Hozzászólások - PottomPanna
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2011.01.17. 21:43:02
De előbb utóbb ott is megvan. Alap szerintem, hogy amit meg lehet szerezni a játékban is arra ne adj dukátot. Ilyen a +1 tulajdonság, a 100 dukát, meg ez a 10af. Törpicur.
Javaslatok -> Aukció
Dátum: 2011.01.17. 19:40:00
Azért amit normál úton is megkaphatok, nem adnék egy dukátot sem. Főleg, hogy ennyit kapok 5-6 nap alatt. Komolyabb összeget meg nem ez fog kivonni.
Dátum: 2011.01.17. 08:21:21
A csatában összesen 7373 sebzést okoztál, és 5253 sebzést kaptál. Azúr Légió 141. szintre lépett! Elhurcoltad ellenfeledet a kínzókamrába.
Te nyerted a csatát, jutalmad 120 (-2820) lélekenergia és 54 TP!
Ez mi a sz*r? 1szintet felfelé támadva, 65-ös EHval?
Te nyerted a csatát, jutalmad 120 (-2820) lélekenergia és 54 TP!
Ez mi a sz*r? 1szintet felfelé támadva, 65-ös EHval?
Dátum: 2011.01.16. 23:04:11
Erre pazarolod a vp-t, ahelyett, hogy beépítenéd? Mockosz kisz hobbitka. Kapsz ám ezért.
Dátum: 2011.01.14. 20:16:02
ARAB DIÁK LEVELE ÉDESAPJÁNAK:
"DRÁGA APU! Berlin csodálatos város, az emberek kedvesek, és nagyon jól érzem magam itt. De szégyellem magam, hogy az egyetemre egy színarany Ferrari 599 GTB-vel járok, mikor az összes tanár és diák vonattal jár. Fiad, Nasser"
Válasz: "IMÁDOTT FIAM! Átutaltam húszmillió dollárt a bankszámládra. Ne hozz szégyenbe minket! Vegyél egy vonatot te is. Ölel, Apád"
"DRÁGA APU! Berlin csodálatos város, az emberek kedvesek, és nagyon jól érzem magam itt. De szégyellem magam, hogy az egyetemre egy színarany Ferrari 599 GTB-vel járok, mikor az összes tanár és diák vonattal jár. Fiad, Nasser"
Válasz: "IMÁDOTT FIAM! Átutaltam húszmillió dollárt a bankszámládra. Ne hozz szégyenbe minket! Vegyél egy vonatot te is. Ölel, Apád"
Dátum: 2011.01.13. 11:55:30
Hűűű, én pár hónapja ilyet kaptam románul, csak az annyival volt kiegészítve, hogy anyut is megemlítette benne a kedves ember.
Dátum: 2011.01.11. 18:56:17
Speciális
12 db biztonság
13 db lélekgyémánt
16 db átokeltávolítás
feltámasztás
Ezt.
12 db biztonság
13 db lélekgyémánt
16 db átokeltávolítás
feltámasztás
Ezt.
Dátum: 2011.01.08. 21:27:36
Az állataidnak max. szint/2 szakipontja lehet. Biztos ezt érték el.
Dátum: 2011.01.07. 13:06:05
Egyrészt mert mutatósabb lenne a zafír,gyémánt stb. épület ,és még többet kellene építeni azon szöviknek ahol van zálogos, másrészt meg akkor ők építsék azt vagy ha ezt megéri,addig függesszék fel.De azt is lehetne,h a veremhez hasonlóan csak bizonyos szinttől hatna,monnyuk 100astól. A hordánként változó épületekkel meg a Tyranttal tolnék ki jelen helyzetben a legjobban,csak legyen értelme,azt szeretném.
Dátum: 2011.01.07. 11:47:27
Mit szólnátok olyan épületegyütteshez,ami a hordabónuszhoz hasonlóan csak az egyes hordáknak adna valami kis pluszt.A zálogosokra is gondolva,minden szövetség építhetné mindet,az már az ő saját belső ügyük, h ezt bevállalják 1 vagy esetleg 2 emberért. Mert még ennek is több értelme lenne, mint a névadó bizbasznak.
Dátum: 2011.01.05. 22:26:28
Lebuktam, ez most kivételesen tényleg onnan van. De akkor látom ez nem csak az én ismijeim között kering.
Dátum: 2011.01.05. 22:19:22
Hófehérke 7 pasival élt együtt,Piroska szülői tiltás ellenére egyedül csavargott, Csipkerózsika egy idegennel csókolózott, majd hozzáment, Hamupipőke kiszökött éjjel egy buliba.Ezeken a meséken nőttünk fel és csodálkoznak a szüleink, hogy milyenek vagyunk?!
Anyu, ha valaki tüsszent, azt mondjuk, egészségedre?
-Igen kislányom.
-És ha valakinek kisagyi-schistostomiázis-késleltetett-hiperzenzitivitási-reakciója van?
-Nincs több Dr. House.
Anyu, ha valaki tüsszent, azt mondjuk, egészségedre?
-Igen kislányom.
-És ha valakinek kisagyi-schistostomiázis-késleltetett-hiperzenzitivitási-reakciója van?
-Nincs több Dr. House.
Dátum: 2011.01.03. 23:31:21
Mit tanulhatsz meg a szüleidtől?
1.Megbecsülni mások munkáját "Ha mindenáron meg akarjátok ölni egymást a testvéreddel, kint csináljátok! Most takarítottam fel."
2.Vallást "Jobb lesz ha imádkozol, hogy kijöjjön a folt a fehér ingedből!"
3.Az időutazás alapjait "Úgy megcsaplak, hogy a jövő héten térsz magadhoz!"
4.Logikát "Azért, mert én a...zt mondtam!"
5.Tornamutatványokat "Most nézd meg, hogy néz ki itt hátul a nyakad!"
6.Bőrön át táplálkozást "Fogd be a szád és edd meg a vacsorád!"
7.Türelmet és kitartást "Addig ülsz itt, amíg a spenót el nem fogy!"
8.Meteorológiát "Úgy néz ki a szobád, mintha tornádó söpört volna át rajta!"
1.Megbecsülni mások munkáját "Ha mindenáron meg akarjátok ölni egymást a testvéreddel, kint csináljátok! Most takarítottam fel."
2.Vallást "Jobb lesz ha imádkozol, hogy kijöjjön a folt a fehér ingedből!"
3.Az időutazás alapjait "Úgy megcsaplak, hogy a jövő héten térsz magadhoz!"
4.Logikát "Azért, mert én a...zt mondtam!"
5.Tornamutatványokat "Most nézd meg, hogy néz ki itt hátul a nyakad!"
6.Bőrön át táplálkozást "Fogd be a szád és edd meg a vacsorád!"
7.Türelmet és kitartást "Addig ülsz itt, amíg a spenót el nem fogy!"
8.Meteorológiát "Úgy néz ki a szobád, mintha tornádó söpört volna át rajta!"
Dátum: 2011.01.03. 23:30:33
Mi ez a nagy komolyság már? Ha poénból nem kérdezek rá, eszetekbe sem jutott volna. Egyik sem olyan amit megvenne tőlem valaki, max jól néz ki háttérnek. Ne vegyétek már ennyire komolyan.
Szerencsére a brekit használhatom, különben most mehetnék be melóhelyre letörölni a gépről.
Szerencsére a brekit használhatom, különben most mehetnék be melóhelyre letörölni a gépről.
Dátum: 2011.01.03. 09:36:51
Jó ez a békás kép, be is állítottam melóhelyen háttérképnek. Ha szabad ilyet és nem védik szerzői jogok.
Dátum: 2011.01.03. 08:21:54
A besorolásért járó LE is az ajánlás menüpontban látszik, MINT a kinzókamra. Nem csak akkor ha van kinzókamrád is.
Dátum: 2011.01.03. 00:18:10
Írtak is róla egy érdekes könyvet. Több szerző jegyzi, aztán nagy emberek még át is válogatták mi kerülhet bele. Két részes, bár a világ egyes részein csak az első részt tekintik valósnak, a másodikról szeretnek megfeledkezni, az nem illik bele a hitükbe. Ez a csodás mű a Biblia. Még sok más izgi infót megszerezhetsz belőle.
Dátum: 2011.01.01. 13:51:54
Az előbb csináltam meg 13ból.
Dátum: 2011.01.01. 13:50:49
Vadászol, portyázol, ezért LE-t és TP-t kapsz amivel szinteket lépsz és egyre nagyobb és magasabb szintű végzetúr leszel.
Dátum: 2010.12.31. 11:44:01
Viszoki úr márcsak ilyen. De most egyet értek vele. Van ennél nehezebb küldi is amire jó a tekercs.