Hozzászólások - Unr34l
Dátum: 2020.11.17. 22:56:04
+1
Dátum: 2020.11.17. 19:55:26
+
Homokdűnék relikviák
Megszerezhető november 20. 9:00 órától.
Mázliamulett
Típus: relikvia
Minden nap kapsz +1 ingyenes forgatást a szerencsekeréken.
Smaragd csatlós csatakő
Eggyel több csatlóst vihetsz harcba.
Tolvajkesztyű
Ha van Mestertolvaj AF képességed, a Szövetségi bajnokságban is lophatsz kiégett őskövet.
Gyémánt familiáristoll
Eggyel több familiárisod lehet
Homokdűnék relikviák
Megszerezhető november 20. 9:00 órától.
Mázliamulett
Minden nap kapsz +1 ingyenes forgatást a szerencsekeréken.
Smaragd csatlós csatakő
Eggyel több csatlóst vihetsz harcba.
Tolvajkesztyű
Ha van Mestertolvaj AF képességed, a Szövetségi bajnokságban is lophatsz kiégett őskövet.
Gyémánt familiáristoll
Eggyel több familiárisod lehet
Dátum: 2020.11.09. 23:17:50
A mai kormány bejelentéssel a talalkozó elmarad vagy esetleg később lesz megtartva?
Dátum: 2020.10.26. 22:22:19
Az hiba , hibásan jelent meg nekem is ( biztos a kufár fokozat zavart be ) de már délelőtt jeleztem ÜSZ-n ezt a problémát
Dátum: 2020.10.11. 22:05:05
még azt tanácsolom hogy amikor kijelölsz állatot harcra és valamikor újratölti az oldalt azt várd meg addig másikat ne jelölj harcra mert ilyenkor is be szokott ez a hiba jönni
Dátum: 2020.10.10. 11:58:14
Nálam is előjön néha néha amióta 5 harcolok van ilyenkor mindig azt csinálom hogy végig megyek egyesével hozzáadom a harcolót mert ugye az van hogy egy mindig elmegy pihenni de amikor végig megy a kör egyszercsak jó lesz én így csinálom.
Dátum: 2020.10.07. 07:21:20
Az a napi +4 tényleg nem de inkább a 7. harcoló lesz táp a karakternek
Dátum: 2020.10.06. 19:26:10
Csak +6 támadás lesz
Dátum: 2020.10.03. 13:54:26
Nem véletlen , azért van ugyan az mert nem minden szinten add plusz csatát , valószínűleg 2 szintenként +1
Dátum: 2020.09.30. 12:30:47
Köszönjük szépen !
Dátum: 2020.09.24. 10:26:11
Grat! A spórolós mindenedet
Dátum: 2020.09.23. 15:59:14
igen, mivel alig lehet szerezni horda trófeát amióta A Végzet Verme még kevesebbet de a kettő új relikvia meg magas árazása lett a 500-500 horda trófea , de a relikvia fejlesztéshez relikvia kupon, Kryxónium fókusz ,Unobtánium fókusz és relikvia joker halmokban áll, nem is értem hogy lehetett így relikviákat berakni ennél még az is jobb lett volna ha 100-100 őskőért meg lehetett volna venni a bronz fokozatokat.
az hogy -180 pechpont , inkább most már a tudás fája AF képességgel azért kapunk bőven pechpontot
az hogy -180 pechpont , inkább most már a tudás fája AF képességgel azért kapunk bőven pechpontot
Dátum: 2020.09.23. 14:37:04
A fétisszilánkra lehetne azt aki már nem tudja felhasználni , annak adna érte pl. 10 horda trófeát
Dátum: 2020.09.19. 23:37:31
Nagyon sokszor nem sikerült a varázslat valamiért, de a robbanás az tény hogy kellet hozzá hogy győzzek. a nap 24 órájában elég változóan tudtam menni támadni , természetesen volt hogy fent akadtam de amikor töröltél elötte vasárnap késő este is beütöttem ezt így kell érteni.
Ha már itt vagy elmondhatnád miért töröltél?
MOD: várhattál volna novemberig akkor megerősödtem volna és is és kiszedtem volna tetoválásokat és nekem is ott lett volna 5 harcoló 20k felet bőven , csak Te gyorsan fejlesztettél ellenem én meg a fejlesztési irányvonalamat nem változottam meg.
MOD: még visszatérhetsz , akár ide hozzánk is ha többiek belemennek én nem haragszok rád
Ha már itt vagy elmondhatnád miért töröltél?
MOD: várhattál volna novemberig akkor megerősödtem volna és is és kiszedtem volna tetoválásokat és nekem is ott lett volna 5 harcoló 20k felet bőven , csak Te gyorsan fejlesztettél ellenem én meg a fejlesztési irányvonalamat nem változottam meg.
MOD: még visszatérhetsz , akár ide hozzánk is ha többiek belemennek én nem haragszok rád
Dátum: 2020.09.19. 23:20:50
Látod ez a nagy eredmény hogy 13k nagyobb állataid meg több mint 20%-al nagyobb TÖ-d volt ( csatlós bónuszod magasabb volt , legendás tárgyak is erősebbek voltak , na meg a a kettő tetoválással is előnyben voltál: Elnyelő tetoválás és Sebző tetoválás , nekem ezek ég most sincsenek meg ) és nekem csak a robbanás, tudás és a jó taktikai időzítés volt, igen úgy tudtam győzni erre büszke is vagyok , mit kellet volna tennem? Nagy művészet egy nap alatt 860 szerencsét emelni hogy abban is jobb legyél nálam de ez sem segített ( egy egyszemélyes szövetségben egy nap ennyit beépíteni ) úgy hogy az állat oldalon ~40ezer templomkristályt kattingattál el, ezt én is megtehetném csak én már évek óta építek magamnak szerencsét de a többieknek a tudás fáját, a jelenlegi kettő top szövetség is megmondja , azt hogy én elhasználtam több tízezer templomkristályt végzet medálra az nem jelenti azt hogy nincs templomkristályom
Kár hogy töröltél most bajnoki viadalon ledarálhattál volna , de nem biztos hogy Te nyerted volna mert közben más is megerősödött és lehet ez sem ízlett már neked
Nem én voltam az aki átjött és hátba támadta azokat a játékosokat ahová csatlakoztál volna, mert nem tudtál várni pár órát és még zafír hordára sem voltál átváltva szóval erről ennyit , ha már az IGAZI arcról beszélsz ( érdekes én 2x tudtam várni fél napokat hogy bevegyenek úgy hogy elég fixen meg volt hogy mikor érkezek )
Visszajöttél V1-re jöhettél volna bármelyik nagy szövetségbe de Te azt hitted bedarálsz inkább mindenkit mint egy török basa de ezek a számítások nem jöttek be teljesen ugye azért jó volt lefelé támadni kisebbeket nagy dicsőség legyőzni erre büszke lehetsz! de a gyenge vesztes robot mindig meg tud újulni és meglepetés támadásokat végrehajtani
Kár hogy töröltél most bajnoki viadalon ledarálhattál volna , de nem biztos hogy Te nyerted volna mert közben más is megerősödött és lehet ez sem ízlett már neked
Nem én voltam az aki átjött és hátba támadta azokat a játékosokat ahová csatlakoztál volna, mert nem tudtál várni pár órát és még zafír hordára sem voltál átváltva szóval erről ennyit , ha már az IGAZI arcról beszélsz ( érdekes én 2x tudtam várni fél napokat hogy bevegyenek úgy hogy elég fixen meg volt hogy mikor érkezek )
Visszajöttél V1-re jöhettél volna bármelyik nagy szövetségbe de Te azt hitted bedarálsz inkább mindenkit mint egy török basa de ezek a számítások nem jöttek be teljesen ugye azért jó volt lefelé támadni kisebbeket nagy dicsőség legyőzni erre büszke lehetsz! de a gyenge vesztes robot mindig meg tud újulni és meglepetés támadásokat végrehajtani
Dátum: 2020.09.17. 14:11:16
Köszönjük !
Dátum: 2020.09.17. 12:00:22
Igen és csak 1x kaphat
Dátum: 2020.09.16. 16:59:55
Ez a 50 hordatrófea elég sovány lett ehhez még el kell költeni 1600-at bíztam hogy befizetési csomagokban is kerül be.
MOD: jövő héten esetleg még napi ajánlatban is lehetne egyik nap őskő/platinaért
MOD: jövő héten esetleg még napi ajánlatban is lehetne egyik nap őskő/platinaért
Dátum: 2020.09.16. 16:54:11
Nekem mindegy én csak adtam egy jó ötletet.
Én meg eleve robot vagyok
Én meg eleve robot vagyok
Dátum: 2020.09.16. 13:47:30
Erre az SZB-re simán lenne megoldás , egyszerűen nem látszódnak a szövetségek csak színek lennének és hétfő délben lenne felfedve a szövetségek , persze ezt is ki lehet játszani ( de nem az első kör előtt ) de azért sokkal izgalmasabb lenne
MOD: a színek meg random lennének azaz ugyan abban körben lévő 4 szövetségnek , mindegyik szövetség szemszögéből más más színek lennének ezzel is ki lehetne szűrni , sőt a ranglista is csak a legvégén lenne felfedve
MOD: a színek meg random lennének azaz ugyan abban körben lévő 4 szövetségnek , mindegyik szövetség szemszögéből más más színek lennének ezzel is ki lehetne szűrni , sőt a ranglista is csak a legvégén lenne felfedve