Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Gamer01

Dátum: 2010.12.01. 18:27:47
Szia

Az állatok menüben, Befogott állataid, Szabadon engedés
De miért akarod elengedni, ha a vezetőképességet felviszed 5-tel, lesz még egy állathelyed.
És ha nem kell, akkor már jobb a lélekenergia sajtolás .
Dátum: 2010.11.25. 11:35:54
Már az előző 50-es V4 után javítva lett, ha van kulcsod( esetleg csak sima gyorsításod) más világon ki is próbálhatod, a megválaszolt kvízek száma. nem fog növekedni a 300. kérdés utáni résszel.
Dátum: 2010.11.23. 17:37:51
Az ötlet, hogy legyen egy különlegesség, kiváló.
Amikor bekerült a Relikviák menü és benne a kódfelhasználás, ami a kártyákkal kötötte össze Árukapcsolás néven, aki akart annak már bőven volt ideje megismerkedni vele már szerintem.
Ideje lenne úgymond választhatóságot belevinni, aki akarja kódért megszerezheti, de legyen egy alternatíva is. A gyorsításoknál is ment a jó ideig hogy "csak CSP", időközben többszöri kérésre bekerül az ősköves lehetőség. A véleményem az, hogy már annak is eljött az ideje, hogy a Relikvia menüpontban legyen hasonló lehetőség.
Mivel már régen volt közvélemény kutatás a játékon belül / vadászat elindításakor a kérdőív/, lehetne ebben a témában egy (de ne a kristályhordás kérdéshez hasonlóan legyen feltéve).
Pl Mit szól a Familiárisokhoz?
3-4 válaszlehetőség ( esetleg link, hogy megtudja nézni)
Egyetértesz-e azzal, hogy lehessen őskövekből megvenni?
-Igen
-Nem
-Tartózkodom
Szerintem egy játékon belüli szavazást mindenképpen megérne.
Mivel olvastam több hozzászólásban, hogy minden 4. paklihoz jár egy kód és ezt kritizálták, mivel ez itt lett megszavaztatva, esetleg érdemes lenne a mostani játékosállomány véleményét is kikérni ebben a témában is.
Dátum: 2010.11.12. 10:00:11
Ha jól sejtem te vagy a magasabb szintű.
A támadhatóság minden szintkülönbségnél 5%-al több lefelé támadás esetén.
szintkülönbség lefelé/ támadhatósági %
0 / 15%
1 / 20%
2 / 25%
3 / 30%
És így tovább.
Dátum: 2010.11.10. 10:35:57
Nem, minden támadásodnál van 10% esély hogy +1 PP-be kerül a portya, 30 PP-t kapsz naponta, ha matematika szerint nézem ez 3 PP-t jelent naponta, sajnos ennél több is lehet. Ha mindig 1 PP-nél támadsz, akkor elvileg nem tud levonni, de ezt elég időigényes megjátszani.
Dátum: 2010.10.20. 05:44:04
Szia

Ebben a kérdésedben van a válasz:
Először le kell verni őt és csak akkor tudunk visszahívni?

Igen, csak miután levertétek akkor tudtok visszahívni a licit lejártáig.
Dátum: 2010.09.20. 19:28:17
Ellenfeled egy gyors mozdulattal megadja neked a kegyelemdöfést.

Ha ezt látod kivégzés szakértelme miatt győzött, itt megtalálod a leírását:
http://vegzetur.wikidot.com/szakertelmek :

Nem kell összekeverni azzal: "Túl sok sebet kaptál....
Ez a 0 ÉP-re csapás, a másik nem.