A mai napon a T-mobile hálózatában problémák adódtak, az SMS-ek nem érkeznek meg hozzánk, ezért átenetileg T-mobile hálózatból ne küldjetek SMS-t.
Amennyiben a Telekom elhárította a hibát, és erről tájékoztatást kapunk, jelezni fogjuk.
Megértéseteket köszönjük!
mod: A Telekom elhárította a központi hibát, így az emelt díjas SMS szolgáltatás újra elindult
Hozzászólások - Baraty
Dátum: 2016.10.11. 10:26:21
Dátum: 2016.09.21. 11:00:42
27 ill 28 (ahol démonfészek is van) pontot lehet elérni egy szinten. Az alsó csík rosszul mutatta a töltöttséget (de a főszörnyre rá lehet menni már 17 pontnál), de javítottam elvileg most már teljesen, egy ctrl+r-res frissítés valszeg kell hozzá. (3 kincsesláda, ahol eddig szörnytalizmán volt, bekerült a szörnyek jutalmához, ez okozta a galibát)
Dátum: 2016.09.21. 10:32:46
Úgy látom, már a 2. szinten van, mi történt?
Dátum: 2016.09.21. 10:25:21
Nyomj egy frissítést, és helyre kell jönnie.
Dátum: 2016.09.21. 10:20:59
Hiba volt, kösz h szóltál, javítottam.
Dátum: 2016.09.08. 15:45:42
Beraktunk egy apróságot, ha a csatlósoknál a szakértelmek/tulajdonságok/tárgyak stb ikonra shift+click-el kattintotok, akkor az összes csatlóst arra a fülre váltja.
Dátum: 2016.09.08. 10:58:41
Próbáld most. A támadási lehetőségeket visszaadtam.
Dátum: 2016.09.08. 10:46:10
Már vehetó az arany fókusz-
Ricskosz: 1. szintű csatlósok csak fegyvert vehetnek.
Ricskosz: 1. szintű csatlósok csak fegyvert vehetnek.
Dátum: 2016.09.08. 10:07:56
Bekerült az épületek közé a csatlós aréna, mostantól elérhető mindenkinek az új fejlesztés.
Dátum: 2016.07.20. 10:28:32
Beírtam a jutalmakat, a xenó jutalmak fülre kell menni az átvételhez.
Dátum: 2016.07.18. 08:28:03
Kedd 12-kor zárul az szb (és rögtön 12 után nem sokkal indulni fog az új)
Dátum: 2016.07.17. 08:45:58
Elnézést a kavarodásért. Abból az adatból, ami a rendelkezésemre állt, úgy tűnt, hogy az volt a gond, hogy a tegnapi pontokat kétszer adta hozzá a tegnapelőttihez a rendszer, ezért annyit csináltam, hogy mindenkitől levontam annyi pontot, amennyit aznap elért. Ezek szerint nem ez volt a probléma, viszont a jelenlegi adatszerkezetnél ha történik egy ilyen elcsúszás, szinte lehetetlen utólag pontosan helyreállítani a dolgokat. Ezért talán az lenne a legszerencsésebb ha a mostani szb v6-on lefutna úgy-ahogy, győztest nem hirdetnénk, minden karakter kapna token, a szövik pedig valamilyen lélekkút-töltés kompenzációt. Jövőhéhen pedig átdolgozom az szb rendszerét hogyha bármikor a jövőben hasonló történik, ki lehessen számítani a pontos adatokat.
Mégegyszer elnézést a kellemetlenségért, sajnos néha történnek előre nem látható hibák.
Mégegyszer elnézést a kellemetlenségért, sajnos néha történnek előre nem látható hibák.
Dátum: 2016.07.16. 17:57:31
Úgy néz ki, sikerült helyreállítani a pontszámokat.
Dátum: 2016.07.15. 20:18:37
Sajnos nem igazán tudom még, mi történhetett. Szívem szerint hagynám egyelőre így ahogy van, és ha holnap délben lefrissül, akkor ez a mostani egy kétnapos kör volt, és a hétfő déltől a kedd délig tartó szünnap v6-on kimarad.
Dátum: 2016.07.01. 22:12:28
Javítottam a lassulást, egy régi külsős webaudit oldalra hivatkozás okozta a gondot, azt kikapcsoltam egyelőre, könnyen lehet hogy már nincs is rá szükség.
Dátum: 2016.06.10. 09:00:55
Visszaraktam a régi/új állatos oldalt mobilokra is, de lehet hogy egy refresh kell hozzá.
Dátum: 2016.05.30. 15:13:38
Sajnos a legutóbbi találkozó kvízes eredményei mégegyszer be lettek írva, nem lenne fair a többi játékosra nézve, ha valaki emiatt kapna 1 kryxónium fókuszt, vagy 3 végzetmedált, ezért ezeket a tárgyakat legkésőbb holnap le fogjuk venni az érintettektől. Elnézést a kellemetlenségért.
Dátum: 2016.05.30. 11:09:17
Számított, de még nem írtuk ve a szerencsekerék nyereményeit. A mai nap folymán remélhetőleg mindent beírunk, fenti postomat fogom frissíteni, amikor megvan valami.
Dátum: 2016.05.30. 10:27:54
10:30 - Beírtuk a találkozón befizetett őskőveket, és a Végzet Medálokat a részvételért.
12:00 - Bekerültek a szerencsekereken nyert cuccok, a Bolygó Ura csapatjáték és a Mini-szójáték jutalmai
12:45 - Beírtuk a Keresd a párod, a TF-VÚ csapatverseny, az Íjászversenyek és a Kincsvadászat jutalmait
13:15 - Beírtuk a tombola, a csocsóversenyek, a Beholder Okos Kód és a Képes/Beholder Kvíz jutalmait
13:40 - Beírtuk a kvízen elért jutalmakat.
15:00 - Beírtuk az élő Aukción vásárolt tételeket
15:45 - Beírtuk a vasúti kedvezmény ősköveit is
Az élő aukciónál még mindig várjuk néhány karakternél, hogy milyen tárgyat választott (az elveszett fétisnél és az unobtánium relikviánál). Illetve volt egy elmés játékos, aki barna mytokronitos unobtánium relikviát szeretett volna, ez szép próbálkozás volt, de jelenleg ilyen tárgy nincs a játékban, úgyhogy ő válasszon másikat.
Ezeket az ügyfélszolgálatra írjátok, és ha bárkinek gondja van a kapott/nem kapott dolgottal, ők is oda írjanak.
(a jutalmak átvételéhez újra be kell jelentkezni a karakterhez)
12:00 - Bekerültek a szerencsekereken nyert cuccok, a Bolygó Ura csapatjáték és a Mini-szójáték jutalmai
12:45 - Beírtuk a Keresd a párod, a TF-VÚ csapatverseny, az Íjászversenyek és a Kincsvadászat jutalmait
13:15 - Beírtuk a tombola, a csocsóversenyek, a Beholder Okos Kód és a Képes/Beholder Kvíz jutalmait
13:40 - Beírtuk a kvízen elért jutalmakat.
15:00 - Beírtuk az élő Aukción vásárolt tételeket
15:45 - Beírtuk a vasúti kedvezmény ősköveit is
Az élő aukciónál még mindig várjuk néhány karakternél, hogy milyen tárgyat választott (az elveszett fétisnél és az unobtánium relikviánál). Illetve volt egy elmés játékos, aki barna mytokronitos unobtánium relikviát szeretett volna, ez szép próbálkozás volt, de jelenleg ilyen tárgy nincs a játékban, úgyhogy ő válasszon másikat.
Ezeket az ügyfélszolgálatra írjátok, és ha bárkinek gondja van a kapott/nem kapott dolgottal, ők is oda írjanak.
(a jutalmak átvételéhez újra be kell jelentkezni a karakterhez)
Dátum: 2016.05.18. 10:20:16
Emlékeim szerint nem, és a kódban is 12 van. Nincs kizárva, hogy a múltkor 10kor indult, de most délben fog.
Tigrisnyul: ha a játékon belül levő leírásra gondolsz, abba beleírom mindjárt.
Tigrisnyul: ha a játékon belül levő leírásra gondolsz, abba beleírom mindjárt.