miért rossz lefelé támadni?
ott olyan vf-esek vannak, akik sokkal több lét költöttek már a karakterükre mint mondjuk én. Ergo erősebbek.
Az hogy "lefelé támadás" teljesen értelmét vesztette mostanra.
Hozzászólások - cirip
Dátum: 2009.11.27. 12:11:02
Dátum: 2009.11.27. 12:01:41
Olvastam, különben nem válaszoltam volna rá. Az a szomorú hogy az ilyen hozzáállás jellemzi az egész fórumot. Csak lehessen egy jót beszólni másoknak, lerángatni mást a sárba. Elkeserítő olvasni, főleg úgy hogy még csak indok sem volt rá, csak jól esett egy kis spontán beszólogatás.
Szóval "tudatosultam vele"
Szóval "tudatosultam vele"
Dátum: 2009.11.27. 11:46:57
Csak válaszolnak a stílusodra, mit vártál, csak neked szabad sértegetni?
Dátum: 2009.11.27. 11:45:02
Ami jó, azt kell fogadni, de ez a kérdés nem az.
Fogalmazz pontosan legközelebb, és ne feltételezz gondolatolvasást a játékosokról, mert nincs nekik.
A stílusodat meg tartsd meg otthonra, itt nincs szükség rá, csak magadat járatod le vele.
Fogalmazz pontosan legközelebb, és ne feltételezz gondolatolvasást a játékosokról, mert nincs nekik.
A stílusodat meg tartsd meg otthonra, itt nincs szükség rá, csak magadat járatod le vele.
Dátum: 2009.11.27. 11:00:57
Ez a legrosszabb a VÚ-ban, az ilyen értelmetlen rosszindulat.
Most ennek mi értelme van, berontani egy szövetség topicjába és mindenféle ok nélkül elkezdeni vagdalkozni és leszólni másokat?
Most ennek mi értelme van, berontani egy szövetség topicjába és mindenféle ok nélkül elkezdeni vagdalkozni és leszólni másokat?
Dátum: 2009.11.27. 10:09:35
aki a top tízben volt és zafír, annak két medál járt
utókompenzációt pedig mindenki kapott akit megilletett
(én legalábbis nem panaszkodtam, mégis jött a Mikulás )
utókompenzációt pedig mindenki kapott akit megilletett
(én legalábbis nem panaszkodtam, mégis jött a Mikulás )
Dátum: 2009.11.27. 09:54:56
idézőjel nem kell szerintem
Dátum: 2009.11.26. 12:08:15
gratu
Dátum: 2009.11.26. 11:09:44
Kérlek szépen, ha már ennyire magyar vagy, sajátítsd el kicsit jobban az anyanyelved helyesírását.
Egy magyar ember, aki mellesleg európai is, azt is tudná például, hogy Európa hosszú ó-val írandó.
Ezek annyira durva hibák, hogy érdemes lenne konzultálni a kisfiad tanárával, korrepetálás kérdéskörben.
Ez volt részemről a hiszti rész, elnézést.
Maga a kérdés nem igazán érdekes, Attilával, a hun vezérrel kapcsolatban annyi mindent lehet kérdezni, nem a halála időpontja a leglényegesebb, legérdekesebb.
Mellesleg Radnóti Miklós például Attilaként említi meg József Attilát is, aki szintén kultúránk kiemelkedő alakja. Az ő halálának időpontjára is vonatkozhatott volna a kérdés, legközelebb érdemesebb lenne pontosan fogalmazni.
Mivel az értékelést, valamint a válaszokat nem osztottad meg velünk, első nekifutásra ennyit tudok válaszolni a feltevésedre.
Egy magyar ember, aki mellesleg európai is, azt is tudná például, hogy Európa hosszú ó-val írandó.
Ezek annyira durva hibák, hogy érdemes lenne konzultálni a kisfiad tanárával, korrepetálás kérdéskörben.
Ez volt részemről a hiszti rész, elnézést.
Maga a kérdés nem igazán érdekes, Attilával, a hun vezérrel kapcsolatban annyi mindent lehet kérdezni, nem a halála időpontja a leglényegesebb, legérdekesebb.
Mellesleg Radnóti Miklós például Attilaként említi meg József Attilát is, aki szintén kultúránk kiemelkedő alakja. Az ő halálának időpontjára is vonatkozhatott volna a kérdés, legközelebb érdemesebb lenne pontosan fogalmazni.
Mivel az értékelést, valamint a válaszokat nem osztottad meg velünk, első nekifutásra ennyit tudok válaszolni a feltevésedre.
Dátum: 2009.11.24. 17:49:05
nem is lenne ezzel gond, ha nem előbb tudnának téged leportyázni, minthogy 15% fölé kerülnél
Dátum: 2009.11.24. 16:11:03
ne portyázhasson, az oké...
Dátum: 2009.11.23. 16:14:34
Köszi az infót
és a javítást is
és a javítást is
Dátum: 2009.11.23. 15:10:35
általam pl nem ismert
Dátum: 2009.11.23. 10:54:54
Az ex libris jelentése nem ez, amit leírtál
ex libris meis blabla jelentése: ...könyveim közül való
Maga az ex libris az, amit leírtál.
Ennek megfelelően módosítsd a kérdést, vedd ki a szóközt a kérdőjel elől, hagyd el az idézőjelet, és teljesen jó kérdés lesz
ex libris meis blabla jelentése: ...könyveim közül való
Maga az ex libris az, amit leírtál.
Ennek megfelelően módosítsd a kérdést, vedd ki a szóközt a kérdőjel elől, hagyd el az idézőjelet, és teljesen jó kérdés lesz
Dátum: 2009.11.23. 00:08:48
Az adatlapod passzolt a topicba, a pénzeddel pedig nem foglalkozott senki, személyeskedéseket ha lehet privátban, ha már mindenképpen kötelező.
Dátum: 2009.11.20. 14:10:03
.
Dátum: 2009.11.19. 13:14:17
mindenesetre valóban létezik a másik véglet is, akinek unalmas három hétig ugyanazon a szinten tengődni
Dátum: 2009.11.19. 13:03:59
jó, plusz kivéve a stöpszli pókokat, így jó?
Dátum: 2009.11.19. 12:58:21
Már rá van erőltetve mindenkire, kivéve aki a vf-es mezőny előtt jár már valamivel.
Mindenki másnak kötelező szakértelem, különben a földbe döngölik.
Mindenki másnak kötelező szakértelem, különben a földbe döngölik.
Dátum: 2009.11.19. 12:54:40
Idézet: CaveMaN - 2009.11.19. 12:52:31
Javasolnám a kristály horda betiltását és 100. szinttől minden egyes szinten a VF növekedjen +1-el. így 150-re mindenkinek maximális VF-e lesz. Egyúttal 100+-on a szinguláris is elkezdhetné elveszíteni a hatását...
nem lenne egyszerűbb kevesebb tp-t kapni a vadászatért?