Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Cell26

Oldal: 1234
Dátum: 2018.05.14. 03:03:39
Folytasd: 4 5 8 9 12...
- 13*
- 14
- 15
- 16

Oké, mondjuk a logikája többnyire egyértelmű, de akkor is, sz'tem az ilyeneket inkább ne erőltessük.
Dátum: 2018.04.20. 01:23:34
(Módosítva: a kérés meghallgatásra talált. )
Dátum: 2018.02.23. 17:35:16
Van egy olyan - még kategóriás - kérdés, hogy:
Az alábbi virágnevek közül melyik egy női név?
- Pipacs
- Liliom
- Muskátli
- Ambrózia*
A magyar névtörténet szerint akár a második is lehetett volna (ráadásul állítólag egy fokkal gyakoribb is). Most miért kell a vadászatra gyúrókkal ilyen dilettáns módon kib*szni? Bár én eltaláltam, de remélem, a feltevő a jutalom LE-t teljes mértékben sárga gyógyitalokra költötte.
Dátum: 2018.02.12. 00:07:06
Ez nem is egy rossz ötlet. Keresek is egy f@szántosat rögvest.

Amúgy az első komolyabban bejárt Vermem egész jól tejelt, mai hűségbónusz cirka 1908 LE.
Dátum: 2018.02.11. 18:28:33
No! Pár napja nekiálltam bebarangolni a Vermet, és végül sikerült belefutnom a szóban forgó lénybe. Nem Urcharok volt a neve, hanem konkréten Undorfutnok! És itt a képe is:

Lehet, hogy csak a több hónapos Tamagocsizás hozta meg az eredményét, de ezt a példányt, a Verem többi szörnyének 95%-ával együtt, sikerült első nekifutásra nekem elpicsáznom. A maradék 5%-ot másodikra. Van még hová fejlődnöm.
Dátum: 2018.02.11. 16:15:20
Most megy a Farsang esemény éppen, és a Részvétel fül alatt van egy ilyen feladat:
Építkezés
Építs egy nap alatt 12000 lélekenergiát szövetségi épületbe!
Számláló: 500
4 éve vagyok a játékban és még SOHA nem voltam szövetségben.
Szóval: mivan?
Dátum: 2018.01.15. 20:20:34
Szeretném üzenni annak az értelmileg különösen csökkent kérdésfeltevőnek, aki szerint az "Hány tiszt található egy sakktáblán összesen?" kérdésre a válasz nem - a szintén feltüntetett - 14, hanem 16, hogy a király az kib@szottul NEM tiszt!!

https://hu.wikipedia.org/wiki/Sakk#A_figur%C3%A1k

A 8–8 gyalogon és az 1–1 királyon kívül minden figura tiszt. A huszárt és a futót könnyűtisztnek, a vezért és a bástyát nehéztisztnek hívjuk.

Nem csoda, hogy az ilyen idióta "Mire gondolt a költő?" kérdések miatt a legtöbb kérdést legelőször leellenőrzöm "tompában". Egyszer esik le a védelmem, és oda a vadászbónuszom.
Dátum: 2017.12.30. 22:06:55
Melyik Fétis nincs benn a játékban ?
Xenó fétis
Kárhozat fétis
Bajnoki Fétis
Veremfétis

Zöldfülűnek nem sok dolga van fétisekkel tudtommal.

[EDIT] Egy másik "gyöngyszem":
ki a kakukk tojás ?
vidor
kuka
hapci
a sarki füszeres

Vicces meg minden, de tudtommal nem illik a profilba.
Mindkettő kategóriabesorolás alatt, hogyne.
Dátum: 2017.12.21. 18:32:45
Eyyo! A mostani felhozatalom spec gyenge, mint hajnali lóf0s a zsenge tavaszi fűben, de azér' há' de azér' na.

Ki tette fel kérdőjel nélkül ezt a kérdést.

A másik klasszikus példa pedig az, amikor egy kérdés kapásból még többet szül:

(Nem tartom valószínűtlennek, hogy ebben kicsit én is rájátszottam a dologra.)
Dátum: 2017.10.27. 08:19:44
Melyik az afrikai szavanna egyik jellegzetes fafajtája?

vizilótökfa
zsiráfkiflifa
zebrazabfa
majomkenyérfa
Oké... ez a kérdés már rég túlesett a kategóriabesoroláson (is), de kénytelen vagyok beidézni, mert egész egyszerűen nem tudok nem fennhangon derülni ezeken az idióta válaszlehetőségeken. :DDDDDDDDDDDD

Legutoljára akkor szórakoztam ilyen jól, amikor a topic legelső oldalán levő hozzászólásokat olvastam:
Idézet: Endyr - 2010.02.16. 12:08:42
Mi a különbség a fogas és a süllő között?
A fogas 1,5 kg feletti
A süllő 10 kg
Nincs különbség
A fogas 1,5 kg alatti

Ismet egy remek horgaszos kerdes, szinten le lehet huzni a WCn.

Egyebkent meg sztem az a kulonbseg, h a sullot megeszem a fogasra meg a kabatom akasztom.
Idézet: Mortu - 2010.02.16. 13:11:52
Milyen részekből áll egy rovar teste ?
fej , tor, potroh
fej, bőr , torok
tej , nő , pollen
fejtető , disznótor , pocok

Igénytelen válaszok.
Dátum: 2017.09.17. 00:31:29
Ha vadászat közben dobok rá +1-et a spektrális manipulációra, akkor azt a most is folyó vadászatba is beszámolja, vagy csak a következőbe?
Dátum: 2017.08.31. 00:21:53
Idézet: Cell26 - 2017.08.30. 23:16:50
Ezen hozzászólást is csupán azért írtam, mert érdekelne, mi is pontosan az a rendszertani besorolás, melyre én valószínűleg helytelenül Urcharok néven emlékezek vissza.

@LanMaffia
Asszem túlzásba vittem a barokkoskodást, a lényeg csak annyi, hogy kíváncsi vagyok a lény nevére. Azért írtam ide, mert a tapasztaltabb Veremlátogatók val'szeg már elég sokszor találkozhattak ezzel az Urchogyishívjákkal, hogy megjegyezzék és fel tudjanak engem homályosítani erről. De amennyiben tévednék, mea culpa, emberi dolog.
Dátum: 2017.08.30. 23:16:50
Mivel érdemben sajnos nem tudok igazán hozzászólni a topichoz, ezért megosztanám eddigi első és egyetlen látogatásomat a Verembe, íme.

Március elején tévedtem le a sötét mélység rejtelmei közé, s barangolásomat jobb oldal irányba kívántam folytatni, mikor is szembejött velem egy bizonyos szintem+2. szintű torzszülött teremtmény, a'sszem Urcharok vagy mi volt a megnevezése. Szégyen volt számomra a futás, ám megtagadása dőreségnek bizonyult, midőn a kreatúra alaposan helybenhagyott, visszaküldvén engemet a bal felső sarokba. Balgán úgy véltem, mindössze a random kegyelmezett meg neki, de a sors keze más álláspontot igazolt, ugyanis visszavágóm alkalmával ez a ronda és veszedelmes élőlény még az előzőnél is jobban elpicsázott.

Kedvem szegetten és mozdulataim fogytán visszavonulót fújtam, s főként ennek az élménynek köszönhetően azóta is "Tamagocsizok", vallom be szégyenkezve. Ezen hozzászólást is csupán azért írtam, mert érdekelne, mi is pontosan az a rendszertani besorolás, melyre én valószínűleg helytelenül Urcharok néven emlékezek vissza.
Dátum: 2017.08.17. 00:37:59
"Hol nem lehet gyümölcsöt kapni?
zöldséges
Aldi
drogéria
piac"

De viccesek vagyunk. Ráadásul reklám.

"Hány olimpia volt a XXI. században?" (Jön nekem, miután egyenként rákérdez a XIX. és XX. századokra is az előző kettő kérdés.)

2020-ra aktualitását veszti.
Dátum: 2017.08.06. 00:22:10
Az még csak hagyján. Velem is az előbb jött szembe, és mivel a kérdésfeltevés módját már kivesézted, így jobb híján közszemlére bocsátanám a válaszlehetőségeket is (fejből, nem jegyeztem meg őket szó szerint).

1) A dorombolás egy bizonyos frekvenciája élettani szempontból jó
Nem, kicsit sem látszik, melyik a jó válasz.

2) Szeretettel
Na ne fárassz...

3) Simogatja a lelket
Ez most komoly? :DDDDDDDD

4) Nem gyógyít
Jópofa tagadó válasz így a végére.

Lyukas volt a szűrő netán?
Dátum: 2017.08.02. 00:47:55
Ez, mint olyan, nekem is feltűnt, az itteni (felsővezetésből érkező, that is) visszajelzések rátája még a tömegszex/lakatlan sziget arányt is alulmúlja.

Személyes "kedvenceim" (hisztijeim, tessék nevezni úgy, ahogy tetszik, szabad ország) azok az idióta "Vajon mire gondolt a költő?" kérdések, amelyek mindemellett kategóriabesorolásra is várnak. Régebben még, amikor a júzerek értékelték a kérdéseket, vigaszdíjas 5% LE járt az olyanokért, amik még nem lettek véglegesítve - nem lehetne ugyanezt megcsinálni a kategorizálandó állatfajokkal is?
Dátum: 2017.06.17. 20:10:11
A zöld melyik árnyalata a legsötétebb?
olíva
menta
smaragd
méreg*

Csak a szerencsén múlt, hogy eltaláltam. Lehet én vagyok a hülye vagy laikus ehhez, de a kérdésfeltevő szerint itt mindenki divattanácsadó vagy lakberendező?
Dátum: 2017.06.14. 01:14:38
"Mit gondolsz, mi az aranyér?" - kérdezi tőlem egy feladvány, mialatt vadászatra gyúrok. Lehetséges válaszai a következők:
- Földrajzi-barlangászati fogalom
- Egy betegség
- Szibériai kutyafajta
- Egy halfajta

A jó válasz a második, és sz'tem a kvíz pont lesz*rja, hogy én mit gondolok.
Dátum: 2017.05.12. 01:00:54
Eyyo!

Jelenlegi változatnak javasolnám a következőt:
"Az új amerikai elnök neve megegyezik az egyik Disney-rajzfilmfiguráéval. Melyikével?
- Mickey
- Donald
- Pluto
- Daisy"
Dátum: 2017.04.16. 17:07:36
Megnyugodtam. Ja és jópofa ötlet volt mindenki avatárját lecserélni nyuszira így ünnepek alkalmából, szóval pirospont a fejlesztőknek. ^^
Oldal: 1234