Hozzászólások - Byzon
Dátum: 2008.11.16. 12:18:35
Jobban jársz, ha sokat támadsz vele és megvárod míg szintet lép... A sebgyógyítást akkor vedd majd meg, ha már túl lassan lépi a szinteket. Addig csak LE kidobás.
Dátum: 2008.11.16. 12:06:23
Ha szintet lép, akkor növekszik a max Ép, ha ezt kérdezed, meg maxra is gyógyul.
Ha sérült állatot szeretnél gyógyítani, akkor tanulás 9-nél megnyílik a sebgyógyítás szakértelem, azzal.
Gort, köszönöm a kiegészítést, én sem tudtam! (Még csak 13 vagyok).
Ha sérült állatot szeretnél gyógyítani, akkor tanulás 9-nél megnyílik a sebgyógyítás szakértelem, azzal.
Gort, köszönöm a kiegészítést, én sem tudtam! (Még csak 13 vagyok).
Dátum: 2008.11.16. 11:46:26
Az első szám a ti győzelmeitek, a másik az ellenfélé. Példa:
A mi szövetségünk jelenleg háborúzik a Moroflexel, én ezt látom:
Moroflex 172/178
Tehát mi 172 alkalommal, míg a Moroflex 178 alkalommal győzött, vagyis még 4 győzelem nekik és győznek. Ennyi.
A mi szövetségünk jelenleg háborúzik a Moroflexel, én ezt látom:
Moroflex 172/178
Tehát mi 172 alkalommal, míg a Moroflex 178 alkalommal győzött, vagyis még 4 győzelem nekik és győznek. Ennyi.
Dátum: 2008.11.16. 11:44:06
Roland! Hogy kit támadhatsz, az a portyázási pontok beállításaitól függ. Te is átállíthatod a Portyázásnál, ha akarod.
Másrészt igen, az ősköves cuccok erősebbek. Aki pénzt áldoz a játékra, annak igenis erős cuccok járnak. (Engem is demoralizál, mikor szénné éget egy jóképű villámcsapás, de ezt el kell fogadni, így korrekt!)
Másrészt igen, az ősköves cuccok erősebbek. Aki pénzt áldoz a játékra, annak igenis erős cuccok járnak. (Engem is demoralizál, mikor szénné éget egy jóképű villámcsapás, de ezt el kell fogadni, így korrekt!)
Dátum: 2008.11.16. 11:19:48
Melyik nem Pannónia motorkerékpár típus?
TLK*
TLB
TLF
TLT
Miért kell ezt nekem tudni???
Hány kéménye volt a Titanicnak?
4*
2
5
3
És ezt? Lehetne értelmes kérdést feltenni a Titanicról (ki gyártotta, mikor süllyedt el, stb.), de ez azért...
A ............ az igazi ?
mizo
parmalat
piros pöttyös
solle
Már bocsánat, de ez... Na meg cégnevek nagy betűvel, ? elé nem kell szóköz.
TLK*
TLB
TLF
TLT
Miért kell ezt nekem tudni???
Hány kéménye volt a Titanicnak?
4*
2
5
3
És ezt? Lehetne értelmes kérdést feltenni a Titanicról (ki gyártotta, mikor süllyedt el, stb.), de ez azért...
A ............ az igazi ?
mizo
parmalat
piros pöttyös
solle
Már bocsánat, de ez... Na meg cégnevek nagy betűvel, ? elé nem kell szóköz.
Dátum: 2008.11.16. 11:09:12
Idézet: Rammstein - 2008.11.16. 11:04:32
Melyik nem illik ide?
Galaxis Útikalauz Stopposoknak
Vendéglő a világ végén
Viszlát, és kösz a halakat!
A lélek hosszú, sötét teadélutánja
Én az elsőt jelöltem, mert azt nem Douglas Adams szerzemény... a válasz nem volt jó. Azt hiszem a negyedik volt az. Miért is?
Tök mindegy miért! Kakukk-tojás kérdés, azonnal törölni!
Melyik nem illik ide?
Galaxis Útikalauz Stopposoknak
Vendéglő a világ végén
Viszlát, és kösz a halakat!
A lélek hosszú, sötét teadélutánja
Én az elsőt jelöltem, mert azt nem Douglas Adams szerzemény... a válasz nem volt jó. Azt hiszem a negyedik volt az. Miért is?
Tök mindegy miért! Kakukk-tojás kérdés, azonnal törölni!
Dátum: 2008.11.16. 10:43:29
Idézet: Sir Ny - 2008.11.16. 10:36:08
A Harry Potter, és a Superman az általános műveltség.
Mert?
A Harry Potter, és a Superman az általános műveltség.
Mert?
Dátum: 2008.11.16. 08:45:04
Sok türelem kell hozzá. De átlagban meg van 2 nap alatt max.
Dátum: 2008.11.16. 08:41:51
Idézet: Sir Ny - 2008.11.16. 08:09:24
Ezt ugye most nem kérdezed komolyan Szörny?! Az evolúció évezredek sőt évmilliók alatt végzi a munkáját, míg a technika fejlődése mindennapos. Míg simán holnap bejelentheti akármelyik társaság, hogy na mi összedobtunk a Concordenál is gyorsabb repcsit, erre mit léptek? De az evolúció... Hát igen, egy idő után biztosan elévül. De az majd legyen a 40000 év múlva játszók problémája... (És az Isten szerelmére: "szárazföldi"!)
Amúgy nem tűnt fel, hogy csak te lovagolsz már ezen a nyomorult kérdésen? Szerintem Hatsepsut mindannyiunk érveit és ellenérveit meghallgatta, és hozott már Concorde témában egy döntést. Vagy benn hagyta, vagy kivette. Onnantól ezt el kell fogadnunk. Ennyi.
[
Idézet: Rammstein - 2008.11.15. 17:09:12
De a technika megint más. Tudtommal a cocordok csak nem repülnek, de még megvannak. (ez nem biztos,de én így tudom, lehet rosszul,akkor elnézést )
A mai technológia megadja nekünk azt a képességet, hogy fejlődjünk, tehát a kérdés el tud avulni, ugyan úgy mint az is hogy "idén hol volt az olimpia?"
Az evolúció is megadja a képességet, hogy fejlődjünk, akkor idővel a Melyik a leggyorsabb szárazfődi állat? kérdés is el fog évülni.
Idézet: Rammstein - 2008.11.15. 17:09:12
De a technika megint más. Tudtommal a cocordok csak nem repülnek, de még megvannak. (ez nem biztos,de én így tudom, lehet rosszul,akkor elnézést )
A mai technológia megadja nekünk azt a képességet, hogy fejlődjünk, tehát a kérdés el tud avulni, ugyan úgy mint az is hogy "idén hol volt az olimpia?"
Az evolúció is megadja a képességet, hogy fejlődjünk, akkor idővel a Melyik a leggyorsabb szárazfődi állat? kérdés is el fog évülni.
Ezt ugye most nem kérdezed komolyan Szörny?! Az evolúció évezredek sőt évmilliók alatt végzi a munkáját, míg a technika fejlődése mindennapos. Míg simán holnap bejelentheti akármelyik társaság, hogy na mi összedobtunk a Concordenál is gyorsabb repcsit, erre mit léptek? De az evolúció... Hát igen, egy idő után biztosan elévül. De az majd legyen a 40000 év múlva játszók problémája... (És az Isten szerelmére: "szárazföldi"!)
Amúgy nem tűnt fel, hogy csak te lovagolsz már ezen a nyomorult kérdésen? Szerintem Hatsepsut mindannyiunk érveit és ellenérveit meghallgatta, és hozott már Concorde témában egy döntést. Vagy benn hagyta, vagy kivette. Onnantól ezt el kell fogadnunk. Ennyi.
Dátum: 2008.11.16. 08:34:13
Idézet: Militant Angel - 2008.11.16. 08:22:27
A kvíz topicba írd át légyszíves, ott találja meg Hatsepsut.
Akkor nem ha elájultál.
Sziasztok....Mi kor alapult a bvsc?....ez milyen kérdés?
A kvíz topicba írd át légyszíves, ott találja meg Hatsepsut.
91-52-re (javamra)sebződtünk ellenfelemmel és a csatát elvesztettem;)ez hibának számít?
Akkor nem ha elájultál.
Dátum: 2008.11.16. 08:32:36
Fő, hogy kipihented magad!
Amúgy jó reggelt mindenkinek!
Amúgy jó reggelt mindenkinek!
Dátum: 2008.11.16. 00:01:00
Semmi baj Dragon, valahol elfogadom a véleményedet, de ha a kérdés tényleg csak egy abszolút szűk csoportot érdekel (pl. HKK, stb.) akkor nem kéne ezzel nehezíteni a játékosok életét. Illetve vannak tényleg totál felesleges kérdések (pl. Mikor született az akármelyik rockénekes? - Bármekkora sztár legyen is, akármelyik korcsoportot nézve, tök felesleges)
Viszont nagyon szépen köszönöm a fentebb leírtakat, bár út közben már én is utánanéztem, de biztosan sokaknak fog új és értékes információkat adni. (Többek között ezért is minősíteném ezt a kérdést jóra, ha értékelésre kapnám meg. Alapvetően nagyon spec, de igenis értékes ismerettel gazdagít).
No de ez meg az én magánvéleményem volt...
Viszont nagyon szépen köszönöm a fentebb leírtakat, bár út közben már én is utánanéztem, de biztosan sokaknak fog új és értékes információkat adni. (Többek között ezért is minősíteném ezt a kérdést jóra, ha értékelésre kapnám meg. Alapvetően nagyon spec, de igenis értékes ismerettel gazdagít).
No de ez meg az én magánvéleményem volt...
Dátum: 2008.11.15. 23:44:04
Tényleg speciális, de ezt szívből ajánlom elolvasásra! A Dark Sun világának egyik legjobbja! Simon Hawke műve, és egyszerűen lebilincselő és elgondolkodtató egyszerre a komolyabb fantasy egyik legnagyobb gyöngyszeme. Ezzel együtt persze túl speciális...
Dátum: 2008.11.15. 23:41:20
Ez tényleg hihetetlenül szíven ütött, és mivel én a "nevelésben" nem vehetek részt, írtam neki egy üzenetet, amelyben próbáltam a lehető legkulturáltabb maradni (nem volt egyszerű). Megkértem, hogy kérjen bocsánatot Nádjától, de sajnos alig hiszem, hogy megteszi... De kíváncsi vagyok, mit fog reagálni...
EDIT: Megkaptam a választ. Egész normális volt. Elkérte ennek a fórumoldalnak a linkjét, azt mondta bocsánatot akarna kérni Nádjától...
EDIT: Megkaptam a választ. Egész normális volt. Elkérte ennek a fórumoldalnak a linkjét, azt mondta bocsánatot akarna kérni Nádjától...
Dátum: 2008.11.15. 23:14:25
Idézet: Lanmandragoran - 2008.11.15. 23:06:40
A szegedi utcákról viszont szívesen hallanék egy rövidebb előadást, és gondolom még néhányan úgyszintén!
Én is!
A szegedi utcákról viszont szívesen hallanék egy rövidebb előadást, és gondolom még néhányan úgyszintén!
Én is!
Dátum: 2008.11.15. 23:04:06
Az lehet, csak külön meglettünk kérve, hogy az általános műveltségből tegyünk fel kérdéseket. Ráadásul az is lett mondva: a kvíznek nem az a lényege, hogy megtaláld googleben! Ez nem erről szól.
Idézet: muerte - 2008.11.15. 23:03:47
Nem azok is rossz kérdések!
Idézet: muerte - 2008.11.15. 23:03:47
Az jobb hogy 2+2+3+4 mennyi? Vagy milyen színü Mátyás fehér lova?
Nem azok is rossz kérdések!
Dátum: 2008.11.15. 22:58:04
Ez kinek szól?
Mert ha Crasnek, akkor roppantul nem értünk egyet, majdnem az összesben igazat adok neki!
Mert ha Crasnek, akkor roppantul nem értünk egyet, majdnem az összesben igazat adok neki!
Dátum: 2008.11.15. 22:48:54
No, hát teljesen zavarba tetszik hozni a szépkisasszonynak egy ilyen vén törpe zsoldost!
Nagyon örülök! Akkor csak együtt alkotunk majd bandát így 3-an!
És lassan ez a vén törpe is megy majd hortyogni egyet!
Nagyon örülök! Akkor csak együtt alkotunk majd bandát így 3-an!
És lassan ez a vén törpe is megy majd hortyogni egyet!
Dátum: 2008.11.15. 22:34:25
Letöltötted, telepítetted?
Dátum: 2008.11.15. 22:26:42
Bal alsó sarok Home gomb. Jó helyen jársz!