Milyen internet címen éred el a végzeturat?
1, www.vegzetur.hu/index.php
2, http://www.vegzetur.eu/index.php
3, http://www.vegzetur.hu/index.php **
4, www.vegzetur.hu/
Ezzel vitatkoznék hiszen én elérem az 1, 3, 4, opcióval is. A pontos URL az tényleg a 3as de nem ez volt a kérdés. TÖRLÉS.
Hozzászólások - Lucif_R
Dátum: 2009.04.16. 08:28:45
Dátum: 2009.04.14. 12:27:08
Mi nem szükséges a Halászlé elkészítéséhez?
lekvár
ponty
öröshagyma
pirospaprika
öröshagyma? Esetleg _V_öröshagyma... helyesSÍRÁS!
Melyik csapat nyerte a 2007/2008-as spanyol labdarúgó bajnokságot?
Valencia
CF Real Madrid
Sevilla
FC Barcelona
Foci... érdektelen őleg a spanyol bajnokság...
Melyik a legujjab Windows?
98
NT
XP
Vista
1, helyesírás... kettő már a Windows7 a legújabb... szal TÖRLENDŐ!!!
Dátum: 2009.04.10. 08:56:56
Melyikük lemezlovas (DJ) az alábbiak közül?
Brad Pitt
DJ Tiesto
George Bush
Julia Roberts
Nagyon gyász kategória... kb olyan mint a melyik nem fából van: fapapucs, fakutya, faláb, BETONKOCKA... istenem hogy lehet ilyen kis.... na mind1 töröljétek ha lehet.
Brad Pitt
DJ Tiesto
George Bush
Julia Roberts
Nagyon gyász kategória... kb olyan mint a melyik nem fából van: fapapucs, fakutya, faláb, BETONKOCKA... istenem hogy lehet ilyen kis.... na mind1 töröljétek ha lehet.
Dátum: 2009.04.10. 07:11:44
Mennyi 3+4+1[a 8 a jó]?
4
5
8 *
6574654
Most komolyan? Ha szép nem vagy legalább hülye ne legyél már... TÖRLÉST NEKI és ha lehet a kérdés írási jog is mehet a kukába...
4
5
8 *
6574654
Most komolyan? Ha szép nem vagy legalább hülye ne legyél már... TÖRLÉST NEKI és ha lehet a kérdés írási jog is mehet a kukába...
Dátum: 2009.04.07. 07:36:56
Hogy ívják Fekete István híres róka karakterét?
Vuk
Hu
Csí
Csákó
- Helyesírási LIBA...
Fekete István nem ívta hanem max hívta... 
Vuk
Hu
Csí
Csákó
- Helyesírási LIBA...

Dátum: 2009.04.06. 15:06:38
Világ3-ban van egy Drakin nevü karakter, ami a küldetés szempontjából eléggé megtud zavarni kezdőket. Én is amúgy nem arra gyúrtam hogy majd kattintok hanem hogy majd nekimegyek. Főleg mivel a kiírása is erre sarkall. Csak aztán rátaláltam a wikioldalra ahol le van írva a küldik lényege hogy mit merre része és ott szembesültem eme ténnyel hogy majd a legenda alatt lesz. Sztem vagy töröljétek vagy változtassátok meg a nevét.
Üdv,
Lucif-R
Üdv,
Lucif-R
Dátum: 2009.04.06. 15:02:20
Idézet: Peater - 2009.04.06. 13:34:36
Na most ha fém nyele van a kalapácsnak akkor az sem úszik... meg a szőnyeg is ha valami vékony és nem monnyuk valami durva szőtt cucc akkor az meg nem... mellesleg az alumínium csónak is lehet lukas és akkor az sem úszik...
Nyanya: hát néha jólenne valami visszajelzés hogy szanáltak.
sziasztok!!
Szeretném jelelezni hogy aki ilyenm jó kérdéseket ki tud találni az sztem tartsa meg magának!! mert nem hiszem hogy sokan mennének ki az udvarra és szobai szönyeget feldarabolják h kipróbáljanak mindent!!
Melyik nem úszik a vízen?
Parafadugó
Szőnyeg
Kalapácsnyél
Alumínium csónak
Megjegyzem a kutya ki nem találja h. a szönyi nem uszik!! ugyh sztem törörjük a kérdést
Szeretném jelelezni hogy aki ilyenm jó kérdéseket ki tud találni az sztem tartsa meg magának!! mert nem hiszem hogy sokan mennének ki az udvarra és szobai szönyeget feldarabolják h kipróbáljanak mindent!!
Melyik nem úszik a vízen?
Parafadugó
Szőnyeg
Kalapácsnyél
Alumínium csónak
Megjegyzem a kutya ki nem találja h. a szönyi nem uszik!! ugyh sztem törörjük a kérdést

Na most ha fém nyele van a kalapácsnak akkor az sem úszik... meg a szőnyeg is ha valami vékony és nem monnyuk valami durva szőtt cucc akkor az meg nem... mellesleg az alumínium csónak is lehet lukas és akkor az sem úszik...

Nyanya: hát néha jólenne valami visszajelzés hogy szanáltak.
Dátum: 2009.04.06. 13:48:24
Mi a keresztneve az USA első színesbőrű elnökének?
egres
barack
eper
alma
Az egy dolog hogy poén a srác neve, de ez akkor sem ide való. Amúgy ezeket nézi valaki és tényleg törlésre kerülnek vagy csak növelem az adatbázist itten?
egres
barack
eper
alma
Az egy dolog hogy poén a srác neve, de ez akkor sem ide való. Amúgy ezeket nézi valaki és tényleg törlésre kerülnek vagy csak növelem az adatbázist itten?

Dátum: 2009.04.05. 17:24:17
Melyik csapatban játszik most Huszti Szabolcs.
Vasas
MTK
Milán
Zenit *
Most? És holnap? Vagy azután? Imádom az ilyen kérdést... meg azt is aki jónak itélte... TÖRÖLNI KÉRNÉM.
Vasas
MTK
Milán
Zenit *
Most? És holnap? Vagy azután? Imádom az ilyen kérdést... meg azt is aki jónak itélte... TÖRÖLNI KÉRNÉM.
Dátum: 2009.04.02. 17:25:39
Ezt a karakter bemutatkozást annyira nem találom a játék szellemiségéhez valónak... meg úgy amúgy sem.
Kedves modik nézzetek rá pls : Bertoldlw (csináltam screenshotot ha kell )
köszi
Kedves modik nézzetek rá pls : Bertoldlw (csináltam screenshotot ha kell )
köszi
Dátum: 2009.03.30. 15:45:51
Melyik számrendszerben számolunk?
5-ös
2-es
3-as
10-es
Az ABC-ben 10-es a suliban 10-es / 16-os / 2-es. Kérem törölni... megétvesztő.
5-ös
2-es
3-as
10-es
Az ABC-ben 10-es a suliban 10-es / 16-os / 2-es. Kérem törölni... megétvesztő.
Dátum: 2009.03.30. 14:03:14
Mire lehet használják a Morfiumot?
Üzemanyag készítésére
Fájdalom csillapítására
Festésre
Állatokban lévő férgek kiírtására
Helytelenül/hibásan feltett kérdés.... morfium meg nem nagy M betü. A válasz az legalább jó.
Üzemanyag készítésére
Fájdalom csillapítására
Festésre
Állatokban lévő férgek kiírtására
Helytelenül/hibásan feltett kérdés.... morfium meg nem nagy M betü. A válasz az legalább jó.
Dátum: 2009.03.30. 11:15:17
Hali:
"Nos, így lesz a vadászból vad... " nem helyesírási de fogalmazási talán... de lehet csak engem "zavar"... Javaslom valami hasonló legyen inkább "Nos, így lesz a vadászból zsákmány..." ( vagy áldozat ).
Üdv,
Lucif-R
"Nos, így lesz a vadászból vad... " nem helyesírási de fogalmazási talán... de lehet csak engem "zavar"... Javaslom valami hasonló legyen inkább "Nos, így lesz a vadászból zsákmány..." ( vagy áldozat ).
Üdv,
Lucif-R
Dátum: 2009.03.24. 16:39:07
Ki volt az a híres magyar származású kémikus/fizikus aki nagyban hozzájárult az atombomba kifejlesztéséhez?
Teller Ede
Teler Ede
Teller Endre
Teller Miksa
Értékelése: "A kérdésre megadott válaszaid nem voltak egyértelműek ill. rosszak voltak."
--- És tényleg rossz? Vagy nem egyértelmű? Wikipediat is turkásztam csak hogy leellenőrizzem magam és google-n is kb 2.link volt...
Teller Ede
Teler Ede
Teller Endre
Teller Miksa
Értékelése: "A kérdésre megadott válaszaid nem voltak egyértelműek ill. rosszak voltak."
--- És tényleg rossz? Vagy nem egyértelmű? Wikipediat is turkásztam csak hogy leellenőrizzem magam és google-n is kb 2.link volt...

Dátum: 2009.03.24. 13:38:17
Melyik testrész befolyásolhatja az eggyensúlyt ?
Láb
Kéz
Fül **helyes**
Orr
- Nos... nem a fül... hanem a koponyán belül lévő halló csontok... a fül porcos és a fületlen ember is lehet kötéltáncos... másrészt inkább innen a láb lenne jó mert a lábujjak nagyon nagy szerepet játszanak az egyensúlyozásban még ha nem is gondoltuk volna... ha pl elvesztjük egy lábunkon 1-2 lábujjat a nagyobbak közül nagyon nehézkes lesz újra járni illetve biztosan a talajon állni.
Szóval pontatlan fogalmazás... kéretik törölni mert teljesen helytelen. Köszönöm.
Láb
Kéz
Fül **helyes**
Orr
- Nos... nem a fül... hanem a koponyán belül lévő halló csontok... a fül porcos és a fületlen ember is lehet kötéltáncos... másrészt inkább innen a láb lenne jó mert a lábujjak nagyon nagy szerepet játszanak az egyensúlyozásban még ha nem is gondoltuk volna... ha pl elvesztjük egy lábunkon 1-2 lábujjat a nagyobbak közül nagyon nehézkes lesz újra járni illetve biztosan a talajon állni.
Szóval pontatlan fogalmazás... kéretik törölni mert teljesen helytelen. Köszönöm.
Dátum: 2009.03.20. 08:46:54
Melyik nem autó gyártó?
Adidas
Mercedes-Benz
Toyota
Ford
Meglehetősen primitív szerintem. Amúgy sztem egyik sem gyártó hanem csak márka.
Adidas
Mercedes-Benz
Toyota
Ford
Meglehetősen primitív szerintem. Amúgy sztem egyik sem gyártó hanem csak márka.
Dátum: 2009.03.19. 22:51:16
Melyik egy szin?
piros ***megoldás***
stola
kalap
perec
Primitív, egyszerű, buta.... soroljam? Sztem mehet rá a BANHAMMER hogy többet ne tegyen fel ilyen okos kérdéseket... ( kérdésektől eltiltásra gondoltam ).
piros ***megoldás***
stola
kalap
perec
Primitív, egyszerű, buta.... soroljam? Sztem mehet rá a BANHAMMER hogy többet ne tegyen fel ilyen okos kérdéseket... ( kérdésektől eltiltásra gondoltam ).
Dátum: 2009.03.19. 22:46:12
Idézet: Jucus - 2009.03.19. 20:37:18
Hallotált te már olyanról hogy fél évig nappal van fél évig meg sötét? Nem tom északon lakó haonfitársain közül ( naaagyon észtakon ) élt át e már heteken hónapokon át tartó nappalt... ilyen a föld mozgása szívás van az északiaknak hogy északa is világos van *süt a nap*.
éjfélkor hol süt a Nap? 

Hallotált te már olyanról hogy fél évig nappal van fél évig meg sötét? Nem tom északon lakó haonfitársain közül ( naaagyon észtakon ) élt át e már heteken hónapokon át tartó nappalt... ilyen a föld mozgása szívás van az északiaknak hogy északa is világos van *süt a nap*.
Dátum: 2009.03.19. 20:08:18
Ha ma éjfélkor esik az eső, akkor mekkora a valószínűsége annak, hogy holnap ilyenkor sütni fog a nap?
0 % *** helyes ***
50 %
100 %
Ezekből az adatokból nem meghatározható
Na most ez relatív mert ha esik is süt a nap... csak a felhők felett... amúgy nagyon kis trükkös. Mellesleg a föld másik felén süt. De biztos csak én vagyok ennyire kukacoskodó...
0 % *** helyes ***
50 %
100 %
Ezekből az adatokból nem meghatározható
Na most ez relatív mert ha esik is süt a nap... csak a felhők felett... amúgy nagyon kis trükkös. Mellesleg a föld másik felén süt. De biztos csak én vagyok ennyire kukacoskodó...

Dátum: 2009.03.19. 10:37:12
Melyik az alábbiak közül egy törpe neve a Hófehérke és a hét törpe c. mesében?
- Ki a Fene olvas/néz manapság mesét?
- Illegális szemétlerakó
- Kuka*
- szelektív hulladéjgyűjtő konténer
Ez meglehetősen primitív szerintem dev0 és figyelmeztetés az irónak. Mellesleg a gyerekek olvasnak manapság meséket... vagy a gyerekeknek... mint régen is... bár most több a villanypásztoros ( tvztetős szülő ).
- Ki a Fene olvas/néz manapság mesét?
- Illegális szemétlerakó
- Kuka*
- szelektív hulladéjgyűjtő konténer
Ez meglehetősen primitív szerintem dev0 és figyelmeztetés az irónak. Mellesleg a gyerekek olvasnak manapság meséket... vagy a gyerekeknek... mint régen is... bár most több a villanypásztoros ( tvztetős szülő ).