Az inspirációt már ott megette a fene, hogy még arra se jó amire kitalálták.
A később indult karakterek több csp-t és pp-t kapnak ezáltal megközelíthetik valamilyen szinten az élmezőnyt.
Ez mind szép és jó, de mi a helyzet a játék többi részével?
2 templom közötti várakozási idő, két entitás közötti időt, térkapu pontok, kennel ideje és még sok más.
Ezek nélkül nem igazán lehet "behozni" a régebben indult játékosok közötti különbséget.
Nem csak arra nem jó amire kitalálták, de még az eventeken is szívatva vannak az inspiráltak.
Hozzászólások - Spellatrix
Dátum: 2016.11.13. 12:00:55
Minden szükséges szakit turbózva számol.
Dátum: 2016.11.13. 02:56:18
Nincs ebben semmi újdonság, mindig is a profit volt a fontosabb, nem a játékosok elégedettsége. Elég megnézni a fejlesztési prioritásokat, az új kicsit sem pénztárca barát kényszertápok vannak az arcunkba tolva, míg a meglévő, de nem termelő problémák javítási ígéretei a lista végén sorakoznak. Mint ha éreznék, hogy közel a vég és kiakarnák sajtolni a maximumot.
Aki elkezd játszani egy ilyen játékkal nagy valószínűséggel tudja, hogy a fizető játékosok előnyben vannak minden téren, de ez már nem előny hanem inkább "God mode" és a nem fizető játékosok egy része ezt meg is unta, de aki a maradt az is előbb utóbb megfogja unni, hogy semmibe van véve a problémája és szép lassan eltűnik. Van a köztes réteg, aki régen fizetett, hogy egy kicsit előnyben legyen, de már megunta, hogy lassan egy negyed havi fizetés is kevés, hogy lépést tudjon tartani és ne legyen egy célkereszt a hátsóján, ezeknek egy része lemorzsolódik a másik része marad ha már ennyi pénzt és időt áldozott a dologra. Ebből adódóan lassan nem lesz aki megvegye az új "Szuper XXL tápot", mert nem lesz kiknek megmutatni, hogy "Én vagyok a legerősebb" és egy ilyen játék vetélytársak nélkül hamar unalmassá válik. ( Lásd Világ 4 )
Lehet nézni többféleképpen is, ha nincs meg az egyensúly a profit orientáltság és a játékosok elégedettsége között akkor marad az a változat, hogy addig üsd a vasat amíg meleg aztán majd kitalálunk mást...
Aki elkezd játszani egy ilyen játékkal nagy valószínűséggel tudja, hogy a fizető játékosok előnyben vannak minden téren, de ez már nem előny hanem inkább "God mode" és a nem fizető játékosok egy része ezt meg is unta, de aki a maradt az is előbb utóbb megfogja unni, hogy semmibe van véve a problémája és szép lassan eltűnik. Van a köztes réteg, aki régen fizetett, hogy egy kicsit előnyben legyen, de már megunta, hogy lassan egy negyed havi fizetés is kevés, hogy lépést tudjon tartani és ne legyen egy célkereszt a hátsóján, ezeknek egy része lemorzsolódik a másik része marad ha már ennyi pénzt és időt áldozott a dologra. Ebből adódóan lassan nem lesz aki megvegye az új "Szuper XXL tápot", mert nem lesz kiknek megmutatni, hogy "Én vagyok a legerősebb" és egy ilyen játék vetélytársak nélkül hamar unalmassá válik. ( Lásd Világ 4 )
Lehet nézni többféleképpen is, ha nincs meg az egyensúly a profit orientáltság és a játékosok elégedettsége között akkor marad az a változat, hogy addig üsd a vasat amíg meleg aztán majd kitalálunk mást...
Dátum: 2016.11.11. 13:02:03
Most még jobb, duplán lett számolva az előző kör... 

Dátum: 2016.11.11. 11:33:32
Ez se rossz, én úgy szoktam, hogy nyomva tartom az egér bal gombját majd az entert elkezdem nyomogatni.
Van előnye és hátránya is. Előnye, hogy tudsz hitelre vásárolni ( minuszba megy a LE ), hátránya, ha csomagokat nyitsz van esély, hogy elveszik.
Ez van...kicsit sokkalom, hogy nem elég drága pénzem kényelmi funkciót venni, de még a 200 kavicsos extra is kellene mellé. Ennyi kényszer táp mellé ez már nem fér bele.
Van előnye és hátránya is. Előnye, hogy tudsz hitelre vásárolni ( minuszba megy a LE ), hátránya, ha csomagokat nyitsz van esély, hogy elveszik.
Ez van...kicsit sokkalom, hogy nem elég drága pénzem kényelmi funkciót venni, de még a 200 kavicsos extra is kellene mellé. Ennyi kényszer táp mellé ez már nem fér bele.
Dátum: 2016.11.09. 14:42:47
Na igen...úgy lenne értelme, ha törmelék esik akkor nem 1 db, hanem 1-10 közötti random, de akkor meg a fejős tehén hatásfoka lenne kisebb 

Dátum: 2016.11.07. 21:53:00
Idézet: Azazel - 2016.11.07. 19:15:45
" - Ami még készül: a szövetségi bajnokságban ha valaki egy kör végén nem teljesíti a nevezési feltételt, az adott napra kevesebb pontot kap (várhatóan a jövő heti fordulótól már bekerül). "
Idézet: Azazel - 2016.11.07. 20:31:32
Semmivel nem jobb
Van az a régi vicc:
- Te koma mit csináljunk ezzel a talicska földel?
- Há nem tom ássunk neki egy gödröt.
Pontosan ugyan ez a helyzet
" - Ami még készül: a szövetségi bajnokságban ha valaki egy kör végén nem teljesíti a nevezési feltételt, az adott napra kevesebb pontot kap (várhatóan a jövő heti fordulótól már bekerül). "
Idézet: Azazel - 2016.11.07. 20:31:32
A eddigieknél jobb 

Semmivel nem jobb

Van az a régi vicc:
- Te koma mit csináljunk ezzel a talicska földel?
- Há nem tom ássunk neki egy gödröt.
Pontosan ugyan ez a helyzet

Dátum: 2016.11.07. 20:22:46
Ez a gyenge próbálkozás az SZB reformra nem fogja megoldani a valódi problémákat. Mondanám, hogy kezdésnek jó, de nem az...
Dátum: 2016.11.06. 19:12:23
Nem, állítólag a kiégett őskő keresést meglehet, de már abban sem vagyok biztos 

Dátum: 2016.11.04. 12:34:08
Megkérdeztem, holnap lesz 

Dátum: 2016.11.04. 08:08:06
Ezért sürgetted, hogy bírálják el a szövetség létrehozási kérelmed?
Beleuntál a klónok irányításába vagy szimplán csak annyi volt a célod, hogy teleszórd a haverjaidnak a játékot lerabolható farm karikkal?
Gratulálok!
Beleuntál a klónok irányításába vagy szimplán csak annyi volt a célod, hogy teleszórd a haverjaidnak a játékot lerabolható farm karikkal?
Gratulálok!
Dátum: 2016.11.01. 19:03:01
Közben már meglett a válasz.
20, 21, 22...és mindig egyel több
20, 21, 22...és mindig egyel több

Dátum: 2016.11.01. 14:03:49
Mennyi diránium szükséges 20-ról 21-re növelni egy csatlós tulajdonságát?
Dátum: 2016.11.01. 08:10:15
Világ 4:
Feladatok: Támadj meg és győzz le portyában 3 nálad magasabb szintű végzeturat, vagy használj el 3 szubplazmát!
Szubplazmával nem működik! Nem számolja!
mod: Magasabb szintűt támadva sem számolja.
Feladatok: Támadj meg és győzz le portyában 3 nálad magasabb szintű végzeturat, vagy használj el 3 szubplazmát!
Szubplazmával nem működik! Nem számolja!
mod: Magasabb szintűt támadva sem számolja.
Dátum: 2016.10.31. 16:36:58
Mert a 318 túl kevés, az 1245 meg már túl sok 

Dátum: 2016.10.31. 09:59:29
Az ÜSZ, az az ami remélhetőleg megfogja vizsgálni, hogy a hirtelen feltűnt 9db teljesen egyforma karakter hány kézben összpontosul.
Idézet: Gwindor - 2016.10.31. 09:35:23
Azzal már szerintem elkésett...
Mind a 9 karakter ugyan az a 60as kezdő szett, 300 erő, 150 támadás, 150 védekezés, 137 egészség, 110 IQ, 120 Mágia, 110 Taumaturgia, 1274 szakértelem összeg és zafír karakterek által vannak lerabolva.
Az egyedüli különbségek a vadászatból szerzett random LE alapján az építésért kapott szerencsében látszódik. Na meg persze a profilkép se egyforma, erre azért odafigyeltek.
De az, hogy a karakterek tulajdonságainál pont az IQ a legalacsonyabb az mindent megmagyaráz.
Ha az egész csupán a véletlen műve akkor én kérek elnézést.

Idézet: Gwindor - 2016.10.31. 09:35:23
Ezen kívül vigyázz, hogy a multizás legkisebb gyanúját se keltsd.
Azzal már szerintem elkésett...
Mind a 9 karakter ugyan az a 60as kezdő szett, 300 erő, 150 támadás, 150 védekezés, 137 egészség, 110 IQ, 120 Mágia, 110 Taumaturgia, 1274 szakértelem összeg és zafír karakterek által vannak lerabolva.
Az egyedüli különbségek a vadászatból szerzett random LE alapján az építésért kapott szerencsében látszódik. Na meg persze a profilkép se egyforma, erre azért odafigyeltek.
De az, hogy a karakterek tulajdonságainál pont az IQ a legalacsonyabb az mindent megmagyaráz.

Ha az egész csupán a véletlen műve akkor én kérek elnézést.
Dátum: 2016.10.30. 22:15:13
Egy picikét többet mint 614 

Kaptunk már egy határozott választ, hogy elégedjünk meg a +TÖ-vel 

Dátum: 2016.10.25. 08:17:56
Idézet: Miklós - 2016.10.24. 14:53:24
ezekről az ötletekről most hallok először
nem mondom hogy nem lehet velük kezdeni valamit, de ezt azért
átgondoltabban kéne.
Pedig volt egy pár jó ötlet ami nem a szabályok megváltoztatásával kapcsolatos hanem teljesen új funkciók/kiegészítők.
Pl: Szabadon választott 3 csapat kihívása ( Mint a háború ), ha mind 3 csapat elfogadja akkor a következő héten megvan a négyes fogat. Persze ez nem számítana bele a bajnokságba, de biztos élvezetesebb lenne.
A másik jó ötlet volt a "csapdák elhelyezése" 1-1 mezőre. Kicsit feldobná a játékot. Kevésbé lenne kiszámíthatóbb.
Több nem jut eszembe hirtelen, de biztos volt még pár.
Hamarabb jönnek, mint gondolnád
A csatlós arénában még sok potenciál van, de erről szeretnék veletek egyeztetni a Vu talin először (a bajnokságot leszámítva, az biztosan lesz)
Minek ? Nem elég "kényszer" táp van már így is ? Miklós mikor beszélgettünk, hogy lehetne értelmesebb jutalom a V4-ért akkor azzal hárítottad el a dolgot, hogy nem jó ötlet mert akkor köteleznéd az embereket a részvételhez ha nem akarnak lemaradni. Ez kb ugyan az. Az egész csatlós-arénás-tárgyas rendszer arról szól, hogy még még még még többet költsön aki "nem akar lemaradni". Bőven elég 3 dögöt őskővel etetni.
Idézet: Kwisatz - 2016.10.24. 23:42:24
Örülj neki. Eggyel kevesebb probléma
- SZB update. Ebbe egy csomó extra featuret lehetne beletenni.
ezekről az ötletekről most hallok először

átgondoltabban kéne.
Pedig volt egy pár jó ötlet ami nem a szabályok megváltoztatásával kapcsolatos hanem teljesen új funkciók/kiegészítők.
Pl: Szabadon választott 3 csapat kihívása ( Mint a háború ), ha mind 3 csapat elfogadja akkor a következő héten megvan a négyes fogat. Persze ez nem számítana bele a bajnokságba, de biztos élvezetesebb lenne.
A másik jó ötlet volt a "csapdák elhelyezése" 1-1 mezőre. Kicsit feldobná a játékot. Kevésbé lenne kiszámíthatóbb.
Több nem jut eszembe hirtelen, de biztos volt még pár.
Jöhetnek új tárgyak, hogy több csatlóst lehessen hozni, most 10+ csatlós nem csinál semmit
Hamarabb jönnek, mint gondolnád

A csatlós arénában még sok potenciál van, de erről szeretnék veletek egyeztetni a Vu talin először (a bajnokságot leszámítva, az biztosan lesz)
Minek ? Nem elég "kényszer" táp van már így is ? Miklós mikor beszélgettünk, hogy lehetne értelmesebb jutalom a V4-ért akkor azzal hárítottad el a dolgot, hogy nem jó ötlet mert akkor köteleznéd az embereket a részvételhez ha nem akarnak lemaradni. Ez kb ugyan az. Az egész csatlós-arénás-tárgyas rendszer arról szól, hogy még még még még többet költsön aki "nem akar lemaradni". Bőven elég 3 dögöt őskővel etetni.
Idézet: Kwisatz - 2016.10.24. 23:42:24
Én sem értem, miért csak 265. szint fölött lehetne ezt a fejlesztést kihasználni. V5 és V6 alapból kiesik, mi ez, negatív diszkrimináció? 

Örülj neki. Eggyel kevesebb probléma

Dátum: 2016.10.24. 13:09:02
Az 1 személyes hadsereg