Öszintén én 99.9%-ban nyerem a kalandokat azokat amiknek sok a kristálypont kölcsége dobom el a fenébe. A szakiaim nulla mind.
Az tény, hogy a TP és LE arány nincs partiban, de erre mondanák az okosok, hogy ott a lélekgyémánt.
Sok mindent nem értek ebben a játékban ez is köztük van, hogy mi alapján ütnek ennyit vagy annyit a dögök.
Ez is az a kategória ami jó is és rossz is egyben. Finomítani kéne egy kicsit és jó lenne.
Hozzászólások - Gtr2
Dátum: 2011.10.27. 19:16:41
Dátum: 2011.10.27. 18:52:41
Én imádom a kalandokat már majd nem 1100-at csináltam.
Ami nem igazán jó benne, hogy sok a kristálypont kölcség (csapdaészlelés mászás zárnyitás) ezen egy kicsit csökkentenének az nem lenne rossz. És olyan szakiknak aminek van maximuma az jó lenne, ha nem mennének a próba alatt max fölé.
Ami nem igazán jó benne, hogy sok a kristálypont kölcség (csapdaészlelés mászás zárnyitás) ezen egy kicsit csökkentenének az nem lenne rossz. És olyan szakiknak aminek van maximuma az jó lenne, ha nem mennének a próba alatt max fölé.
Dátum: 2011.10.27. 18:13:11
Persze nem nagy összeg csak feleslegesnek tartom. 2 kaland és már több is van mint kéne.
Dátum: 2011.10.27. 17:52:16
Csak azt tudnám minek a lélekgyémánt nem lenne elég az őskő?
Dátum: 2011.10.26. 21:26:48
Egy összesítést írhatna egy játék vezető mi lesz pontosan meg ilyenek. Csak, hogy tiszta legyen mindenkinek.
Dátum: 2011.10.25. 17:44:56
Most jól értem, ha a Xenó csapdát építed akkor is nől a lélekkút a szövidben?
Ha igen akkor mi a gondod?.
Ha igen akkor mi a gondod?.
Dátum: 2011.10.25. 16:26:33
Nem kötelező építeni lehet majd harcolni is.
Úgy is lesz olyan dolog ami valakinek csípi a szemét bármit csinálnak Miklósék.
Lehet választani mindenki úgy csinálja majd ahogy jólesik.
Úgy is lesz olyan dolog ami valakinek csípi a szemét bármit csinálnak Miklósék.
Lehet választani mindenki úgy csinálja majd ahogy jólesik.
Dátum: 2011.10.23. 15:38:12
Ha nem is toplistás, de a közelükben szeretnék lenni.
"Vadász" kari, de küldizek közben.
"Vadász" kari, de küldizek közben.
Dátum: 2011.10.23. 14:03:50
Miért nem CSP kell, hogy harcolhassunk?
Én úgy tudom, hogy 1 csata 1 CSP és azaktuális vadászati TP-t és LE-t kapunk a harc végén.
Én úgy tudom, hogy 1 csata 1 CSP és azaktuális vadászati TP-t és LE-t kapunk a harc végén.
Dátum: 2011.10.23. 11:11:26
Nem mindig sikerül kiírni az esmény kezdetét 1 héttel előtte, de ebbe ne mennyünk bele.
Viszont egy pontos dátumot tudnék értékelni, hogy meddig kell még spórolni a CSP-vel.
Viszont egy pontos dátumot tudnék értékelni, hogy meddig kell még spórolni a CSP-vel.
Dátum: 2011.10.22. 15:17:03
Elvileg nem.
Miklós okt. 26-ot írt még leg utób.
Miklós okt. 26-ot írt még leg utób.
Dátum: 2011.10.22. 13:58:02
Ha tényleg 26.-án indul az esemény (xenó) hirdetni is kéne a honlapon?
A hétvégén biztos többen néznek be. Nem mindenki olvassa a fórumot.
Ha meg nem indul azt is kéne jelezni mert már sokan várják.
A hétvégén biztos többen néznek be. Nem mindenki olvassa a fórumot.
Ha meg nem indul azt is kéne jelezni mert már sokan várják.
Dátum: 2011.10.18. 19:30:26
Pedig elvileg 26.-án indul az esemény.
Pont előtte ér véget a +5% jutalom.
Pont előtte ér véget a +5% jutalom.
Dátum: 2011.10.16. 16:48:23
Az addig szép, hogy a kritikus küldiket lehet csinálni xenó alatt, de most már TP függő a küldi, hogy lesz számolva? CSP-s csatákkor is számolja vagy csak a PP-st?
Ha számolja a CSP-st akkor vele a TP-t is vagy a küldi után még egy kis TP-t kapunk?
Jól értem, hogy azon megy a vita, hogy keveset kapnak az állataitok csata alatt?
Ha számolja a CSP-st akkor vele a TP-t is vagy a küldi után még egy kis TP-t kapunk?
Jól értem, hogy azon megy a vita, hogy keveset kapnak az állataitok csata alatt?
Dátum: 2011.10.11. 19:15:47
Ezt a Xenóbőr harci nyereg ötletet támogatnám.
A térkifordító mellet ezért szivesen építenék és csatáznék.
Még annyit, hogy egy kis +TP a morál mellé és tökéletes a dolog. És persze mellé az új kiegészítő felszeréles.
Egy támogatód van.
Az remélem egyértelmű, hogy 4-es szettekben lesznek a nyergek. Mert egy semmit sem ér, ha négy állata van az embernek.
A térkifordító mellet ezért szivesen építenék és csatáznék.
Még annyit, hogy egy kis +TP a morál mellé és tökéletes a dolog. És persze mellé az új kiegészítő felszeréles.
Egy támogatód van.
Az remélem egyértelmű, hogy 4-es szettekben lesznek a nyergek. Mert egy semmit sem ér, ha négy állata van az embernek.
Dátum: 2011.10.04. 22:02:36
Vegyünk 200-as kereskedelmet, ha a 102-es fegyvert néztem ki akkor azt nem 82-es szinten, ha nem 92-es szinten tudom csak meg venni?
Dátum: 2011.10.04. 21:26:40
Volna egy kérdésem remélem kapok választ is.
AF pontal meg csináltam a kufár barátja rész így +20-al több a kereskedelem szakim. Ez eddig világos nincs is vele gondom, de ha meg veszem a Feketepiaci tagságot akkor az is dob rá +10-et? Mindennel eggyüt 200 lesz a kereskedelem szakim?
AF pontal meg csináltam a kufár barátja rész így +20-al több a kereskedelem szakim. Ez eddig világos nincs is vele gondom, de ha meg veszem a Feketepiaci tagságot akkor az is dob rá +10-et? Mindennel eggyüt 200 lesz a kereskedelem szakim?
Dátum: 2011.10.01. 19:42:21
Az ötödik napon elkapá a hőn kívánt állatot és feláldozá a sajtolás oltárán.
Vagy tényleg ennyire szerencsétlen voltam eddig vagy valaki csinált valamit.
Vagy tényleg ennyire szerencsétlen voltam eddig vagy valaki csinált valamit.
Dátum: 2011.10.01. 16:57:40
Nem tudom pontosan, de legyen 100. Tény, hogy nem vadászok sokat mert nincs időm rá, de azt ne mondja senki, hogy az természetes, hogy 1 árva állat sem jön. 100 vadászat 2500TP és nem igazán haladós a fejlődés sali nélkül kivéve persze a TP-t.
De az apró és a kicsi az jön dögivel.
Pont most mikor kéne 4 új dög és jön a portya váltás a xenó előtt, hogy legyen CSP.
De az apró és a kicsi az jön dögivel.
Pont most mikor kéne 4 új dög és jön a portya váltás a xenó előtt, hogy legyen CSP.
Dátum: 2011.10.01. 16:04:03
Csütörtöktől írogatok és az hétköznap és a péntek is.
Valószínű, hogy amit írtál azt sem nézik hétvégén.
csak az fura, hogy más nem ír, hogy ilyen problémája lenne csak nekem. Lehet ilyen, hogy egyéni probléma? Fura helyzet.
Valószínű, hogy amit írtál azt sem nézik hétvégén.
csak az fura, hogy más nem ír, hogy ilyen problémája lenne csak nekem. Lehet ilyen, hogy egyéni probléma? Fura helyzet.