Állás:
Helion1988 91
Pietrus 88
Kócos 72
Lanmandragoran 71
Craslorg 46
Tseby'dr akula 39
Danissimo 24
Zimi 19
Hellraiser84 12
Trombinist 11
Hozzászólások - Craslorg
Dátum: 2011.05.08. 15:42:01
Dátum: 2011.05.08. 15:38:10
Végeredmény:
Vettel
Webber
Alonso
Leggyorsabb kör: Webber
Legtöbb pont: Red Bull
Fun: 12 autó
Vettel
Webber
Alonso
Legtöbb pont: Red Bull
Fun: 12 autó
Dátum: 2011.05.08. 13:38:02
Futam végeredménye:
1. Webber
2. Rosberg
3. Alonso
Legtöbb pontot szerző csapat: Red Bull
1. Webber
2. Rosberg
3. Alonso
Dátum: 2011.05.08. 07:39:05
Megmarad prémium után is (egyébként hétfőn el fogják bírálni),
4. szinttől tanulhatsz szakértelmeket, onnantól kellenek majd a különböző szakik az állatelfogáshoz: csapdakészítés, harcban használatához: idomítás, stb. Bővebben itt.
4. szinttől tanulhatsz szakértelmeket, onnantól kellenek majd a különböző szakik az állatelfogáshoz: csapdakészítés, harcban használatához: idomítás, stb. Bővebben itt.
Dátum: 2011.05.08. 07:33:50
Az igaz, hogy lefelés támadva még 100. szint fölött is lehet 4 TP-ket kapni.
Dátum: 2011.05.07. 18:27:05
Hááát. V3-nál inkább BUG, 15 TP, azaz alacsony szint, még szuper győzelmi mutatóval se bukhat ennyit szerintem.
Dátum: 2011.05.07. 14:03:44
Szokás szerint Vettel nyerte az időmérőt.
Dátum: 2011.05.07. 13:25:50
Kicsit csalóka a kérdés talán, mert fiktíven többet tartalmaz, de nem mindet tudták még előállítani. Jelenleg 117 eleme van, ami megtalálható a természetben vagy mesterségesen már előállították.
Dátum: 2011.05.07. 11:30:20
Természetesen a világbajnok versenyzőre és a csapatra is lehet tippelni, aki nem tette meg, vagy módosítani a tippjét.
Dátum: 2011.05.07. 11:21:10
Á, edzéselső inkább Vettel lesz, majd a futamot rontja el.
Dátum: 2011.05.07. 11:19:51
Nézzük az én tippjeimet:
Török Nagydíj, Isztambul
Futam végeredménye:
1. Webber
2. Hamilton
3. Schumacher
Edzéselső: Schumacher
Fun tipp (+1 pontért): 11
Hány autó ér be körhátrány nélkül?
Török Nagydíj, Isztambul
Futam végeredménye:
1. Webber
2. Hamilton
3. Schumacher
Edzéselső: Schumacher
Fun tipp (+1 pontért): 11
Hány autó ér be körhátrány nélkül?
Dátum: 2011.05.07. 11:16:45
Vége a 3. szabadedzésnek is:
Vettel, Schumacher, Webber, Rosberg, Button, Hamilton a sorrend, a Ferrarik elé Petrov is befért. A Mercedesek nagyon jónak tűnnek...
Vettel, Schumacher, Webber, Rosberg, Button, Hamilton a sorrend, a Ferrarik elé Petrov is befért. A Mercedesek nagyon jónak tűnnek...
Dátum: 2011.05.07. 11:12:48
Appple:
SPOILER
A házégős ugyanaz, mint a babás, annak a sorozatnak lett ez a vége.
SPOILER OFF
Meg kell szereznem a címét valahonnan
SPOILER
A házégős ugyanaz, mint a babás, annak a sorozatnak lett ez a vége.
SPOILER OFF
Meg kell szereznem a címét valahonnan
Dátum: 2011.05.07. 07:31:40
65-ös EH-val ige hasonló az LE/TP arány 80-as szinten is. Emellett az eredeti KH-nál nem érvényesül a 106%-os LE szívás, ugyanis 40%-ban van maximálva, függetlenül attól, hogy nekem mennyivel több van. Ez a blokk sima karakterek ellen nincs.
* Mindezzel együtt az alacsonyabb szintre KH-t támogatom, mint korábban is tettem, bár tőlem teljesen független.
* Mindezzel együtt az alacsonyabb szintre KH-t támogatom, mint korábban is tettem, bár tőlem teljesen független.
Dátum: 2011.05.07. 07:02:52
Akik jelentkeztek a kufár eseményre, azoknál nem lehet háborús csatát vívni, függetlenül attól, hogy melyikkufár, milyen horda, stb...
Ha alacsonyabb szintű, lehet, hogy nem volt 20%-on az ÉP-je, vagy sokszor támadták az elmúlt 3 órában, stb. Mindig kiírja, miért nem támadhatod.
Ha alacsonyabb szintű, lehet, hogy nem volt 20%-on az ÉP-je, vagy sokszor támadták az elmúlt 3 órában, stb. Mindig kiírja, miért nem támadhatod.
Dátum: 2011.05.06. 23:07:15
Akkor szerinted is az
Egyébként nekem semmi bajom vele, pedig nem nyertem. Egy csoportban Galmival, Soul Raverrel és Xinxszel... Kb olyan, mint a foci VB. Biza néh avannak nagy játékvezetői bakik, ahol bugosan működnek a lefektetett szabályok, de amúgy mégis sokan élvezik (szegény Észak-Koreaiak nem, miután hazamentek legutóbb bányába...), ezek mindig meg fognak maradni egy ilyen számítógépen futó játéknál
Egyébként nekem semmi bajom vele, pedig nem nyertem. Egy csoportban Galmival, Soul Raverrel és Xinxszel... Kb olyan, mint a foci VB. Biza néh avannak nagy játékvezetői bakik, ahol bugosan működnek a lefektetett szabályok, de amúgy mégis sokan élvezik (szegény Észak-Koreaiak nem, miután hazamentek legutóbb bányába...), ezek mindig meg fognak maradni egy ilyen számítógépen futó játéknál
Dátum: 2011.05.06. 22:33:07
Megmondom: Nem örülnek neki, káromkodnak, dühöngednek, törléssel fenyegetőznek, abbahagyják, lenyugszanak, visszatérnek a katakombába, morfondíroznak, mi legyen, nagyobb részük 3 nap után rájön, hogy ez csak JÁTÉK, kiseeb részük nagyobb része, bár tudja, hogy játék, de csakazértis megmutatja alapon, a következőn is ott lesz, a kisebb részük sokkal kisebb része 2-3 hónapra, még kisebb része sokkal tovább nem néz a játék felé. Ennek egy kisebb része fórumon, nyilvánosan is hangot ad, nagyobb része meg nem is biztos, hogy a bug miatt esett ki, mert lehet, hogy az ő csatáikban nem is volt bug, csak a random nem volt velük.
Egyébként bajnoki után tuti több, mint 31-en vannak, akik szerint nekik kellett volna nyerni és mégse ők nyertek, tehát szar a rendszer.
Egyébként bajnoki után tuti több, mint 31-en vannak, akik szerint nekik kellett volna nyerni és mégse ők nyertek, tehát szar a rendszer.
Dátum: 2011.05.06. 21:30:07
Akkor ezért kaptam ki Galmuszktól
Dátum: 2011.05.06. 20:05:00
Tudomásom szerint az 5 medál -5-öt jelent, ha még nem nyertél az adott kategóriában és -15-öt, ha nyertél. Azaz -1 vagy -3 medálonként.
Dátum: 2011.05.06. 19:48:32
Jaj, az a babás, azt hiszem 6 részes film volt, testvérpár, az egyikük idegileg labilis, gyilkosság, stb... Érdekes film volt, nekem bejött. De a címe nem ugrik be.
Egyébként már szelektálom a filmeket, nem mind kerül be, amit javasoltatok.
Egyébként már szelektálom a filmeket, nem mind kerül be, amit javasoltatok.