Dátum: 2013.06.23. 14:11:26
Idézet: Quellon - 2013.06.22. 21:27:02
Egyébként meg bármilyen küldit le lehet beszélni - ha más ötleted nincs, akkor a bajnokira nevezettek között keress társat, ott látni leginkább ki aktív - ha anélkül nem találsz alkalmas célpontot.
V2-7 név,köztük az enyém is....
V3-12
V5-nem látható,de itt nagyobb vagyok,több akad....
jah,és akkor abból a 6-11-ből ugye mennyi az azonos hordában lévő akit ugye nem lehet megtámadni....szóval,nehéz az élet alacsonyabb szinten......
Dátum: 2013.06.23. 14:03:31
dobd el ezt a feladatot...
Dátum: 2013.06.23. 13:42:23
Tp és Le ért persze hogy azokat támadom 20-30x is!!!!
A gondom pont az,hogy a 30-40szintnél nincs aktív szinte senki,néztem én már bajnokin,meg ahol csak lehet...
Nagyobb szinten van élet!!!!
Egyébként tényleg takaJrítani kéne picit,nem???
Dátum: 2013.06.22. 09:15:31
És ezt képzeld el kisebb karival.......ahogy várom ....
Dátum: 2013.06.22. 09:01:07
Sziasztok,
én csak csendben megkérdezném,egy alapos takarítás nem férne be a fejlesztések közé???? Esetleg ki lehetne pucolni a már sok-sok ideje nem élő szövetségeket és karaktereket ,mivel elég körülményes találni időnként aktív játékost ,ellenfelet feladatokhoz.....
Öld meg az állatát a megtámadott ellenfélnek.......jah,de 20-30 támadás után sincs nekije, mert nem játszik.......
Mondjuk,húzni egy határt,hogy aki eddig és eddig nem lép be,azt automatikusan törlik......talán felpezsdülne a játék,nem?
Dátum: 2013.05.20. 11:20:07
Köszönöm,megtaláltam,
A Haladóknak, alatt van ,érdekesnek ígérkezik,tényleg végig kell olvasni....Köszönöm a segítségedet!!!!
Dátum: 2013.05.20. 11:09:08
Rá kerestem,azt írja nincs ilyen......
én is vagyok V5-on is.....V2, V3....
Dátum: 2013.05.20. 11:06:00
Minden kérdésemet azzal utasítanak vissza, minden világban, hogy már szerepelt.....hát,érdekes.....
Melyik NEM Emile Zola regényének címe ?
Párizs gyomra
Állat az emberben
Termékenység
Miss Harriet
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
Ez a kérdés már szerepelt az adatbázisban.
Kérdésed kiértékelésre került.
A "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapta.
Hová festette Az utolsó vacsora c. képet Leonardo da Vinci.
Vászonra
Fatáblára
Templom menyezetére
Templom falára
Melyik híres festőnk életéről szól az Aranyecset és a Nap szerelmese című regény?
Csontváry Kosztka Tivadar
Rippl-Rónai József
Csikász Imre
Munkácsy Mihály
Melyik városunk neve : A Királynék városa ?
Pécs
Sopron
Veszprém
Eger
én ezekkel még nem találkoztam......egyszer sem!!!
Lehet, hogy már nem lehet kérdést feltenni ????
Dátum: 2013.05.20. 10:23:36
Sziasztok !!!
V3 világban keresnénk tagokat egy jól működő szövetségbe!!! Gyémánt,nem túl magas az építés a kútban.....ha valakit érdekel,keressen, ezzel a névvel játszom .
A harcosok szövetsége ahová hívlak:)
Az ajánlat azóta is áll.......jelentkezőket keresünk,mert nem jó egyedül......lépj be hozzánk !!!!
Dátum: 2013.05.20. 10:13:08
nem gond....Így is megtalálom.
Dátum: 2013.05.20. 10:12:12
értem,de mikor akarjam lecserélni? Melyiket akarjam és mire.....???? Soroljam a kérdéseim?
Hogyan "játszak " a szakértelmekkel ?
Melyiknek milyen tárgyat adjak ?
Kéne egy ilyen topik......kéne....
Dátum: 2013.05.20. 10:08:00
Hmmmm,ezt tapasztalom......
Azt gondoltam,mi lenne ha csinálnánk egy ilyen Topikot???? Ahol le lehet írni,kinek milye van és mire megy vele????? Mit szólsz??
Melyik világban játszol??? Egyébként?
Dátum: 2013.05.20. 09:35:01
Igen,de azt nem találtam hogy melyiket érdemes,milyen " fajta" állatot megtartani hosszabb távra,és érdemes e fejleszteni tárgyakkal.....
Erről semmit nem találtam a wiki-n.....
Hogy egyszerre hányat érdemes tartami, hogy egy-két állandót,felfejlesztve vagy rendszeresen "nagyobbra" cserélve...
Tehát,tippek,ötletek az állattartásról....ez vagy hiányzik vagy csak én nem találtam rá ?!
Dátum: 2013.05.19. 14:31:07
Sziasztok,
az állatokról lehet olvasni valahol, valamit? Az érdekelne, mit érdemes megtartani, cserélgetni vagy fejleszteni nagyobbra....szóval, minden ami az állatokkal kapcsolatos, érdekelne.....Köszi!
Dátum: 2013.05.01. 09:05:26
Sziasztok !!!
V3 világban keresnénk tagokat egy jól működő szövetségbe!!! Gyémánt,nem túl magas az építés a kútban.....ha valakit érdekel,keressen, ezzel a névvel játszom .
A harcosok szövetsége ahová hívlak:)
Az ajánlat azóta is áll.......jelentkezőket keresünk,mert nem jó egyedül......lépj be hozzánk !!!!
Dátum: 2013.02.14. 12:01:24
Én tényleg kezdőnek számítok,és bizony tapasztaltam a segítséget,ezzel tudtam egy nap két szintet is lépni feljebb !!!
Dátum: 2013.02.14. 11:53:04
Bocs,ha tévedek,de a Te szövid mintha nem gyémánt lenne....?
Dátum: 2013.02.14. 11:47:24
Sziasztok !
V2-ön keresnék magamnak kicsi,működő szövetséget,ha tud valaki segíteni....azért kicsi,hogy lehetőségem legyen építeni a kutat és fejlődni is közben:) Köszönöm!!!!
Dátum: 2013.02.02. 21:32:16
Köszönöm a választ !
Dátum: 2013.02.02. 21:30:32
Nem írok szóközt??? Hát, a vesszők közé valóban nem szoktam s gyakran játszom,írok telefonról,ott pedig szinte örülök, ha egyáltalán látom amit írtam.....köszönöm a figyelmeztetést, bár nem gondolnám, hogy ez helyesírási hiba..... s ettől talán sem figyelmetlen, sem nem törődöm nem vagyok!
A dőlt betűket pedig kedvelem,mert egyedivé és könnyen felismerhetővé teszi az írásomat, de a kedvedért lemondok róla,ha ez ennyire zavar!