Hozzászólások - Peacemaker
Dátum: 2010.10.28. 22:13:33
Köszönöm szépen a segítségeket már megérkezett az email. 

Dátum: 2010.10.27. 15:33:50
Nagyon jól hangzott már ezelőtt is a többi találkozó programja, de sajnos nem fért bele az időmbe eddig egyszer se, hogy fel tudjak menni.
Most remélhetőleg összejön és akkor találkozhatok a többi játékossal is illetve erősíthettem a VU csapatát a versenyeken.
Eddig mindig csak azt olvastam, hogy a VU csapata győzedelmeskedett, úgy lehet, hogy nem lesz sok szükség ott rám.

Most remélhetőleg összejön és akkor találkozhatok a többi játékossal is illetve erősíthettem a VU csapatát a versenyeken.
Eddig mindig csak azt olvastam, hogy a VU csapata győzedelmeskedett, úgy lehet, hogy nem lesz sok szükség ott rám.

Én még mindig csak magamat tudom ismételni. 
Mikor lesz lehetőség eladni az italokat LGY-ért?

Mikor lesz lehetőség eladni az italokat LGY-ért?
Dátum: 2010.10.19. 17:17:05
Idézet: McMad - 2010.10.13. 23:17:03
Ehhez mondanám, hogy egy a bajnokihoz hasonló szintekre-leosztott versengés lehetne, majd a következőnél, mert így tényleg az alacsonyabb szintű játékosoknak ez a kis kieg. event két bajnoki közt sem nagy csábítás, ha egy 1XX szintű embert kell megverniük pl az LE-diffes kategóriában.
Nekem speciel a TÖ-s kategóriában segített a Landragór, de akkor is jobb verseny lenne, ha csak az 52-56-os szintűekkel kéne csak versengeni. Sokkal jobban élvezné az ember.
Hmmm... V3-on nem tülekednek a toplistán az alacsony szintű karik (25.-30. szint alatt).
Hogy mééér? Hát nem is tudom...:S
(A többi világra nincs rálátásom)
Mód.: Tényleg akkora probléma lenne még 1 versenykategória bevezetése az eddigi, vagy új ötletek alapján, ami az alacsony szintűeket is be bírja csábítani a versenybe? Vagy talán irigyelné valaki tőlük ezt a díjat?
Hogy mééér? Hát nem is tudom...:S
(A többi világra nincs rálátásom)
Mód.: Tényleg akkora probléma lenne még 1 versenykategória bevezetése az eddigi, vagy új ötletek alapján, ami az alacsony szintűeket is be bírja csábítani a versenybe? Vagy talán irigyelné valaki tőlük ezt a díjat?
Ehhez mondanám, hogy egy a bajnokihoz hasonló szintekre-leosztott versengés lehetne, majd a következőnél, mert így tényleg az alacsonyabb szintű játékosoknak ez a kis kieg. event két bajnoki közt sem nagy csábítás, ha egy 1XX szintű embert kell megverniük pl az LE-diffes kategóriában.
Nekem speciel a TÖ-s kategóriában segített a Landragór, de akkor is jobb verseny lenne, ha csak az 52-56-os szintűekkel kéne csak versengeni. Sokkal jobban élvezné az ember.
Dátum: 2010.10.15. 18:49:52
Akkor az AF pontok 60-tól megszerezhetők, igaz?
Idézet: Peacemaker - 2010.10.14. 23:28:00
Ezt csak újra beszúrom, hogy Miklósék szeme előtt lebegjen.
Én csak annyit szeretnék tudni, hogy mikortól lehetne a térkifordító italkákat eladni?
Ezt csak újra beszúrom, hogy Miklósék szeme előtt lebegjen.

Ebben speciel van valami.
De meg értem a nagyokat is mert azért, tényleg van aki mindent beleadott és inkább akart volna ezt vagy azt.
Persze a játék szemszögéből. A GAZDAGOK az én szememben mind mehetnek a POKOL mélyére a pénzükkel együtt. Vagy inkább adnák a rászorultaknak.
De meg értem a nagyokat is mert azért, tényleg van aki mindent beleadott és inkább akart volna ezt vagy azt.
Persze a játék szemszögéből. A GAZDAGOK az én szememben mind mehetnek a POKOL mélyére a pénzükkel együtt. Vagy inkább adnák a rászorultaknak.
Én csak annyit szeretnék tudni, hogy mikortól lehetne a térkifordító italkákat eladni?
Idézet: Darah - 2010.10.14. 11:18:24
Teljesen igaz, amit Darah mond!
És GRATULA mindenkinek!!!
Ejj...
Ne csak azt nézzétek már, hogy nimár, a Maris feleannyi sárkányt ölt, mint én, és mégis annyit kapott.
Azt is nézd, hogy Marisnak valószínűleg klasszisokkal kisebb volt a kiinduló tulajdonságösszege.
Tehát a tied eleve drágább már, mint az övé.
Ha elmész a boltba egy ötezressel, melyikből kapsz többet?
Mákból, vagy kaviárból?
Ne csak azt nézzétek már, hogy nimár, a Maris feleannyi sárkányt ölt, mint én, és mégis annyit kapott.
Azt is nézd, hogy Marisnak valószínűleg klasszisokkal kisebb volt a kiinduló tulajdonságösszege.
Tehát a tied eleve drágább már, mint az övé.
Ha elmész a boltba egy ötezressel, melyikből kapsz többet?
Mákból, vagy kaviárból?
Teljesen igaz, amit Darah mond!
És GRATULA mindenkinek!!!
Dátum: 2010.10.14. 10:39:14
Írj körbe és kérdez rá, hogy nincs-e valakinek körülötted egy LVL 1-es állata, mert csak egy olyannal van meg hamar.
Dátum: 2010.10.12. 13:24:32
Csak azt szeretném megérdeklődni, hogy nem-e lesz az AF pontok 55-ös szinttől elérhetőek?
Bár gondolom, hogy nem igazán.
Bár gondolom, hogy nem igazán.

"A következő eventnél szerintem a gyógy-és varázsitalok kiosztásánál a szint mellett lehetne nézni a kereskedelmet is. Véleményem szerint sokkal jobban örülne mindenki, ha maximális szintű megvásárolható gyógy- és manaitalt kapná. Nekem is tiltott nektár és varangykoktél esik, holott a 120-as kereskedelmemnek köszönhetően kristály gyógyitalt és fortyogó manaitalt tudok vásárolni régóta a 73-as szintem ellenére. "
Én is támogatnám a kereskedelem figyelembe vételét, mert jobban jönne 53-as szintnél ha 60-as italok esnének. Persze 120-sa kereskedelem mellett.
Én is támogatnám a kereskedelem figyelembe vételét, mert jobban jönne 53-as szintnél ha 60-as italok esnének. Persze 120-sa kereskedelem mellett.

Dátum: 2010.10.09. 12:53:49
Üdv minden kalandra vágyó Gyémánt hordásnak!
Ha egy jó hangulatú és békésen fejlődő szövetségbe szeretnél lenni, akkor a V3-as 30-on túliak szövetség a TE helyed!!!!!!!!!!!!!!
Minden aktív, lelkes és főkép nyugodt fejlődésre vágyó embert NAGYON SOK-SOK SZERETETTEL vár a szövetségünk!!!!!!!!!!!
-Fórum rendszeres használata
-Minimum 2-3 napon belül egyszer legyél fent
-Heti SZINTx300 LE adózás, de esetleges elmaradás előfordulhat későbbi kompenzált visszafizetéssel.
-Elvárt LE differencia, TÖ, SZÖ, Nyertes-Vesztes csata differencia !!!!!NINCS!!!!!
-Kúttöltés idejére az adó nem kötelező, de aki nem tölt ugye nem is kap.
További aktuális dolgokról illetve jelentkezések kapcsán a szövetség vezetőjét, Laci-t lehet megkeresni!
Mindenkinek sikerekben gazdag vadászatokat.
Ha egy jó hangulatú és békésen fejlődő szövetségbe szeretnél lenni, akkor a V3-as 30-on túliak szövetség a TE helyed!!!!!!!!!!!!!!
Minden aktív, lelkes és főkép nyugodt fejlődésre vágyó embert NAGYON SOK-SOK SZERETETTEL vár a szövetségünk!!!!!!!!!!!
-Fórum rendszeres használata
-Minimum 2-3 napon belül egyszer legyél fent
-Heti SZINTx300 LE adózás, de esetleges elmaradás előfordulhat későbbi kompenzált visszafizetéssel.
-Elvárt LE differencia, TÖ, SZÖ, Nyertes-Vesztes csata differencia !!!!!NINCS!!!!!
-Kúttöltés idejére az adó nem kötelező, de aki nem tölt ugye nem is kap.

További aktuális dolgokról illetve jelentkezések kapcsán a szövetség vezetőjét, Laci-t lehet megkeresni!
Mindenkinek sikerekben gazdag vadászatokat.
Dátum: 2010.10.09. 12:35:48
Szerintem egy hasonló 60 szint körüli indítás bőven elég lenne, mert néztem 70+-os emberek nagy része találkozik a kristályosokkal így inkább akik friss 60-asok lesznek azoknak is lenne ez az alternatíva és ahogy Fubujoci írta csökkene a feszültség a nagy portyások részéről a kis embereknek.
Mod: És semminek nem kell változnia. A 500K-s kút is bőven elég.
Mod: És semminek nem kell változnia. A 500K-s kút is bőven elég.
Dátum: 2010.10.08. 22:06:09
Hello!
Nekem az a kérdésem lenne, hogy nem-e indulna egy kristályhordához hasonló szövetség is majd?
Így mondjuk a mostanában arra a szintre fejlődő szöviknek is kis pluszt jelentene, mint amin a top szövik voltak akkor, mikor elindultak a kristályhordások.
Nekem az a kérdésem lenne, hogy nem-e indulna egy kristályhordához hasonló szövetség is majd?
Így mondjuk a mostanában arra a szintre fejlődő szöviknek is kis pluszt jelentene, mint amin a top szövik voltak akkor, mikor elindultak a kristályhordások.
Dátum: 2010.10.07. 19:08:42
Valami szintek szerinti kategorizálás nem lesz?
Mert pl egy 80-as szintű embernek nagyobb értékekkel nő az LE differenciája mint egy 30-as szintűnek.
Mert pl egy 80-as szintű embernek nagyobb értékekkel nő az LE differenciája mint egy 30-as szintűnek.
Hajaj nagyon kiváncsi vagyok milyen lesz az utolsó relikvia set. 

Az első 10 napban biztos csak a bérlet és a fókusz esik?
Mert egy pár embernél már láttam az elnyelőt is, akik 100% hogy nem Zarknod alatt szerezték, mert tegnap még nem volt meg nekik.
Mert egy pár embernél már láttam az elnyelőt is, akik 100% hogy nem Zarknod alatt szerezték, mert tegnap még nem volt meg nekik.
Nekem Let ötlete nagyon tetszik a féléves körről.
Esetleg lehetne a háborúsat olyan viadalszerű kategóriákkal megoldani, akkor a kisebb szöviknek is lenne értelme részt venni benne.
Esetleg lehetne a háborúsat olyan viadalszerű kategóriákkal megoldani, akkor a kisebb szöviknek is lenne értelme részt venni benne.
A legyőzött sárkány pikkelyei között a következő tárgyat találtad: Féléves aukciós bérlet.
Na ez egy érdekes új relikvia már nagyon tetszik.
Akinek ez még esett az jelezze.
Na ez egy érdekes új relikvia már nagyon tetszik.

Akinek ez még esett az jelezze.