Hozzászólások - Gamer01
Dátum: 2012.09.10. 21:53:11
Az egy hiba, felesleges váltanod, mivel a mithril csak kuponokkal érhető el.
Dátum: 2012.09.10. 21:34:06
Szerintem nem fogadta el, legalábbis ez rémlik. A landragór topicban biztosan találsz infót róla.
Idézet: Santos77 - 2012.09.10. 17:23:48
Kicsit gyors voltál, lehet hogy még nincs beüzemelve. Eddig 3 mennyiség volt, már 5 van. Amit kipróbáltál az a napokban került be. De nem kell aggódnod, meglesznek a köveid. Írj a Egyéb/ Segítség menüben megtalálható emailcímre.
Időközben megnéztem és nincs beüzemelve. A Belföldi postautalványnál látható undefined szó a kavicsok száma helyén eléggé leleplező.
Idézet: Santos77 - 2012.09.10. 17:23:48
Sziasztok!
Volt hétvégén (szombat 12:40) egy 10.500 forintos befizetésem a V5-re Daar karakterre, de még nem látok ősköveket. Kb. mennyi ideig kell várni míg megjön?
Paypal-os volt a drága...
Volt hétvégén (szombat 12:40) egy 10.500 forintos befizetésem a V5-re Daar karakterre, de még nem látok ősköveket. Kb. mennyi ideig kell várni míg megjön?
Paypal-os volt a drága...
Kicsit gyors voltál, lehet hogy még nincs beüzemelve. Eddig 3 mennyiség volt, már 5 van. Amit kipróbáltál az a napokban került be. De nem kell aggódnod, meglesznek a köveid. Írj a Egyéb/ Segítség menüben megtalálható emailcímre.
Időközben megnéztem és nincs beüzemelve. A Belföldi postautalványnál látható undefined szó a kavicsok száma helyén eléggé leleplező.
Dátum: 2012.08.28. 10:42:04
És kikértem a következőt azért de nem nyúltam hozzá sok sok hónapig.
Ezért, ilyet ne csinálj. A következő entitás kikérése, mindig az első csatától számolódik. Tehát, ha kikéred támadd is meg és van három napod leverni.
Ezek szerint te kb két napja támadtad meg az entitást és a három napból már kettő letelt.
Dátum: 2012.08.26. 10:25:00
Nem írtad, melyik módszerrel akartál vásárolni. Ez lényeges, amikor a levelet írod ide: info(kukac)vegzetur.hu
Segítség menüben is megvan ez az emailcím.
Írd bele mikor rendelted meg amit most le írtál ide... Szerintem nem lesz gond, meg fogod kapni. Egy kicsit várnod kell, mivel hétvége van.
Segítség menüben is megvan ez az emailcím.
Írd bele mikor rendelted meg amit most le írtál ide... Szerintem nem lesz gond, meg fogod kapni. Egy kicsit várnod kell, mivel hétvége van.
Dátum: 2012.08.23. 20:17:07
Úgy tudtam szintenként valamennyi hozzá adódik a dologhoz.
Igen, van rá egy relikvia amit a landragór eventen lehet szerezni, Mágiaelnyelő a neve.
Dátum: 2012.08.22. 10:35:31
Entitás kincsben lévő +10 dukátot nem kapod meg, az csak az epikustól kiszedett kincsnél jár. Pont azért, hogy az entitással ne lehessen növelni a dukátok számát. Ha még nem adtál el sok kincset az AH-ban, akkor visszakapod a 10 dukátot.
Dátum: 2012.08.15. 11:56:16
Nem tudom, lehet, hogy nyitott kapukat döngetek...
Igen, majdnem
1. Nem kell hogy bármit is kitakarjon, mivel a beállításoknál van "Végzetúr oldal balra rendezése"
2. ilyen valóban nincs
3. offline= kikapcsolás szintén a beállítások között
Dátum: 2012.08.05. 10:38:50
entitás/térkapu/kaland csatákban magad ellen harcolsz
Majdnem helyes. Az entitás nincs hozzád generálva, egyszerűen ennyivel erősebb, mivel nincs folyamatos ÉP-regje mint az epikusnak.sokat számít az epikus/entitás összehasonlításánál a szintjük. Mivel ez határozza meg milyen varázslatot használ.
79-es szintű entitás spektrális skorpiót használ amiben van 10% visszacsatolás
92-es epikus lélekparázst, a különbözet bőven lehet abból hogy az entitás eltalál és még a 10% miatt magadat is sebzed.
Dátum: 2012.08.02. 18:16:30
nálam rendben van, próbáld meg egy másik böngészővel( firefox, opera, chome).
Dátum: 2012.08.02. 16:36:08
ha az embernek nincs (féléves) aukciós bérlete akkor kénytelen az utolsó napig húzni a küldi
Ez nem feltétlenül helytálló, mivel a térkapuból szerezhető fókuszkristályokra nem hat a féléves akciós bérlet. Azokat mindig 1 dukátért lehet átváltani.
Dátum: 2012.08.01. 20:36:07
Így van az utolsó két térkép eseménynél lehetett választani, de ennél már kezdetben is benne volt a végzetmedál. Ezért szerintem a kérdésre a válasz, hogy Nem lehet kérni a medált ha már elérted a bronz fokozatot.
Dátum: 2012.08.01. 19:20:54
Szerintem amit elérsz azt kapod meg, a térképnél volt eddig csak olyan hogy választhattál végzetmedált, ha nem aranyat értél el.
Dátum: 2012.07.30. 13:27:13
Az idézet szép, csak nem teljes. Az ellenálló bőr nem hat a tárgyak adta pár %-ra, csak ahogy a leírásban olvasható csak a szakértelemre.
Dátum: 2012.07.26. 12:20:58
Prémiumhoz tartozik a pihenés megszakíthatósága és nem léphet szintet a szintlépős küldetésben.
Dátum: 2012.07.26. 10:44:39
Szerintem mindkét kérdésre nem a válasz.
Dátum: 2012.07.25. 13:43:52
"Ezt korrigálni lehetne, ha a kalandok oldalon megjelenne a kristályitalok elfogyasztásának lehetősége"
Amit az ÉP és VP italok mellett megjelenített harmadik italfajta (az egyéb italokat tartalmazná) meg is oldana.
Amit az ÉP és VP italok mellett megjelenített harmadik italfajta (az egyéb italokat tartalmazná) meg is oldana.
Dátum: 2012.07.24. 12:46:37
Az előző kufár eventnél lehet, hogy még templom se volt. Ha a xenó eseményre céloztál, akkor az nem portya volt.
A kufár eseményen belüli portyánál elfogadja a szintlépést.
A kufár eseményen belüli portyánál elfogadja a szintlépést.
Dátum: 2012.07.24. 00:58:16
A végzet templomában bugos a kvíz..
Nem bug, szándékosan ilyen. A kvíz kulcsok se számítanak már a kezdetektől. Kerestem a hozzászólások között, de most nem találtam meg.
Dátum: 2012.07.18. 19:00:08
Lehet kihívást indítani, csak kicsit hosszadalmasabb. Mivel a karakterlapról kell kezdeményezni.
Ami a KH-val kapcsolatos kérdésedet illeti, eddig minden hasonló eventen csatlakoztak, de egyszer se rögtön kezdéskor. Várd ki türelemmel, majd csatlakoznak.
Ami a KH-val kapcsolatos kérdésedet illeti, eddig minden hasonló eventen csatlakoztak, de egyszer se rögtön kezdéskor. Várd ki türelemmel, majd csatlakoznak.
Dátum: 2012.07.18. 12:29:23
Idézet: BaalCain - 2012.07.18. 11:30:59
Lehet kihívást csinálni, csak annyi a különbség hogy a karakterlapról kell indítani.
További probléma:
kufárosokkal nem lehet kihívást csinálni. mivel más célpont nincs így akkor elbukva az event alatt a 16 kristályszilánk naponta.
kufárosokkal nem lehet kihívást csinálni. mivel más célpont nincs így akkor elbukva az event alatt a 16 kristályszilánk naponta.
Lehet kihívást csinálni, csak annyi a különbség hogy a karakterlapról kell indítani.