írja le a mostani szituációval kapcsolatban a véleményét, és indokoljon, mi miért történt.
2. Nyilatkozzon a továbbiakban hogy lesz ez, mert ez így nem jó, és ebben azt hiszem a többség egyet ért velem. Vagy vegyék ki ezt a kategóriát, vagy legyen kijelentve, hogy kvíz admin nem nyerheti meg, vagy én nem indulok többet V4-en, 100. fogadalmamat is megszegve ezzel már.
Akkor kapjon vmit pluszt azért, és adjon akár 10% pluszt, de ne Dicsőség medált. Itt elvekről van szó.
Idézet: Ricardo - 2009.12.19. 18:06:03
Hogy lehet, hogy Barrique (V1) megkapta a dicsőség medálját Qlminator (V4) kvízválaszok miatt elért eredményéért? Ha jól tudom Ő kvízadmin, tehát hozzáférhet az összes kérdéshez és 100%-os teljesítményt nyújhat minden nehézség nélkül. Ez nem tűnik túl fairnek.

(Már az sem fair, hogy emellett lehet 12 kvíz medálja.)

Itt nem az a lényeg, hogy használta-e vagy sem. Hanem, hogy megvolt a lehetősége, ami visszaélésre utalHAT. A kvízolimpián ilyen nincs, mert ott zárolva van az adatbázis. Ez két külön dolog. Semmilyen akcióban nem vehetnek részt a szervezők illetve a hozzátartozók az életbe sem, pontosan a visszaélés lehetőségének kizárására. Csapattársunk Freez elég jó eséllyel szált vele harcba, de a végén (gömbözések után) feladta, és nem is vadászott már, tehát megfosztott egy olyan játékost a díjától, aki 1000%, hogy nem fér hozzá a VU adatbázisához, így nem is tudja használni.

Egyébként mi köze ennek az elfogáshoz? Nem lesz kevesebb jó válasza attól, hogy nem használ csapdát. Tudtommal a kvízkérdés ilyenkor tolódik, és ugyanúgy válaszolsz minden CSP után egy kvízre.*

* Erről kiokosítottak, le voltam maradva.