Ritkán olvasom a fórumot sajnos. Régen lelkesebb voltam, de adódott itt némi nézeteltérés azzal kapcsolatban hogy az-e a speciálisabb kérdés hogy a házban, amiben egyébként mindenki lakik milyen színűek az elektromos vezetékek, illetve 397482 Henry Polteres filmekből feltett degenerált kérdés a speciálisabb, amit csak az néz meg aki rá van szorulva. Feltételezem kevesebben vannak, mint azok akik házban laknak. Szóval gondok voltak a kvízkérdések értékelésének szempontjaival, és még valamelyik iqfighter be is szólt valami olyasmit hogy "egész értelmesen fejeztem ki magam" valamelyik kérdésben amit a kvízek akkori elbírálóinak tesztelése végett írtam-hozzáteszem aki ezt a megjegyzést írta feltehetőleg megrekedt a fejlődésben a Henry Polternél, a kvízkérdés pedig erősen gyanús hogy elfogultság miatt nem felelt meg, valószínűleg kölcsönös volt az egymás iránti szimpátia azzal aki döntött róla mert nagyságrendekkel értelmesebb kérdés volt mint az ezer bárgyú hülyeség amit nap mint nap látni, és minden tekintetben hibátlan.-, na de szót se róla. Igazából ezért nem vagyok lelkes tagja a VU fórumnak, függetlenül attól hogy számos más fórumban meglehetősen aktív tag vagyok. Ha nem jogosan sértenek meg, akkor hajlamos vagyok felhúzni magam rajta, a Runes of Magic-et is több mint 250K huf beleölése után hagytam ott, mert nagy volt a pofája az adminnak. Írkálhatott utána a support, nem hatott meg, ezer más dologba ölhetem feleslegesen a zsét, de gondolom másik admint találtak azóta:)
Na eme kevésbé érdekes és még kevésbé tanulságos kitérő után szívesen a korrekciót, megtévesztő lehet ha nem húzza alá a rendszer pirossal;)
Az pedig világos volt hogy az idézőjelek nem véletlenül kerültek oda, nálam sem azért kaptak helyet a szövegben mert csak ctrl+c - ctrl+v kombinációval tudtam beilleszteni az "apró" szót a mondatba:)
Hozzászólások - Zoole
Dátum: 2013.06.20. 22:23:41
Dátum: 2013.06.20. 21:34:25
Kicsi a kastélyunk, de nem ennyire
Azért ahhoz hogy 7 AFet ne tudjak összeszedni ~800cspből úgy hogy mindent ami AF bónuszt adhat megvan, ahhoz -30as kastély kellene.
Na de mindegy. Nem csak a kastélyunk kicsi, hanem az egész szövi. Ahhoz képest hogy amikor odamentem kevesebb mint 200K LE volt a lélekkút fejlődött, de nem eleget. A fél szeró ki van pusztulva, nem tudok tagokat szerezni hogy gyorsabban fejlődjünk, más szövibe viszont nem áll szándékomban átmenni. Ezzel valószínűleg hátránnyal indulok, kicsit gáznak is érzem hogy a top 3 szövetség tagjai élvezhetnek csak behozhatatlan előnyöket, a többi le van sz@rva. Legalább eventeken azért ezt figyelembe lehetne venni.
Nekem nem sikerült az első estélyre végeznem, az első nap estéjére sem, de korántsem mondanám "apró" hibának azt hogy nem frissült rendesen a toplista, mert akkor nem szenvedek feleslegesen ha látom a reális helyezéseket. Biztos vagyok benne egyébként hogy nem csak én szívtam ezzel. Na mindegy, nem idegesítem magam tovább ezzel.
Azért ahhoz hogy 7 AFet ne tudjak összeszedni ~800cspből úgy hogy mindent ami AF bónuszt adhat megvan, ahhoz -30as kastély kellene.
Na de mindegy. Nem csak a kastélyunk kicsi, hanem az egész szövi. Ahhoz képest hogy amikor odamentem kevesebb mint 200K LE volt a lélekkút fejlődött, de nem eleget. A fél szeró ki van pusztulva, nem tudok tagokat szerezni hogy gyorsabban fejlődjünk, más szövibe viszont nem áll szándékomban átmenni. Ezzel valószínűleg hátránnyal indulok, kicsit gáznak is érzem hogy a top 3 szövetség tagjai élvezhetnek csak behozhatatlan előnyöket, a többi le van sz@rva. Legalább eventeken azért ezt figyelembe lehetne venni.
Nekem nem sikerült az első estélyre végeznem, az első nap estéjére sem, de korántsem mondanám "apró" hibának azt hogy nem frissült rendesen a toplista, mert akkor nem szenvedek feleslegesen ha látom a reális helyezéseket. Biztos vagyok benne egyébként hogy nem csak én szívtam ezzel. Na mindegy, nem idegesítem magam tovább ezzel.
Dátum: 2013.06.20. 20:56:50
Maci,
Nem értem mit nem értesz. Benne akartam lenni az első 3ban, 1 napra ez meg is valósult...A LE annyira nem izgat, inkább az hogy ritka és többnyire ősköves cuccokat toltam el. A LE építésre ment el, az semmiképp sem haszontalan. Amúgy is szoktam építeni.
A jutalmazásról nagyon szép meg ésszerűnek tűnő amit írsz, de kik lesznek toplistások, akik 19 nap alatt jutnak a piramis végére, vagy akik 2 nap alatt lenyomják? Ezt szem előtt tartva érdemes eltűnődni a jutalmazáson, mert így nézve nagyon karcsú.
Jobban felkészülni? Szerinted hogyan kéne? Soha semmi cuccot nem használtam el, mióta regeltem ide azóta gyűjtögetek szinte mindent, kivéve a relikviakuponokat talán. Elárulom még dukátot se költöttem ez idő alatt egy darabot sem. Katalizált esszenciát az én szintemen elég nehéz összehozni úgy hogy még csak a 7. megaesszenciám volt meg. Alkimista laborunk is csak kb 1,5-2 hónapja van ha érdekel. Az AF-fel mi az édesanyámat csináltam volna, mikor meg se moccant a mennyisége? Vagy indítok normál vadászatot, beáldozva még egy rakás vadászatitalt, vagy dekrétumozok. Ilyenekre nem lehet felkészülni, még akkor sem ha sem őskövet, sem semmi mást nem sajnálsz.
Nem készültem arra hogy nem tudok első lenni. Nem is fogok később sem. Lópikulát sem ér az ami az első helyezéssel jár, ennek ellenére kell.
Nem értem mit nem értesz. Benne akartam lenni az első 3ban, 1 napra ez meg is valósult...A LE annyira nem izgat, inkább az hogy ritka és többnyire ősköves cuccokat toltam el. A LE építésre ment el, az semmiképp sem haszontalan. Amúgy is szoktam építeni.
A jutalmazásról nagyon szép meg ésszerűnek tűnő amit írsz, de kik lesznek toplistások, akik 19 nap alatt jutnak a piramis végére, vagy akik 2 nap alatt lenyomják? Ezt szem előtt tartva érdemes eltűnődni a jutalmazáson, mert így nézve nagyon karcsú.
Jobban felkészülni? Szerinted hogyan kéne? Soha semmi cuccot nem használtam el, mióta regeltem ide azóta gyűjtögetek szinte mindent, kivéve a relikviakuponokat talán. Elárulom még dukátot se költöttem ez idő alatt egy darabot sem. Katalizált esszenciát az én szintemen elég nehéz összehozni úgy hogy még csak a 7. megaesszenciám volt meg. Alkimista laborunk is csak kb 1,5-2 hónapja van ha érdekel. Az AF-fel mi az édesanyámat csináltam volna, mikor meg se moccant a mennyisége? Vagy indítok normál vadászatot, beáldozva még egy rakás vadászatitalt, vagy dekrétumozok. Ilyenekre nem lehet felkészülni, még akkor sem ha sem őskövet, sem semmi mást nem sajnálsz.
Nem készültem arra hogy nem tudok első lenni. Nem is fogok később sem. Lópikulát sem ér az ami az első helyezéssel jár, ennek ellenére kell.
Dátum: 2013.06.20. 19:14:41
Nagyon jó. Nem lett volna baj ha egy hónappal később indul az event, mint hogy most egy bughalmazként kaptuk meg. Biztos nem görcsöltem volna ennyit ha idejében látom hogy nem leszek benne az első háromban. Egyébként se vitték túlzásba a jutalmazást, de úgy hogy nem űbertápos karival indul az ember űbertápos szöviből elég sokmindent kell beáldozni azért hogy időben lehessen végezni ehhez képest a jutalmazás nudli. Lehet rá mondani hogy minden sor teljesítése után ilyen meg olyan jó cuccok járnak, de összességében büdös nagy deficit. Nem probléma, még 1-2 év gyűjtögetés és megint megpróbálkozok indulni a címért, mert máshogy esélytelen. Természetesen akkor már legalább 100 AF ponttal fogok nekiindulni, nehogy meglepetés érjen mint most hogy 23,valamennyi AFből és ~800 vadászatból nem jön ki 30 AF, mert lehet hogy következőre már mínuszba is megy. Főleg úgy hogy majdnem mindenem AF tápos-.-
Dátum: 2013.06.20. 17:05:04
Lehet hogy hülye kérdés, de hogy lehet hogy 3. helyről lekerültem az 5. helyre???
Nem mint ha lenne jelentősége, mivel ott még ugyan az a jutalom jár, de akkor is...a leírásban pontosan ez áll: "Vigyázz, ha 3-nál több dekrétumot használtál fel, minden további dekrétum hozzáad 8 órát ehhez az időhöz!" 3 dekrétumot használtam fel, egy darabbal sem többet. Nem szabadott volna ezek szerint büntetőt kapnom.
A másik észrevétel, hogy a vadászatokat az event alatt az első 50 kivételével vadászzsákmánnyal nyomtam, ami olyan bugos volt mint a disznó. AF pontot gyakorlatilag nem kaptam érte, pedig normál vadászattal ennyiből azért igen szép mennyiség összejött volna belőle, ráadásul teljesen feleslegesen 100 vadászatnak megfelelő mennyiség lett elírva vadászzsákmányonként a feladatokba ami nagyon szépen hangzana ha a többi, azonos sorban lévő küldetés miatt nem kellett volna legalább két vadászzsákmánnyal többet nyomni a szükségesnél(a normál 50es növekedéshez képest). Így csak idegesítő jelenség volt hogy tolni kell be ezerrel a zsákmányokat, csak nem az miatt a küldi miatt amiért kellene. De leginkább az AF totális hiánya és a helyezésben való lesorolás zavar. Az előző BU vagy nem volt ilyen bugos, vagy nem csak szúrt szemet annyira mint most.
Ja, és az egyik dekrétumot a fenti hülyeség miatt a 30 AF-es küldire kellett elnyomnom. A katalizált esszenciára még oké, de feleslegesen egy 30 AF-es küldire...? BU közben végeztem a végzet templomával is ahogy azt kell, úgyhogy nagyon nem nulláról indultam AF-fel. Általában semmi fogyóeszközt nem használok fel, évek óta gyűlik minden amit most eltoltam. Egy raklapnyi torta, isteni ital, vadászzsákmány, portyázásital, vadászatital és hasonlók mentek rá arra hogy vihessem a bolygó ura címet-oké hogy voltak nálam jobbak is-, de legrosszabb esetben is második nap 10:00:15kor befejezhettem volna, ha nincs a katalizált esszenciás küldi amire aztán nagyon nem lehet készülni akkor még az első napon. Na mindegy, nem elégedetlenkedek de romoljon még egy szintet a helyezésem és én itt hagytam abba. Nem a templomi pálca izgat, mert egyrészt abból van még és szombaton is szándékoztam szerezni még hozzá, hanem az hogy tök feleslegesen áldoztam be egy rakás mindent. Az őskövekről nagyon nem is beszélve.
Nem mint ha lenne jelentősége, mivel ott még ugyan az a jutalom jár, de akkor is...a leírásban pontosan ez áll: "Vigyázz, ha 3-nál több dekrétumot használtál fel, minden további dekrétum hozzáad 8 órát ehhez az időhöz!" 3 dekrétumot használtam fel, egy darabbal sem többet. Nem szabadott volna ezek szerint büntetőt kapnom.
A másik észrevétel, hogy a vadászatokat az event alatt az első 50 kivételével vadászzsákmánnyal nyomtam, ami olyan bugos volt mint a disznó. AF pontot gyakorlatilag nem kaptam érte, pedig normál vadászattal ennyiből azért igen szép mennyiség összejött volna belőle, ráadásul teljesen feleslegesen 100 vadászatnak megfelelő mennyiség lett elírva vadászzsákmányonként a feladatokba ami nagyon szépen hangzana ha a többi, azonos sorban lévő küldetés miatt nem kellett volna legalább két vadászzsákmánnyal többet nyomni a szükségesnél(a normál 50es növekedéshez képest). Így csak idegesítő jelenség volt hogy tolni kell be ezerrel a zsákmányokat, csak nem az miatt a küldi miatt amiért kellene. De leginkább az AF totális hiánya és a helyezésben való lesorolás zavar. Az előző BU vagy nem volt ilyen bugos, vagy nem csak szúrt szemet annyira mint most.
Ja, és az egyik dekrétumot a fenti hülyeség miatt a 30 AF-es küldire kellett elnyomnom. A katalizált esszenciára még oké, de feleslegesen egy 30 AF-es küldire...? BU közben végeztem a végzet templomával is ahogy azt kell, úgyhogy nagyon nem nulláról indultam AF-fel. Általában semmi fogyóeszközt nem használok fel, évek óta gyűlik minden amit most eltoltam. Egy raklapnyi torta, isteni ital, vadászzsákmány, portyázásital, vadászatital és hasonlók mentek rá arra hogy vihessem a bolygó ura címet-oké hogy voltak nálam jobbak is-, de legrosszabb esetben is második nap 10:00:15kor befejezhettem volna, ha nincs a katalizált esszenciás küldi amire aztán nagyon nem lehet készülni akkor még az első napon. Na mindegy, nem elégedetlenkedek de romoljon még egy szintet a helyezésem és én itt hagytam abba. Nem a templomi pálca izgat, mert egyrészt abból van még és szombaton is szándékoztam szerezni még hozzá, hanem az hogy tök feleslegesen áldoztam be egy rakás mindent. Az őskövekről nagyon nem is beszélve.
Dátum: 2013.06.19. 21:38:01
Idézet: Tiss - 2013.06.19. 20:39:10
Köszönöm a választ!
Megpróbálok azért korábban menni ha tudok, és akkor veszek fel előtte valahol pénzt is. Kp már csak nagyon elvétve van nálam, szinte teljesen átszoktam a kártyás fizetésre/utalásra:)
Szia!
Szabadon választott az érkezés, de ha később jössz akkor nyilván lesznek programok, amiken már nem tudsz résztvenni. Amennyiben a játékokra még nem teltek be a helyek az érkezésedig, akkor az adott játék indulásáig tudsz jelentkezni. Az aukciónál sincsen probléma, ha csak előtte kicsivel érkezel. Az őskö utáni ajándék csak a helyszíni vásárlás esetén jár. Tehát olcsóbb is és ajándék is jár a találkozón vásárolt őskövek után. Várunk szeretettel!
Szabadon választott az érkezés, de ha később jössz akkor nyilván lesznek programok, amiken már nem tudsz résztvenni. Amennyiben a játékokra még nem teltek be a helyek az érkezésedig, akkor az adott játék indulásáig tudsz jelentkezni. Az aukciónál sincsen probléma, ha csak előtte kicsivel érkezel. Az őskö utáni ajándék csak a helyszíni vásárlás esetén jár. Tehát olcsóbb is és ajándék is jár a találkozón vásárolt őskövek után. Várunk szeretettel!
Köszönöm a választ!
Megpróbálok azért korábban menni ha tudok, és akkor veszek fel előtte valahol pénzt is. Kp már csak nagyon elvétve van nálam, szinte teljesen átszoktam a kártyás fizetésre/utalásra:)
Dátum: 2013.06.19. 18:05:52
Szeretnék érdeklődni hogy van-e valamiféle érkezési határidőlimit, vagy némi késés is megengedett? Szívesen elmennék, de sajnos nem kizárt hogy csak 13 óra környékén tudnék megérkezni.
Az is érdekelne hogy utólagos nevezésekre van-e lehetőség ilyen esetben arra amiről még nem maradt le az ember, illetve az aukción részt lehet-e venni ha nem sokkal előtte érkezek.
Még az érdekelne, hogy az őskővásárlásnak a helyszínen csak az árában lesz különbség? Ha az ajándékok ugyan azok lesznek paypalos vásárlás esetén is akkor nem vacakolnék a pénzfelvétellel.
Az is érdekelne hogy utólagos nevezésekre van-e lehetőség ilyen esetben arra amiről még nem maradt le az ember, illetve az aukción részt lehet-e venni ha nem sokkal előtte érkezek.
Még az érdekelne, hogy az őskővásárlásnak a helyszínen csak az árában lesz különbség? Ha az ajándékok ugyan azok lesznek paypalos vásárlás esetén is akkor nem vacakolnék a pénzfelvétellel.
Dátum: 2012.05.06. 06:04:25
Sziasztok!
A mágiatündérnél a varázslatelnyelés növekedése +100%-kal hogy működik pontosan?
Már vagy három hete feleslegesen fejlesztem az állataim varázslatelnyelését, mert stabilan megállt az összes varázslatelnyelésem 721-nél.
Most az hogy bármely állat varázslatelnyelését +100%-kal növeli azt jelenti hogy EGY tetszőleges állat, vagy az ÖSSZES állat varázslatelnyelését duplázza?
Ezek szerint maximalizálva van az is mennyi varázslatelnyelést növelhet összesen?
Köszönöm a választ.
A mágiatündérnél a varázslatelnyelés növekedése +100%-kal hogy működik pontosan?
Már vagy három hete feleslegesen fejlesztem az állataim varázslatelnyelését, mert stabilan megállt az összes varázslatelnyelésem 721-nél.
Most az hogy bármely állat varázslatelnyelését +100%-kal növeli azt jelenti hogy EGY tetszőleges állat, vagy az ÖSSZES állat varázslatelnyelését duplázza?
Ezek szerint maximalizálva van az is mennyi varázslatelnyelést növelhet összesen?
Köszönöm a választ.
Dátum: 2011.10.03. 11:26:39
Köszönöm a gyors választ,így már sajnos értem(-;
Dátum: 2011.10.03. 11:08:03
Az alacsony életpontra vonatkozóan lenne egy kérdésem.Háborúban állunk egy másik szövetséggel,akik közül az egyik tagot elég ritkán tudom megtámadni amikor nincs gépnél(akkor gyakoroltatja az állatait ahogy észrevettem,ilyenkor tudom legyőzni). A probléma az,hogy rendszeresen alacsony életpontra hivatkozva nem engedi a játék a támadást,holott életpontja van bőven mivel rendszeresen rákémlelek mostanában mert elkezdett zavarni a helyzet. Az elmúlt 5 percben ez volt az eredmény: 7.468 / 16.312 ÉP
Ez miért alacsony?? Nekem 24.452 életpontom van,mégis 3000 körül lesz alacsony...A fórumban keresgéltem választ erre,de nem találtam így megköszönném ha valaki segítene.
Ez miért alacsony?? Nekem 24.452 életpontom van,mégis 3000 körül lesz alacsony...A fórumban keresgéltem választ erre,de nem találtam így megköszönném ha valaki segítene.
Dátum: 2010.08.29. 00:31:05
Nos,ez sem speciális...a hátamon is feláll a szőr a kis csírák vámpírbuzulásán,főleg hogy az alapművekhez semmi közük sincs.Mindenesetre a kérdések elbírálói szerint ez egy általános tudást igénylő kérdés,hogy melyik homoszexuális vámpír melyik farkasemberbe szerelmes,és jegyzi el végül.Fantasztikus,gratulálok.Éljen Henri Polter is,a redvás baglyával együtt.És ugyebár a bírák nem elfogultak.Nem.13 éves kis pöcsök.
Az Alkonyatban Jessika kivel jár?
Taylor
Emett
Mike
Jacob
Az Alkonyatban Jessika kivel jár?
Taylor
Emett
Mike
Jacob
Dátum: 2010.08.21. 00:01:48
Nem,ez sem speciális kérdés.Ellenben azzal,hogy abból az összesen 3 szabványos színjelölésű vezetékből ami minden ember házában megtalálható melyik a fázis,az speciális.Kár hogy kivétel nélkül minden magyar objektumban megtalálható.De nem,nem pofára megy az értékelés.Mindenesetre mára meguntam,majd ha ismét gép elé jutok még azért kiemelek néhány gyöngyszemet ami minősíti a kérdések elbírálóinak hozzáértését.
Hány fokon olvad meg a vas?
2123 fokon
1365 fokon
1878 fokon
1538 fokon
Hány fokon olvad meg a vas?
2123 fokon
1365 fokon
1878 fokon
1538 fokon
Dátum: 2010.08.20. 23:54:06
Ez sem speciális.Egy nyolcéves gyerek is csípőböl küldi a választ.
Miből készült Thor Heyerdahl tutaja a Kon-Tiki, amellyel Dél-Amerikából 101 nap alatt Polinéziába hajózott?
balsafa
papirusz
nád
parafa
Miből készült Thor Heyerdahl tutaja a Kon-Tiki, amellyel Dél-Amerikából 101 nap alatt Polinéziába hajózott?
balsafa
papirusz
nád
parafa
Dátum: 2010.08.20. 23:52:41
A commodore 64 reklámnak minősül,ez nem.Újabb gratula.
Melyik cég gyártja az iPhone-t?
Sony
Samsung
Apple
HP
Melyik cég gyártja az iPhone-t?
Sony
Samsung
Apple
HP
Dátum: 2010.08.20. 23:26:46
Ez ugye nem speciális? Nem baj végülis hogy minden második kérdés szinte ugyan ilyen "általános tudást igénylő témakör",és nem pofára,meg arra megy az elbírálás hogy ki ugat ilyesmikért a fórumon és ki nem.Majd azért a többi "jó" kérdésnek elbírált agyszüleményt is felrakom ide,kár hogy csak ritkán veszem rá a fáradtságot hogy foglalkozzak ilyennel mert kb 6 percenként irogathatnék.De azért elismerésem annak akinek a karalábé egy speciális matéria,ez meg nem.
Hol található a Yahoo portált üzemeltető részvénytársaság székhelye?
Lunavale
Sunnyvale
Moonvale
Alienvale
Hol található a Yahoo portált üzemeltető részvénytársaság székhelye?
Lunavale
Sunnyvale
Moonvale
Alienvale
Dátum: 2010.08.05. 22:51:53
Nos,a következő kérdésem,majd rá az értékelés:
Mi az a karalábé?
Emberi fogyasztásra alkalmas növény*
II. világháborúban a japánok által használt kezdetleges harceszköz
Egy kémiai vegyület összetevője
Egykori francia gyarmat
Típus Dátum Esemény
Ma, 22:38 A feltett kvízkérdésed "Azonnal töröljétek" értékelést kapott!
Szánalmas,mondhatom.Gyanítom hogy valami aberrált tizenéves hülyegyerek javítgat mivel sejtettem hogy miután írok a fórumra ez lesz a reakció.Nagyon jól megindokolta,minden bizonnyal túl "speciális" kérdés.Persze erre utal a sok agyament kérdés ami a játékba bekerül,valamint az is hogy megközelítőleg 4-5 témakörből valóak vannak mindössze.Kár hogy itt csak egy játékról van szó amit a vezetőség nem ellenőriz,mert egy valós munkahelyről az ilyen embereket úgy kirúgnák hogy a lába sem éri a földet.Persze ezel még úgy 5-10 évig biztos nem találkozik az illető...
Mi az a karalábé?
Emberi fogyasztásra alkalmas növény*
II. világháborúban a japánok által használt kezdetleges harceszköz
Egy kémiai vegyület összetevője
Egykori francia gyarmat
Típus Dátum Esemény
Ma, 22:38 A feltett kvízkérdésed "Azonnal töröljétek" értékelést kapott!
Szánalmas,mondhatom.Gyanítom hogy valami aberrált tizenéves hülyegyerek javítgat mivel sejtettem hogy miután írok a fórumra ez lesz a reakció.Nagyon jól megindokolta,minden bizonnyal túl "speciális" kérdés.Persze erre utal a sok agyament kérdés ami a játékba bekerül,valamint az is hogy megközelítőleg 4-5 témakörből valóak vannak mindössze.Kár hogy itt csak egy játékról van szó amit a vezetőség nem ellenőriz,mert egy valós munkahelyről az ilyen embereket úgy kirúgnák hogy a lába sem éri a földet.Persze ezel még úgy 5-10 évig biztos nem találkozik az illető...
Dátum: 2010.08.05. 21:10:11
Érdekes,akkor talán te is a "speciális réteg" tagja vagy? Gondolom ~8 éve senki nem nézett tévét amikor is ez elég gyakran ment.Vagy lehet hogy az a pármillió ember aki látta az "speciális réteg".De a sok degenerált kérdés amit átengedtek aminek a válaszára a neten is alig találok rá,az nem speciális.De legutóbb az is "speciális" volt hogy milyen színű vezetékek vannak egy konektorban.Lassan az is speciális lesz ezeknek a szerencsétleneknek ha azt kérdezi az ember hogy mi az a karalábé.Sajnálom az ilyen korlátozott embereket,tiszta szívemből. Egyébként gratulálok a következő elbírált kérdésemhez is,olyan egetrengető hibák vannak ám benne hogy az már nem emberi.
Legutoljára feltett kérdésed
Kimehet-e bárki az utcára gázpisztollyal a zsebében?
Ha van hozzá engedélye akkor minden további nélkül hordhatja magával.*
Ha meg szeretne kockáztatni 2-5 évig terjedő börtönbüntetést akkor ki.
Ha betöltötte a 18.életévét akkor igen.
Nem,kizárólag otthon tarthatja.
A kérdés "Rossz, hibás kérdés" értékelést kapott!
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
Legutoljára feltett kérdésed
Kimehet-e bárki az utcára gázpisztollyal a zsebében?
Ha van hozzá engedélye akkor minden további nélkül hordhatja magával.*
Ha meg szeretne kockáztatni 2-5 évig terjedő börtönbüntetést akkor ki.
Ha betöltötte a 18.életévét akkor igen.
Nem,kizárólag otthon tarthatja.
A kérdés ill. válaszok helyesírási hibát tartalmaztak.
Dátum: 2010.08.05. 18:25:04
Erről írtam kicsit feljebb...sajnos olyan emberek értékelik ki időnként a kérdéseket akiknek inkább kint kéne kapálnia a földeken,abban talán jók.Szerintem ez ügyben intézkedni kéne lassan,mert enyhén szólva is idegesítő és gyanítom nem csak én mászok már lassan a falra a hülyeségüktől.
Dátum: 2010.08.05. 15:44:36
Ismét nem lett értékelve a kérdésem,de azért bemásolom.Nem tudom ki javította,de sajnálom ha neki ebbe a kategóriába esik: " Kérdésedre az értékelők szerint csak egy speciális érdeklődésű réteg tudhatja a választ". Kár hogy éveken keresztül adták az ominózus rajzfilmet a tévében,és a címét googleba beírva megközelítőleg 627972 epizódot lehet megnézni belőle.Igazán lehetne már az értékelők között minőségi cserét eszközölni,mert sajnos van köztük jónéhány aki nem odavaló.Ha valaki csak okoskodni képes és úgy értékel egy kérdést hogy a legkisebb energiát sem fordítja arra hogy utánanézzen annak egyáltalán mit értékel az húzzon el valahova ahol hasznát veszik.Azon se lepődnék meg ha csak a kérdések elolvasása nélkül kattingatna hol a jó hol a rossz értékelések között mert azért elég sok degenerált kérdés is megjelenik sajnos a játékban.Egyébként íme a kérdés:
A Hódító hódok című rajzfilmsorozatban hogy hívták a hódokat?
Norbi és Dugó*
Józsi és Hugó
Tóni és Jocó
Karcsi és Fletó
A Hódító hódok című rajzfilmsorozatban hogy hívták a hódokat?
Norbi és Dugó*
Józsi és Hugó
Tóni és Jocó
Karcsi és Fletó
Dátum: 2010.04.27. 23:35:47
Halihó!
Reménykedve benne hogy a kérdések elbírálása más kezekbe került az idő alatt amíg nem voltam hajlandó kérdést feltenni az ésszerűtlen döntések miatt(bár egymás után 2 ugyanolyan kérdést is kaptam pár napja,igaz más szóösszetétellel de még a válaszok is szinte teljesen megegyeztek de sebaj,hibázhat bárki^^)és örömmel nyugtáztam hogy az "alkalmazott" kifejezés valamiért a nem megengedett szavak közé tartozik.Én ennél már csúnyább káromkodást is hallottam,bár lehet hogy ebből valaki nem a "használt",hanem esetleg a dolgozó,ebből folytatólagosan a földműves majd végül a büdös paraszt kifejezésre asszociál.Mindenesetre nem kéne ilyen előrelátóan szankcionálni a szavakat mert én momentán utálom újrafogalmazni amit már egyszer leírtam,de ezzel gondolom nem csak én vagyok így^^
Reménykedve benne hogy a kérdések elbírálása más kezekbe került az idő alatt amíg nem voltam hajlandó kérdést feltenni az ésszerűtlen döntések miatt(bár egymás után 2 ugyanolyan kérdést is kaptam pár napja,igaz más szóösszetétellel de még a válaszok is szinte teljesen megegyeztek de sebaj,hibázhat bárki^^)és örömmel nyugtáztam hogy az "alkalmazott" kifejezés valamiért a nem megengedett szavak közé tartozik.Én ennél már csúnyább káromkodást is hallottam,bár lehet hogy ebből valaki nem a "használt",hanem esetleg a dolgozó,ebből folytatólagosan a földműves majd végül a büdös paraszt kifejezésre asszociál.Mindenesetre nem kéne ilyen előrelátóan szankcionálni a szavakat mert én momentán utálom újrafogalmazni amit már egyszer leírtam,de ezzel gondolom nem csak én vagyok így^^