Hozzászólások - Baraty
Dátum: 2016.01.27. 13:16:15
Holnaptól már nem fognak csapást küldeni.
Dátum: 2016.01.08. 10:46:47
12:30-kor fut le a rutin, ami klónokat generál azokra a szintekre, ahol kevés nevező volt. Beállítottam a KH tagjait is, hogy résztvegyenek az eventben.
Dátum: 2016.01.08. 10:22:36
Alacsony szintre szokott több célpontot berakni a program, de lehet h egy kis időnek el kell telnie hozzá, megnézem majd a kódot.
Dátum: 2016.01.06. 10:46:13
Na átbeszéltük Miklóssal, pénteken fog indulni, mindjárt átírom a dátumokat.
Emishi: nem tudom, mire gondolsz, az adatbázisba csak ma raktam be az eventet, ennél korábban max a korábbi kufárcsata látszhatott.
Emishi: nem tudom, mire gondolsz, az adatbázisba csak ma raktam be az eventet, ennél korábban max a korábbi kufárcsata látszhatott.
Dátum: 2016.01.06. 09:48:21
Én úgy látom, legutóbb 3 nap volt a nevezési idő. A hétvége miatt annyi most nem lenne szerencsés, úgyhogy ma indul a nevezési fázis, és hétfőn indul az event.
Dátum: 2015.12.22. 09:38:54
A szövetségi küldetésekhez bekerült egy "Statisztikák" oldal, ahol az egyes tagok részvételi adatait lehet megnézni küldetésekre lebontva.
Dátum: 2015.12.21. 16:08:14
Turul77: Levelet nem fogunk küldeni, akit érint az tudja.
Buildermann: Milyen csatlóskristály levonásra gondolsz?
Bpetya75: Ma reggel amint láttam üf-en a hibát, rögtön néztem és javítottam. Nem tudok elképzelni olyat, hogyha korábban tudomást szerzek a bugról, ne így tettem volna. A büntetések mértékéről hosszasan lehetne vitatkozni, akik kapják, azoknak mindig sok lesz, a többieknek meg kevés. Bant csak végső esetben szoktunk adni, most az ünnepekre való tekintettel ennyi jutott.
Buildermann: Milyen csatlóskristály levonásra gondolsz?
Bpetya75: Ma reggel amint láttam üf-en a hibát, rögtön néztem és javítottam. Nem tudok elképzelni olyat, hogyha korábban tudomást szerzek a bugról, ne így tettem volna. A büntetések mértékéről hosszasan lehetne vitatkozni, akik kapják, azoknak mindig sok lesz, a többieknek meg kevés. Bant csak végső esetben szoktunk adni, most az ünnepekre való tekintettel ennyi jutott.
Dátum: 2015.12.21. 13:28:26
Kielemeztem a logokat, szerencsére nem sokan használták ki a bugot, de pár karakter azért akadt, tőlük levonjuk a plusz tp által szerzett csatlósszinteket (és még valamivel többet)
Dátum: 2015.12.21. 11:00:59
Foglalkozunk.
A programot már átírtam, hogy a kennelből kivétel az össz TP-t is visszaállítsa, azon még gondolkozunk, mi legyen azokkal, akik tömegesen kihasználták.
(egyébként ma reggel hallottam először a bugról, lehet h fórumon írták már, de azt nem mindig olvasom, ÜF-re nem jött tudtommal hasonló bejegyzés, és a találkozón sem merült fel)
A programot már átírtam, hogy a kennelből kivétel az össz TP-t is visszaállítsa, azon még gondolkozunk, mi legyen azokkal, akik tömegesen kihasználták.
(egyébként ma reggel hallottam először a bugról, lehet h fórumon írták már, de azt nem mindig olvasom, ÜF-re nem jött tudtommal hasonló bejegyzés, és a találkozón sem merült fel)
Dátum: 2015.12.14. 08:38:10
Az átvételi hibákat javítottam, az extra tárgyak a kufárhoz hamarosan bekerülnek.
Dátum: 2015.12.03. 12:19:15
A Szerencsefaktor AF képesség fejlesztése 10. szint felett nem mindig működött jól:
10. szint felett a fejlesztés nem 5 AF pontba kerül, hanem annyiba, amennyiről fejleszted. Ez bizonyos esetekben nem működött jól (amikor nem volt meg a kényelmi funkciója a karakternek), és sokan a 10. szint felett is 5 AF pontért fejlesztettek. Ezt vissza kellett állítanom, ezeknél a karaktereknél visszaállítottam az AF képesség szintjét, és visszaírtam az elköltött AF pontot is.
10. szint felett a fejlesztés nem 5 AF pontba kerül, hanem annyiba, amennyiről fejleszted. Ez bizonyos esetekben nem működött jól (amikor nem volt meg a kényelmi funkciója a karakternek), és sokan a 10. szint felett is 5 AF pontért fejlesztettek. Ezt vissza kellett állítanom, ezeknél a karaktereknél visszaállítottam az AF képesség szintjét, és visszaírtam az elköltött AF pontot is.
Dátum: 2015.11.30. 16:20:22
Elvileg minden találkozós őskő/jutalom/ajándék beírásra került, pár karaktertől még várom, mit vett az aukción. Ha valakinek problémája van a kapott cuccokkal, az ügyfélszolgálaton jelezze.
Dátum: 2015.11.30. 14:10:24
Aki az élő aukción választható tételt vett, és nem íratta be, mit szeretne, az írjon az ügyfélszolgálatra.
Dátum: 2015.11.30. 13:17:17
Ez egy hiba volt, elvileg már mindenkinél korrigáltam, visszaírtam a köveket, akinek gondja van vele -> ÜF.
Dátum: 2015.11.30. 10:49:20
10:50 - Beírtuk az vett ősköveket és a medálokat a részvételért
11:20 - Beírtuk a szerencsekerék és a kvízolimpia nyereményeit
11:45 - Beírásra kerültek a mini szójáté, a memóriajáték és a tombola nyereményei
13:20 - A következő játékok jutalmait is beírtuk: A bolygó ura, Kincskeresés, Mikulás csomag, Sárkányinvázió, Keresd a párod!, Fantasy könyvtár, Képes kvíz, Beholder kvíz, Beholder okos kód
15:30 - Beírtuk a vasúti kedvezményes ősköveket, a TF-VU csapatverseny jutalmait, és az aukciós tételeket (pár karakter még mindig nem írta meg, mit választott)
(a jutalmak átvételéhez újra be kell lépni a karakterhez. Akinek bármivel bármi gondja van, az ügyfélszolgálaton jelezze)
11:20 - Beírtuk a szerencsekerék és a kvízolimpia nyereményeit
11:45 - Beírásra kerültek a mini szójáté, a memóriajáték és a tombola nyereményei
13:20 - A következő játékok jutalmait is beírtuk: A bolygó ura, Kincskeresés, Mikulás csomag, Sárkányinvázió, Keresd a párod!, Fantasy könyvtár, Képes kvíz, Beholder kvíz, Beholder okos kód
15:30 - Beírtuk a vasúti kedvezményes ősköveket, a TF-VU csapatverseny jutalmait, és az aukciós tételeket (pár karakter még mindig nem írta meg, mit választott)
(a jutalmak átvételéhez újra be kell lépni a karakterhez. Akinek bármivel bármi gondja van, az ügyfélszolgálaton jelezze)
Dátum: 2015.10.26. 10:49:03
A számlálós feladatokat mindenkinek beállítottam teljesítettre.
Dátum: 2015.10.19. 17:50:25
Az új relikvia sajnos nem készült el mára, és úgy látom, egyébként sem tetszik nektek, úgyhogy egyelőre nem kerül be, átgondoljuk a működését.
Dátum: 2015.10.19. 10:05:01
Elindult a sörfesztivál minievent, a jutalmakat kibővítettük, és a mai nap még ez az új jutalomrelikvia is be fog kerülni:
120 ünnepi embléma
kék mytokronit konverter (min 65. szint)
Kattins rá, hogy kék mytokronitjaidat mytokronit csomagokká konvertáld át! 4 kék mytokronitból lesz 1 mytokronit csomag.
(nem konvertálja majd át az összeset, kiválaszthatod, mennyit)
120 ünnepi embléma
kék mytokronit konverter (min 65. szint)
Kattins rá, hogy kék mytokronitjaidat mytokronit csomagokká konvertáld át! 4 kék mytokronitból lesz 1 mytokronit csomag.
(nem konvertálja majd át az összeset, kiválaszthatod, mennyit)
Dátum: 2015.10.15. 13:39:51
Írjátok meg, melyik tárgy, ill. előtte frissítsetek egyet az oldalon, hátha még a régi javascript van fent.
Dátum: 2015.10.14. 14:14:17
Igen, elvileg már működik, én köszönöm a türelmet.
Quellon: ilyen lezárás lehetséges, de ezt is idő berakni, ezt az időt inkább a hiba javításával töltöm.
Quellon: ilyen lezárás lehetséges, de ezt is idő berakni, ezt az időt inkább a hiba javításával töltöm.