Hozzászólások - Gamer01
Dátum: 2013.01.20. 13:42:48
És sajnos/szerencsére a KH támadása se számít bele. Csak a játékosoktól jövő 5 támadás, aminek vereség a vége számít.
Dátum: 2013.01.19. 17:18:33
Szia
Nem ismeretlen hibába futottál. Felgyógyítottad őket maximumra, gyógyításból hátralévő időt nem láthattad, mivel nem jelzi ki, ha az állatok Max ÉP-re kerültek. Ilyenkor pihenésbe küldés után nem jelenik meg a gyakorlás gomb, mivel még gyógyulnak. Amint veszítenek az ÉP-t, egyből látszik a gyógyításból hátralévő idő. Ezért gondolhattad, hogy automata gyógyítás történt. Amint lejár a gyógyításból hátralévő idő tudod őket gyakorlatozni küldeni, ha nem sérültek volna meg akkor is letelt volna az idő.
Nem ismeretlen hibába futottál. Felgyógyítottad őket maximumra, gyógyításból hátralévő időt nem láthattad, mivel nem jelzi ki, ha az állatok Max ÉP-re kerültek. Ilyenkor pihenésbe küldés után nem jelenik meg a gyakorlás gomb, mivel még gyógyulnak. Amint veszítenek az ÉP-t, egyből látszik a gyógyításból hátralévő idő. Ezért gondolhattad, hogy automata gyógyítás történt. Amint lejár a gyógyításból hátralévő idő tudod őket gyakorlatozni küldeni, ha nem sérültek volna meg akkor is letelt volna az idő.
Dátum: 2013.01.16. 10:42:09
Ezek szerint mégis...
Akkor ez az alku láncára vonatozik:
Nekem az rémlik annyit ad amennyi kereskedelemmel rendelkezel. Alacsony szinten lehet megéri akkor is, mivel van időd felvinni és akkor használhatod. A tudatturbózás is beleszámít, nem kell 40-es kereskedelem hozzá.
Akkor ez az alku láncára vonatozik:
Nekem az rémlik annyit ad amennyi kereskedelemmel rendelkezel. Alacsony szinten lehet megéri akkor is, mivel van időd felvinni és akkor használhatod. A tudatturbózás is beleszámít, nem kell 40-es kereskedelem hozzá.
Dátum: 2013.01.13. 10:24:13
A vadászatnak biztosan nem számít a xenó eseményben a Csp-ből való aktiválás. A portyára szerintem hasonló szabály van.
Dátum: 2013.01.10. 14:38:51
Nincs lista, elvileg mindet megkapod, kivéve a hűség zálogát és a familiárist. Pontosabb infót csak az ügyfélszolgálattól kapsz.
Dátum: 2013.01.10. 14:16:32
Az Egyéb/relikviákra vonatkozó kérdés, ha jól sejtem:
Idézet: Roger1984 - 2013.01.10. 14:07:45
Így van, de nem mindegyiket kapod meg. pl a hűség záloga, azt nem kapja meg minden karakter.
"A relikviát minden világon megkapja az ehhez az email-hez tartozó karaktered (de a familiárist csak egy karaktered kapja meg, amivel be vagy most lépve)."
Idézet: Roger1984 - 2013.01.10. 14:07:45
És ha v4-re veszem,mert oda kell,akkor ugyanúgy megkapja a v1-es kari is? 

Így van, de nem mindegyiket kapod meg. pl a hűség záloga, azt nem kapja meg minden karakter.
"A relikviát minden világon megkapja az ehhez az email-hez tartozó karaktered (de a familiárist csak egy karaktered kapja meg, amivel be vagy most lépve)."
Dátum: 2013.01.09. 18:10:12
Szia
Nem kapja meg, AFP-t csak 60. szint elérése után kapja meg. Tehát a templom jutalom átvételét érdemes hozzá időzíteni, hasonlóan a szöviküldetés jutalmát is. Nem tapasztalatból válaszoltam, hanem már felvetődött ez a kérdés valamivel alacsonyabb szinttel itt a fórumon. Pontos választ az ügyfélszolgálattól kaphatsz.
Nem kapja meg, AFP-t csak 60. szint elérése után kapja meg. Tehát a templom jutalom átvételét érdemes hozzá időzíteni, hasonlóan a szöviküldetés jutalmát is. Nem tapasztalatból válaszoltam, hanem már felvetődött ez a kérdés valamivel alacsonyabb szinttel itt a fórumon. Pontos választ az ügyfélszolgálattól kaphatsz.
Dátum: 2012.12.30. 13:03:41
Nem jól tudod
. Amit olvashattál az állatfelszerelésben lévő tulpontok hatása (az állatszakértelmeknél is felfedezhető pl a kritikusnál). Ezeknél átlagolás van, viszont az pl 5% LE az nem az állatnál hat. Ez a fajta tulajdonság összeadódik, nem véletlenül az egyik legerősebb állatfelszerelés az ultra-implant, főleg akinek Energiahasznosítása van.
. Amit olvashattál az állatfelszerelésben lévő tulpontok hatása (az állatszakértelmeknél is felfedezhető pl a kritikusnál). Ezeknél átlagolás van, viszont az pl 5% LE az nem az állatnál hat. Ez a fajta tulajdonság összeadódik, nem véletlenül az egyik legerősebb állatfelszerelés az ultra-implant, főleg akinek Energiahasznosítása van.Dátum: 2012.12.27. 13:15:27
+5% LE csak a portyázásra vonatkozik és a térkapunál kapott LE-re. Igen összeadódik, ha minden állatra raksz.
Dátum: 2012.12.24. 15:50:44
Mivel az eladási ár az eredeti ár 25%-a, akkor az említett ital kedvezmények nélküli ára 6700. Szerintem a 70%-os kedvezményt csak gyémánt karakterek tudják elérni, a többieknek a 60%. Amikor a kufár medál bekerült a játékba akkor volt legutóbb róla szó. Abban egyetértünk, hogy a játékban a leírás enyhén szólva hiányos/pontatlan.
Dátum: 2012.12.24. 14:40:31
pontosan annyi a cucc, mint amikor év közben ráöltözök a vásárlásra
Akkor itt a lényeg, te már kimerítetted a lehetőségeket és mivel a kufárt nem lehet LE gyártásra használni( megveszed olcsón és eladod drágábban). Ezért nálad már nem jelenik meg a mostani kedvezmény.
Dátum: 2012.12.24. 13:09:09
Egy kevés késéssel, de bekerült. Ha már említetted a hibát, akkor a szokásos "Kh kimaradt a békéből" még létezik. Szépen támadnak, ahogy szokásuk.
Dátum: 2012.12.09. 15:50:00
Ez már egy nagyon régen ismert hiba, feleslegesen írtál az ÜSZ-re. A megoldása, bár most már nem érint, nagyon egyszerű. Meg kell változtatnod felszereléssel az egészség értékét. Vegyél fel olyan felszerelést amiben van egészség.
Dátum: 2012.12.09. 12:37:40
A +1-es tudáskönyvnek és a 0% fertőzöttségnél elérhető fix+5-nek nincs köze egymáshoz, annyi csak hogy összeadódnak. Annyit tapasztalhat, hogy megnövelheted eggyel a szakértelmeket, semmi többet.
Dátum: 2012.12.06. 15:57:32
"Tudja valaki, hogy pontosan mikor nyilik meg a nevezes a 16-an megrendezesre kerulo bajnokira?"
9-én 14:00-tól
A Mikulas csak ma jon a jatekban, vagy par napig elerheto a vadaszat alatti bonusz?
Jó kérdés, nekem az rémlik, hogy csak a mai nap. De ezt nem állítom 100%-ra. A wikin sincs más.
9-én 14:00-tól
A Mikulas csak ma jon a jatekban, vagy par napig elerheto a vadaszat alatti bonusz?
Jó kérdés, nekem az rémlik, hogy csak a mai nap. De ezt nem állítom 100%-ra. A wikin sincs más.
Dátum: 2012.12.01. 08:39:37
Szinte biztos, hogy a hiba nálad van, mivel más nem jelzett hasonlós, próbáld egy másik böngészővel. Ha még ez se segítene, akkor a játékon belül segítség-> levél írása az ügyfélszolgálatnak.
Dátum: 2012.12.01. 08:30:27
Nem lehet 300-as a kereskedelmed, ez a kiírás valami hiba / 120+185 /, mivel 296 a maximum.
Kereskedelem
170 alap
5 0% fert..
20 kufár barátja
10 Feketepiaci tagság
50 Az alku mitril lánca
20 esszencia
20 állandó esszencia
295
A Smaragd horda tagja láthatják a +1 szintes varázslatokat.
Kereskedelem
170 alap
5 0% fert..
20 kufár barátja
10 Feketepiaci tagság
50 Az alku mitril lánca
20 esszencia
20 állandó esszencia
295
A Smaragd horda tagja láthatják a +1 szintes varázslatokat.
Dátum: 2012.11.29. 15:58:25
Egy kis érdekesség a toplistával kapcsolatban, 15:00-kor még én voltan a 15. Most megnéztem a 15:30-asnál 12-15 ugyanaz az eredménnyel, ami nekem volt. Hogy tudtak megelőzni?
Dátum: 2012.11.29. 10:24:47
Egyszerű a választás, nézzétek meg mit lehet kiváltani a dekrétumokkal.
A teljesítettnek jelölt feladat:....
És láthatod is, amit teljesíteni kell.
Mivel hamarosan bővülnek az épületek, mire az utolsó téglás aktuális lesz, lesz bőven mit befejezni.
A teljesítettnek jelölt feladat:....
És láthatod is, amit teljesíteni kell.
Mivel hamarosan bővülnek az épületek, mire az utolsó téglás aktuális lesz, lesz bőven mit befejezni.
Dátum: 2012.11.28. 00:41:47
Eddig a térkapus szörnyektől szerezhető Fk-ról volt szó. Nem kell keverni az entitással, mivel az teljesen más.