Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Mucika

"Es hova akarsz ezzel kilyukdni?"

Csak oda, hogy az én kérdésem semmivel sem speciálisabb, mint az előbb említett, elfogadott és jónak ítélt kérdések...
Oké, de akkor nekem pl. miért kéne tudnom (miért tartozik az általános műveltséghez!!!!), hogy a GYűrűk Urában hány ilyen lény volt, vagy hogy hívták azt a lényt, vagy ki volt a kinek a kije???
Vagy honnan kéne tudnom, ilyen színű az egyes focicsapatok meze, mikor és hányszor volt válogatott valamelyik focista???
És még sorolhatnám a hasonlókat... Ezekre nem "csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ"???
Legutoljára feltett kérdésed
Az alábbiak közül hol NEM élnek napjainkban vízilovak?

Uganda
Egyiptom
Tanzánia
Zambia

A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ.

Nem értem, ez kinek speciális kérdés, amikor nyilvánvaló, hogy Egyiptomban már nem élnek vízilovak???

És a sok Gyűrűk Urával és focival kapcsolatos kérdés akkor hogy megy át ezen a szűrőn, és hogy kaphat "jó kérdés" besorolást??? Mert azokkal aztán tele van a ..... játék.
Dátum: 2009.05.14. 08:50:24
Köszi, azt néztem, de az állatoknál 2 fül van: Befogott állataid és Sajtolás. De egyik lehetőségnél sincs olyan, ahol elengedhetném őket.
Ráadásul a sajtolástól is nagyon messze vagyok még tudásban... A mostani állatom helyett viszont szeretnék egy erősebbet, de így, hogy a két kis gyengét nem tudom elengedni, elég nehéz bármilyen másikat is befogni.
Dátum: 2009.05.13. 23:01:10
Az lenne a kérdésem, hogy miután teljesítettem az a küldetést, hogy legyen 3 befogott állatod, miért nem tudom elengedni a felesleges kettőt???