Hozzászólások - Offsboy
Dátum: 2012.05.03. 13:56:24
Mibe fogadjunk hogy 0 db ősköved van?
Dátum: 2012.05.03. 12:09:38
Erre tudok tippelni:
Kihívó mester:
Kihívás során a próbákra kapsz szint x +1 -gyet.
Max. szint: 10
Költség: 2
Kihívó mester:
Kihívás során a próbákra kapsz szint x +1 -gyet.
Max. szint: 10
Költség: 2
Dátum: 2012.05.03. 11:43:22
Konkrét szintlépés számít, nem a TP.
Dátum: 2012.05.03. 11:04:15
Végre hogy kezd másoknak is feltűnni. 2 tul fejlesztéses küldi általában van, jó eséllyel máson a spec, átváltod elsőre 10 őskő, mondjuk a következőre váltod ingyen az nulla, aztán 10 kőért megint válthatod vissza amit fejleszteni szeretnél. Ez 20 kavics, ennyibe FIXEN kerülnek a tulos küldik ha nem akarsz irányított robot lenni, vagy sok LE-t kidobni az ablakon.
Szerintem így is van elég olyan küldi ami a TELJES aktivitást igényli:
1. Pókok kiütve a következő küldikkel: összes CSP, állat elfogós-sajtolós. Az elsőt még a laborban csak-csak megcsinálja, de nem fog vadászni. Ezzel nincs gond, gyűjtse a nagy lét, áldozza fel érte a VT-t ha akarja.
2. Vf-es vadászok életét a portya LE szerzés nehezíti meg, ezzel sincs gond, nem titok, hogy a JV az EH-t preferálja ahol lehet, rendben is van.
3. Nem prémiumos-ősköves játékosoknak ugyebár esélye sincs megcsinálni a teljes templomot.
Az tulos küldik azokat ugyanúgy szívatják, akik nem a fentiek közé tartoznak, és nem értem miért. Ez a legdrágább része a VT-nek, hacsak nem leszel egy irányított robot, vagy nem akarsz egy valag LE-t kidobni az ablakon. Biztos vagyok benne, hogy a komoly játékosok többsége úgy tervezi meg a tulfejlesztést, hogy legalább 1-2 szintre előre, 50et erre, aztán jön a másik, közben a pár napos specváltás idejéig tolok a szakikon-kritikusokon amennyit tudok. Miért kell hogy ezt a NORMÁLIS játékstílust csak komoly áldozatok árán folytathassuk?
A célját így is elérte a fejlesztés, elég csábító lett a VT ahhoz, hogy - szövetségi fórumról idézek a prémium hosszabbításról:
"Most a templom miatt kellett egy hetet váltanom." (Ez is rendben van, játékostárs felmérte, úgy gondolta megéri.)
Kérjük szépen a +3 tul növelést kavics nélküli speccel számolni, és lehet akármennyi benne, így is fognak játékosok olyanokat növelni, amikhez nem nyúlnának egy ideig.
Szerintem így is van elég olyan küldi ami a TELJES aktivitást igényli:
1. Pókok kiütve a következő küldikkel: összes CSP, állat elfogós-sajtolós. Az elsőt még a laborban csak-csak megcsinálja, de nem fog vadászni. Ezzel nincs gond, gyűjtse a nagy lét, áldozza fel érte a VT-t ha akarja.
2. Vf-es vadászok életét a portya LE szerzés nehezíti meg, ezzel sincs gond, nem titok, hogy a JV az EH-t preferálja ahol lehet, rendben is van.
3. Nem prémiumos-ősköves játékosoknak ugyebár esélye sincs megcsinálni a teljes templomot.
Az tulos küldik azokat ugyanúgy szívatják, akik nem a fentiek közé tartoznak, és nem értem miért. Ez a legdrágább része a VT-nek, hacsak nem leszel egy irányított robot, vagy nem akarsz egy valag LE-t kidobni az ablakon. Biztos vagyok benne, hogy a komoly játékosok többsége úgy tervezi meg a tulfejlesztést, hogy legalább 1-2 szintre előre, 50et erre, aztán jön a másik, közben a pár napos specváltás idejéig tolok a szakikon-kritikusokon amennyit tudok. Miért kell hogy ezt a NORMÁLIS játékstílust csak komoly áldozatok árán folytathassuk?
A célját így is elérte a fejlesztés, elég csábító lett a VT ahhoz, hogy - szövetségi fórumról idézek a prémium hosszabbításról:
"Most a templom miatt kellett egy hetet váltanom." (Ez is rendben van, játékostárs felmérte, úgy gondolta megéri.)
Kérjük szépen a +3 tul növelést kavics nélküli speccel számolni, és lehet akármennyi benne, így is fognak játékosok olyanokat növelni, amikhez nem nyúlnának egy ideig.
Dátum: 2012.05.02. 12:29:29
Megnézed mennyi az effektív töltésed, megszorzod a szinteddel, majd azt megszorzos kb. 1,2-vel. Ennyi LE fog kb. tul növekedésre menni.
Megnézed mennyi LE a tulajdonságaid +1 fejlesztése turbózott ultraspeccel, tul növelő cuccokkal, mindennel.
A töltés során kiszámolt LE-t elosztod azzal a LE értékkel amennyibe az fájna hogy minden tul-odon 1et növelnél, és meglátod mennyi az annyi.
Megnézed mennyi LE a tulajdonságaid +1 fejlesztése turbózott ultraspeccel, tul növelő cuccokkal, mindennel.
A töltés során kiszámolt LE-t elosztod azzal a LE értékkel amennyibe az fájna hogy minden tul-odon 1et növelnél, és meglátod mennyi az annyi.
Dátum: 2012.04.30. 09:05:20
Hát reménykedj, hogy ez hátha csak 20-30 pechpontot ér
Dátum: 2012.04.29. 19:50:27
V1 is kuka.
Dátum: 2012.04.27. 15:36:08
Tök jó hogy a tau-n volt a specem, majd váltottam kőért, mert 3-at kellett növelnem az erőmön, most megkaptam az újabb templomot, válthatok egészségre, majd ismét a taura...ez tényleg senki mást nem zavar csak engem?
Dátum: 2012.04.26. 15:26:12
Idézet: Truth80 - 2012.04.26. 15:21:07
Ezt hol látod?
A 30 őskő 30 pechpontot ér?
Ezt hol látod?
Dátum: 2012.04.26. 15:17:01
Grat, bejó lenne nekem is holnap reggel egy
Dátum: 2012.04.26. 15:16:30
Idézet: Truth80 - 2012.04.26. 14:53:21
Ez tényleg nagyon jó lenne, mert nem kéne számolgatni (akit nagyon érdekel úgyis számolja!)
Azt nem lehet látni valahol hogy állok éppen?
Ez tényleg nagyon jó lenne, mert nem kéne számolgatni (akit nagyon érdekel úgyis számolja!)
Dátum: 2012.04.26. 14:26:59
Előtte sem volt feltüntetve, de működik, ma teszteltem!
Dátum: 2012.04.26. 14:24:29
Köszi
Dátum: 2012.04.26. 14:23:43
Idézet: Azazel - 2012.04.26. 14:21:53
Max 35-t szerezhetett, de az semmire nem garancia, lásd a reggeli hozzászólásom.
Gondolom beletolt csillió sorsjegyet.
Max 35-t szerezhetett, de az semmire nem garancia, lásd a reggeli hozzászólásom.
Dátum: 2012.04.26. 14:22:59
Idézet: McMad - 2012.04.26. 13:52:07
Bazzzzzz....most szegénynek 2 ládát is el kell költenie, különben nem esik neki a 3. fázisban, ezt a szívást!
Részlet a Szerencsekeréknél látható forgatási listából:
"KisMester a következőt nyerte: Epikus kincsesláda, 66 TP
KisMester a következőt nyerte: Végzet medál
KisMester a következőt nyerte: Kvíz medál, 66 TP
KisMester a következőt nyerte: Epikus kincsesláda, 67 TP
KisMester a következőt nyerte: Kvíz medál, 66 TP"
Aki tud az tud.
(Igenapró kiegészítés: KÖVETELEM a "sárga irigység fejecske" AZONNALI leprogramozását!)
"KisMester a következőt nyerte: Epikus kincsesláda, 66 TP
KisMester a következőt nyerte: Végzet medál
KisMester a következőt nyerte: Kvíz medál, 66 TP
KisMester a következőt nyerte: Epikus kincsesláda, 67 TP
KisMester a következőt nyerte: Kvíz medál, 66 TP"
Aki tud az tud.
(Igenapró kiegészítés: KÖVETELEM a "sárga irigység fejecske" AZONNALI leprogramozását!)
Bazzzzzz....most szegénynek 2 ládát is el kell költenie, különben nem esik neki a 3. fázisban, ezt a szívást!
Dátum: 2012.04.26. 13:57:51
Arról volt már szó, hogy a második fázisban milyen relikvia eshet?
Dátum: 2012.04.26. 13:01:10
Aki bajban van a kiégettekkel, az most is fel tudja vinni 100 körüli értékre a lopást, és ugyanúgy nem lesz bajban vele... vagy lehetne amit te írsz, de védekezéskor a támadott fél lopásáak 50%-a csökkenti csak a támadóét, és akkor nem is esnénk át a ló túloldalára.
Magasabb szinten pedig megoldaná, ha a kristályoktól lehetne lopni random 1-3 kavicsot, akár a lopás mértékétől függetlenül. A magas lopással rendelkezőnek pedig megmarad az előnye, hogy a játékosokat húzza le.
Magasabb szinten pedig megoldaná, ha a kristályoktól lehetne lopni random 1-3 kavicsot, akár a lopás mértékétől függetlenül. A magas lopással rendelkezőnek pedig megmarad az előnye, hogy a játékosokat húzza le.
Dátum: 2012.04.26. 08:46:46
En megkaptam.
Dátum: 2012.04.26. 08:14:29
Nekem ma 36 gyakori, 2 ritka..en is a pechponokra gyurok
Dátum: 2012.04.25. 16:31:21
Idézet: Miklós - 2012.04.25. 14:13:49
Ez nem sok egyéb változtatást sejtet
A javaslatokra majd összefoglalóan később visszatérek még.
Ez nem sok egyéb változtatást sejtet