Hozzászólások - Csavarkulcs
Dátum: 2009.10.04. 00:13:01
Kikérem magamnak, az nem tagadó válasz, csak egy alternatíva!! És ne tessék sértegetni az én aranyos kis kérdésemet, mert kettétörik a lelki világa.
Dátum: 2009.10.04. 00:07:55
Hogyan lehet valaki pápa?
apáról fiúra száll a tisztség
sorsolják
az éppen aktuális pápa jelöli ki utódját
választják
Tehát ha helyesen értelmezem a kérdést, akkor bárki lehet pápa, ha megválasztják. Engem is, légyszí, légyszííí!!! Ha engem választanak pápának, akkor lesz ingyen sör!!
apáról fiúra száll a tisztség
sorsolják
az éppen aktuális pápa jelöli ki utódját
választják
Tehát ha helyesen értelmezem a kérdést, akkor bárki lehet pápa, ha megválasztják. Engem is, légyszí, légyszííí!!! Ha engem választanak pápának, akkor lesz ingyen sör!!
Dátum: 2009.09.30. 22:19:27
Milyen színű Pókember ruhája?
zöld és sárga
fekete és lila
piros és kék
kék és fehér
Attól függ mikor.
zöld és sárga
fekete és lila
piros és kék
kék és fehér
Attól függ mikor.
Dátum: 2009.09.19. 18:05:28
Nem akarok kötözködni, de én úgy tanultam még, hogy a nulla az nem szám. Lehet, hogy hatalmas marhaság, de én így emlékszem.
Dátum: 2009.09.19. 18:03:19
Milyen színű a "Glória" ?
Fekete
Arany
Rózsaszín
Vörös
A helyes válasz: arany. Ki látta? Csak mert ilyenre festették meg?
Fekete
Arany
Rózsaszín
Vörös
A helyes válasz: arany. Ki látta? Csak mert ilyenre festették meg?
Dátum: 2009.09.18. 23:39:56
Nem másoltam a kérdést, mert abban a hiszemben voltam, hogy tudom a választ, de valahogy így hangzott: Melyik mitológiai lénynek nincs szárnya?
Pegazus
Cerberus
Griff
Unikornis
A kérdést azért buktam, mert csak a Cerberusig jutottam tovább nem olvastam. Aztán kijött, hogy NEEEEEM mer hogy Unikornis!!! Rácuppantam guglira, egy laza fél órás keresgélés után sem találtam olyan komoly utalást, hogy a Cerberusnak szárnyai lennének. Javítani kérnénk.
Ui.: aki esetleg rendelkezik olyan netes forrással, ami megbízható az kérem jelezze irányomba.
Pegazus
Cerberus
Griff
Unikornis
A kérdést azért buktam, mert csak a Cerberusig jutottam tovább nem olvastam. Aztán kijött, hogy NEEEEEM mer hogy Unikornis!!! Rácuppantam guglira, egy laza fél órás keresgélés után sem találtam olyan komoly utalást, hogy a Cerberusnak szárnyai lennének. Javítani kérnénk.
Ui.: aki esetleg rendelkezik olyan netes forrással, ami megbízható az kérem jelezze irányomba.
Dátum: 2009.09.18. 01:21:08
Kit neveztek a Kárpátok Maradona-jának?
Hagi
Stoichkov
Détári
Sevchenko
Ezután mi jön? Ki az Alpok Pele-je, vagy kicsoda a Mecsek Beckham-je?
Hány hetesen nyílik ki az újszülött kiskutyák szeme?
2 hetesen
már nyitott szemmel születnek
1 hetesen
4 hetesen
Állatorvosok előnyben!
Enyhe spec felhangja van mind a két kérdésnek szerintem.
Hagi
Stoichkov
Détári
Sevchenko
Ezután mi jön? Ki az Alpok Pele-je, vagy kicsoda a Mecsek Beckham-je?
Hány hetesen nyílik ki az újszülött kiskutyák szeme?
2 hetesen
már nyitott szemmel születnek
1 hetesen
4 hetesen
Állatorvosok előnyben!
Enyhe spec felhangja van mind a két kérdésnek szerintem.
Dátum: 2009.09.17. 17:17:57
Ki nyerte az idei amerikai elnökválasztást?
John McCain
George Washington
George W. Bush
Barack Obama
Idén nem volt elnökválasztás Amerikában.
Ki Nyerte a 2006-os BL döntöt?
Arsenal
Real Madrid
Barcelona
AC Milan
Nem tudom! Ez miért általános müveltség? Légyszí mondja meg valaki!!
John McCain
George Washington
George W. Bush
Barack Obama
Idén nem volt elnökválasztás Amerikában.
Ki Nyerte a 2006-os BL döntöt?
Arsenal
Real Madrid
Barcelona
AC Milan
Nem tudom! Ez miért általános müveltség? Légyszí mondja meg valaki!!
Dátum: 2009.09.15. 22:59:31
Milyen fegyvere van egy jedinek?
lézerkard
gránátvető
tőr
tank
Nem vagyok nagy Star Wars rajongó, de asszem fénykard lenne a helyes válasz.
lézerkard
gránátvető
tőr
tank
Nem vagyok nagy Star Wars rajongó, de asszem fénykard lenne a helyes válasz.
Dátum: 2009.09.13. 14:25:13
Ki nem szerepel a Schooby Doo- ban?
Bozont
Fred
Michael
Vilma
Hát a helyesírás sántít egy kicsit, meg spec, noha ismerem a rajzfilmet.
Bozont
Fred
Michael
Vilma
Hát a helyesírás sántít egy kicsit, meg spec, noha ismerem a rajzfilmet.
Dátum: 2009.09.11. 01:38:03
Melyik nem magyar város?
Tatabánya
Hajdúszoboszló
Kassa
Füzesabony
Mindegyik magyar város. Ezen még az a tény sem változtat, hogy Kassa nem a mai Magyarország területén található.
Tatabánya
Hajdúszoboszló
Kassa
Füzesabony
Mindegyik magyar város. Ezen még az a tény sem változtat, hogy Kassa nem a mai Magyarország területén található.
Dátum: 2009.09.07. 15:59:11
Hány aranyásó ment a hegyek közt a vízesés felé?
4
1
2
3
Hol?? Mikor?? Melyik mesében?? Mikor álmodtad?? De ha én kérdezném, hogy a Zöld Takonyban mennyi a kisfröccs, azt nem fogadnák el!!
Mi volt Clyde Drexler Mezszáma?
42
22
32
52
Ki ez? Mikor élt? Mit játszott? Anyám hanyas cipöt hord?? Nos??
4
1
2
3
Hol?? Mikor?? Melyik mesében?? Mikor álmodtad?? De ha én kérdezném, hogy a Zöld Takonyban mennyi a kisfröccs, azt nem fogadnák el!!
Mi volt Clyde Drexler Mezszáma?
42
22
32
52
Ki ez? Mikor élt? Mit játszott? Anyám hanyas cipöt hord?? Nos??
Dátum: 2009.08.30. 21:59:46
Mivel foglalkoznak a Miami Ink tagjai?
lakásfelújítással
tetoválással
természetfotózással
horgászattal
A kérdés ömagában nem lenne próbléma, de nálam ez volt a sokadik valamilyen sorozatra vagy tv műsorra vonatkozó kérdés, és hát ezzel betelt a pohár. Nem érdekelnek a dömpingben érkező valóságshowk, lesz...m, hogy mi történt Esmeraldával, felőlem felfordulhat a Barátok közt egész stábja, és könyörgöm, miért kellene tudnom, hogy mitől bootol a processzor amikor a sebváltó bevág a kardántengelybe, miközben fénysebességel haladok egy téglafal felé.
Mindenki tegye fel magának a kérdést (10% LE nem jár érte), valóban az általános műveltséghez tartozik a mondanivalóm?!
lakásfelújítással
tetoválással
természetfotózással
horgászattal
A kérdés ömagában nem lenne próbléma, de nálam ez volt a sokadik valamilyen sorozatra vagy tv műsorra vonatkozó kérdés, és hát ezzel betelt a pohár. Nem érdekelnek a dömpingben érkező valóságshowk, lesz...m, hogy mi történt Esmeraldával, felőlem felfordulhat a Barátok közt egész stábja, és könyörgöm, miért kellene tudnom, hogy mitől bootol a processzor amikor a sebváltó bevág a kardántengelybe, miközben fénysebességel haladok egy téglafal felé.
Mindenki tegye fel magának a kérdést (10% LE nem jár érte), valóban az általános műveltséghez tartozik a mondanivalóm?!
Dátum: 2009.08.06. 00:26:07
Mitől nem függ a számítógép sebessége?
processzor órajele
processzor típusa
RAM memória mérete
ROM memória mérete
Rendben van, ez egy internetes játék, amit számítógépen játszunk. Ennek ellenére, én (és szerintem még pár ezren,) nem a számítógép elött töltöm életem 99%-át. Ez speciális tudást igényel, kérjük mellőzni.
processzor órajele
processzor típusa
RAM memória mérete
ROM memória mérete
Rendben van, ez egy internetes játék, amit számítógépen játszunk. Ennek ellenére, én (és szerintem még pár ezren,) nem a számítógép elött töltöm életem 99%-át. Ez speciális tudást igényel, kérjük mellőzni.
Dátum: 2009.07.16. 17:31:10
A Gyűrűk Ura című filmben hogy hívták a beszélő fákat?
gab
kéreg
nem is volt benne beszélő fa...
ent
Sőt, a könyvben is így hívják őket. Meg egy sor más fantasy műben is ekkép nevezik a beszélő fákat.
gab
kéreg
nem is volt benne beszélő fa...
ent
Sőt, a könyvben is így hívják őket. Meg egy sor más fantasy műben is ekkép nevezik a beszélő fákat.
Dátum: 2009.07.12. 17:42:26
Kinek a híres száma a Rió?
Tankcsapda
Jakarta
Lady Gaga
Beni Benassi
Szeretem a Tankcsapdát, de szerintem a Riót nem játszotta agyon a rádió, úgyhogy ez valszeg, specnek számít.
Tankcsapda
Jakarta
Lady Gaga
Beni Benassi
Szeretem a Tankcsapdát, de szerintem a Riót nem játszotta agyon a rádió, úgyhogy ez valszeg, specnek számít.
Dátum: 2009.07.10. 14:51:07
Ki játszotta a Macskanő szerepét (Batman)?
Halle Berry
Michelle Pfeiffer
A másik kettőre nem emlékszem.
A kérdező szerint a helyes válasz Halle Berry. Sajnos el kell keserítenem az illetőt, mivel a Batman visszatér-ben Michelle Pfeiffer alakítja a Macskanőt. Halle Berry a Macskanő című filmben alakítja a Macskanő szerepét. És ha jól tudom, akkor abban filmben még csak meg sem említik Batmant!
Halle Berry
Michelle Pfeiffer
A másik kettőre nem emlékszem.
A kérdező szerint a helyes válasz Halle Berry. Sajnos el kell keserítenem az illetőt, mivel a Batman visszatér-ben Michelle Pfeiffer alakítja a Macskanőt. Halle Berry a Macskanő című filmben alakítja a Macskanő szerepét. És ha jól tudom, akkor abban filmben még csak meg sem említik Batmant!
Dátum: 2009.07.09. 16:41:27
Mi a képessége Zeusz főistennek ?
repülés
villám dobálás
gyorsaság
láthatatlanság
Hát ha Zeusznak ezek közül csak az egyik a képessége, akkor elég gyökér főisten. A helyes válasz egyébként a villám dobálás, de tud kavicsokat is dobálni!!
Elképzelem, ahogy Zeusz lesétál az Olümposz csúcsáról, mert nem tud repülni, az emberek megállítják lépten-nyomon mert nem tud láthatatlanná válni stb, stb.
repülés
villám dobálás
gyorsaság
láthatatlanság
Hát ha Zeusznak ezek közül csak az egyik a képessége, akkor elég gyökér főisten. A helyes válasz egyébként a villám dobálás, de tud kavicsokat is dobálni!!
Elképzelem, ahogy Zeusz lesétál az Olümposz csúcsáról, mert nem tud repülni, az emberek megállítják lépten-nyomon mert nem tud láthatatlanná válni stb, stb.
Dátum: 2009.07.08. 23:41:36
Hogy hívják Harry Potter legfőbb ellenségét?
Tudodki
Netuddki
Tudjadki
Nemonddki
Azért mert a könyvben a varázslók többsége fél kimondani, hogy Voldemort, azért nekünk (mugliknak), még nem muszáj tudodkizni! "Ha félsz a névtől, félni fogsz magától a viselőjétől is." Asszem valami ilyesmit mondott Dumbli!!
Tudodki
Netuddki
Tudjadki
Nemonddki
Azért mert a könyvben a varázslók többsége fél kimondani, hogy Voldemort, azért nekünk (mugliknak), még nem muszáj tudodkizni! "Ha félsz a névtől, félni fogsz magától a viselőjétől is." Asszem valami ilyesmit mondott Dumbli!!
Dátum: 2009.07.07. 17:35:28
Vdü!
Bevallom férfiasan, nem olvastam végig a fórum minden hozzászólását. Sharpa, Jerikó, Rius, Nomis, Leanthil meg még egypáran már büszkén feszítenek a Hkk korábban kiadott lapjain. Nevekböl meg nem kellene akkora problémát csinálni, ha olyan lények ellen kell küzdeni, mint az Orbitális mackósajt, a Joviális mikroszockó, Gyilkos mókus stb..
Egyébként én teljesen jól mutatnák egy kártyalapon, hiszen tökéletes testem van, és jobban nézek ki mint Brad Pitt.
Bevallom férfiasan, nem olvastam végig a fórum minden hozzászólását. Sharpa, Jerikó, Rius, Nomis, Leanthil meg még egypáran már büszkén feszítenek a Hkk korábban kiadott lapjain. Nevekböl meg nem kellene akkora problémát csinálni, ha olyan lények ellen kell küzdeni, mint az Orbitális mackósajt, a Joviális mikroszockó, Gyilkos mókus stb..
Egyébként én teljesen jól mutatnák egy kártyalapon, hiszen tökéletes testem van, és jobban nézek ki mint Brad Pitt.