Hozzászólások - Princess Serenity
Dátum: 2009.01.04. 02:23:17
Én is most indulhatok majd először, úgyhogy én is izgatottan várom a PÉNTEKet!
Dátum: 2009.01.04. 00:01:39
Ha olyan kérdést kapsz, aminél ott van, hogy értékeld, arra "szavazhatsz", a többi már lefutott meccs.
Dátum: 2009.01.03. 23:50:39
Az állatodat csak azután fogod tudni elnevezni, miután beidomítottad.
Akkor megjelenik a névadás gomb a képénél.
Akkor megjelenik a névadás gomb a képénél.
Dátum: 2009.01.03. 23:41:41
Van két lehetőséged.
1. Megvárod, míg jelentkeznek.
2. A toplistából kiválasztasz néhány nevet, és üziben meghívod őket.
1. Megvárod, míg jelentkeznek.
2. A toplistából kiválasztasz néhány nevet, és üziben meghívod őket.
Dátum: 2009.01.03. 22:45:26
Valakitől azt hallottam, ha eléri a 100%-ot, meghalsz.
De ez korántsem biztos, csak hallottam.
De ez korántsem biztos, csak hallottam.
Dátum: 2009.01.03. 22:19:42
Erre 15. szinttől nyílik lehetőség. Hordaváltásnál ha tagja vagy egy szövetségnek, automatikusan kilépsz belőle. A hordaváltás komoly döntés, ezért komoly költsége is van: 50 őskő. A hordaváltás az egyéb menüpont alatt érhető el.
Dátum: 2009.01.03. 21:25:07
Nem a szinguláris ismeret kell hozzá, hanem az, hogy akit megtámadsz, magasabb szintű legyen nálad, és persze, hogy Te győzz.
Dátum: 2009.01.03. 21:14:58
Tapasztalatból mondom, hogy nem mindig a prémiumos cucc a jobb. Nézd meg újra a vásárolható tárgyakat, előfordul, hogy a "sima" értékesebb, holott kevesebbe kerül!
Dátum: 2009.01.03. 21:09:41
Nem csak a random számít. Én is sokszor jártam így.
Amikor portyázol, nem a jelenlegi, hanem az utoljára mentett állásait látod az ellenfélnek. Ha ő az után fejlesztett nagyon sokat, akkor hiába látod jónak a helyzetet, veszteni fogsz.
De ne csüggedj!!! Javulni fog a helyzet.
Fejleszd a tulajdonságaidat, csináld a küldiket, nyomd fel a szerencsédet, fejleszd a szakértelmeidet, legyen idomított állatod, és hamarosan fordul a kocka!
Amikor portyázol, nem a jelenlegi, hanem az utoljára mentett állásait látod az ellenfélnek. Ha ő az után fejlesztett nagyon sokat, akkor hiába látod jónak a helyzetet, veszteni fogsz.
De ne csüggedj!!! Javulni fog a helyzet.
Fejleszd a tulajdonságaidat, csináld a küldiket, nyomd fel a szerencsédet, fejleszd a szakértelmeidet, legyen idomított állatod, és hamarosan fordul a kocka!
Dátum: 2009.01.03. 21:00:18
Valószínűleg, ha a hozzászólásaidat fel pontozzák, kedvelt, ha le pontozzák, közellenség leszel.
De mivel én még friss fórumozó vagyok, ebben nem vagyok biztos.
De mivel én még friss fórumozó vagyok, ebben nem vagyok biztos.
Dátum: 2009.01.03. 20:56:15
Mivel a bajnoki tornákat péntekenként rendezik meg, havonta egyszer, várhatóan 2009. 01. 09-én lesz a következő, de hamarosan megtudjuk.
Ja, és nagyon figyelj oda, hogy az előtte lévő nap ne felejts el jelentkezni rá!!!
Ja, és nagyon figyelj oda, hogy az előtte lévő nap ne felejts el jelentkezni rá!!!
Dátum: 2009.01.03. 20:50:41
A küldetéseket több szempontból is jó, ha teljesíted.
1. Minden teljesített küldetés után egyre több LE-t kapsz.
2. A küldetések sikeres teljesítése segít jobban megismerni a játékot.
3. Segít, hogy ahogy haladsz, egyre könnyebben vedd az akadályokat.
Ha a küldetésekről, meg általában a játékról többet szeretnél megtudni, ajánlom a következő linket: http://vegzetur.wikidot.com/
1. Minden teljesített küldetés után egyre több LE-t kapsz.
2. A küldetések sikeres teljesítése segít jobban megismerni a játékot.
3. Segít, hogy ahogy haladsz, egyre könnyebben vedd az akadályokat.
Ha a küldetésekről, meg általában a játékról többet szeretnél megtudni, ajánlom a következő linket: http://vegzetur.wikidot.com/
Dátum: 2009.01.02. 17:04:38
Egyenlőre csak azt tudni, hogy a tanulást az akadémián tudod majd fejleszteni.
Hogy az akadémián pontosan miket lehet még tanulni/fejleszteni, még én sem tudom.
Hogy az akadémián pontosan miket lehet még tanulni/fejleszteni, még én sem tudom.
Dátum: 2009.01.02. 16:40:13
Egyrészt nem szerverről van szó, hanem karakterekről, másrészt igen, most van folyamatban az opció megvalósítása.
Elméletileg a következőképpen fog kinézni: ha mindkét világon játszol, és az egyik karidat megszünteted, akkor az ősköveket átadhatod a másik karidnak.
A pontos részleteken még csak most dolgoznak a fejlesztők.
Elméletileg a következőképpen fog kinézni: ha mindkét világon játszol, és az egyik karidat megszünteted, akkor az ősköveket átadhatod a másik karidnak.
A pontos részleteken még csak most dolgoznak a fejlesztők.
Dátum: 2009.01.02. 16:07:24
Így már én is jártam elég sokszor. Bejelöltem valahol a jó választ, nem lehetett értékelni, sajnos egy rossz válasz lett helyesnek ítélve, én meg pofára estem.
Dátum: 2008.12.27. 06:40:51
Idézet: Cani34 - 2008.12.25. 11:55:09
Semmi gond. Mert nem neked kell felvenned, hanem az állatkádnak. Nyomd oldalt az állat gombot, bent meg találsz egy olyat, hogy a neki adható tárgyak gomb. Utána már menni fog.
Sziasztok!Most vettem nyakörvet,ami erösít,de nincs ott a felvehetö tárgyak között!!!Hogy tudom felvenni?
Semmi gond. Mert nem neked kell felvenned, hanem az állatkádnak. Nyomd oldalt az állat gombot, bent meg találsz egy olyat, hogy a neki adható tárgyak gomb. Utána már menni fog.
Dátum: 2008.12.25. 11:25:00
Sziasztok!
Én csak annyit szeretnék megkérdezni, hogy a 3. világba is lehet majd előregisztrálni? Ha igen, lehet-e egyidejűleg szövetséget is alapítani? Végül pedig, hogy erre mikor nyílik lehetőség?
Üdv
Én csak annyit szeretnék megkérdezni, hogy a 3. világba is lehet majd előregisztrálni? Ha igen, lehet-e egyidejűleg szövetséget is alapítani? Végül pedig, hogy erre mikor nyílik lehetőség?
Üdv