Hozzászólások - Azazel
Dátum: 2012.08.02. 22:23:02
Nagyon nem normális ,de sajnos így van leprogramozva.Szóval nem hiba.
Dátum: 2012.07.31. 16:41:46
"..1 napon..."!!!
Szerintem ez lesz a probléma.Egy napon kell meglennie az összesnek.
Szerintem ez lesz a probléma.Egy napon kell meglennie az összesnek.
Dátum: 2012.07.31. 14:30:23
Indítsd újra a böngésződet.Jó eséllyel helyrejön.
Dátum: 2012.07.29. 19:27:17
Ki írta a Malazai Bukottak könyvének regéje könyveket?
J. K. Rowling
Stephen Hawking
R. A. Salvatore
Steven Erikson
Na? Ki tudja?
J. K. Rowling
Stephen Hawking
R. A. Salvatore
Steven Erikson
Na? Ki tudja?
Dátum: 2012.07.28. 16:44:17
Egy kis felderítésben kérnék segítséget.Olyanoktól,akik 100% fertőzöttek,és neveztek az eventre.
Az a gyanúm,akkor kapom ezt a szöveget sima portyában : "Nem támadhatod a karaktert, mert nem nevezett be a "kufárok csatája" eseménybe!" , amikor a saját hordám tagjaira próbálok portyázni.Mintha a progi nem venné figyelembe,hogy 100%-ban vagyok fertőzött,
és csak azt figyelné,hogy az ellenfél nem kufározik,tehát a saját hordájából nem támadhatják.
Az a gyanúm,akkor kapom ezt a szöveget sima portyában : "Nem támadhatod a karaktert, mert nem nevezett be a "kufárok csatája" eseménybe!" , amikor a saját hordám tagjaira próbálok portyázni.Mintha a progi nem venné figyelembe,hogy 100%-ban vagyok fertőzött,
és csak azt figyelné,hogy az ellenfél nem kufározik,tehát a saját hordájából nem támadhatják.
Dátum: 2012.07.28. 12:53:28
Ezekszerint....be kell látnom ,hogy béna vagyok
Dátum: 2012.07.28. 12:51:49
Lehetne egy pihenés megszakítása gomb a vadászat menüben is...
Dátum: 2012.07.28. 11:15:28
Igen
Akkor legalább tuti hozzá se fognék ,és nem buknék bele olyanokba,hogy nekikezdek 5-6 sajttal,azután bukom őket,meg a csp.-t,ha marad egy -két híja,és megint leshaetek x napig ,hogy összejöjjön a "kezdőpuffer",állatból,csp.-ből.
Mindegy,egyszer lesz olyan templom,amiben nem lesz benne, esetleg csak két ősköves melett,és megkaphatja a harmadik dekrétumot.
Akkor legalább tuti hozzá se fognék ,és nem buknék bele olyanokba,hogy nekikezdek 5-6 sajttal,azután bukom őket,meg a csp.-t,ha marad egy -két híja,és megint leshaetek x napig ,hogy összejöjjön a "kezdőpuffer",állatból,csp.-ből.
Mindegy,egyszer lesz olyan templom,amiben nem lesz benne, esetleg csak két ősköves melett,és megkaphatja a harmadik dekrétumot.
Dátum: 2012.07.28. 11:09:35
Ahhoz hogy erre konkrét választ kapj, konkrét adatok kellenek.Egy tippem van, általában azok nem neveznek az eventre,akik elég "bikának" találják magukat,és inkább portyáznak azokra,akik az event alatt tévesen biztonságban érzik a LÉ.-jüket.Te ,az event alatt sima portyával csak közülük tudsz célpontot találni.A tulajdonságösszeg önmagában nem mérvadó, nagyon nem mindegy az eloszlása.Nyilván egy 200-as támadás lényegesebb egy csata eredményekor mint a 200-as mágia.
Esetleg azóta megkapták a szövibónuszukat,(ha eddig nem volt,megcsináltak néhány templomot,bevásároltak übertáp cuccokból...)
Esetleg azóta megkapták a szövibónuszukat,(ha eddig nem volt,megcsináltak néhány templomot,bevásároltak übertáp cuccokból...)
Dátum: 2012.07.28. 10:58:54
Ha jól kitapasztaltad,ezt is megfogod szokni.Szerintem éppenhogy egyszerűbb,és átláthatóbb lett a "cuccok menedzselése"
Már csak azért sem árt,ha rákapsz az ízére,mert szerintem apró "kozmetikázásoktól" eltekintve,ez bizony ilyen marad.
Már csak azért sem árt,ha rákapsz az ízére,mert szerintem apró "kozmetikázásoktól" eltekintve,ez bizony ilyen marad.
Dátum: 2012.07.28. 09:26:21
Konkrétan ,miért is?
Dátum: 2012.07.28. 07:44:56
Igen,ez állandó kihívás,szinte mindegyik templomban megkapom...egyszer csak összehozom... A mostaniban jó eséllyel nem,mert nincs 10 csp.-m se éppen...
Dátum: 2012.07.28. 07:23:27
Aktuális kvízolimpia
Láttam már pár érdekes kérdést, de ez azért......(nem tudtam copyzni):
" Mit jelentenek magyarul, a következő manysi nyelvű szavak....."
Láttam már pár érdekes kérdést, de ez azért......(nem tudtam copyzni):
" Mit jelentenek magyarul, a következő manysi nyelvű szavak....."
Dátum: 2012.07.28. 06:20:01
Hihetetlen... Kicsi fiam v2-n olyan templomot kapott ma ,amiben mindössze 1 fixen kavicsos feladat van(szimuláció)
Dátum: 2012.07.28. 06:05:09
Olvasd el a kufárok csatája event leírását.
Dátum: 2012.07.28. 05:58:44
A rendszert a küldi létezésért hibáztatom.
Továbbra is utálatosnak érzem,és továbbra is sokallom a tizet,vagy az egy napot.
Továbbra is utálatosnak érzem,és továbbra is sokallom a tizet,vagy az egy napot.
Dátum: 2012.07.27. 14:14:56
Kettőből kétszer nemjött össze,maxos csapdaállítással,igaz az egyikben 8-ról indultam(akkor még csak annyi lehetett),a második esetben,a 6 sajt után, 35 vadászatból,(több csp.-m nen volt) 2 azaz kettő elfogás volt.
Szóval én ezt utálom a legjobban az összes közül, és nyilván ezért,mindíg meg is kapom
MÓD. :
A mostani templomomban is itt van természetesen....még van 11 napom,ha sikerül,akkor már csak kismillió LÉ a három ősköves helyett és megvan az első templom.
Dátum: 2012.07.27. 13:17:16
Szerintem se valószínű.
Teljesen jogos ,és érthető ,hogy a cégnek meg kell élnie valamiből, és valóban nem egetrengető összegekről beszélünk, valóban megérne
havi x forintot a játék.Egyetlen szavam sem lenne,ha egy eleve fizetős játékot kezdtem volna.De én direkt azért kezdtem itt játszani,mert ingyenes.Jelenleg,és még várhatóan jó darabig havi x forintot sem tudok játékra költeni, ha nem így lenne valószínűleg még mindíg a tf.-et nyomnám,és nem keveredtem volna ide.
Számomra ez egy ingyenes játék, és az is marad, még ha emiatt kimaradok is bizonyos részeiből,és nem hiszem ,hogy én vagyok az egyetlen ebben a cipőben.
Teljesen jogos ,és érthető ,hogy a cégnek meg kell élnie valamiből, és valóban nem egetrengető összegekről beszélünk, valóban megérne
havi x forintot a játék.Egyetlen szavam sem lenne,ha egy eleve fizetős játékot kezdtem volna.De én direkt azért kezdtem itt játszani,mert ingyenes.Jelenleg,és még várhatóan jó darabig havi x forintot sem tudok játékra költeni, ha nem így lenne valószínűleg még mindíg a tf.-et nyomnám,és nem keveredtem volna ide.
Számomra ez egy ingyenes játék, és az is marad, még ha emiatt kimaradok is bizonyos részeiből,és nem hiszem ,hogy én vagyok az egyetlen ebben a cipőben.
Dátum: 2012.07.27. 13:02:15
Pista az enti csata utáni automatikus gyógyulás KIÍRÁSÁT hiányolta,és ezért nemértette az alábbi esetet :
"Sziasztok!
Megtámadtam egy entitást. 807 ÉP-m volt a csata előtt, 606 sebzést kaptam és 407 ÉP-m maradt! Ez hogyan lehetséges?"
"Sziasztok!
Megtámadtam egy entitást. 807 ÉP-m volt a csata előtt, 606 sebzést kaptam és 407 ÉP-m maradt! Ez hogyan lehetséges?"
Dátum: 2012.07.27. 09:40:41
" Ez a harc az állataidnak nem jelent tapasztalatot. Ha olyan szégyenben maradnál, hogy ettől a könnyű csatától ÉP-d 15% alá kerül, akkor gyorsan meggyógyítod magad sebgyógyítással, de ez 1 cselekvéspontba kerül. "