Szia
Nem ismeretlen hibába futottál. Felgyógyítottad őket maximumra, gyógyításból hátralévő időt nem láthattad, mivel nem jelzi ki, ha az állatok Max ÉP-re kerültek. Ilyenkor pihenésbe küldés után nem jelenik meg a gyakorlás gomb, mivel még gyógyulnak. Amint veszítenek az ÉP-t, egyből látszik a gyógyításból hátralévő idő. Ezért gondolhattad, hogy automata gyógyítás történt. Amint lejár a gyógyításból hátralévő idő tudod őket gyakorlatozni küldeni, ha nem sérültek volna meg akkor is letelt volna az idő.
Hozzászólások - Gamer01
Dátum: 2013.01.19. 17:18:33
Dátum: 2013.01.16. 10:42:09
Ezek szerint mégis...
Akkor ez az alku láncára vonatozik:
Nekem az rémlik annyit ad amennyi kereskedelemmel rendelkezel. Alacsony szinten lehet megéri akkor is, mivel van időd felvinni és akkor használhatod. A tudatturbózás is beleszámít, nem kell 40-es kereskedelem hozzá.
Akkor ez az alku láncára vonatozik:
Nekem az rémlik annyit ad amennyi kereskedelemmel rendelkezel. Alacsony szinten lehet megéri akkor is, mivel van időd felvinni és akkor használhatod. A tudatturbózás is beleszámít, nem kell 40-es kereskedelem hozzá.
Dátum: 2013.01.13. 10:24:13
A vadászatnak biztosan nem számít a xenó eseményben a Csp-ből való aktiválás. A portyára szerintem hasonló szabály van.
Dátum: 2013.01.10. 14:38:51
Nincs lista, elvileg mindet megkapod, kivéve a hűség zálogát és a familiárist. Pontosabb infót csak az ügyfélszolgálattól kapsz.
Dátum: 2013.01.10. 14:16:32
Az Egyéb/relikviákra vonatkozó kérdés, ha jól sejtem:
Idézet: Roger1984 - 2013.01.10. 14:07:45
Így van, de nem mindegyiket kapod meg. pl a hűség záloga, azt nem kapja meg minden karakter.
"A relikviát minden világon megkapja az ehhez az email-hez tartozó karaktered (de a familiárist csak egy karaktered kapja meg, amivel be vagy most lépve)."
Idézet: Roger1984 - 2013.01.10. 14:07:45
És ha v4-re veszem,mert oda kell,akkor ugyanúgy megkapja a v1-es kari is?
Így van, de nem mindegyiket kapod meg. pl a hűség záloga, azt nem kapja meg minden karakter.
"A relikviát minden világon megkapja az ehhez az email-hez tartozó karaktered (de a familiárist csak egy karaktered kapja meg, amivel be vagy most lépve)."
Dátum: 2013.01.09. 18:10:12
Szia
Nem kapja meg, AFP-t csak 60. szint elérése után kapja meg. Tehát a templom jutalom átvételét érdemes hozzá időzíteni, hasonlóan a szöviküldetés jutalmát is. Nem tapasztalatból válaszoltam, hanem már felvetődött ez a kérdés valamivel alacsonyabb szinttel itt a fórumon. Pontos választ az ügyfélszolgálattól kaphatsz.
Nem kapja meg, AFP-t csak 60. szint elérése után kapja meg. Tehát a templom jutalom átvételét érdemes hozzá időzíteni, hasonlóan a szöviküldetés jutalmát is. Nem tapasztalatból válaszoltam, hanem már felvetődött ez a kérdés valamivel alacsonyabb szinttel itt a fórumon. Pontos választ az ügyfélszolgálattól kaphatsz.
Dátum: 2012.12.30. 13:03:41
Nem jól tudod . Amit olvashattál az állatfelszerelésben lévő tulpontok hatása (az állatszakértelmeknél is felfedezhető pl a kritikusnál). Ezeknél átlagolás van, viszont az pl 5% LE az nem az állatnál hat. Ez a fajta tulajdonság összeadódik, nem véletlenül az egyik legerősebb állatfelszerelés az ultra-implant, főleg akinek Energiahasznosítása van.
Dátum: 2012.12.27. 13:15:27
+5% LE csak a portyázásra vonatkozik és a térkapunál kapott LE-re. Igen összeadódik, ha minden állatra raksz.
Dátum: 2012.12.24. 15:50:44
Mivel az eladási ár az eredeti ár 25%-a, akkor az említett ital kedvezmények nélküli ára 6700. Szerintem a 70%-os kedvezményt csak gyémánt karakterek tudják elérni, a többieknek a 60%. Amikor a kufár medál bekerült a játékba akkor volt legutóbb róla szó. Abban egyetértünk, hogy a játékban a leírás enyhén szólva hiányos/pontatlan.
Dátum: 2012.12.24. 14:40:31
pontosan annyi a cucc, mint amikor év közben ráöltözök a vásárlásra
Akkor itt a lényeg, te már kimerítetted a lehetőségeket és mivel a kufárt nem lehet LE gyártásra használni( megveszed olcsón és eladod drágábban). Ezért nálad már nem jelenik meg a mostani kedvezmény.
Dátum: 2012.12.24. 13:09:09
Egy kevés késéssel, de bekerült. Ha már említetted a hibát, akkor a szokásos "Kh kimaradt a békéből" még létezik. Szépen támadnak, ahogy szokásuk.
Dátum: 2012.12.09. 15:50:00
Ez már egy nagyon régen ismert hiba, feleslegesen írtál az ÜSZ-re. A megoldása, bár most már nem érint, nagyon egyszerű. Meg kell változtatnod felszereléssel az egészség értékét. Vegyél fel olyan felszerelést amiben van egészség.
Dátum: 2012.12.09. 12:37:40
A +1-es tudáskönyvnek és a 0% fertőzöttségnél elérhető fix+5-nek nincs köze egymáshoz, annyi csak hogy összeadódnak. Annyit tapasztalhat, hogy megnövelheted eggyel a szakértelmeket, semmi többet.
Dátum: 2012.12.06. 15:57:32
"Tudja valaki, hogy pontosan mikor nyilik meg a nevezes a 16-an megrendezesre kerulo bajnokira?"
9-én 14:00-tól
A Mikulas csak ma jon a jatekban, vagy par napig elerheto a vadaszat alatti bonusz?
Jó kérdés, nekem az rémlik, hogy csak a mai nap. De ezt nem állítom 100%-ra. A wikin sincs más.
9-én 14:00-tól
A Mikulas csak ma jon a jatekban, vagy par napig elerheto a vadaszat alatti bonusz?
Jó kérdés, nekem az rémlik, hogy csak a mai nap. De ezt nem állítom 100%-ra. A wikin sincs más.
Dátum: 2012.12.01. 08:39:37
Szinte biztos, hogy a hiba nálad van, mivel más nem jelzett hasonlós, próbáld egy másik böngészővel. Ha még ez se segítene, akkor a játékon belül segítség-> levél írása az ügyfélszolgálatnak.
Dátum: 2012.12.01. 08:30:27
Nem lehet 300-as a kereskedelmed, ez a kiírás valami hiba / 120+185 /, mivel 296 a maximum.
Kereskedelem
170 alap
5 0% fert..
20 kufár barátja
10 Feketepiaci tagság
50 Az alku mitril lánca
20 esszencia
20 állandó esszencia
295
A Smaragd horda tagja láthatják a +1 szintes varázslatokat.
Kereskedelem
170 alap
5 0% fert..
20 kufár barátja
10 Feketepiaci tagság
50 Az alku mitril lánca
20 esszencia
20 állandó esszencia
295
A Smaragd horda tagja láthatják a +1 szintes varázslatokat.
Dátum: 2012.11.29. 15:58:25
Egy kis érdekesség a toplistával kapcsolatban, 15:00-kor még én voltan a 15. Most megnéztem a 15:30-asnál 12-15 ugyanaz az eredménnyel, ami nekem volt. Hogy tudtak megelőzni?
Dátum: 2012.11.29. 10:24:47
Egyszerű a választás, nézzétek meg mit lehet kiváltani a dekrétumokkal.
A teljesítettnek jelölt feladat:....
És láthatod is, amit teljesíteni kell.
Mivel hamarosan bővülnek az épületek, mire az utolsó téglás aktuális lesz, lesz bőven mit befejezni.
A teljesítettnek jelölt feladat:....
És láthatod is, amit teljesíteni kell.
Mivel hamarosan bővülnek az épületek, mire az utolsó téglás aktuális lesz, lesz bőven mit befejezni.
Dátum: 2012.11.28. 00:41:47
Eddig a térkapus szörnyektől szerezhető Fk-ról volt szó. Nem kell keverni az entitással, mivel az teljesen más.
Dátum: 2012.11.26. 20:32:47
Szerintem ez felesleges:
"Nagy fókuszkristálynál kevesebb legyen a maximum (15-20). Viszont ha betelik, a leggyengébbet automatikusan adja el a gép aranydukátért. Ha ez megvan, lehet újakat csinálni."
Aki annyit nem tud megcsinálni, hogy a Bronz elnyelőt eladja magasabb szinten ha megkapja, nem igazán érdemel dukátot. Semmi gondom nem lenne ezzel a bevezetéssel, csak éppen eladja nekem az alacsony szintűt, amit később ugyan úgy megkaphatok, tehát a szintemen megszerezhető fókuszokat sokkal nehezebb lesz összeszedni.
"Nagy fókuszkristálynál kevesebb legyen a maximum (15-20). Viszont ha betelik, a leggyengébbet automatikusan adja el a gép aranydukátért. Ha ez megvan, lehet újakat csinálni."
Aki annyit nem tud megcsinálni, hogy a Bronz elnyelőt eladja magasabb szinten ha megkapja, nem igazán érdemel dukátot. Semmi gondom nem lenne ezzel a bevezetéssel, csak éppen eladja nekem az alacsony szintűt, amit később ugyan úgy megkaphatok, tehát a szintemen megszerezhető fókuszokat sokkal nehezebb lesz összeszedni.