Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Lucif_R

Oldal: 1234
Dátum: 2009.04.16. 08:28:45
Milyen internet címen éred el a végzeturat?
1, www.vegzetur.hu/index.php
2, http://www.vegzetur.eu/index.php
3, http://www.vegzetur.hu/index.php **
4, www.vegzetur.hu/

Ezzel vitatkoznék hiszen én elérem az 1, 3, 4, opcióval is. A pontos URL az tényleg a 3as de nem ez volt a kérdés. TÖRLÉS.
Dátum: 2009.04.14. 12:27:08

Mi nem szükséges a Halászlé elkészítéséhez?
lekvár
ponty
öröshagyma
pirospaprika

öröshagyma? Esetleg _V_öröshagyma... helyesSÍRÁS!

Melyik csapat nyerte a 2007/2008-as spanyol labdarúgó bajnokságot?
Valencia
CF Real Madrid
Sevilla
FC Barcelona

Foci... érdektelen őleg a spanyol bajnokság...

Melyik a legujjab Windows?
98
NT
XP
Vista

1, helyesírás... kettő már a Windows7 a legújabb... szal TÖRLENDŐ!!!
Dátum: 2009.04.10. 08:56:56
Melyikük lemezlovas (DJ) az alábbiak közül?
Brad Pitt
DJ Tiesto
George Bush
Julia Roberts

Nagyon gyász kategória... kb olyan mint a melyik nem fából van: fapapucs, fakutya, faláb, BETONKOCKA... istenem hogy lehet ilyen kis.... na mind1 töröljétek ha lehet.
Dátum: 2009.04.10. 07:11:44
Mennyi 3+4+1[a 8 a jó]?
4
5
8 *
6574654

Most komolyan? Ha szép nem vagy legalább hülye ne legyél már... TÖRLÉST NEKI és ha lehet a kérdés írási jog is mehet a kukába...
Dátum: 2009.04.07. 07:36:56
Hogy ívják Fekete István híres róka karakterét?
Vuk
Hu
Csí
Csákó

- Helyesírási LIBA... Fekete István nem ívta hanem max hívta...
Dátum: 2009.04.06. 15:06:38
Világ3-ban van egy Drakin nevü karakter, ami a küldetés szempontjából eléggé megtud zavarni kezdőket. Én is amúgy nem arra gyúrtam hogy majd kattintok hanem hogy majd nekimegyek. Főleg mivel a kiírása is erre sarkall. Csak aztán rátaláltam a wikioldalra ahol le van írva a küldik lényege hogy mit merre része és ott szembesültem eme ténnyel hogy majd a legenda alatt lesz. Sztem vagy töröljétek vagy változtassátok meg a nevét.

Üdv,
Lucif-R
Dátum: 2009.04.06. 15:02:20
Idézet: Peater - 2009.04.06. 13:34:36
sziasztok!!
Szeretném jelelezni hogy aki ilyenm jó kérdéseket ki tud találni az sztem tartsa meg magának!! mert nem hiszem hogy sokan mennének ki az udvarra és szobai szönyeget feldarabolják h kipróbáljanak mindent!!

Melyik nem úszik a vízen?

Parafadugó
Szőnyeg
Kalapácsnyél
Alumínium csónak
Megjegyzem a kutya ki nem találja h. a szönyi nem uszik!! ugyh sztem törörjük a kérdést

Na most ha fém nyele van a kalapácsnak akkor az sem úszik... meg a szőnyeg is ha valami vékony és nem monnyuk valami durva szőtt cucc akkor az meg nem... mellesleg az alumínium csónak is lehet lukas és akkor az sem úszik...

Nyanya: hát néha jólenne valami visszajelzés hogy szanáltak.
Dátum: 2009.04.06. 13:48:24
Mi a keresztneve az USA első színesbőrű elnökének?
egres
barack
eper
alma

Az egy dolog hogy poén a srác neve, de ez akkor sem ide való. Amúgy ezeket nézi valaki és tényleg törlésre kerülnek vagy csak növelem az adatbázist itten?
Dátum: 2009.04.05. 17:24:17
Melyik csapatban játszik most Huszti Szabolcs.
Vasas
MTK
Milán
Zenit *

Most? És holnap? Vagy azután? Imádom az ilyen kérdést... meg azt is aki jónak itélte... TÖRÖLNI KÉRNÉM.
Ezt a karakter bemutatkozást annyira nem találom a játék szellemiségéhez valónak... meg úgy amúgy sem.

Kedves modik nézzetek rá pls : Bertoldlw (csináltam screenshotot ha kell )

köszi
Dátum: 2009.03.30. 15:45:51
Melyik számrendszerben számolunk?
5-ös
2-es
3-as
10-es

Az ABC-ben 10-es a suliban 10-es / 16-os / 2-es. Kérem törölni... megétvesztő.
Dátum: 2009.03.30. 14:03:14
Mire lehet használják a Morfiumot?
Üzemanyag készítésére
Fájdalom csillapítására
Festésre
Állatokban lévő férgek kiírtására

Helytelenül/hibásan feltett kérdés.... morfium meg nem nagy M betü. A válasz az legalább jó.
Dátum: 2009.03.30. 11:15:17
Hali:

"Nos, így lesz a vadászból vad... " nem helyesírási de fogalmazási talán... de lehet csak engem "zavar"... Javaslom valami hasonló legyen inkább "Nos, így lesz a vadászból zsákmány..." ( vagy áldozat ).

Üdv,
Lucif-R
Ki volt az a híres magyar származású kémikus/fizikus aki nagyban hozzájárult az atombomba kifejlesztéséhez?

Teller Ede
Teler Ede
Teller Endre
Teller Miksa

Értékelése: "A kérdésre megadott válaszaid nem voltak egyértelműek ill. rosszak voltak."

--- És tényleg rossz? Vagy nem egyértelmű? Wikipediat is turkásztam csak hogy leellenőrizzem magam és google-n is kb 2.link volt...
Dátum: 2009.03.24. 13:38:17
Melyik testrész befolyásolhatja az eggyensúlyt ?
Láb
Kéz
Fül **helyes**
Orr

- Nos... nem a fül... hanem a koponyán belül lévő halló csontok... a fül porcos és a fületlen ember is lehet kötéltáncos... másrészt inkább innen a láb lenne jó mert a lábujjak nagyon nagy szerepet játszanak az egyensúlyozásban még ha nem is gondoltuk volna... ha pl elvesztjük egy lábunkon 1-2 lábujjat a nagyobbak közül nagyon nehézkes lesz újra járni illetve biztosan a talajon állni.

Szóval pontatlan fogalmazás... kéretik törölni mert teljesen helytelen. Köszönöm.
Dátum: 2009.03.20. 08:46:54
Melyik nem autó gyártó?
Adidas
Mercedes-Benz
Toyota
Ford

Meglehetősen primitív szerintem. Amúgy sztem egyik sem gyártó hanem csak márka.
Dátum: 2009.03.19. 22:51:16
Melyik egy szin?
piros ***megoldás***
stola
kalap
perec

Primitív, egyszerű, buta.... soroljam? Sztem mehet rá a BANHAMMER hogy többet ne tegyen fel ilyen okos kérdéseket... ( kérdésektől eltiltásra gondoltam ).
Dátum: 2009.03.19. 22:46:12
Idézet: Jucus - 2009.03.19. 20:37:18
éjfélkor hol süt a Nap?

Hallotált te már olyanról hogy fél évig nappal van fél évig meg sötét? Nem tom északon lakó haonfitársain közül ( naaagyon észtakon ) élt át e már heteken hónapokon át tartó nappalt... ilyen a föld mozgása szívás van az északiaknak hogy északa is világos van *süt a nap*.
Dátum: 2009.03.19. 20:08:18
Ha ma éjfélkor esik az eső, akkor mekkora a valószínűsége annak, hogy holnap ilyenkor sütni fog a nap?
0 % *** helyes ***
50 %
100 %
Ezekből az adatokból nem meghatározható

Na most ez relatív mert ha esik is süt a nap... csak a felhők felett... amúgy nagyon kis trükkös. Mellesleg a föld másik felén süt. De biztos csak én vagyok ennyire kukacoskodó...
Dátum: 2009.03.19. 10:37:12
Melyik az alábbiak közül egy törpe neve a Hófehérke és a hét törpe c. mesében?
- Ki a Fene olvas/néz manapság mesét?
- Illegális szemétlerakó
- Kuka*
- szelektív hulladéjgyűjtő konténer

Ez meglehetősen primitív szerintem dev0 és figyelmeztetés az irónak. Mellesleg a gyerekek olvasnak manapság meséket... vagy a gyerekeknek... mint régen is... bár most több a villanypásztoros ( tvztetős szülő ).
Oldal: 1234