Hozzászólások - ADZSI76
Dátum: 2012.01.16. 20:11:29
Attól hogy te nem tudod ütni öket mások még tudják... szerintem nem fogják egyénekre lebontani a portya listát a kedvünkért. Közel 200 gyözelmet tudok ma a hátam mögött. Türelem,kattintgass és csapj le mindenkit akit tudsz.
Dátum: 2012.01.16. 19:51:19
Cras,volt már ilyen? Milyen emlékeid?
Az indulásnál ha 60-as tanulás van,akkor ha kifejleszti az illetö elvileg müködnie kell a transzplantnak és az ultraspecnek is. Ezt csak józan paraszti ésszel gondolom így.
Az indulásnál ha 60-as tanulás van,akkor ha kifejleszti az illetö elvileg müködnie kell a transzplantnak és az ultraspecnek is. Ezt csak józan paraszti ésszel gondolom így.
Dátum: 2012.01.16. 19:26:22
A 15% épre ha magasabb szintü vagy mint a kiszemelt áldozatod, akkor szintenként 5% -ot számolj rá. Ha ez alatt van az ÉP akkor nem támadhatod. Ilyen egyszerü.
Dátum: 2012.01.16. 19:23:30
A V5-ön a Szellemölök szövetség felvenne 3 karaktert 50.szint felett.
Csak aktív karakterek jelentkezését várjuk.
Jelentkezni Thorwaldnál lehet üzenetben.
Mit kínálunk?
Egy aktív és jó csapatot. Ha kíváncsiak vagytok a szövetség nyújtotta bónuszokra akkor "katt" az épületeinkre.
A szövetségi átlag építés fele 8.6 millió LE,ennyi össz építés minimum szükséges ahhoz hogy 100%-ban részesüljön valaki a bónuszokból.
Csak aktív karakterek jelentkezését várjuk.
Jelentkezni Thorwaldnál lehet üzenetben.
Mit kínálunk?
Egy aktív és jó csapatot. Ha kíváncsiak vagytok a szövetség nyújtotta bónuszokra akkor "katt" az épületeinkre.
A szövetségi átlag építés fele 8.6 millió LE,ennyi össz építés minimum szükséges ahhoz hogy 100%-ban részesüljön valaki a bónuszokból.
Dátum: 2012.01.16. 13:37:54
Sajnos nem nézték el,nálam is ez van.
Dátum: 2012.01.16. 13:14:23
Nem rossz,sokan csinálhatnak egy aránylag "jó" karit az elcseszett régi helyett. Én nem fogok ezzel a lehetöséggel élni,egy V4-röl átvitt karakter a régi világokon soha nem lesz olyan erös a szintjén mint amit már az elejétöl kezdve ott fejlesztenek. De kinek a pap,kinek a papné.
Dátum: 2012.01.06. 17:09:42
Ha már erröl van szó éppen... Mit csináljunk vele? Már azok akiknek több is van. Csak az újaknak nincsen,legalább a top 10 ért adhatnátok valami jobb medált.
Dátum: 2011.12.29. 11:17:36
Biri,játszottam a V3-on. Nekem feláll hátamon a ször attól a csiga tempótól amit a VF kényszerít a karakterekre.
Nem kívánkozok oda vissza soha többet. A V5 a legjobb,lehet pörögni... élvezem a játékot.
Nem kívánkozok oda vissza soha többet. A V5 a legjobb,lehet pörögni... élvezem a játékot.
Dátum: 2011.12.29. 10:48:20
Ha csúszik szoktak szólni elötte. Mi az hogy túlcsordul? Kiírják mikorra várható az indulás,ki kell számolni mennyi csp-pp jön aztán annyit szépen elhasználtok addig. Sosem értettem ezt a túlcsordulósdis szöveget.
Tessék odafigyuzni és játszani akkor nem lesz ilyen problémátok.
Tessék odafigyuzni és játszani akkor nem lesz ilyen problémátok.
Dátum: 2011.12.29. 10:45:46
Hát Biri én elöbb elövöldözöm hamar 15 PP-n mert több karit támadhatok. Majd utána váltok 30-ra. Az elözön nem volt kényelmi funkcióm,mégis elcsíptem a 3. helyet a toplistán. Most az elsö helyezés a cél,kár hogy csak egy kufár medál a jutalom ami csak egy szimbólum.
Dátum: 2011.12.29. 10:29:26
Így van Cras!
Most kezdtük tegnap elött a mesterit holnapra be is van fejezve az épületek újra maxolása. Még így is van 400 csp-m,böven van idö arra hogy maxra töltödjön. Napi 50 csp jön prémmel és maxos EF-el.
Ha nem vagyok fullon az sem érdekes mert a pp számít ezen az eventen. Na azt meg 300 közelében tartom.
Most kezdtük tegnap elött a mesterit holnapra be is van fejezve az épületek újra maxolása. Még így is van 400 csp-m,böven van idö arra hogy maxra töltödjön. Napi 50 csp jön prémmel és maxos EF-el.
Ha nem vagyok fullon az sem érdekes mert a pp számít ezen az eventen. Na azt meg 300 közelében tartom.
Dátum: 2011.12.12. 17:44:23
Hmm, ha csak portyázik ez esetben igazad van. De ha vadászik az kicsit több idöt vesz igénybe.Van idö tájékozódni is. Én is csinálom a napi dolgaimat,reggel a kávé vagy akármi dolgom alatt szakítok arra is 2-3 percet hogy benézzek.
5 csata még nem katasztrófa csak több tag esetén egyszerre,de ilyen ritkán van.
5 csata még nem katasztrófa csak több tag esetén egyszerre,de ilyen ritkán van.
Dátum: 2011.12.12. 16:17:20
Pont erröl írtam én is,ha valaki egy szövetségbe belép az nem csak a szövetségi bónuszokkal foglalkozzon, hanem azzal is hogy éppen mi történt vagy történik. Térkapuzásnál megtalálja a szövetség gombot,1-2 perc olvasás nem hiszem hogy elveszi az összes játékra fordítható idejét.
Nekünk van olyan szerencsénk hogy minden tag olvassa a fórumot, voltak akik csak magukkal foglalkoztak... már nincsenek közöttünk.
Nekünk van olyan szerencsénk hogy minden tag olvassa a fórumot, voltak akik csak magukkal foglalkoztak... már nincsenek közöttünk.
Dátum: 2011.12.12. 15:43:11
Petya,már most is lehet szavazni a katakombákba küldésre. Miklós egy kiegészítö dolgot javasol,hogy akkor is lehessen ha aktív a tag. Nos ha aktív és nem veszi észre hogy valamiért katakombákba kell vonulni arra ott a privát üzenet. Ha aktív és történetesen nem lép a szövetség oldalára mindenképpen látnia kell !!!
Arra meg vagy reagál vagy nem, utóbbi esetén ki lehet rúgni és én azt aki bagózik a szövetségre minden esetben kirúgom. Kivételt jelentenek ez alól a bejelentett távolmaradások,de akkor az olyat meg simán katába lehet rakni.
Azt hogy egy aktív tagot tehessünk katába kicsit abszurdnak tartom... aki nem olvassa a szövetségi fórumot annak a viszont nem látásra!
Arra meg vagy reagál vagy nem, utóbbi esetén ki lehet rúgni és én azt aki bagózik a szövetségre minden esetben kirúgom. Kivételt jelentenek ez alól a bejelentett távolmaradások,de akkor az olyat meg simán katába lehet rakni.
Azt hogy egy aktív tagot tehessünk katába kicsit abszurdnak tartom... aki nem olvassa a szövetségi fórumot annak a viszont nem látásra!
Dátum: 2011.12.07. 10:45:46
Jó lenne az 5-re is karit átvinni,biztos meg lehetne oldani.
Dátum: 2011.12.07. 10:34:40
Köszi,így már tiszta.
Dátum: 2011.11.23. 21:53:12
V4 1. szintröl induló világ... Ha jól olvastam. Milyen szép hogy idézel! "@*@"
Hírös ember lettem!
Hírös ember lettem!
Dátum: 2011.11.21. 15:38:44
Esetleg felhalmozta a csp és pp italokat az elözö eventekröl. Van szövitársam aki szokta gyüjtögetni,volt eset hogy én sem használtam el egyböl. Bármeddig tárolhatóak.
Dátum: 2011.11.21. 12:04:57
Még annyi sem kell...
Dátum: 2011.11.19. 17:00:06
Ha ennyire szereted a portyát gyere nyugodtan a V5-re,ott nincs VF... csak a szakikat kell maxolni a vadászatból és máris megéri a dolog.