Hozzászólások - MadDog
Dátum: 2018.06.18. 22:18:14
Nem Dozer! Annyiért kreálhatod újra amennyit először is fizettél érte! Már lepróbáltam egyszer kiváncsiságból!
Dátum: 2018.05.04. 18:07:18
Abszolút igaza van Shadowrun-nak... Minden szempontból jobb az EH! Annó a váltásnál végig matekoztam minden lehetséges módot, és a térkapuk ellenére is messze viszi a primet az EH! A csatákért több LE jár és aki komolyabban csinálja a küldetéseket annak sokkal jobban megéri!
Dátum: 2018.04.27. 06:19:36
Abszolút korrekt a dolog! Én annó szintén egy rakat dekrétumot elhasználtam!
Minden játéknak ez az alapja... Magasabb szinten egyszerűbben boldogul az ember. Ha még kicsi a karakter, akkor meg kell várni a következő bolygó ura eventet!
Minden játéknak ez az alapja... Magasabb szinten egyszerűbben boldogul az ember. Ha még kicsi a karakter, akkor meg kell várni a következő bolygó ura eventet!
Dátum: 2018.04.10. 16:08:47
Gratulálok LanMaffia! Szép eredmény mint mindig!
Dátum: 2018.04.03. 10:22:36
Sajnos csak vasárnap éjfélig volt. A karakterek képeit is éjfélkor visszaállitották az eredetire!
Dátum: 2018.03.28. 21:11:31
A kvizolimpiás válaszok sosem számitottak bele, csak a vadászat kviz kérdései érvényesek.
Dátum: 2018.03.23. 14:33:44
Ez utóbbi megoldás nagyon is jól hangzik. Ez nekem is tetszene!
Tényleg sokat segitene, ha tét nélkül lehetne tovább válaszolni a kviz kérdésekre...
Tényleg sokat segitene, ha tét nélkül lehetne tovább válaszolni a kviz kérdésekre...
Dátum: 2018.03.19. 21:45:25
Nálam dettó, de ma is nem egyszer találkoztam már vele!
Dátum: 2018.03.08. 13:24:44
A Landragór alatt ahogy a többiek irták az elköltött LE alapján számolja ki, hogy mennyi tulajdonság jönne ki a betöltött összegből! A Landragór beszámit mindent ami csökkenti a tulajdonságösszeg fejlesztési költségét egy kis plusszal (relikviák, felszerelések és szakértelmek)!
Ha időközben tulajdonságokat növelsz, akkor a következő tulajdonság összeg fejlesztése drágább, igy a betöltött LE-ből már kevesebb tulajdonság jön ki, olyankor csökkenhet a jutalom!
Ha minél jobb eredményt akarsz elérni, akkor ami csak csökkenti a tulajdonságösszeg fejlesztési költségét azt próbáld meg megszerezni. Relikviák fejlesztése, megaesszenciák gyűjtése sokat segithet!
Ha időközben tulajdonságokat növelsz, akkor a következő tulajdonság összeg fejlesztése drágább, igy a betöltött LE-ből már kevesebb tulajdonság jön ki, olyankor csökkenhet a jutalom!
Ha minél jobb eredményt akarsz elérni, akkor ami csak csökkenti a tulajdonságösszeg fejlesztési költségét azt próbáld meg megszerezni. Relikviák fejlesztése, megaesszenciák gyűjtése sokat segithet!
Dátum: 2018.02.20. 13:38:57
Valójában egyik sem. Mások szörnyei ellen te magad küzdesz és a saját szörnyeid abban nem segitenek. Több szörnynek annyi haszna van, hogy vadászat, vagy verem közben több ektoplazmát találnak neked.
Dátum: 2018.01.21. 12:37:09
A kreatúra pontok csak másnap változnak. Ha ma szerezted akkor leghamarabb holnap lesz 5 kreatúra pontod.
De a statisztika valóban nem változik már egy ideje...
De a statisztika valóban nem változik már egy ideje...
Dátum: 2018.01.14. 16:16:42
Az eddigi tapasztalataim alapján nem elveszik egy-két csomag, hanem inkább nagy ritkán többnek számolja! V1-en ugyanezt a módszert szoktam alkalmazni!
Dátum: 2018.01.10. 23:35:02
Egyet kell értenem Spellatrix-el! Igy is nagyon sokba kerülnek a felszerelések cseréi a csatlósoknál.
Dátum: 2017.12.25. 15:01:17
A béke ma délig tartott csak!
Dátum: 2017.12.18. 12:35:39
Persze! De azért minden időbe telik még a játékban is!
Dátum: 2017.12.18. 12:28:15
Azért az ellenfeleknél elnézve mondhatni elég sokan vannak 70-85 szint környékéről, többek közt az én egyik karakterem is! A kisebbek ellenfelei fognak elfogyni először! Ahogy elnézem még a relikviával is 1-max.2 hónapon belül szerintem végzek mindenkivel akit 3-4 ütéssel le lehetne ütni!
Viszont volt róla szó, hogy lesznek majd generálva szörnyek, amiket a gyengébbek is üthetnek! Nem tudja esetleg valaki, hogy abból a későbbiek folyamán lesz e valami? Úgy még némiképp meglehet hosszabbitani a szörnykihivás élettartamát a kisebbek számára is...
Igaz ez a probléma szerintem 1 hónap múlva lesz majd aktuális, de leggyengébbek számára, már most is okozhat gondot, mert akármit is csinálunk mindig vannak gyengébbek akik küszködnek egy ilyen újitásnál!
Viszont volt róla szó, hogy lesznek majd generálva szörnyek, amiket a gyengébbek is üthetnek! Nem tudja esetleg valaki, hogy abból a későbbiek folyamán lesz e valami? Úgy még némiképp meglehet hosszabbitani a szörnykihivás élettartamát a kisebbek számára is...
Igaz ez a probléma szerintem 1 hónap múlva lesz majd aktuális, de leggyengébbek számára, már most is okozhat gondot, mert akármit is csinálunk mindig vannak gyengébbek akik küszködnek egy ilyen újitásnál!
Dátum: 2017.12.15. 10:14:56
Hol találtad a megoldást? Eddig én is azt hittem, hogy csak egyszer lehet!
Dátum: 2017.12.15. 08:01:03
Ha jól emlékszem volt róla szó, hogy lesznek betéve kisebb generált ellenfelek is, hogy a 70es szint környékén lévők is kitudják majd használni a szörnyidézést!
Ezek az ellenfelek mikor fognak bekerülni? Csak mert lent lassan elfogynak az ellenfelek akiket 3 támadással el lehetne intézni
Ezek az ellenfelek mikor fognak bekerülni? Csak mert lent lassan elfogynak az ellenfelek akiket 3 támadással el lehetne intézni
Dátum: 2017.11.19. 11:38:39
Ebben sajnos Unr34l-nek igaza van! V6-on lassitással fejlődhettek az elejétől... Mindegy V1-en ki milyen effektiven tolta, mennyire figyelt, hogy optimálisan haladjon, hogy ha V6-on elejétől ott a lassitás. Mondjuk szerintem azt bőven elég lett volna egy 180-200as szinthez kötni, nem tudom minek kellett V6-on már relative kis karaktereket belassitani. Na de most már ez van, ehhez kell alkalmazkodni!
Dátum: 2017.06.20. 21:01:42
Félreértés ne essék én nagy barátja vagyok a csatlós arénának is!
De ez még mindig nagyon hasonlit! Csatlós arénában is lehet variálni a csatlósok tulajdonságait, felszereléseit és sokan ez szerint is játszanak benne és taktikáznak! Nem az a gond, hogy már a legelején ellenezném a fejlesztést, csupán nem látom még át, hogy miért lenne ez annyira más!
De ez még mindig nagyon hasonlit! Csatlós arénában is lehet variálni a csatlósok tulajdonságait, felszereléseit és sokan ez szerint is játszanak benne és taktikáznak! Nem az a gond, hogy már a legelején ellenezném a fejlesztést, csupán nem látom még át, hogy miért lenne ez annyira más!