Hozzászólások - Offsboy
Dátum: 2011.04.19. 13:24:34
Portyás vagyok, mégis azt mondom le van szarva, bulizzunk egyet! És már van pár100 eseménypont
Dátum: 2011.04.18. 14:43:53
Köszi
Dátum: 2011.04.18. 14:41:44
- Mennyi ideig tart az esemény?
- Lopás működik majd az esemény portyáiban?
- Lopás működik majd az esemény portyáiban?
Dátum: 2011.04.18. 09:15:10
Gondolom vagy 10.00-től, vagy 14.00-től.
Dátum: 2011.04.14. 19:10:30
Nem mindegy, mert Vf-ről váltok EH-ra, és ha lehet nem váltogatnék feleslegesen többször, ezért jó előre tudni mennyi eseménypont kell. De szeirntem nem én vagyok az egyetlen aki térkifordítóval nyomja majd.
Dátum: 2011.04.14. 18:15:33
Arról volt infó, hogy PONTOSAN mennyi ideig fog tartani? Annyit láttam utoljára, hogy 3 vagy 4 hétig. Csakhogy mennyi EP-t "kell" gyűjteni előtte
(Tudom, hogy alatta is vadászhatok, de az ellenérvem erre: nincs kedvem)
Amúgy gondolom majd húsvét után indítják, csak átsiklottak ezen.
(Tudom, hogy alatta is vadászhatok, de az ellenérvem erre: nincs kedvem)
Amúgy gondolom majd húsvét után indítják, csak átsiklottak ezen.
Dátum: 2011.04.14. 16:12:37
Azt ne felejtsd el, hogy nem csak a tömés létezik, hanem az is ha valaki lepattan a védekezőről, és nem így tervezte. Logikus úgy lenne, ha járna LE és TP is, csak a statba nem számít bele.
Dátum: 2011.04.14. 13:56:58
Még a pontokat is lehet gyűjteni nevezés alatt, zsír.
Dátum: 2011.04.14. 12:54:14
És lehet fokozni, lehet...!
Dátum: 2011.04.14. 10:27:31
HÍRT AKARUNK!
Dátum: 2011.04.13. 22:12:49
Nekem is volt már ilyen, a vadászat felhozta.
Dátum: 2011.04.13. 15:24:25
Ez fájt
Dátum: 2011.04.10. 14:45:12
Tényleg jó lenne valami infó, április elejére lett beharangozva, és egy héttel a start előtt lesz nevezés, szóval április vége inkább?
Dátum: 2011.04.07. 15:46:12
Idézet: Prisma - 2011.04.07. 15:31:37
Be lehet vezetni 60,70,80+ szinttől is, nem kell az elejétől, úgy mint az AF-et. Ezzel a megközelítéssel az is igazságtalan, mégse nagyon volt belőle elégedetlenkedés, pont ugyanez a helyzet itt is.
De tegyük fel, hogy semmi gond ezzel elvileg. Akkor még mindig ott van az a nem kevésbé súlyos gyakorlati probléma, hogy utólag ilyet bevezetni a játék történetének legigazságtalanabb lépése lenne a régebben indultakkal szemben.
Be lehet vezetni 60,70,80+ szinttől is, nem kell az elejétől, úgy mint az AF-et. Ezzel a megközelítéssel az is igazságtalan, mégse nagyon volt belőle elégedetlenkedés, pont ugyanez a helyzet itt is.
Dátum: 2011.04.07. 15:04:25
Az hogy lefelé ütve sok-sok szinttel küldizik valaki, vagy bubival vadászik, mégis miért kellene hogy jutalmazandóbb "taktika" legyen, mintha valaki rendesen elkölti az erőforrásait? Márpedig ez a helyzet. A harmadik bajonkira neveztem 86. szinten, és semmi mást nem csináltam 2 hónapig mint a CSP ment esszenciának, a PP meg ment -8-9 szintre. Küldikkel és Le szívással járok ezen a szinten 7M LE-nél, és még csak most sárgult be a TP-m. EH nélkül.
Pedig ehhez nem kell sok taktika érzék; ha ezt engedi a játék, akkor teljesen jogosnak tartom, hogy a "normál" sebességben haladóknak is adjon valamilyen előnyt.
Pedig ehhez nem kell sok taktika érzék; ha ezt engedi a játék, akkor teljesen jogosnak tartom, hogy a "normál" sebességben haladóknak is adjon valamilyen előnyt.
Dátum: 2011.04.07. 14:21:00
Igazából Miklós az aki megmondja hogyan kell, vagy Baraty felborít egy sört véletlen bele a szerverbe, azt szevasz
Az ellenérvelésed teljesen jogos, de nem kell ebből elefántot csinálni szerintem.
Eddig sokkal durvább nerfek voltak, amiknek direktben a pókok voltak a célpontjai.
- kreaff
- kivégzés
- lassú idő AF
- projekció hatásfokának megnövelése
és az a baj hogy még sorolhatnám.
Ezt most teljesen másnak látom, mert aki ész nélküli számolgatás nélkül szeretné eljátszani az erőforrásait, az egyáltalán nem tud érvényesülni; hiába tud pl. vigyázni a LE-re, és tudatosan fejleszti esetleg a karakterét is.
Nem hiszem, hogy rád (azt hiszem nekem sincs félnivalóm), illetve a pók taktikára bármilyen veszélyt is jelentene ha néhányan szintlépésenként kapnának bónuszt.
Mellesleg hosszú távon nagyon jót tenne a játéknak, ha a TP hasznos lenne minden szinten, mert nem lenne ennyi rágódás az eventek előtt sem, és hasonlók.
Az ellenérvelésed teljesen jogos, de nem kell ebből elefántot csinálni szerintem.
Eddig sokkal durvább nerfek voltak, amiknek direktben a pókok voltak a célpontjai.
- kreaff
- kivégzés
- lassú idő AF
- projekció hatásfokának megnövelése
és az a baj hogy még sorolhatnám.
Ezt most teljesen másnak látom, mert aki ész nélküli számolgatás nélkül szeretné eljátszani az erőforrásait, az egyáltalán nem tud érvényesülni; hiába tud pl. vigyázni a LE-re, és tudatosan fejleszti esetleg a karakterét is.
Nem hiszem, hogy rád (azt hiszem nekem sincs félnivalóm), illetve a pók taktikára bármilyen veszélyt is jelentene ha néhányan szintlépésenként kapnának bónuszt.
Mellesleg hosszú távon nagyon jót tenne a játéknak, ha a TP hasznos lenne minden szinten, mert nem lenne ennyi rágódás az eventek előtt sem, és hasonlók.
Dátum: 2011.04.07. 13:44:58
Én nem tudok róla
Dátum: 2011.04.07. 13:43:03
Frissítettem a hsz végét.
Dátum: 2011.04.07. 13:37:35
Idézet: Prisma - 2011.04.07. 12:52:59
Talán igazad van, talán nincs. Abban biztosan tévedsz, hogy az elmélet nem a gyenge játék jutalmazásáról szól, hanem annak a játékstílusnak a jutalmazásáról, amikor valaki úgy játszik, ahogy "kell". Sokféle fejlesztési mód van ezen felül is, amik különbözővé teszik a karaktereket, viszont abban gondolom egyetértünk, hogy ha nem töltesz el extrém időt a játék előtt, akkor semmi esélyed sincs jóval sikeresebbnek lenni a környezetednél. És ez teljesen független attól, hogy ki mikor kezdte a játékot.
Ez a gyenge játék jutalmazásának látványos példája lenne, maga az intézményesült, és formalizált kontraszelekció.
Talán igazad van, talán nincs. Abban biztosan tévedsz, hogy az elmélet nem a gyenge játék jutalmazásáról szól, hanem annak a játékstílusnak a jutalmazásáról, amikor valaki úgy játszik, ahogy "kell". Sokféle fejlesztési mód van ezen felül is, amik különbözővé teszik a karaktereket, viszont abban gondolom egyetértünk, hogy ha nem töltesz el extrém időt a játék előtt, akkor semmi esélyed sincs jóval sikeresebbnek lenni a környezetednél. És ez teljesen független attól, hogy ki mikor kezdte a játékot.
Dátum: 2011.04.07. 13:23:00
Idézet: Craslorg - 2011.04.07. 13:07:56
Hát nem tudom. A következő event szerintem nem a Vf-eseket zárja ki, hanem azt hogy fejleszd az EH-s Af képességeket (mert váltani bizony kényszerű az ember az ilyen esetekben). VF-en vagyok, event kezdetekor elvadászok 800-1000CSP-t, aztán váltok EH-ra és elverek ugyanennyi portyát 160-170LE/TP-ért. És ilyen kevés energiaráfordítással még sosem kaszáltam ennyit. Szóval VF-es létemre nem érzem magam kizártnak az eventből
Az viszont elfogadható, hogy az eventekkel lehet mahinálni, ahol minden erőforrásra szükség van és el lehet dönteni, hogy megéri-e az ideiglenes gyengülést az event végén kapott táp vagy sem.
Hát nem tudom. A következő event szerintem nem a Vf-eseket zárja ki, hanem azt hogy fejleszd az EH-s Af képességeket (mert váltani bizony kényszerű az ember az ilyen esetekben). VF-en vagyok, event kezdetekor elvadászok 800-1000CSP-t, aztán váltok EH-ra és elverek ugyanennyi portyát 160-170LE/TP-ért. És ilyen kevés energiaráfordítással még sosem kaszáltam ennyit. Szóval VF-es létemre nem érzem magam kizártnak az eventből