Hozzászólások - Offsboy
Dátum: 2013.05.16. 07:25:45
Legyél nagyobb szintű mihamarabb
Dátum: 2013.05.15. 12:31:56
Idézet: Miklós - 2013.05.15. 11:23:29
Jelezem is, 2 napja úgy veszem észre, hogy jóval ritkábban kapom meg a 20-40%-os célpontokra, hogy nem tudom támadni, mert 5x támadták. Eddig úgy 10ből 8-9szer adta be, most úgy 10ből 2-3szor. Tehát nálam egyértelműen van látszata. Viszont van még min finomítani, mert simán kapok emellett 20%-os célpontért 60%-nyi TP-t, tehát nem tudja pontosan a progi, hogy valóban hányszor is támadták az elmúlt 5 órában.
Az elmúlt napokban Baraty elég sokat foglalkozott ezzel a problémával. Változtatott, optimalizált dolgokat, timestamp szinkronizáció és egyéb szavak is elhangzottak. Szerintem van rá jó esély, hogy javult a helyzet, de nekünk ezt elég nehéz tesztelni, várunk visszajelzést tőletek is.
Jelezem is, 2 napja úgy veszem észre, hogy jóval ritkábban kapom meg a 20-40%-os célpontokra, hogy nem tudom támadni, mert 5x támadták. Eddig úgy 10ből 8-9szer adta be, most úgy 10ből 2-3szor. Tehát nálam egyértelműen van látszata. Viszont van még min finomítani, mert simán kapok emellett 20%-os célpontért 60%-nyi TP-t, tehát nem tudja pontosan a progi, hogy valóban hányszor is támadták az elmúlt 5 órában.
Dátum: 2013.05.14. 07:13:38
Alapvetően jófejség, hogy Miklós akar kedvezni, csak szerintem pont nem az történik ezzel. Egy átlagos játékosnak a mágia/egészség kombó annyira alacsony a számára fontos statok mellett, hogy nem ér annyit az elhagyásuk.
Sokaknak a tau/véd - egyéni fejlesztéstől függően - is ugyanolyan haszontalan, de legalább ezek drágábbak is, mivel eleve magasabbak.
Mellesleg én is csak landragórból tolom a mág/eg-t, úgyhogy nekem jó így ahogy van. Én inkább a tau-t adnám le.
Sokaknak a tau/véd - egyéni fejlesztéstől függően - is ugyanolyan haszontalan, de legalább ezek drágábbak is, mivel eleve magasabbak.
Mellesleg én is csak landragórból tolom a mág/eg-t, úgyhogy nekem jó így ahogy van. Én inkább a tau-t adnám le.
Dátum: 2013.05.13. 15:20:27
V1-en biztos van 220as kincs, már láttam.
Dátum: 2013.05.13. 14:47:02
Idézet: Miklós - 2013.05.13. 10:57:25
Szerintem nem lenne túl fair most bevezetni, ráadásul sokan csak a landragórból növelilk az egészséget/mágiát
A francia szerveren is lesz Landragór, de valamivel később. Ott nem lesz még Bolygó ura, azalatt lesz ott a Landragór.
Közben eszembe jutott valami, amiről még tavaly beszéltünk a megéri-nemérimeg témában. Konkrétan, hogy a jutalom, amit a végén kiadunk, NE kerüljön egészségre és mágiára, csak a másik 4 tulajdonságra. Szeretnétek ezt? Még megoldható.
Közben eszembe jutott valami, amiről még tavaly beszéltünk a megéri-nemérimeg témában. Konkrétan, hogy a jutalom, amit a végén kiadunk, NE kerüljön egészségre és mágiára, csak a másik 4 tulajdonságra. Szeretnétek ezt? Még megoldható.
Szerintem nem lenne túl fair most bevezetni, ráadásul sokan csak a landragórból növelilk az egészséget/mágiát
Dátum: 2013.05.12. 18:57:56
Idézet: Fecsu123 - 2013.05.12. 13:57:19
Engem már rég nem az érdekel, hogy mi van a pirosak között, hanem hogy mennyi a pechpont értéke.
de a térkapu sz..ság miért van még a pirosak között?!?
A nyereményed: Kisebb térkapu stimulátor
A nyereményed: Kisebb térkapu stimulátor
Engem már rég nem az érdekel, hogy mi van a pirosak között, hanem hogy mennyi a pechpont értéke.
Dátum: 2013.05.10. 16:58:14
Idézet: Birka - 2013.05.10. 16:41:23
De.
Ne úgy képzeljünk már el minden VF-est mint amilyen karit te nevelnél, hogy csak térkapuzik és három havonta lép szintet. Minimalizált a TP gyűjtés mellett (~20 nap egy szint) is kifut alólam a játéktér, ha nem húzom be a féket. Ami nehéz, mert játszani akarok.
Ahogy írod; az, hogy bedob olyan karaktert a listába akinek nem lenne szabad ott lennie, az egy bug. Ha ez nem lenne, attól még a széthúzódott, ritka, egy szövetségben lévő környezet nem rendelkezne jelentősen több célponttal. Két külön dologról van szó.
Azaz VF-eseket nem érinti alapvetően
De.
Ne úgy képzeljünk már el minden VF-est mint amilyen karit te nevelnél, hogy csak térkapuzik és három havonta lép szintet. Minimalizált a TP gyűjtés mellett (~20 nap egy szint) is kifut alólam a játéktér, ha nem húzom be a féket. Ami nehéz, mert játszani akarok.
Ahogy írod; az, hogy bedob olyan karaktert a listába akinek nem lenne szabad ott lennie, az egy bug. Ha ez nem lenne, attól még a széthúzódott, ritka, egy szövetségben lévő környezet nem rendelkezne jelentősen több célponttal. Két külön dologról van szó.
Dátum: 2013.05.10. 16:33:17
Idézet: Birka - 2013.05.10. 16:28:59
Attól hogy másnak szarabb, még az én idegeim is felőrli hogy sokszor 80-100% alattit nem tudok támadni, de ott virít a listában az egész küldizendő brancs.
Relatív a "hiányos" kifejezés, amennyiben megengeded. De szabad hozzátenni javaslatot is, ahelyett hogy a másét leszólod.
Ez a célpont hiányos környezeteknek van kitalálva, és a VF-es nem ilyenben van, mivel az EH-sok rég elhagyták már őket...
Attól hogy másnak szarabb, még az én idegeim is felőrli hogy sokszor 80-100% alattit nem tudok támadni, de ott virít a listában az egész küldizendő brancs.
Relatív a "hiányos" kifejezés, amennyiben megengeded. De szabad hozzátenni javaslatot is, ahelyett hogy a másét leszólod.
Dátum: 2013.05.10. 16:21:12
Idézet: Miklós - 2013.05.10. 16:16:38
Ez minden VF-essel abszolút kiszúrás. Gondolj bele, támadok +8 szintre 40%-os célpontra, hogy ne legyen annyi üres TP, erre kapok érte 2,5x annyit. Mert így nem is tudnám a csatáig, hogy melyik fog lefutni, a 15-25TP-s, vagy a 60as.
A klónok mindig 100%-kosnak számitanának.
Ez minden VF-essel abszolút kiszúrás. Gondolj bele, támadok +8 szintre 40%-os célpontra, hogy ne legyen annyi üres TP, erre kapok érte 2,5x annyit. Mert így nem is tudnám a csatáig, hogy melyik fog lefutni, a 15-25TP-s, vagy a 60as.
Dátum: 2013.05.10. 16:11:46
Pont amit Klarinét ír. A túl erős ellenfélbe belepattansz (azért ezt egy minimális szinten is tudatos portyázó is ki szokta védeni), a túl gyenge ellenfél meg - ami talán még ennél is idegesítőbb sokszor - 2-3 közelharci kör után elfekszik=pp pocsékolás ha küldizel.
Az alapelgondolás jó szerintem, de olyat kellene, ami ugyanolyan hatékony az ellenfélválasztásban, mint a portyázás ablak.
Szerintem azt lehetne, hogy ha támadsz egy játékost, de nem támadható bármi miatt, akkor jön az általad vázolt klónos megoldás, és én csak azt veszem észre, hogy lefut a klónnal a csata, nem az igazi játékossal.
Azonban sem a te, sem az én verzióm nem oldaná meg a portya % kérdést. Jelenleg is kapok 80-100%-os célpontért 20%-os TP-t (és LE-t...), stb. Remélem nem 100% TP-ért menne a buli.
Az alapelgondolás jó szerintem, de olyat kellene, ami ugyanolyan hatékony az ellenfélválasztásban, mint a portyázás ablak.
Szerintem azt lehetne, hogy ha támadsz egy játékost, de nem támadható bármi miatt, akkor jön az általad vázolt klónos megoldás, és én csak azt veszem észre, hogy lefut a klónnal a csata, nem az igazi játékossal.
Azonban sem a te, sem az én verzióm nem oldaná meg a portya % kérdést. Jelenleg is kapok 80-100%-os célpontért 20%-os TP-t (és LE-t...), stb. Remélem nem 100% TP-ért menne a buli.
Dátum: 2013.05.10. 12:28:09
Tulok, ragaszkodom hozzá hogy megoszd majd mi mindent nyertél
Dátum: 2013.05.10. 10:13:33
És az általad leírtak cáfolják, hogy mindenki örül a pechpont beváltásnak? Naugye.
Az, hogy valakinek ettől függetlenül többet ér entitás kincset kivenni (ami azért egy várható hatás, lévén ez a láda fő funkciója) attól még örülhet mindenki a lehetőségnek (mivel a még használók is szinte biztos, hogy előbb-utóbb eljutnak oda, hogy be fogják inkább váltani).
Legalábbis egy ellenfelszólalót sem láttam, ami mindenképpen ritka példa, akármilyen tervezett újításról legyen szó.
Az, hogy valakinek ettől függetlenül többet ér entitás kincset kivenni (ami azért egy várható hatás, lévén ez a láda fő funkciója) attól még örülhet mindenki a lehetőségnek (mivel a még használók is szinte biztos, hogy előbb-utóbb eljutnak oda, hogy be fogják inkább váltani).
Legalábbis egy ellenfelszólalót sem láttam, ami mindenképpen ritka példa, akármilyen tervezett újításról legyen szó.
Dátum: 2013.05.10. 08:27:53
Nézd a jó oldalát; ha neked nem is hasznos, de legalább csak egy eshet belőle.
Dátum: 2013.05.09. 17:49:06
Juhú! Köszönjük ismét a kinyilatkoztatást!
Csak az nem teljesen tiszta miért kellett ennek egy topicot nyitni? Melyik részt szeretnéd ha (ellen-)véleményeznénk? Az epik ládás pechpontos résznek szerintem mindenki örül, a szerencsekerekes újítós felvetésedben pedig annyira kevés a konkrétum, hogy nincs mire véleményt kifejteni/ötletelni.
Csak az nem teljesen tiszta miért kellett ennek egy topicot nyitni? Melyik részt szeretnéd ha (ellen-)véleményeznénk? Az epik ládás pechpontos résznek szerintem mindenki örül, a szerencsekerekes újítós felvetésedben pedig annyira kevés a konkrétum, hogy nincs mire véleményt kifejteni/ötletelni.
Dátum: 2013.05.09. 15:24:11
Természetesen nem feltételeztem, hogy nem ismered az ascii táblát, mert attól még az alt+kód bevitelt nem kellett eddig feltétlen használnod.
Dátum: 2013.05.09. 08:20:35
Dátum: 2013.05.08. 16:03:14
OFF
Mondanivalód és annak hangsúlya amúgy tök ellentétes jelentést hordoz.
Mondanivalód és annak hangsúlya amúgy tök ellentétes jelentést hordoz.
Dátum: 2013.05.08. 13:37:01
Idézet: Kwisatz - 2013.05.08. 13:21:47
Nem jól gondolod, mert ugyanúgy hozzáadja az állatelfogás esélye alapján a sajtolásért kapott LE-t. Nem jársz rosszabbul, csak annyi a különbség, hogy fizikailag nem tudsz állatot befogni; attól LE-t még ugyanannyit kapsz.
Ha nincs sajtolás, akkor egyáltalán nem is éri meg az event. Ha mondjuk 100 CSP-ből lenne 100 sima vadászat, abból kb. 10-15 auto sajtolás, akkor az 2000 CSP-vel számolva jóval több LE bukta lesz ha mindet beletolom az eventbe, mintha a +5%-ra gyúrok, jól gondolom?
Nem jól gondolod, mert ugyanúgy hozzáadja az állatelfogás esélye alapján a sajtolásért kapott LE-t. Nem jársz rosszabbul, csak annyi a különbség, hogy fizikailag nem tudsz állatot befogni; attól LE-t még ugyanannyit kapsz.
Dátum: 2013.05.08. 12:50:08
Köszi a kiigazítást! Az 5%-os ráhagyás nem szorul vajon felülvizsgálatra az óriási szörnyek ősdrágakő használatának kiesése miatt?
Dátum: 2013.05.08. 11:16:56
Idézet: Lebufe001 - 2013.05.08. 11:12:45
10% esély mindig van esszencia esésre alkimista nélkül is; landragórnál nem kell szabad hely, van elfogás anélkül is, mivel fizikailag nem is jelenik meg az állat.
Idézet: Offsboy - 2013.05.08. 11:10:38
Az a kérdés, hogy 13/13 állat -> nem tudok elfogni -> sajtolni se
50. szint -> nincs alkimista AF
Idézet: Lebufe001 - 2013.05.08. 11:06:33
Virtuálisan elfogtál/sajtoltál/alkimista AF bekattant. Mi ezen a kérdés?
Állathely tele, a következő csata zajlott le: (átlag jutalom 2000 LE)
Te nyerted a csatát, jutalmad 4276 lélekenergia és 36 TP!
Fókuszálsz a manapilonon keresztül 45 lélekenergiát (-2500 LE). Egy pillanatra egy távoli kép jelenik meg előtted, egy épülő energiabörtönről.
A pilon töltése közben egy kalandra bukkantál: Elfeledett mélységekben
(találtál egy elementáris fúzió esszenciát)
Ez kéremszépen hogy sikerült?
Te nyerted a csatát, jutalmad 4276 lélekenergia és 36 TP!
Fókuszálsz a manapilonon keresztül 45 lélekenergiát (-2500 LE). Egy pillanatra egy távoli kép jelenik meg előtted, egy épülő energiabörtönről.
A pilon töltése közben egy kalandra bukkantál: Elfeledett mélységekben
(találtál egy elementáris fúzió esszenciát)
Ez kéremszépen hogy sikerült?
Virtuálisan elfogtál/sajtoltál/alkimista AF bekattant. Mi ezen a kérdés?
Az a kérdés, hogy 13/13 állat -> nem tudok elfogni -> sajtolni se
50. szint -> nincs alkimista AF
10% esély mindig van esszencia esésre alkimista nélkül is; landragórnál nem kell szabad hely, van elfogás anélkül is, mivel fizikailag nem is jelenik meg az állat.