Hozzászólások - Husosfagyi
Dátum: 2022.04.17. 07:35:12
https://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,21.460#hsz466
Dátum: 2022.04.15. 20:36:09
Nálam rendesen működik.
Kb. 2,5-3 hónapot bír ki egy alma. Utána veszem meg újra. Eddig 3x vagy 4x vettem már, nekem mindig újra feljönnek a könnyű, varázslatból eső szörnyek.
Kb. 2,5-3 hónapot bír ki egy alma. Utána veszem meg újra. Eddig 3x vagy 4x vettem már, nekem mindig újra feljönnek a könnyű, varázslatból eső szörnyek.
Dátum: 2022.04.14. 10:56:36
Lélékkufár, egyéb menüpont. Ott van kiírva a tartalma.
Amúgy: 2 ősdrágakő, 2 sorsjegy, 2 portyaital, 2 vadászat ital.
Amúgy: 2 ősdrágakő, 2 sorsjegy, 2 portyaital, 2 vadászat ital.
Dátum: 2022.04.08. 10:01:57
Én személy szerint nem tudok panaszkodni, nekem 3 ritka esett: sajtoló medál, mesterkő, fétis joker
2 Smaragdszelence
50 templomkristály
1 db aranyszelence
5 Sorsjegy
Sajtoló medál
100 aranydukát
Mesterkő
10 vörös dukátital
Fétis joker
3 db univerzum ládikó
A fétis joker azonnal ment verempálcának.
2 Smaragdszelence
50 templomkristály
1 db aranyszelence
5 Sorsjegy
Sajtoló medál
100 aranydukát
Mesterkő
10 vörös dukátital
Fétis joker
3 db univerzum ládikó
A fétis joker azonnal ment verempálcának.
Dátum: 2022.04.01. 20:38:17
+1
Dátum: 2022.03.30. 13:39:22
V5-V6-on elvileg nincsenek olyan szakértelmek. Ha szeretnéd őket mindenképpen, akkor világot kell váltanod.
Dátum: 2022.03.29. 18:43:42
Nekem csak elméletem van, de aki jobban érintett, az biztosan kifejti bővebben.
Aki nincs a toplista első oldalán annak haszontalan. Aki viszont ott van és minden erőforrását kivétel nélkül elhasználja, annál a karakternél van létjogosultsága. Ennyi előnyt tud szerezni a többiekkel szemben. Előbb lép szintet, előbb tud magasabb szintű felszereléseket venni. Aztán, ha még sincs igazam, majd valaki kiigazít.
Aki nincs a toplista első oldalán annak haszontalan. Aki viszont ott van és minden erőforrását kivétel nélkül elhasználja, annál a karakternél van létjogosultsága. Ennyi előnyt tud szerezni a többiekkel szemben. Előbb lép szintet, előbb tud magasabb szintű felszereléseket venni. Aztán, ha még sincs igazam, majd valaki kiigazít.
Dátum: 2022.03.28. 11:01:59
Mindenki néz be dolgokat, ez rendben is van. A félretájékoztatásaban részben van igazad.
De most azért elég nyilvánvaló volt, hogy miről van szó. Te sem tegnap kedzted, lehetne ennyi tapasztalatod.
Még azt is kinézem a JV-ből, hogy tényleg adnának őskőért 6 napi tp-t, de annak biztos nem ennyi lenne az ára.
De most azért elég nyilvánvaló volt, hogy miről van szó. Te sem tegnap kedzted, lehetne ennyi tapasztalatod.
Még azt is kinézem a JV-ből, hogy tényleg adnának őskőért 6 napi tp-t, de annak biztos nem ennyi lenne az ára.
Dátum: 2022.03.28. 09:17:04
Azért te sem gondoltad komolyan, hogy 25 kavicsért kapsz 6 nap előnyt ugye?
Dátum: 2022.03.26. 02:12:50
V5-V6-on nincs dukát küldire
Dátum: 2022.03.24. 15:26:46
AZ előző alkalommal pont ugyanez volt. Hónap végén nem nagyon van már a veremben semmi. Én éppen ezért kértem új vermet a pálcából, amit kivettem a jutalmak közül.
Dátum: 2022.03.24. 06:20:54
Nézd az eventek toplistáit. Irányadónak elmegy. V5-ön nagyjából 100 aktív karakter van összesen. A többi világon nem tudom.
Dátum: 2022.03.18. 09:14:51
Vagy..... Kötelező dekrétum
Dátum: 2022.03.18. 08:55:02
Felhasználás, 7-et epikus kalandért.
Dátum: 2022.03.18. 07:56:26
Kalandtérkép nem játszik.
Dátum: 2022.03.10. 09:40:53
Esteleg lehetne új relikviát is bedobni..... mondjuk, ha megvan a relik, akkor 100 győzelmenként valami kis ajándék (myto csomag, hűségszilánk vagy ilyesmi.
Esetleg egy másik relik, ami ha megvan, akkor naponta 1 őskőért megnézheted, hogy a saját szövid (csak a saját) melyik mezőn hány százalékon áll.
A napi helyezezést is lehetne díjazni a nap végén valami kis, de mégis tápod adó cuccal.
Írjatok ti is!
Nektek mi volna jó újítás, minek örülnétek?
Hogyan lehetne izgalmasabbá tenni?
Esetleg egy másik relik, ami ha megvan, akkor naponta 1 őskőért megnézheted, hogy a saját szövid (csak a saját) melyik mezőn hány százalékon áll.
A napi helyezezést is lehetne díjazni a nap végén valami kis, de mégis tápod adó cuccal.
Írjatok ti is!
Nektek mi volna jó újítás, minek örülnétek?
Hogyan lehetne izgalmasabbá tenni?
Dátum: 2022.03.09. 09:23:01
Köszi a választ.
Dátum: 2022.03.09. 09:12:41
Sziasztok!
A Hűség fétis (10 szintenként ad +1% LE-t vadászat során) adta bónusz nincs sehol kijelezve?
Mert vadászatkor csak +25%-ot ír. (15 kvízmedál+helyes válasz).
A Hűség fétis (10 szintenként ad +1% LE-t vadászat során) adta bónusz nincs sehol kijelezve?
Mert vadászatkor csak +25%-ot ír. (15 kvízmedál+helyes válasz).
Dátum: 2022.03.08. 13:10:56
Nem olvasom végig a topicot, nem tudom volt-e már szó róla.
A szövibajnokság.
A jelenlegi jutalomrendszer megreformálása szerintem sokat pezsdítene a bajnokikon. Én csak V5-ön játszom, ott általában 24-28 szövi nevez. Gyakorlatilag 7-8 szövi van, akitet érdekel is és komolyabban is veszik, a többiek csak sodródnak az árral.
Arra gondoltam, hogy ne csak az első 3 szövi kapjon TF bónuszt, vagy ne egyformán. Jelenleg kb. úgy néz ki, hogy az a 7-8 szövi, akit érdekel, az csak arra hajt, hogy az első 3-ban benne legyenek (nem nagyon veszem észre, hogy az első helyre hajtanának), a többiek meg csak a jó le/tp-t nézik.
Mi lenne, ha:
1. helyezett: 2 Tf szint vagy 1 Tf szint + az aktív szövitagok fejenként 45 bajnoki token
2. helyezett: 1 Tf szint + az aktív szövitagok fejenként 30 bajnoki token
3. helyezett: 1 Tf szint + az aktív szövitagok fejenként 15 tokent kapnának.
Ugyanígy az 4-5-6. helyezett is kapna tokekeket.
Mondjuk:
4. helyezett: 30 token
5. helyezett: 20 token
6. helyezett: 10 token
Így talán visszatérne kicsit az élet a bajnoksába. A + tokenek azért lennének jók, mert azt mindenki tudja hasznosítani medálként. Így is vannak már bőven olyan karakterek akiknek a medáljai többszázas szintben mérhetőek, szóval emiatt nem hiszem, hogy felborulna az egyensúly. Azonkívül azok a szövik, akik nem kerülnek be az első 3 helyre (de közel vannak) semmit sem kapnak az erőfeszítéseikért. Ha az arányokat nézzük, akkor most csak a résztvevő szövetségek első 10%-a kap jutalmat, ha kiterjesztjük a jutalmakat, akkor ez a szám feljebb kúszik és azok is kapnak plusz jutalmat, akik szerettek volna az első 3-ban lenni, de épp csak lecsúsztak.
A szövibajnokság.
A jelenlegi jutalomrendszer megreformálása szerintem sokat pezsdítene a bajnokikon. Én csak V5-ön játszom, ott általában 24-28 szövi nevez. Gyakorlatilag 7-8 szövi van, akitet érdekel is és komolyabban is veszik, a többiek csak sodródnak az árral.
Arra gondoltam, hogy ne csak az első 3 szövi kapjon TF bónuszt, vagy ne egyformán. Jelenleg kb. úgy néz ki, hogy az a 7-8 szövi, akit érdekel, az csak arra hajt, hogy az első 3-ban benne legyenek (nem nagyon veszem észre, hogy az első helyre hajtanának), a többiek meg csak a jó le/tp-t nézik.
Mi lenne, ha:
1. helyezett: 2 Tf szint vagy 1 Tf szint + az aktív szövitagok fejenként 45 bajnoki token
2. helyezett: 1 Tf szint + az aktív szövitagok fejenként 30 bajnoki token
3. helyezett: 1 Tf szint + az aktív szövitagok fejenként 15 tokent kapnának.
Ugyanígy az 4-5-6. helyezett is kapna tokekeket.
Mondjuk:
4. helyezett: 30 token
5. helyezett: 20 token
6. helyezett: 10 token
Így talán visszatérne kicsit az élet a bajnoksába. A + tokenek azért lennének jók, mert azt mindenki tudja hasznosítani medálként. Így is vannak már bőven olyan karakterek akiknek a medáljai többszázas szintben mérhetőek, szóval emiatt nem hiszem, hogy felborulna az egyensúly. Azonkívül azok a szövik, akik nem kerülnek be az első 3 helyre (de közel vannak) semmit sem kapnak az erőfeszítéseikért. Ha az arányokat nézzük, akkor most csak a résztvevő szövetségek első 10%-a kap jutalmat, ha kiterjesztjük a jutalmakat, akkor ez a szám feljebb kúszik és azok is kapnak plusz jutalmat, akik szerettek volna az első 3-ban lenni, de épp csak lecsúsztak.
Dátum: 2022.03.05. 19:23:41
Konkrétumot nem tudok írni, de a mini-eventekben lévő feladatokkal hasonlatosak. Nem feltétlen kell előre gyűjteni semmit.