Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Csavarkulcs

Oldal: 1234
Dátum: 2009.10.04. 00:13:01
Kikérem magamnak, az nem tagadó válasz, csak egy alternatíva!! És ne tessék sértegetni az én aranyos kis kérdésemet, mert kettétörik a lelki világa.
Dátum: 2009.10.04. 00:07:55
Hogyan lehet valaki pápa?

apáról fiúra száll a tisztség
sorsolják
az éppen aktuális pápa jelöli ki utódját
választják

Tehát ha helyesen értelmezem a kérdést, akkor bárki lehet pápa, ha megválasztják. Engem is, légyszí, légyszííí!!! Ha engem választanak pápának, akkor lesz ingyen sör!!
Dátum: 2009.09.30. 22:19:27
Milyen színű Pókember ruhája?

zöld és sárga
fekete és lila
piros és kék
kék és fehér

Attól függ mikor.
Dátum: 2009.09.19. 18:05:28
Nem akarok kötözködni, de én úgy tanultam még, hogy a nulla az nem szám. Lehet, hogy hatalmas marhaság, de én így emlékszem.
Dátum: 2009.09.19. 18:03:19
Milyen színű a "Glória" ?

Fekete
Arany
Rózsaszín
Vörös

A helyes válasz: arany. Ki látta? Csak mert ilyenre festették meg?
Dátum: 2009.09.18. 23:39:56
Nem másoltam a kérdést, mert abban a hiszemben voltam, hogy tudom a választ, de valahogy így hangzott: Melyik mitológiai lénynek nincs szárnya?
Pegazus
Cerberus
Griff
Unikornis

A kérdést azért buktam, mert csak a Cerberusig jutottam tovább nem olvastam. Aztán kijött, hogy NEEEEEM mer hogy Unikornis!!! Rácuppantam guglira, egy laza fél órás keresgélés után sem találtam olyan komoly utalást, hogy a Cerberusnak szárnyai lennének. Javítani kérnénk.

Ui.: aki esetleg rendelkezik olyan netes forrással, ami megbízható az kérem jelezze irányomba.
Dátum: 2009.09.18. 01:21:08
Kit neveztek a Kárpátok Maradona-jának?

Hagi
Stoichkov
Détári
Sevchenko

Ezután mi jön? Ki az Alpok Pele-je, vagy kicsoda a Mecsek Beckham-je?

Hány hetesen nyílik ki az újszülött kiskutyák szeme?

2 hetesen
már nyitott szemmel születnek
1 hetesen
4 hetesen

Állatorvosok előnyben!
Enyhe spec felhangja van mind a két kérdésnek szerintem.
Dátum: 2009.09.17. 17:17:57
Ki nyerte az idei amerikai elnökválasztást?

John McCain
George Washington
George W. Bush
Barack Obama

Idén nem volt elnökválasztás Amerikában.

Ki Nyerte a 2006-os BL döntöt?

Arsenal
Real Madrid
Barcelona
AC Milan

Nem tudom! Ez miért általános müveltség? Légyszí mondja meg valaki!!
Dátum: 2009.09.15. 22:59:31
Milyen fegyvere van egy jedinek?

lézerkard
gránátvető
tőr
tank

Nem vagyok nagy Star Wars rajongó, de asszem fénykard lenne a helyes válasz.
Dátum: 2009.09.13. 14:25:13
Ki nem szerepel a Schooby Doo- ban?

Bozont
Fred
Michael
Vilma

Hát a helyesírás sántít egy kicsit, meg spec, noha ismerem a rajzfilmet.
Dátum: 2009.09.11. 01:38:03
Melyik nem magyar város?

Tatabánya
Hajdúszoboszló
Kassa
Füzesabony

Mindegyik magyar város. Ezen még az a tény sem változtat, hogy Kassa nem a mai Magyarország területén található.
Dátum: 2009.09.07. 15:59:11
Hány aranyásó ment a hegyek közt a vízesés felé?

4
1
2
3

Hol?? Mikor?? Melyik mesében?? Mikor álmodtad?? De ha én kérdezném, hogy a Zöld Takonyban mennyi a kisfröccs, azt nem fogadnák el!!

Mi volt Clyde Drexler Mezszáma?

42
22
32
52

Ki ez? Mikor élt? Mit játszott? Anyám hanyas cipöt hord?? Nos??
Dátum: 2009.08.30. 21:59:46
Mivel foglalkoznak a Miami Ink tagjai?

lakásfelújítással
tetoválással
természetfotózással
horgászattal

A kérdés ömagában nem lenne próbléma, de nálam ez volt a sokadik valamilyen sorozatra vagy tv műsorra vonatkozó kérdés, és hát ezzel betelt a pohár. Nem érdekelnek a dömpingben érkező valóságshowk, lesz...m, hogy mi történt Esmeraldával, felőlem felfordulhat a Barátok közt egész stábja, és könyörgöm, miért kellene tudnom, hogy mitől bootol a processzor amikor a sebváltó bevág a kardántengelybe, miközben fénysebességel haladok egy téglafal felé.
Mindenki tegye fel magának a kérdést (10% LE nem jár érte), valóban az általános műveltséghez tartozik a mondanivalóm?!
Dátum: 2009.08.06. 00:26:07
Mitől nem függ a számítógép sebessége?

processzor órajele
processzor típusa
RAM memória mérete
ROM memória mérete

Rendben van, ez egy internetes játék, amit számítógépen játszunk. Ennek ellenére, én (és szerintem még pár ezren,) nem a számítógép elött töltöm életem 99%-át. Ez speciális tudást igényel, kérjük mellőzni.
Dátum: 2009.07.16. 17:31:10
A Gyűrűk Ura című filmben hogy hívták a beszélő fákat?

gab
kéreg
nem is volt benne beszélő fa...
ent

Sőt, a könyvben is így hívják őket. Meg egy sor más fantasy műben is ekkép nevezik a beszélő fákat.
Dátum: 2009.07.12. 17:42:26
Kinek a híres száma a Rió?

Tankcsapda
Jakarta
Lady Gaga
Beni Benassi

Szeretem a Tankcsapdát, de szerintem a Riót nem játszotta agyon a rádió, úgyhogy ez valszeg, specnek számít.
Dátum: 2009.07.10. 14:51:07
Ki játszotta a Macskanő szerepét (Batman)?

Halle Berry
Michelle Pfeiffer

A másik kettőre nem emlékszem.

A kérdező szerint a helyes válasz Halle Berry. Sajnos el kell keserítenem az illetőt, mivel a Batman visszatér-ben Michelle Pfeiffer alakítja a Macskanőt. Halle Berry a Macskanő című filmben alakítja a Macskanő szerepét. És ha jól tudom, akkor abban filmben még csak meg sem említik Batmant!
Dátum: 2009.07.09. 16:41:27
Mi a képessége Zeusz főistennek ?

repülés
villám dobálás
gyorsaság
láthatatlanság

Hát ha Zeusznak ezek közül csak az egyik a képessége, akkor elég gyökér főisten. A helyes válasz egyébként a villám dobálás, de tud kavicsokat is dobálni!!
Elképzelem, ahogy Zeusz lesétál az Olümposz csúcsáról, mert nem tud repülni, az emberek megállítják lépten-nyomon mert nem tud láthatatlanná válni stb, stb.
Dátum: 2009.07.08. 23:41:36
Hogy hívják Harry Potter legfőbb ellenségét?

Tudodki
Netuddki
Tudjadki
Nemonddki

Azért mert a könyvben a varázslók többsége fél kimondani, hogy Voldemort, azért nekünk (mugliknak), még nem muszáj tudodkizni! "Ha félsz a névtől, félni fogsz magától a viselőjétől is." Asszem valami ilyesmit mondott Dumbli!!
Dátum: 2009.07.07. 17:35:28
Vdü!
Bevallom férfiasan, nem olvastam végig a fórum minden hozzászólását. Sharpa, Jerikó, Rius, Nomis, Leanthil meg még egypáran már büszkén feszítenek a Hkk korábban kiadott lapjain. Nevekböl meg nem kellene akkora problémát csinálni, ha olyan lények ellen kell küzdeni, mint az Orbitális mackósajt, a Joviális mikroszockó, Gyilkos mókus stb..
Egyébként én teljesen jól mutatnák egy kártyalapon, hiszen tökéletes testem van, és jobban nézek ki mint Brad Pitt.
Oldal: 1234