Pedig ezek érdekes kérdések
Humm, most olvastam pont a Bibi-hanum mecsetről az Utolsó Őrség című könyvben, furcsák ezek az egybeesések
Ott annyit írtak róla, hogy Timur Lenk a kedvenc feleségéről (Bibi Hanum) nevezte el.
Hozzászólások - cirip
Dátum: 2008.12.30. 17:23:09
Dátum: 2008.12.30. 17:15:18
1. Sajnos nincs lehetőség utólagos véleményezésre, ilyen esetekben a kvíz 2. topicba érdemes írni, akkor javításra kerül
2. Nagyon sokszor kiderült már, hogy nem azért került törlésre egy kérdés, mert az értékelő nem tudta a választ, hanem mert hibás volt a kérdés, de természetesen 100% hogy van olyan eset, amikor csak valaki bunkósságból, lustaságból töröltet egy kérdést, ez sajnos kivédhetetlen, és a kvíz értékeléséről topic témája.
3. Anne Rice mióta Vampire: The Masquerade világ?
Mindenesetre mind Anne Rice, mind a Forma 1 speciális témakör, amikből azért lehet feltenni olyan kérdést ami a többség számára érdekes, de ha pl a Forma 1-ben használt mitoménmilyen szabvány nevét kérdezed, vagy Maharet testvérének a nevét, az már igenis speciálisnak számít.
Próbálj meg abból kiindulni, hogy az általad kért infók fellelhetőek legyenek, abban az esetben is, ha a válaszolónak nincs igazán affinitása a témához.
2. Nagyon sokszor kiderült már, hogy nem azért került törlésre egy kérdés, mert az értékelő nem tudta a választ, hanem mert hibás volt a kérdés, de természetesen 100% hogy van olyan eset, amikor csak valaki bunkósságból, lustaságból töröltet egy kérdést, ez sajnos kivédhetetlen, és a kvíz értékeléséről topic témája.
3. Anne Rice mióta Vampire: The Masquerade világ?
Mindenesetre mind Anne Rice, mind a Forma 1 speciális témakör, amikből azért lehet feltenni olyan kérdést ami a többség számára érdekes, de ha pl a Forma 1-ben használt mitoménmilyen szabvány nevét kérdezed, vagy Maharet testvérének a nevét, az már igenis speciálisnak számít.
Próbálj meg abból kiindulni, hogy az általad kért infók fellelhetőek legyenek, abban az esetben is, ha a válaszolónak nincs igazán affinitása a témához.
Dátum: 2008.12.30. 16:59:49
Jelentem, hazaértem
Mostantól nem kell megküzdeni a gépidőért a 6 és 11 éves unokahúgokkal, anyukámmal, és egyéb családtagokkal.
(ergo újabb próbát teszek a kvíz topic végigolvasására)
Mostantól nem kell megküzdeni a gépidőért a 6 és 11 éves unokahúgokkal, anyukámmal, és egyéb családtagokkal.
(ergo újabb próbát teszek a kvíz topic végigolvasására)
Dátum: 2008.12.30. 00:11:20
Hát, sok sikert, én 17 további oldalt holnapra, holnaputánra, jövő hétre hagyok..
Úgyhogy jó éjszakát, és nem mennék bele hogy milyen álmokat
Úgyhogy jó éjszakát, és nem mennék bele hogy milyen álmokat
Dátum: 2008.12.29. 23:53:36
aludjatok, hagyjatok csak itt 21 olvasatlan oldallal...meg fogok kergülni....
jaj...
jaj...
Dátum: 2008.12.29. 23:35:38
ó hogy mindig abból maradok ki, ha velem vitatkoznak... (további 25 olvasatlan kvíz oldal)
Dátum: 2008.12.29. 23:32:39
akkor jól tippeltem
Hiába próbálta menteni a helyzetet Khetty és Byzon is
Hiába próbálta menteni a helyzetet Khetty és Byzon is
Dátum: 2008.12.29. 23:23:36
áááá, 26 olvasatlan kvíz 2. oldal
Dátum: 2008.12.29. 23:13:36
pfujj, rossz Atreus!
Dátum: 2008.12.29. 23:11:12
a főváros a tiltott szó, mivel már túl sok ilyen jellegű kérdés szerepel.
Az első kérdésed meg nagyon jó lett volna, ha az utolsó válasszal nem rontod el
így sajnos ...
Az első kérdésed meg nagyon jó lett volna, ha az utolsó válasszal nem rontod el
így sajnos ...
Dátum: 2008.12.29. 23:07:00
Aranyos hadnagyocskákra gondoltál?
Dátum: 2008.12.29. 21:41:58
gesztenyét sütünk és én kilógtam
Dátum: 2008.12.29. 21:37:58
sziaszia
Dátum: 2008.12.29. 21:27:44
.mkv kiterjesztés az matroska
asssszem a vlc szó nélkül lejátssza
asssszem a vlc szó nélkül lejátssza
Dátum: 2008.12.29. 18:15:43
pont most bővítettünk, én szívesen látnálak, nem tudom mi van a kiadó helyekkel, Cirmos a HR manager
nem pörgött a kvíz topic? én napok óta be se merek nézni, mert csak pár percekre lépek fel, és maga alá temetne az elolvasatlan hsz-ek száma..
jaj, megint jön anyukám, ki vagyok innen dobva, sziasztok
nem pörgött a kvíz topic? én napok óta be se merek nézni, mert csak pár percekre lépek fel, és maga alá temetne az elolvasatlan hsz-ek száma..
jaj, megint jön anyukám, ki vagyok innen dobva, sziasztok
Dátum: 2008.12.29. 18:09:55
halihó
Dátum: 2008.12.28. 22:14:29
Nem az a gond, hogy nem tudják a válaszolók a megoldást, hanem hogy azoknak, akiknek nincs meg a szükséges tanulás szint a tudatturbóhoz, esélyük sincs (a hasra ütésen kívül persze), hogy helyesen válaszoljanak, mivel ez egy nem túl könnyen megszerezhető infó.
Persze segítene ha ismernék a végzetúr wikit, de ez nem várható el mindenkitől.
Persze segítene ha ismernék a végzetúr wikit, de ez nem várható el mindenkitől.
Dátum: 2008.12.28. 21:58:03
Nah, az előzőben is igazad volt, ellazáztam
Ebben meg
van a kvíz 2. topic, híbás kérdéseket oda érdemes beírni, mert azt olvassa admin, vagyis ott kerül javításra.
Aki értékelésre megkapta a kérdést meg nem látja melyik a jó előre, lehet azt hitte majd a jó lesz megjelölve. Ha egyáltalán nem is szerepelt a lehetőségek közt a Portugália, akkor valóban, mindketten bénák voltak.
Ebben meg
van a kvíz 2. topic, híbás kérdéseket oda érdemes beírni, mert azt olvassa admin, vagyis ott kerül javításra.
Aki értékelésre megkapta a kérdést meg nem látja melyik a jó előre, lehet azt hitte majd a jó lesz megjelölve. Ha egyáltalán nem is szerepelt a lehetőségek közt a Portugália, akkor valóban, mindketten bénák voltak.
Dátum: 2008.12.26. 21:02:43
Az a duma része
Dátum: 2008.12.26. 20:55:50
Szintlépésenként kaptok annyi kiégett őskövet ahányadik szintű az energiakristályositó