Hozzászólások - Azyro
Dátum: 2013.06.20. 17:19:04
Feladatoknál meg lehetne azt csinálni, hogy a szövetségi feladatokat (kivéve lélekkút töltést) ki lehessen váltani valami más feladattal, mert én most hogy harcoljak az arénában vagy használjam az energiakristályosítót, amikor még nagyon messze van az, hogy feltöltsem a kutat? És 10 őskőért lehet csak kivásárolni, ez nem egyenlő bánásmód, lehessen kiégettért is kapni, vagy lehessen alternatív feladatot csinálni! Vélemény?
Dátum: 2013.06.20. 16:16:02
Szóval ha azt kérdezném, hogy mivel tette4 el magát láb alól, akkor azt elfogadnák?
Dátum: 2013.06.19. 20:19:24
Zámbó Jimmy egy baleset folytán saját fegyverével vetett véget életének. Na de melyik évben történt a tragédia?
2001
2005
2003
2007
Ez miért érdektelen speciális vajon? Magyarország egyik leghíresebb emberéről beszélünk, akinek ráadásul rossz viccek születtek a haláláról. Én személy szerint nem szerettem, de se speciálisnak, se érdektelennek nem tartom
2001
2005
2003
2007
Ez miért érdektelen speciális vajon? Magyarország egyik leghíresebb emberéről beszélünk, akinek ráadásul rossz viccek születtek a haláláról. Én személy szerint nem szerettem, de se speciálisnak, se érdektelennek nem tartom
Dátum: 2013.06.18. 20:56:10
Mivel táplálkozik az Ázsiában élő ajakos medve?
nektárral
termeszekkel
madarakkal
kígyókkal
Az ajakos medve magányos, kivéve a nősténymedvét, amikor kicsinyeit gondozza, éjjel aktív. Tápláléka termeszek és hangyák, gyümölcsök, méz, magok, szántóföldi növények, kisállatok és állati tetemek. Az állat legfeljebb 30 évig él. (forrás wikipedia)
Az Edda hősi énekek gyűjteménye. De melyik népé?
Óangol
Skót
Hun
Germán
Az Edda-énekek, kettő a 13. századból származó óizlandi istenes és hősi ének gyűjtemény. Mind a két Edda a 13. századba Izland lakosságának a keresztény hitre térítését követően került leírásra mindkettőben találhatunk a skandináv mitológia isteneihez és skandináv mitológiai hősökhöz kapcsolódó dalokat. (forrás wikipedia)
nektárral
termeszekkel
madarakkal
kígyókkal
Az ajakos medve magányos, kivéve a nősténymedvét, amikor kicsinyeit gondozza, éjjel aktív. Tápláléka termeszek és hangyák, gyümölcsök, méz, magok, szántóföldi növények, kisállatok és állati tetemek. Az állat legfeljebb 30 évig él. (forrás wikipedia)
Az Edda hősi énekek gyűjteménye. De melyik népé?
Óangol
Skót
Hun
Germán
Az Edda-énekek, kettő a 13. századból származó óizlandi istenes és hősi ének gyűjtemény. Mind a két Edda a 13. századba Izland lakosságának a keresztény hitre térítését követően került leírásra mindkettőben találhatunk a skandináv mitológia isteneihez és skandináv mitológiai hősökhöz kapcsolódó dalokat. (forrás wikipedia)
Dátum: 2013.06.17. 18:33:08
Minek a népies neve az evet?
A szomszéd lánynak
A mókusnak
A besenyő lánynak
Egy növénynek
Egyiksem. Az evet drága prémféleség, a szürke mókus (Sciurus vulgaris) bundájának régies neve. (forrás wikipedia)
A szomszéd lánynak
A mókusnak
A besenyő lánynak
Egy növénynek
Egyiksem. Az evet drága prémféleség, a szürke mókus (Sciurus vulgaris) bundájának régies neve. (forrás wikipedia)
Dátum: 2013.06.17. 12:14:09
Mire érdemes figyelni, hogy lehetőleg sok LE-t adó karaktert válasszunk ki?
Választ előre köszönöm!
Választ előre köszönöm!
Dátum: 2013.06.16. 21:22:58
Van 1 olyan kérdés, hogy Ki volt az uralkodó Eger vár ostrománál és a kvízkészítő szerint II. Szulejmán, de az első volt! Kérdést kéretik törölni. http://hu.wikipedia.org/wiki/Eger_ostroma_%281552%29
Dátum: 2013.06.15. 10:03:28
Melyik Olimpián nyerte Egerszegi Krisztina a legtöbb aranyérmét?
Atlantai
Barcelonai
Sydney-i
Szöuli
Helyesírás. atlantai, barcelonai, stb
Atlantai
Barcelonai
Sydney-i
Szöuli
Helyesírás. atlantai, barcelonai, stb
Dátum: 2013.06.15. 09:40:34
Idézet: Nymphadora - 2013.06.15. 07:38:48
Asszem teljesen jogos a felvetésed ráadásul a helyesírással sincs minden rendben, Kölcsey-t ugyanis y-al írják, nem i-vel
Melyik magyar költő volt kora legműveltebb embere?
Ady Endre
Kölcsei Ferenc
Babits Mihály
Petőfi Sándor
Ady Endre
Kölcsei Ferenc
Babits Mihály
Petőfi Sándor
Asszem teljesen jogos a felvetésed ráadásul a helyesírással sincs minden rendben, Kölcsey-t ugyanis y-al írják, nem i-vel
Dátum: 2013.06.15. 09:38:55
Idézet: Khuin - 2013.06.15. 08:27:44
És szerinted ez így normális? Az lenne az alap, hogy aki ennyivel többet fektett a kariba, az simán a földbe tuszkoljon, hiszen ezért teszi, nem azért, hogy kalandozzon meg vadásszon!
Van egy karakter, aki őrjöngés italával vesztett ellenem, és van vagy +140 TÖ-je úgy. hogy az egészséget és a mágiát nem számítom bele. (Ami ugye 240 az itallal.)
És szerinted ez így normális? Az lenne az alap, hogy aki ennyivel többet fektett a kariba, az simán a földbe tuszkoljon, hiszen ezért teszi, nem azért, hogy kalandozzon meg vadásszon!
Dátum: 2013.06.15. 00:10:37
Clive Barker Kárhozat című regénye milyen helyszínen kezdődik?
Párizsban, a polgári forradalom idején
Berlinben, a Sörpuccs napjaiban
Varsóban, a második világháború alatt
Moszkvában, a bolsevik forradalom idején
Erősen speciális! Ez nem a Biblia és nem is Gyűrűk ura, hogy részletekre rákérdezzen! Törlésre javaslom!
Párizsban, a polgári forradalom idején
Berlinben, a Sörpuccs napjaiban
Varsóban, a második világháború alatt
Moszkvában, a bolsevik forradalom idején
Erősen speciális! Ez nem a Biblia és nem is Gyűrűk ura, hogy részletekre rákérdezzen! Törlésre javaslom!
Dátum: 2013.06.14. 23:39:08
Azért a mágiát meg az egészséget ne számítsd bele, mert az a harcban nem dönt, azt jelenti így, hogy 9el jobb minden tulajdonságom átlagban, az azért legyen elég + a felszerelés + állat
Dátum: 2013.06.14. 22:42:10
Idézet: Birka - 2013.06.14. 20:16:54
Ebben nem látom, hogy ezt írná. Ne haragudj, de engem eléggé felb...ez a rendszer. Azért ha ennyivel jobb vagyok nála, akkor nehogy már így szétverjen! 10 pont aki egyet ért!
Olvasdd el a harcrendszer leírást, és utána látni fogod, hogy nem 50 hanem 160-200 "céltudatos" TÖ különbözet az ami tudja stabilizálni a győzelmeidet a portyákban.
Ebben nem látom, hogy ezt írná. Ne haragudj, de engem eléggé felb...ez a rendszer. Azért ha ennyivel jobb vagyok nála, akkor nehogy már így szétverjen! 10 pont aki egyet ért!
Dátum: 2013.06.14. 19:26:53
Hello.
Szerintem az nincs rendjén, hogy egy 140/0-ás kari ugyanolyan cuccokban, mint én simán elver, amikor 192 tö-em van és a szerencsém is a szintem kétszerese. Meg ugyanez a kategória, amikor valakinek csak 1 buzogánya van és simán elver.
Normális ez így? Mert szerintem nem. Légyszi valaki foglalkozzon ezzel!
Szerintem az nincs rendjén, hogy egy 140/0-ás kari ugyanolyan cuccokban, mint én simán elver, amikor 192 tö-em van és a szerencsém is a szintem kétszerese. Meg ugyanez a kategória, amikor valakinek csak 1 buzogánya van és simán elver.
Normális ez így? Mert szerintem nem. Légyszi valaki foglalkozzon ezzel!
Dátum: 2013.06.14. 14:36:34
Kösz a választ!
Dátum: 2013.06.14. 14:04:11
Már több, mint 10k LE-t töltöttem a Lélekkútba és még mindig nincs lehetőségem, hogy kisüssem. Mi ennek az oka? Megváltozott és már csak feltöltés után lehet kisütni?
Dátum: 2013.06.14. 10:08:26
Ha kijelölsz egy választ, akkor automatikusan kihozza a kérdést!
Dátum: 2013.06.14. 10:06:33
Syabo, szerintem akkor jó pár kérdés nem kerülne be, mert 1 év múlva mindenben lehet változás és vannak itt még olyan kérdések, hogy hány világbajnoki címe van Brazliának, meg hasonlók, amik folyamatosan változhatnak. Berényi Miklós egy karakter a Barátok Köztben, nem pedig színésznév, és ha Berényi Miki, akkor mindenkinek a BK fog beugrani szerintem, mivel több, mint 10 éve így szerepel. Mindegy, úgy vélem, hogy a kvíz értékelő eléggé egyféle érdeklődési körrel rendelkezik, konkrétan semmi sem érdekli
Dátum: 2013.06.13. 22:28:56
Melyik sorozat egyik főszereplője Berényi Miklós?
Barátok Közt
Szomszédok
Körhinta
Jóban Rosszban
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdésre megadott válaszaid nem voltak egyértelműek ill. rosszak voltak.
Itt vajon mi lehet a gond? A kvízmester nem szereti a BK-t?
Barátok Közt
Szomszédok
Körhinta
Jóban Rosszban
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdésre megadott válaszaid nem voltak egyértelműek ill. rosszak voltak.
Itt vajon mi lehet a gond? A kvízmester nem szereti a BK-t?
Dátum: 2013.06.13. 12:43:20
Melyik könyvet nem Zrínyi Miklós írta?
Szigeti veszedelem
A fejedelem
Mátyás király életéről való elmélkedések
Az török áfium ellen való orvosság
Át kéne szerintem fogalmazni a kérdést, mert az biztos, hogy a Szigeti veszedelem az nem egy könyv, bár lehet adtak ki belőle azt is, de azt nem Zrínyi írta.
Melyik készülékhez használatához nem a szemünk szükséges?
Mikroszkóp
Periszkóp
Sztetoszkóp
Spektroszkóp
Helyesírás.
Szigeti veszedelem
A fejedelem
Mátyás király életéről való elmélkedések
Az török áfium ellen való orvosság
Át kéne szerintem fogalmazni a kérdést, mert az biztos, hogy a Szigeti veszedelem az nem egy könyv, bár lehet adtak ki belőle azt is, de azt nem Zrínyi írta.
Melyik készülékhez használatához nem a szemünk szükséges?
Mikroszkóp
Periszkóp
Sztetoszkóp
Spektroszkóp
Helyesírás.