Hozzászólások - Buildermann
Dátum: 2014.12.22. 16:52:12
Sajnos nem jol mukodik jelenleg: az eroforrasok regeneraciojanak gyorsulasa helyett lassult az eroforrasok regeneracios ideje az inspiracio mertekeben. Irtam usz-nek, remelem gyorsan el lesz haritva a problema.
Dátum: 2014.12.21. 15:57:03
Portyazaskor 1/2/3 (ezust, platina, kryxonimum) alkalommal tobbszor tamadhatsz buntetes nelkul
Portyazaskor 1/2/3 (ezust, platina, kryxonimum) szinttel alacsonyabb jatekost is tamadhatsz 30 pp-s beallitason (a csatakorulmenyek a szubplazmas tamadasnak felelnek meg)
Portyazaskor 1/2/3 (ezust, platina, kryxonimum) szinttel alacsonyabb jatekost is tamadhatsz 30 pp-s beallitason (a csatakorulmenyek a szubplazmas tamadasnak felelnek meg)
Dátum: 2014.12.20. 17:38:17
A tartalekolhato eroforrasok puffere elkedik 5%/10%/15%... mertekben.
A vadaszat ideje es lehetseges legalacsonyabb ideje csokken 2/4/6... masodperccel.
A vadaszat ideje es lehetseges legalacsonyabb ideje csokken 2/4/6... masodperccel.
Dátum: 2014.12.20. 01:45:44
Hirtelen par otlet..
Esemenyekkel kapcsolatos relikek:
Landragornal kivalaszthatsz +1-2-3 (ezust, platina, kyxonium) tulajdonsagot, amire nem kapsz jutalmat/ aranyaiban dupla jutalmat kapsz.
Hordak Harcanal +3/+6/+9... gyozelmed lehet buntetes (2pp/csata) nelkul naponta ...vagy... Hordak harcanal gyoztes csatakert +3%/+6%/+9%... lelekenergiat kapsz
Xeno csataknal minden 11./10./9... csatara kapsz jutalmat
A Bolygo Ura feladati kozul 1/2/3... feladatot (de naponta legfgeljebb egyet, 1. heten nem hasznalhato) teljesitettnek jelolhetsz
Szovetsegi Bajnoki csatak utan +1,5%/+3%/+4.5% lelekenergiat kapsz
Egyeb:
Oskoves harci felszerelesed eladasakor a targy eredeti oskokoltsegenek 5%/10%/15%.. szazalekat visszakapod
Naponta 1/2/3... kiegett oskovet atvalthatsz platinara
Hagyomanyos/haborus portya/kihivas eseten van 5%/10%/15%... eselyed, hogy csata vegen kapsz egy pp-t
Van 1%/2%/3%... eselyed, hogy vadaszat kozben kiegett helyett valodi oskovet talalsz
Terkapus ellenfelednel +10%/20%/30%... van
Esemenyekkel kapcsolatos relikek:
Landragornal kivalaszthatsz +1-2-3 (ezust, platina, kyxonium) tulajdonsagot, amire nem kapsz jutalmat/ aranyaiban dupla jutalmat kapsz.
Hordak Harcanal +3/+6/+9... gyozelmed lehet buntetes (2pp/csata) nelkul naponta ...vagy... Hordak harcanal gyoztes csatakert +3%/+6%/+9%... lelekenergiat kapsz
Xeno csataknal minden 11./10./9... csatara kapsz jutalmat
A Bolygo Ura feladati kozul 1/2/3... feladatot (de naponta legfgeljebb egyet, 1. heten nem hasznalhato) teljesitettnek jelolhetsz
Szovetsegi Bajnoki csatak utan +1,5%/+3%/+4.5% lelekenergiat kapsz
Egyeb:
Oskoves harci felszerelesed eladasakor a targy eredeti oskokoltsegenek 5%/10%/15%.. szazalekat visszakapod
Naponta 1/2/3... kiegett oskovet atvalthatsz platinara
Hagyomanyos/haborus portya/kihivas eseten van 5%/10%/15%... eselyed, hogy csata vegen kapsz egy pp-t
Van 1%/2%/3%... eselyed, hogy vadaszat kozben kiegett helyett valodi oskovet talalsz
Terkapus ellenfelednel +10%/20%/30%... van
Dátum: 2014.12.17. 19:52:29
Reszletekbe ugyan nem mentunk, amikor Birkaval errol beszeltem talalkozon, de azt mondta, sokak szamara az annyit er, mint halottnak a csok. Buyuk es Offs hsz-eit olvasva nem nehez rajonni, miert nem megoldas az altalad emlitett szakertelemparos. Ellenben amit javasoltam, tobb problemat is el tudna haritani.
Annyival kiegeszitenem, hogy HH-ra is mukodjon.
Annyival kiegeszitenem, hogy HH-ra is mukodjon.
Dátum: 2014.12.17. 19:43:33
Nem tudom mennyire idevalo, de ha mar eszembe jutott es hasonlorol van szo, ide vesem.
AF javaslat
Az ero/tamadas/vedekezes/taumaturgia bajnoka: minden szint csokkenti a szovetsegi bajnoksagon es hordak harcak harca esemenynel generalt klon hivatkozott tulajdonsagat 1 %-kal. Koltseg: szint*10 AFP Egyeb kitetel: Egy tulajdonsagra maximum 30 % csokkentest lehet elerni, es az osszes csokkentes nem haladhatja meg a 75 %-ot.
A koncepciorol mi a velemenyetek? A szamokat lehet varialni, hogy megfelelobb ertekek legyenek.
AF javaslat
Az ero/tamadas/vedekezes/taumaturgia bajnoka: minden szint csokkenti a szovetsegi bajnoksagon es hordak harcak harca esemenynel generalt klon hivatkozott tulajdonsagat 1 %-kal. Koltseg: szint*10 AFP Egyeb kitetel: Egy tulajdonsagra maximum 30 % csokkentest lehet elerni, es az osszes csokkentes nem haladhatja meg a 75 %-ot.
A koncepciorol mi a velemenyetek? A szamokat lehet varialni, hogy megfelelobb ertekek legyenek.
Dátum: 2014.11.30. 11:57:20
Idézet: Offsboy - 2014.11.30. 08:35:06
Volt egy negyed órás értelmetlen intermezzo a V5 inspiráció és a top lassítás elemezgetéséről, mert egy sporttárs nagyon győzködni akarta Miklóst valamiről, amit a többiek nemigen értettek.
Ez en voltam. Lehet szamodra ertelmetlen volt, de ha majd a te karaktered valna eletkeptelenne a rengeteg beleolt osko es befektetett ido ellenere, akkor legyen ugyanez a hozzaallasod. Felvetettem egy hamarosan jelentkezo problemat, amit mar honapokkal korabban is jeleztem. Miklos erre javasolt egy megoldast, ami nem igazan fair. Nem gyozkodtem, igyekeztem ravilagitani, miert nem megfelelo a javaslata. Ezt ki is fejtem majd szamara bovebben, amint lesz eleg idom osszefoglalni a temat. Szerencsere Miklos nem tartotta ertelmetlennek, (en is belatom, hogy az o allaspontja sem eppen lenyegtelen), nyitott a korrekt megoldas megtalalasara.
A tobbiek majd megertik a problemat, ha 170 szinten keresztul az inspiracio miatt egy vadaszatra 3-szoros TP-t es LE-t kapnak amellett, hogy minden egyeb tevekenysegre normal jutalom jar ezaltal bevallalva az ezzel jaro bun rossz LE/TP aranyt , majd ezutan bejelentik, hogy bocsi, megvaltoztatjuk a szabalyt, es a mar ertelemszeruen eddig sem eros karaktered dobhatod a szemetbe. A te esetedre atvetitve ez ugy nezne ki, mintha a kovetkezo "jutalmat" kapnad meg: bocs, tul eros a karaktered, innentol kezdve dupla TP-t kapsz a tevekenysegeidre. Nyilvan nem orulnel neki. Nalam az a gond, hogy extrem gyorsan lepem a szinteket. Nem untatok a reszletekkel senkit sem, epp eleg idot elvettem elo forumon ezzel (amiert elnezest is kertem).
Volt egy negyed órás értelmetlen intermezzo a V5 inspiráció és a top lassítás elemezgetéséről, mert egy sporttárs nagyon győzködni akarta Miklóst valamiről, amit a többiek nemigen értettek.
Ez en voltam. Lehet szamodra ertelmetlen volt, de ha majd a te karaktered valna eletkeptelenne a rengeteg beleolt osko es befektetett ido ellenere, akkor legyen ugyanez a hozzaallasod. Felvetettem egy hamarosan jelentkezo problemat, amit mar honapokkal korabban is jeleztem. Miklos erre javasolt egy megoldast, ami nem igazan fair. Nem gyozkodtem, igyekeztem ravilagitani, miert nem megfelelo a javaslata. Ezt ki is fejtem majd szamara bovebben, amint lesz eleg idom osszefoglalni a temat. Szerencsere Miklos nem tartotta ertelmetlennek, (en is belatom, hogy az o allaspontja sem eppen lenyegtelen), nyitott a korrekt megoldas megtalalasara.
A tobbiek majd megertik a problemat, ha 170 szinten keresztul az inspiracio miatt egy vadaszatra 3-szoros TP-t es LE-t kapnak amellett, hogy minden egyeb tevekenysegre normal jutalom jar ezaltal bevallalva az ezzel jaro bun rossz LE/TP aranyt , majd ezutan bejelentik, hogy bocsi, megvaltoztatjuk a szabalyt, es a mar ertelemszeruen eddig sem eros karaktered dobhatod a szemetbe. A te esetedre atvetitve ez ugy nezne ki, mintha a kovetkezo "jutalmat" kapnad meg: bocs, tul eros a karaktered, innentol kezdve dupla TP-t kapsz a tevekenysegeidre. Nyilvan nem orulnel neki. Nalam az a gond, hogy extrem gyorsan lepem a szinteket. Nem untatok a reszletekkel senkit sem, epp eleg idot elvettem elo forumon ezzel (amiert elnezest is kertem).
Dátum: 2014.11.20. 05:02:44
Bolond lennek uj karaktert inditani HH miatt. A legalacsonyabb szinteken messze jobb LE/TP erheto el a feladatokkal, mint HH-val. Nem olyan nehez teljesiteni a feladatokat minimalis TP-bol, es a fo jutalom automatikusan a kovetkezo szint elejere dob igen kedvezo LE/TP-vel. Arrol nem is beszelve, hogy mire HH-val elhasznalnek 50 pp-t, addig csp-bol tobbszazat. Hiaba rosszabb a LE/TP, ha cserebe hamarabb huzom az EF-et.
Dátum: 2014.11.18. 16:55:24
Regeneralodik az, csak a regeneralodasi ido visszaszamlaloja all nullan egyfolytaban. A pihenesnek semmi koze a csp regenehez, nincs oszefugges. Ha tobb csp-t szeretnel, a premium tagsag segithet, illetve a 10. szintu tanulasnal elerheto elementaris fuzio.
Dátum: 2014.11.18. 12:55:58
Ime:
"Hali!
Ez szándékos,a V6 még nagyon fiatal, ott most nem indítottuk el az eventet.
Baraty"
"Hali!
Ez szándékos,a V6 még nagyon fiatal, ott most nem indítottuk el az eventet.
Baraty"
Dátum: 2014.11.18. 12:44:50
Ertem. Csak azert furcsallom, mert elvileg V5 kulon szerveren is van, illetve amit a ket V1-es szovirol irtam elozo hsz-ben. Mindegy, koszi az infot.
Egyebkent meg barhogy is, az eddigi 4. helyeknel rosszabb nem lehet belole gyemant szemszogbol.
Egyebkent meg barhogy is, az eddigi 4. helyeknel rosszabb nem lehet belole gyemant szemszogbol.
Dátum: 2014.11.18. 12:25:47
Egy ilyen eventnel ez nem gond. A tobbi horda viselkedeset ez nem nagyon fogja befolyasolni.
De ez most komoly, hogy az osszes vilag 1 kalapba tartozik? Wow...
Akkor V1-en hiaba fogott ossze a ket gyemant top szovetseg, Sz**ra sem fognak menni vele a tobbi vilag nelkul. Felteve ha tenyleg igy van. Hivatalos az info?
De ez most komoly, hogy az osszes vilag 1 kalapba tartozik? Wow...
Akkor V1-en hiaba fogott ossze a ket gyemant top szovetseg, Sz**ra sem fognak menni vele a tobbi vilag nelkul. Felteve ha tenyleg igy van. Hivatalos az info?
Dátum: 2014.11.18. 12:15:21
Mod: mar nem aktualis...
Dátum: 2014.11.17. 16:28:20
Az a szomoru, hogy en pl. szabadsagot vettem ki mai napra. No nem V6 miatt, hanem mert rengeteg inteznivalo gyult ossze. De azert azt nem mondanam, hogy az uj szerver nem billentett a merleg nyelven amikor a mai napot valasztottam. Mar a kiesett idot sem lehet kompenzalni, nemhogy ha meg ujra kell kuszkodni 1. szintrol megint. Bizom benne, hogy hamarosan folytatodhat a jatek onnan ahonnan felbeszakadt.
Dátum: 2014.11.17. 15:52:02
"A V6-os teszt szerver karbantartás miatt szünetel, a türelmeteket kérjük."
Azert errol lehetett volna szolni elore is.
Azert errol lehetett volna szolni elore is.
Dátum: 2014.11.17. 15:47:24
Lehalt a szerver...
Dátum: 2014.11.17. 13:13:40
Uj feature!! LE-ert lehet oskovet venni az oskovek menupont alatt. Ez benn maradt.
Dátum: 2014.11.17. 13:07:22
Nem allt le, teszten is ugyanez volt a helyzet: a szamlalo 00:00-n allt, de a csp-k jottek normalis utemben.
Dátum: 2014.11.17. 12:56:01
45-os ero proba kuszob 2. szinten. Az igen....
Dátum: 2014.11.11. 01:19:18
Hol volt bugos? En nem vettem eszre ilyesmit. Ettol persze lehet, hogy valami elkerulte a figyelmem.