Hozzászólások - cirip
Dátum: 2009.01.20. 16:08:38
akkor meg külön heroikus tőled, hogy nem kajálni mentél, hanem a gép elé
Dátum: 2009.01.20. 15:55:52
ügyes, csak ez az egy óra arra kevés, hogy mindent elolvass
Legközelebb ebédelni küldd el Kati nénit
Legközelebb ebédelni küldd el Kati nénit
Dátum: 2009.01.20. 15:49:02
Hihh, maximális időkihasználás
jól csinálod
jól csinálod
Dátum: 2009.01.20. 15:43:27
A jelek szerint háborúban vagytok, és ilyen esetben nem az a cél hogy visszavesse a te fejlődésedet, hanem hogy megfelelő számú pontot szerezzen a szövetségének.
Dátum: 2009.01.20. 15:20:07
nem ez tart vissza, hanem amikor a szimpla kertben megkaptam műanyag pohárban.
azt hiszem nem kell részleteznem...
azt hiszem nem kell részleteznem...
Dátum: 2009.01.20. 15:00:00
szerinted az összetételére emlékszem?
Dátum: 2009.01.20. 14:59:10
Mi történik akkor, ha valaki angol fordítási kérdést tesz fel?
Felcsapjuk a szótárt és megfejtjük a kérdést.
Mivel angolul szinte mindenkinek illik legalább pötyörésznie,aki netezik,megoldja.
Valami műveletlen b@rom rossz, hibás kérdésnek értékeli,hogy csak etgy speciális érdeklődésű réteg..
Neten utánanázünk a helyes válasznak.
Felcsapjuk a szótárt és megfejtjük a kérdést.
Mivel angolul szinte mindenkinek illik legalább pötyörésznie,aki netezik,megoldja.
Valami műveletlen b@rom rossz, hibás kérdésnek értékeli,hogy csak etgy speciális érdeklődésű réteg..
Neten utánanázünk a helyes válasznak.
azonnalit kapott, mégse jelölhettem csak simán rossznak, nehogy műveletlen b@rom legyek
Dátum: 2009.01.20. 14:33:17
Na, ezt nem akarom a kvíz topicba írni, de most értem az abszintes részhez.
Nem szoktam másnapos lenni, és amúgy is, egész jól boldogulok alkoholilag, de a két alkalomból az egyik, mikor nem emlékszem "kristálytisztán" az eseményekre egy prágai abszintozás eredménye
ergo levontam a következtetést hogy Prágában a kocsmáktól a szálláshelyig igen rövid az út (még ha gyalog is követem a villamost )
Nem szoktam másnapos lenni, és amúgy is, egész jól boldogulok alkoholilag, de a két alkalomból az egyik, mikor nem emlékszem "kristálytisztán" az eseményekre egy prágai abszintozás eredménye
ergo levontam a következtetést hogy Prágában a kocsmáktól a szálláshelyig igen rövid az út (még ha gyalog is követem a villamost )
Dátum: 2009.01.19. 16:26:17
ebben teljesen igazad van, vitathatóa meghatározás, ergo nem jó kérdés.
Dátum: 2009.01.19. 15:52:08
Hát, emlékeim szerint a telepítő lemezen
Minden rendszergazda fúj rá, és hisztizik hogy az nem operációs rendszer (én is voltam rendszergazdi évekig), de amit ők mondanak az sem szentírás ám
Hozzátenném jogosan fújnak/fújtak rá, mert valóban nem teljesíti azokat a kritériumokat amiket egy oprendszernek teljesítenie kellene
nah, nem volt egyszerű, de találtam egy részletet a Microsoft oldalán: "This document provides information about serial communications in the Microsoft Windows version 3.1 operating system environment."
vagy ez: "This article contains specific questions and answers regarding the Microsoft Windows operating system version 3.1."
Minden rendszergazda fúj rá, és hisztizik hogy az nem operációs rendszer (én is voltam rendszergazdi évekig), de amit ők mondanak az sem szentírás ám
Hozzátenném jogosan fújnak/fújtak rá, mert valóban nem teljesíti azokat a kritériumokat amiket egy oprendszernek teljesítenie kellene
nah, nem volt egyszerű, de találtam egy részletet a Microsoft oldalán: "This document provides information about serial communications in the Microsoft Windows version 3.1 operating system environment."
vagy ez: "This article contains specific questions and answers regarding the Microsoft Windows operating system version 3.1."
Dátum: 2009.01.19. 15:44:10
tényleg 4 évente van szőkőév, kivéve a százzal oszthatóakat, azokból is kivéve a 400-zal oszthatóakat.
A Windowshoz pedig, oké hogy nem funkcionál operációs rendszerként, de annak van bejegyezve
A Windowshoz pedig, oké hogy nem funkcionál operációs rendszerként, de annak van bejegyezve
Dátum: 2009.01.19. 15:05:02
Idézet: cirip - 2009.01.19. 14:36:57
beírnád a kvíz 2. topicba?
Dátum: 2009.01.19. 14:36:57
beírnád a kvíz 2. topicba?
Dátum: 2009.01.19. 14:29:19
hé, enyimé a galamb szimbólum, nem adom!
Dátum: 2009.01.19. 14:08:22
Azért nem is lenne fair letiltani a portyáról a többieket.
Nálunk pl okés, hogy én mondjuk nem támadok Napkapust, de milyen alapon kérjem ezt a szövetségem egyéb tagjaitól, csak mert én speciel szimpatizáns vagyok
Nálunk pl okés, hogy én mondjuk nem támadok Napkapust, de milyen alapon kérjem ezt a szövetségem egyéb tagjaitól, csak mert én speciel szimpatizáns vagyok
Dátum: 2009.01.19. 13:40:34
Aztán szegény Byzon filozhatna, hogy írja ezt meg: "hopp, véletlenül a teljes hadsereg kint termett Sherwood fái közt"
ui: ááá, tök bonyolult dolog ez a helyesírás
ui: ááá, tök bonyolult dolog ez a helyesírás
Dátum: 2009.01.19. 13:30:05
Igen, teljesen igazad van, azok is rossz kérdések.
Dátum: 2009.01.19. 13:21:43
Az első amiatt, mert az alapvető matek, és nem pedig kvíz kérdés, szerintem, a másodiknál azt tudnám elképzelni, hogy érdektelen, egyszersmint speciális kérdés.
Van erre amúgy egy topicunk, oda kellene ezeket írni.
Van erre amúgy egy topicunk, oda kellene ezeket írni.
Dátum: 2009.01.19. 12:13:37
szia!
én nem tudok most sms-t írni, nincs itt a számod.
hmm, persze otthonról menni fog
én nem tudok most sms-t írni, nincs itt a számod.
hmm, persze otthonról menni fog
Dátum: 2009.01.19. 12:04:49
Hühh, jól van, majd kerítek