Sziasztok. 23.15 kor beléptem és látom.hogy már bent van az új napi rutin,meg a többi. Korábban 24 órára emlékeztem. Lemaradtam valamiről?
Üdv.Hold.
Hozzászólások - Holdholdhold
Dátum: 2013.06.16. 23:23:36
Dátum: 2013.04.28. 11:36:03
Sziasztok. Jelenleg fut a kvízolimpia ( nálam ez van) Jelentkeznék,rákatt,de utána kiírja,hogy jelenleg nem fut.
Most akkor fut,vagy nem fut?
Köszönettel.Hold.
Most akkor fut,vagy nem fut?
Köszönettel.Hold.
Sziasztok. Korábban már én is az idomítós feladatot kifogásoltam( elsősorban), az egyik szinten nem is volt benne. De, már nem izgatom magam, annyit nem ér a játék,hogy mérgelődjek. Megcsinálom azokat,amelyeket tudok anélkül,hogy a játékélményt rontanám. Hogy így nem lesz kész minden? Hogy a teljes jutalmat nem kapom meg?
Nem bánom. Nekem így jó. Játszom és élvezem,és nem bosszankodom. Továbblépek.
Üdv. Hold.
Nem bánom. Nekem így jó. Játszom és élvezem,és nem bosszankodom. Továbblépek.
Üdv. Hold.
A fókuszkristályban ül a pont, ekkora bambát mint én! Uramatyám...elbújdosom. Ha most nem kérdezem,még tanakodtam volna a 100. szintig...
Köszönöm.
( a 8 állatot idomítani kellene,nem befogni 1 szint alatt,és ez nem lehetetlen,csak sokallom a belefektett összeget)
Köszönöm.
( a 8 állatot idomítani kellene,nem befogni 1 szint alatt,és ez nem lehetetlen,csak sokallom a belefektett összeget)
Sziasztok.
3 feladattal van gondom.
1. A 8 állat beidomítását sokallom,szerintem túlzás.
2. 17 kaland megoldását szintén sokallom. Kristály ide vagy oda, a szerencsén múlik javarészt.
3. Nincs meg a lehetősége,hogy fókuszkristályt tegyek a fegyverbe,páncélba. stb.
( ezt mondjuk már egyébként is furcsálltam, 73 szinten szerintem már kellene)
Üdv.Hold.
3 feladattal van gondom.
1. A 8 állat beidomítását sokallom,szerintem túlzás.
2. 17 kaland megoldását szintén sokallom. Kristály ide vagy oda, a szerencsén múlik javarészt.
3. Nincs meg a lehetősége,hogy fókuszkristályt tegyek a fegyverbe,páncélba. stb.
( ezt mondjuk már egyébként is furcsálltam, 73 szinten szerintem már kellene)
Üdv.Hold.
Dátum: 2013.01.19. 20:23:41
Köszönöm szépen.
Teljesen logikus a dolog,de eszembe sem jutott.
Üdv. Hold.
Teljesen logikus a dolog,de eszembe sem jutott.
Üdv. Hold.
Dátum: 2013.01.19. 16:34:35
Nem Arénában volt,és a Plazma azt sem tudom micsoda.
Dátum: 2013.01.19. 14:09:42
Nincs.
Dátum: 2013.01.19. 13:45:35
Hello.
Az Állatoknál van valami újítás,vagy karbantartás vagy valami?
Nem jelenik meg a gyakorlás gomb,és automatikusan elindult a gyógyítás. Tuti,mert maxosak voltak,az ÉP-k,és megtámadtak,és automatikusan elkezdte őket gyógyítani.
Köszönöm. üdv. Hold.
Az Állatoknál van valami újítás,vagy karbantartás vagy valami?
Nem jelenik meg a gyakorlás gomb,és automatikusan elindult a gyógyítás. Tuti,mert maxosak voltak,az ÉP-k,és megtámadtak,és automatikusan elkezdte őket gyógyítani.
Köszönöm. üdv. Hold.
Dátum: 2012.07.06. 21:31:21
Köszönöm szépen.
Nem a kalandot hiányoltam,hanem a szöveg lepett meg,de már értem a dolgot.
Üdv.
Hold.
Nem a kalandot hiányoltam,hanem a szöveg lepett meg,de már értem a dolgot.
Üdv.
Hold.
Dátum: 2012.07.06. 21:05:11
Sziasztok.
Lemaradtam valamiről? Egy győztes csata végén jelent meg ez az üzi,ott ahol azt írja,máskor,hogy *egy kalandra bukkantál*
"Ellenfeled bosszúsan így kiált feléd:
Te ágybavizelő mutáns féreg: olyan iszonyatosan büdös vagy, hogy az összes környékbeli barlangot evakuálni kellett!"
Ez mióta van? És hogyhogy?
Üdv. Hold.
Lemaradtam valamiről? Egy győztes csata végén jelent meg ez az üzi,ott ahol azt írja,máskor,hogy *egy kalandra bukkantál*
"Ellenfeled bosszúsan így kiált feléd:
Te ágybavizelő mutáns féreg: olyan iszonyatosan büdös vagy, hogy az összes környékbeli barlangot evakuálni kellett!"
Ez mióta van? És hogyhogy?
Üdv. Hold.