De én használom
Mód: jó volt ez a BU első piramisa és Kutatás feladatait egybfűzni
Hozzászólások - Unr34l
Dátum: 2020.01.14. 17:28:39
Dátum: 2020.01.12. 17:25:01
Ha már ki lesz véve a epikus feladat akkor valami olyasmi mehetne a helyére ami időigényes és ne lehessen megcsinálni gyorsan
Dátum: 2020.01.05. 13:36:44
Azzal nem lesz gondod de azért ne pocsékold el, lehet kutatás végén extréme számok lesznek
Dátum: 2020.01.05. 10:00:56
10 kék kristály italt kell venni ami 50 őskő, de ezt majd amikor odaérsz, igaz ez nem haszontalan
MOD: 75 kisebb vadászzsákmány is legyen ( nem jó semmire egyelőre csak ide kutatás és bolygó urára )
MOD: 75 kisebb vadászzsákmány is legyen ( nem jó semmire egyelőre csak ide kutatás és bolygó urára )
Dátum: 2020.01.01. 13:14:53
Vadászattal szerezhető
Dátum: 2019.12.31. 19:10:07
B.Ú.É.K.!
Dátum: 2019.12.28. 11:47:16
Majd úgy is lesz egy feladat neked hogy meg kell várnod Unr34l-t hogy a robot segítségével be tudj lépni a következő kriptába
Dátum: 2019.12.28. 11:20:34
500 xenó jön
értem már amit kapsz epikus kalandban 7 sisakszilánkot azt nem számolja, azt nem is kell , én azt hittem hogy a napi kalandért nem kapod meg így napi csak 31 sisakszilánkot szerezhetsz
értem már amit kapsz epikus kalandban 7 sisakszilánkot azt nem számolja, azt nem is kell , én azt hittem hogy a napi kalandért nem kapod meg így napi csak 31 sisakszilánkot szerezhetsz
Dátum: 2019.12.27. 21:30:17
BU-ban számolja a kihívás,vadászat,állatelfogás,kaland és a portyát de semmi mást , itt is kéne csak szerintem hiba írj ÜSZ-re hogy javítsák mert csak egy hiba és jóvá is fogják írni
Dátum: 2019.12.27. 19:32:57
Eljutottam ide én is a kriptaba a BU irtozat piramis nagyon sok feladat megegyezik csak a célszámok nem egyeznek..
Az viszont hiba ha kalandokban kapott sisakszilánkot nem számolja
Az viszont hiba ha kalandokban kapott sisakszilánkot nem számolja
Dátum: 2019.12.24. 18:28:51
Igen , ez a karácsonyi topic idén
Békés Boldog Karácsonyt kívánok!
Békés Boldog Karácsonyt kívánok!
Dátum: 2019.12.23. 11:31:12
Igen volt róla a találkozón , majd lesz kiírva szavazás megint
Dátum: 2019.12.17. 20:15:37
Lesz egy olyan szint hogy majd meg kell várnod Unr34l-t hogy tovább haladja
Dátum: 2019.12.14. 13:30:32
Lehet támadni
Jelenleg itt várakozik: Hajnallány a kegyes (0), NME_Gabi (0), Artemis a sárkányölő, az univerzum úrnője (0), Félx a fényhozó (0), LadyPuder a kegyes (0), Grotah az avatár (0), Unr34l, az univerzum ura (1)
Xenó kolosszus
Xenó kolosszus
97.76 / 100 %
Jelenleg itt várakozik: Hajnallány a kegyes (0), NME_Gabi (0), Artemis a sárkányölő, az univerzum úrnője (0), Félx a fényhozó (0), LadyPuder a kegyes (0), Grotah az avatár (0), Unr34l, az univerzum ura (1)
Xenó kolosszus
Xenó kolosszus
97.76 / 100 %
Dátum: 2019.12.10. 19:15:12
Lehet érdemes ezt a BU-val párhuzamosan csinálni januárban ha lesz még BU
Dátum: 2019.12.10. 07:41:50
Ez jó
Dátum: 2019.12.05. 10:12:11
Lehet folytatni
4. Út a mélybe
2019-12-05 Bachtass a fertőzött eljutott a hegy belsejébe!
2019-12-04 Mortal a kegyes eljutott a hegy belsejébe!
2019-12-04 Maha Kali a dicsőséges eljutott a hegy belsejébe!
2019-12-03 Saláh Ad Din az uralkodó eljutott a hegy belsejébe!
2019-12-01 Pumur2 a félisten eljutott a hegy belsejébe!
2019-11-29 Chrisz a pók eljutott a hegy belsejébe!
2019-11-27 Heimdall a félisten eljutott a hegy belsejébe!
4. Út a mélybe
2019-12-05 Bachtass a fertőzött eljutott a hegy belsejébe!
2019-12-04 Mortal a kegyes eljutott a hegy belsejébe!
2019-12-04 Maha Kali a dicsőséges eljutott a hegy belsejébe!
2019-12-03 Saláh Ad Din az uralkodó eljutott a hegy belsejébe!
2019-12-01 Pumur2 a félisten eljutott a hegy belsejébe!
2019-11-29 Chrisz a pók eljutott a hegy belsejébe!
2019-11-27 Heimdall a félisten eljutott a hegy belsejébe!
Dátum: 2019.12.03. 22:58:05
Nekünk már tiszta lesz az út csak be kell rajta gyalogolnunk
Dátum: 2019.11.27. 19:28:24
Köszi Heimdall! Én örülök hogy ennyire tolod és meg is osztod velünk , kíváncsi leszek ha aki elsőnek befejezi lesz valami extra ami csak az viselhet
akkor nekem 1 fétis meg egy verempálca lesz ha így lesz ahogy mondod
akkor nekem 1 fétis meg egy verempálca lesz ha így lesz ahogy mondod
Dátum: 2019.11.24. 11:05:03
még pár dolog...
Felvetődött a V1,V2 és V3 világok összevonása lehetősége és a V5 és V6 is., angol szervereknél működök hogy aki ott a békés világon volt arra azok a szabályok vonatkoznak , meg ha valakinek van mindegyik világon karaktere az is mind megmaradhat csak nem lehet egy szövetségben és egymás nem támadhatják.
Kufár eseményen kiváltható 2 relikvia:
- Zu'lit gyűrűje ( manaitalt ad ha megvan a Zu'lit lombikja relikvia ami AH-ban beszerezhető volt 2013-ig V1-en!
- Sámán amulett ( gyógyitalt ad ha megvan sámán iszák relikvia ami AH-ban beszerezhető volt 2013-ig V1-en!
Ezeket javítani kell mert nekem megvan a zu'lit ősi éjkristáj gyűrűje és csak avatár manaitalt ad ami 200. szintű, én jelenleg 373. szintű a karakterem és kalandokhoz már nagyon régóta a jelenlegi legmagasabb 280. szintűt fogadja el, pl. lehetne akár AF képesség is rá mert magas szinen máe mindenkinek van plusz AF vagy korrigálni a karakterszintekhez mert így nem igazán van értelme és ugyan ezt a gyógyitalosnál is.
Arany harcgyűjtő ( barna ) lehesen ezt is továbbfejleszteni Ősi éjkristály fokozatig
Ami javaslat volt még, csak nem írtam mellé jegyzetet: vadászat itala több essen, mytokronit kondenzátor (gagyi fejlesztés volt, ebben sokakkal egyetértettünk) stb. Aki felvetette írja mellé mi volt a lényeg.
Ez a relikvia ezt tudja jelenleg: Mytokronit konverter: Kattints rá, hogy használd! A konverter 4 kék mytokronitból hoz létre egy mytokronit csomagot. Nem tudom anno kinek a kérése vagy ötlete volt de az nem nagyon látott előre az is biztos, még ami fontos myto az a kék és a barna, az ötletem az volt hogy ez a relikvia bármelyik mytoból csinálna másikat mert mindenkinek van olyan amiből nagyon sok van és nem tud vele mit csinálni ha ez megtörténik akkor én is megveszem ezt a relikviát de addig semmi értelme
A fórumon ott ültél közvetlen közel ha Unr34l-re gondolsz az még játszik de ha Unreal-ra azt nem tudom de az is igaz hogy aláírásként üzenetváltásokban Unreal-t írok
Kiégett őskő csak neked volt Xinx probléma és ezt a Őskőtermő zsákot ne bolygassuk mert akik ezt megszerezték nagyon sokat tettek érte és fizetek is érte , én nem portyázok egy ideje ( saját döntés, nincs kedvem már lefelé ütögetni piszkálni ) pedig nekem a lopásom 3000 fölött van és tudnék lopni V1-en és nincs kiégett őskő problémám igaz meg úgy látom másoknak sem. ráadásul ott van váltásra lehetőség 10 hűségszilánkért 10 kiégett ( hűségszilánk ömlik ) vagy 100 ektoplazmáért 10 kiégett igaz ez emelkedik de ezt az egy tételt akkor lehetne pl. hogy itt nem emelkedjen az ára és mindjárt meg is lenne oldva a probléma azaz fixen be lehetne árazni 10 kiégett őskőve XY éktóplazmaért.
nagyjából ennyi még...
Felvetődött a V1,V2 és V3 világok összevonása lehetősége és a V5 és V6 is., angol szervereknél működök hogy aki ott a békés világon volt arra azok a szabályok vonatkoznak , meg ha valakinek van mindegyik világon karaktere az is mind megmaradhat csak nem lehet egy szövetségben és egymás nem támadhatják.
Kufár eseményen kiváltható 2 relikvia:
- Zu'lit gyűrűje ( manaitalt ad ha megvan a Zu'lit lombikja relikvia ami AH-ban beszerezhető volt 2013-ig V1-en!
- Sámán amulett ( gyógyitalt ad ha megvan sámán iszák relikvia ami AH-ban beszerezhető volt 2013-ig V1-en!
Ezeket javítani kell mert nekem megvan a zu'lit ősi éjkristáj gyűrűje és csak avatár manaitalt ad ami 200. szintű, én jelenleg 373. szintű a karakterem és kalandokhoz már nagyon régóta a jelenlegi legmagasabb 280. szintűt fogadja el, pl. lehetne akár AF képesség is rá mert magas szinen máe mindenkinek van plusz AF vagy korrigálni a karakterszintekhez mert így nem igazán van értelme és ugyan ezt a gyógyitalosnál is.
Barna mytofejlesztés (itt a relikviára tippelek, nem írtam mellé semmit.)
Arany harcgyűjtő ( barna ) lehesen ezt is továbbfejleszteni Ősi éjkristály fokozatig
Ami javaslat volt még, csak nem írtam mellé jegyzetet: vadászat itala több essen, mytokronit kondenzátor (gagyi fejlesztés volt, ebben sokakkal egyetértettünk) stb. Aki felvetette írja mellé mi volt a lényeg.
Ez a relikvia ezt tudja jelenleg: Mytokronit konverter: Kattints rá, hogy használd! A konverter 4 kék mytokronitból hoz létre egy mytokronit csomagot. Nem tudom anno kinek a kérése vagy ötlete volt de az nem nagyon látott előre az is biztos, még ami fontos myto az a kék és a barna, az ötletem az volt hogy ez a relikvia bármelyik mytoból csinálna másikat mert mindenkinek van olyan amiből nagyon sok van és nem tud vele mit csinálni ha ez megtörténik akkor én is megveszem ezt a relikviát de addig semmi értelme
Unreal tényleg abbahagyta a játékot? Nem látok át a v1-re?
A fórumon ott ültél közvetlen közel ha Unr34l-re gondolsz az még játszik de ha Unreal-ra azt nem tudom de az is igaz hogy aláírásként üzenetváltásokban Unreal-t írok
Kiégett őskő csak neked volt Xinx probléma és ezt a Őskőtermő zsákot ne bolygassuk mert akik ezt megszerezték nagyon sokat tettek érte és fizetek is érte , én nem portyázok egy ideje ( saját döntés, nincs kedvem már lefelé ütögetni piszkálni ) pedig nekem a lopásom 3000 fölött van és tudnék lopni V1-en és nincs kiégett őskő problémám igaz meg úgy látom másoknak sem. ráadásul ott van váltásra lehetőség 10 hűségszilánkért 10 kiégett ( hűségszilánk ömlik ) vagy 100 ektoplazmáért 10 kiégett igaz ez emelkedik de ezt az egy tételt akkor lehetne pl. hogy itt nem emelkedjen az ára és mindjárt meg is lenne oldva a probléma azaz fixen be lehetne árazni 10 kiégett őskőve XY éktóplazmaért.
nagyjából ennyi még...