Tárgylista/egyéb szekcióban megközelítőleg 60 féle tárgyam van. Elég kikeresgetni közölük amire szükségem van, hiába van szintek szerint csoportosítva.
Jó lenne, ha a belehetne állítani abc sorrendbe a tárgyakat, így jóval hamarabb megtalálnánk azt amire szükségünk van.
Hozzászólások - Bíborhold
Dátum: 2015.05.11. 12:02:06
Dátum: 2015.05.04. 14:41:04
Köszi a felvilágosítást.
Dátum: 2015.05.04. 14:13:54
3 myto csomag idáig. Mindegyikben 1db volt.
Gondolom ez várható majd kristály mytoaffinitástól is.
Gondolom ez várható majd kristály mytoaffinitástól is.
Dátum: 2015.05.04. 11:58:01
Esetleg egy olyan mytokronit átalakító is jó lenne. AF, szakértelem vagy relikvia képében ami a "felesleges", felgyűlt mytokronitokat átalakíthatóvá tenné más színű mytokronitokká.
Dátum: 2015.05.04. 11:46:17
Mytokronitok beválthatósága platinára.
Dátum: 2015.05.04. 11:41:50
A jutalomban hiába vettem a mytikronitokat a tárgylistában nem jelenik meg. Jobb, ha ti is ellenőrizitek.
A V4-en is ugyan ez van.
Bocsánat, most jöttem rá, hogy a csatlósoknál nézzem.
A V4-en is ugyan ez van.
Bocsánat, most jöttem rá, hogy a csatlósoknál nézzem.
Dátum: 2015.05.03. 19:34:00
Ezek küldetések direkt szívatásra vannak állítva már 500 CSp-t levadásztam de a 15 apróból csak 9 jött.
Hihető, hogy nincs megpiszkálva.
Ugyan ez volt a amikor óriás méretűt kellet levadászni. Pfh
Hihető, hogy nincs megpiszkálva.
Ugyan ez volt a amikor óriás méretűt kellet levadászni. Pfh
Dátum: 2015.04.29. 17:30:46
Innen a fórumról eltűnt a V3-as karakterem neve. A V3-ról nem tudok kilépni a külső fórumra anélkül, hogy a gép ki ne léptetne. Így ismét be kell jelentkeznem.
Dátum: 2015.04.28. 17:34:00
SZB lehetetlen lenne most még, mert csak egy szövetség van amelyiknek a létszáma meghaladja a kettőt.
Hihetetlen, hogy kihirdetés nélkül elindítják a V4-et. Jelenleg 27 fő van.
Már csak annyit kellene csinálnunk, hogy felvinni a karaktereket a 70-es szintre és megállapodni mindenkivel, aki aktív volt addig, hogy milyen kategóriában szeretne az első háromban végezni. Aztán se időt, se követ nem fordítani rá. Így is meg lenne a medálunk.
Hihetetlen, hogy kihirdetés nélkül elindítják a V4-et. Jelenleg 27 fő van.
Már csak annyit kellene csinálnunk, hogy felvinni a karaktereket a 70-es szintre és megállapodni mindenkivel, aki aktív volt addig, hogy milyen kategóriában szeretne az első háromban végezni. Aztán se időt, se követ nem fordítani rá. Így is meg lenne a medálunk.
Dátum: 2015.04.27. 17:32:13
Ma kérdeztem rá az ÜSZ-en. Ezt kaptam válaszul: Ezen a héten indul.
Amúgy innen be sem tudok lépni. Kidob az egész játékból, amint rá kattintok a V4-es karakterem nevére.
Kösz, hogy szóltál. Így várhattam volna ...
Amúgy innen be sem tudok lépni. Kidob az egész játékból, amint rá kattintok a V4-es karakterem nevére.
Kösz, hogy szóltál. Így várhattam volna ...
Dátum: 2015.04.20. 13:49:38
Köszi.
Dátum: 2015.04.20. 12:53:55
Nem lehet regisztrálni a V4-re. Elvileg előtte 1 héttel már lehetséges lenne.
Dátum: 2015.04.15. 08:59:58
Már megint relikviakupont sikerült pörgetnem. 111 pechpontomba került. 111 "őskőért" sikerült kapnom 1 relikviakupont.
Persze, az állandó minieseményekből meg 25 akármiért lehet kapni egyet. Valamint a napi ajánlatokból is beszerezhető 50-ért. Legalább 2-őt kapnánk ennyi pechpontért.
Nem bánnám, ha a szerencsekerék megreformálása előtérbe kerülne.
Sok dolog van ami javításra szorulna.
Persze, az állandó minieseményekből meg 25 akármiért lehet kapni egyet. Valamint a napi ajánlatokból is beszerezhető 50-ért. Legalább 2-őt kapnánk ennyi pechpontért.
Nem bánnám, ha a szerencsekerék megreformálása előtérbe kerülne.
Sok dolog van ami javításra szorulna.
Dátum: 2015.04.11. 18:05:31
Egyetértek veled. Ezt már csak úgy lehetne igazságosan megoldani, hogy a többi miniesemény alatt hozzá lehessen jutni. Azonban, ez mit eredményezne nem tudni.
Gondolom valamelyik szinten megvan húzva egy határ ahol több TP jár érte. Itt a 10.-en 500TP.
Azért 1 küldetés 500-1000TP, ami mellé "csak" a Küldetés jutalma jár. Egy portya karakternek nem a legelőnyösebb. A másik az, hogy jó 10-15 szinttel hamarabb jutok el az ismétlődő küldetésekhez, mint eddig lehetséges volt(legjobb esetben). A ráfordított erőforrásokért ezt kaptam.
Remélem nem bánom meg.
Gondolom valamelyik szinten megvan húzva egy határ ahol több TP jár érte. Itt a 10.-en 500TP.
Azért 1 küldetés 500-1000TP, ami mellé "csak" a Küldetés jutalma jár. Egy portya karakternek nem a legelőnyösebb. A másik az, hogy jó 10-15 szinttel hamarabb jutok el az ismétlődő küldetésekhez, mint eddig lehetséges volt(legjobb esetben). A ráfordított erőforrásokért ezt kaptam.
Remélem nem bánom meg.
Dátum: 2015.04.11. 14:20:17
A leírásban az van, hogy "Felhasználásakor aktuális küldetésed teljesül, és jutalmul tapasztalati pontot kapsz!". Ez szintfüggő mert egy másik világon, nagyobb szintű karakteremnek jóval több TP-t ad.
Azért nem hiszem, hogy átlagos az, hogy valaki ennyi dekrétumot kiszedet volna ezalatt az esemény alatt. Habár ez is lehet szerencse kérdése. Én nem a fétisért és sem egyéb másra nem hajtottam(pedig meglehetett volna), hanem minél több dekrétumot akartam kivenni. Ezért annyi őskövet költöttem amennyi lehetséges volt, hogy ez a szám minél magasabb legyen.
Amint meg lesz a 100. küldetés itt jelzem.
Azért nem hiszem, hogy átlagos az, hogy valaki ennyi dekrétumot kiszedet volna ezalatt az esemény alatt. Habár ez is lehet szerencse kérdése. Én nem a fétisért és sem egyéb másra nem hajtottam(pedig meglehetett volna), hanem minél több dekrétumot akartam kivenni. Ezért annyi őskövet költöttem amennyi lehetséges volt, hogy ez a szám minél magasabb legyen.
Amint meg lesz a 100. küldetés itt jelzem.
Dátum: 2015.04.10. 23:31:49
Eddig a 35. szintre lehetett leghamarabb elérni az ismétlődőkhöz. Persze a Császári tekercsnek köszönhetően.
Most, hogy bejött a Isteni dekrétum ettől jóval hamarabb is lehetséges lesz.
A mostani húsvéti eventből összesen 10-et szedtem ki, plusz ott van még a Császári tekercs.
Jelenleg 10. szinten vagyok 25 teljesített küldetéssel. Isteni dekrétum szintemből adódóan 500TP-t ad. Nem pontosan számoltam utána, de ahogy nézegettem 20. szintre meglehet.
Most, hogy bejött a Isteni dekrétum ettől jóval hamarabb is lehetséges lesz.
A mostani húsvéti eventből összesen 10-et szedtem ki, plusz ott van még a Császári tekercs.
Jelenleg 10. szinten vagyok 25 teljesített küldetéssel. Isteni dekrétum szintemből adódóan 500TP-t ad. Nem pontosan számoltam utána, de ahogy nézegettem 20. szintre meglehet.
Dátum: 2015.04.10. 21:40:24
Biztos meg lesz.
Egy cél számomra, hogy 20. szintre már az ismétlődő küldetésekkel bíbelődjek.
Egy cél számomra, hogy 20. szintre már az ismétlődő küldetésekkel bíbelődjek.
Dátum: 2015.04.09. 11:12:56
Nekem 1mp-es a vadászatom, de nem ajánlom. Sokszor mire betölt egy oldal több vadászat is lement.
Dátum: 2015.04.07. 12:08:29
V6-os rendszeridő majdnem 8 perccel késik a valós időtől. Enyhén zavaró.
Dátum: 2015.04.05. 11:00:23
Húsvéti vásár óta lehet vásárolni + 20 ládikót naponta a kufárnál. Azóta 3 reliviakupont is kaptam. Előtte meg semmi.