Melyik városban született Avril Lavigne, a híres énekesnő?
A válaszokra már nem emlékszem, de miért kellene ezt tudnom? És az egy dolog, hogy kiről van szó, és ismerek tőle pár dalt, de azért vannak híresebb énekesnők is, és azoknak sem feltétlenül tudom a születési helyét.
Hozzászólások - Anemetne
Dátum: 2009.01.03. 18:22:01
Dátum: 2009.01.03. 18:20:05
Idézet: Csonti_himihumi - 2009.01.03. 01:38:22
A Batman-es kérdésnél szerintem az utolsó lenne a jó válasz, mert a magyar fordítása szerint Sötét lovag, szerintem a kérdező is erre gondolt.
Idézet: Hokefelke - 2009.01.03. 01:10:03
abszolút egyetértek, azonnal törölni...
egyébként jó az accod
Melyik nem Batman film?
Batman és Robin
Mindörökké Batman
Batman: Kezdődik!
A fekete lovag
IQ= - 2500...
Minek a rövidítése az "Msn"?
Vindovs Lájv Messzendzser.
Windows Mesenger.
Windows Live.
Windows Live Messenger.*
MSN Messenger (MSN = Microsoft Network) , szerintem hibás kérdés
Vindovs Lájv Messzendzser.
Windows Mesenger.
Windows Live.
Windows Live Messenger.*
MSN Messenger (MSN = Microsoft Network) , szerintem hibás kérdés
abszolút egyetértek, azonnal törölni...
egyébként jó az accod
Melyik nem Batman film?
Batman és Robin
Mindörökké Batman
Batman: Kezdődik!
A fekete lovag
IQ= - 2500...
A Batman-es kérdésnél szerintem az utolsó lenne a jó válasz, mert a magyar fordítása szerint Sötét lovag, szerintem a kérdező is erre gondolt.
Dátum: 2009.01.02. 12:46:17
Idézet: Renta - 2008.12.26. 21:12:12
A világ 1-ben a mythosz szövetség szívesen fogadna. Csatlakozz hozzánk!
7. szintű végzetúrnő helyét keresi!!! várom a vissza jelzéseket:)
A világ 1-ben a mythosz szövetség szívesen fogadna. Csatlakozz hozzánk!
Dátum: 2009.01.01. 19:30:42
Akkor én már iszonyatosan öreg lehetek...
Dátum: 2009.01.01. 16:46:02
Én nem állítottam, hogy egyik jobb, mint a másik, és azt sem, hogy bármelyik is inkább általános műveltség lenne. Csak Morricone ismertebb,szerintem 10 emberből 8 inkább hallott róla. Ettől függetlenül elég specgyanús kérdés, akármelyikükre is kérdezett volna rá a kérdező.
Dátum: 2009.01.01. 15:10:06
Az alábbi filmek közül melyiknek nem John Williams szerezte a zenéjét?
1. Star Wars
2. Gyűrűk Ura
3. Indiana Jones
4. Harry Potter
Tudnom kellene??? Még ha Ennio Morricone-ra kérdezne rá... (A helyes válasz egyébként a Gyűrűk Ura, ha valaki belefutna.)
Nahát, még így sem jártam, hogy vadászat során megkaptam azt a kvízkérdést, amit én tettem fel. De ez biztos csak nekem újdonság még.
1. Star Wars
2. Gyűrűk Ura
3. Indiana Jones
4. Harry Potter
Tudnom kellene??? Még ha Ennio Morricone-ra kérdezne rá... (A helyes válasz egyébként a Gyűrűk Ura, ha valaki belefutna.)
Nahát, még így sem jártam, hogy vadászat során megkaptam azt a kvízkérdést, amit én tettem fel. De ez biztos csak nekem újdonság még.
Dátum: 2009.01.01. 15:04:44
Én szeretem, de kit érdekel, hogy melyik csapat milyen mezben játszik? Az a lényeg, hogy hogyan játszanak. Egyébként én pont emiatt nem teszek fel focis kérdést, mert sokan már azt unják. Eleinte feltettem egyet-egyet mindkét világban, de inkább próbálok most már olyat írni, amire tudni is lehet a választ.
Dátum: 2009.01.01. 14:06:34
Szerintem is, mert most a csapból is ez folyik, de ez csak most aktuális.
Egyébként a "mi hol van Budapesten"-típusú kérdésekkel már nekem is kezd tele lenni a hócipőm, mert én pl. békéscsabai vagyok, és utoljára kb. 7 éve voltam a fővárosban. Az rendben van, hogy egy-két híresebb épületet illik tudni, de azt, hogy melyik kerületben van, azt már nem hinném, hogy alapműveltség lenne.
Bár azért kaptam hülyébb kérdést is: Melyik folyó szeli ketté Bp-et? Na azért ez már nem semmi.
Egyébként a "mi hol van Budapesten"-típusú kérdésekkel már nekem is kezd tele lenni a hócipőm, mert én pl. békéscsabai vagyok, és utoljára kb. 7 éve voltam a fővárosban. Az rendben van, hogy egy-két híresebb épületet illik tudni, de azt, hogy melyik kerületben van, azt már nem hinném, hogy alapműveltség lenne.
Bár azért kaptam hülyébb kérdést is: Melyik folyó szeli ketté Bp-et? Na azért ez már nem semmi.
Dátum: 2009.01.01. 13:43:49
Nem pontos idézet: Melyik autógyár fog a közeljövőben összeszerelő-üzemet nyitni Magyarországon?
Na és két év múlva, ha megkapom ugyanezt a kérdést?
Na és két év múlva, ha megkapom ugyanezt a kérdést?
Dátum: 2009.01.01. 13:41:26
"a monda szerint hová temették Atillát?
1. a duna aljára
2. sehová mert elhamvasztották
3. temetőbe
4. a tisza aljára"
Mióta nem írjuk nagy kezdőbetűvel a tulajdonneveket? És Attila, nem Atilla. Mellesleg nem aljára, hanem inkább medrébe.
1. a duna aljára
2. sehová mert elhamvasztották
3. temetőbe
4. a tisza aljára"
Mióta nem írjuk nagy kezdőbetűvel a tulajdonneveket? És Attila, nem Atilla. Mellesleg nem aljára, hanem inkább medrébe.
Dátum: 2009.01.01. 13:31:50
Idézet: Bekas - 2009.01.01. 12:12:07
A kérdés szerintem még nem is lenne debil, inkább a válaszok azok...
Mi Albánia hivatalos pénzneme?
lek
angol font
amerikai dollár
magyar forint
Teljesen debil kérdés.
lek
angol font
amerikai dollár
magyar forint
Teljesen debil kérdés.
A kérdés szerintem még nem is lenne debil, inkább a válaszok azok...
Dátum: 2008.12.31. 16:28:01
Üdv!
Mindenkinek B. Ú. É. K.!
Mindenkinek B. Ú. É. K.!
Dátum: 2008.12.31. 16:26:33
Minden Kedves fórumozó társamnak boldog új évet kívánok!
Dátum: 2008.12.31. 06:51:16
Idézet: Bekas - 2008.12.31. 01:14:26
Bocsánat, igazatok van, én vagyok a hülye, hogy nem néztem ennek utána, bár szerintem nem volt akkor teljesen egyértelmű a kérdés. Én legalábbis háziasszonyként kapásból nem az iparilag előállított zselatinra gondoltam. És köszönöm a pontokat.
Idézet: Anemetne - 2008.12.30. 23:39:12
Pedig abból készül, tudományosan megfogalmazva az állatok kötőszövetéből kivont kollagén irreverzibilis hidrolízisével állítják elő.
(Mellesleg nyomtam pár pontot neked, hogy visszakapd a napos felhőcskédet, mert tényleg csak a véleményedet mondtad el. )
Miből készül a zselatin?
A kérdést feltevő szerint csontból és bőrből. Az nem zselatin, hanem kocsonya. A zselatint pl. sütemény tetejére teszed, te megennél egy olyan süteményt, aminek a tetején csont és bőr van? Mellesleg az sem mindegy, milyen csont és bőr (aki nem tudná: sertés).
A kérdést feltevő szerint csontból és bőrből. Az nem zselatin, hanem kocsonya. A zselatint pl. sütemény tetejére teszed, te megennél egy olyan süteményt, aminek a tetején csont és bőr van? Mellesleg az sem mindegy, milyen csont és bőr (aki nem tudná: sertés).
Pedig abból készül, tudományosan megfogalmazva az állatok kötőszövetéből kivont kollagén irreverzibilis hidrolízisével állítják elő.
(Mellesleg nyomtam pár pontot neked, hogy visszakapd a napos felhőcskédet, mert tényleg csak a véleményedet mondtad el. )
Bocsánat, igazatok van, én vagyok a hülye, hogy nem néztem ennek utána, bár szerintem nem volt akkor teljesen egyértelmű a kérdés. Én legalábbis háziasszonyként kapásból nem az iparilag előállított zselatinra gondoltam. És köszönöm a pontokat.
Dátum: 2008.12.30. 23:46:33
Üdv!
Egy Norbert nevű "kedves" felhasználó is eléggé el nem fogadható stílusban garázdálkodik a Hibajelentés topicban.
Egy Norbert nevű "kedves" felhasználó is eléggé el nem fogadható stílusban garázdálkodik a Hibajelentés topicban.
Dátum: 2008.12.30. 23:39:12
Miből készül a zselatin?
Dátum: 2008.12.30. 23:23:11
Sziasztok!
A 2. világban az Uncut Diamond's szövetség várja leendő tagjait. Nincs kötelező építés, és adó, egyelőre az egyetlen feltétel, hogy jófej legyél.
A 2. világban az Uncut Diamond's szövetség várja leendő tagjait. Nincs kötelező építés, és adó, egyelőre az egyetlen feltétel, hogy jófej legyél.
Dátum: 2008.12.30. 23:17:40
Idézet: Norbert - 2008.12.30. 23:11:44
Na, a kultúra kiverte a biztosítékot...
mikor a qrva életbe állítjátok már meg ezt a szart hogy 5-6- szinttel felljebbről leigázzanak????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????
Na, a kultúra kiverte a biztosítékot...
Dátum: 2008.12.30. 23:05:03
Az rendben van, de szerintem akkor is túl speciálisak ezek a kérdések, és igazságtalannak tartom, hogy ezek benn lehetnek, míg más, olyan kérdések, amelyek alapvető műveltséghez tartoznak, megkapják ezt a jelzőt. De nem érdekes, egyébként más is volt, akinek szintén ez a véleménye, ha ezért lettem lepontozva, kár volt, csak véleményt nyilvánítottam.
Dátum: 2008.12.30. 22:59:03
Sziasztok!
A II. világban az Uncut Diamond's szövetség várja leendő tagjait. Nincs adó, nincs kötelező építés, csak legyél jófej!
Bocs, félrement, gyémánt szövis topicba akartam írni, de sajna nem tudom innen kitörölni a hozzászólást!
A II. világban az Uncut Diamond's szövetség várja leendő tagjait. Nincs adó, nincs kötelező építés, csak legyél jófej!
Bocs, félrement, gyémánt szövis topicba akartam írni, de sajna nem tudom innen kitörölni a hozzászólást!