Hozzászólások - Tigrisnyul
Dátum: 2016.05.16. 10:43:04
És egy csomó ember megszólal, aki szinte sose ír ide:)
Dátum: 2016.05.16. 10:37:37
Nekem SZBből nem jön vörös myto, eddig jött.... normál portyából jön.
Asztrális kincsek kb jönnek normálisan.
Asztrális kincsek kb jönnek normálisan.
Dátum: 2016.05.15. 21:59:32
Cserébe most a vörös myto nem esik:(
Dátum: 2016.05.12. 21:50:12
Na de olyan kellemesen elbeszélgetnek a tábortűz mellett!
Dátum: 2016.05.11. 11:27:52
Nekem is csinál ilyet néha, de ha elég kitartó vagyok, abbahagyja:)
Dátum: 2016.05.11. 09:49:40
Nekem már csak itt.
Dátum: 2016.05.11. 09:48:54
És a szürkem mytok sem potyognak nagyon vadászatból.
Viszont valahogy a rinyafaktor tényleg működik.
No. A másik rinyám. Tér-idő esszenciát akarok!!!!!!!
Minden másból van már egy rakás zöldem, ultra katalizátorból van 11....
Viszont valahogy a rinyafaktor tényleg működik.
No. A másik rinyám. Tér-idő esszenciát akarok!!!!!!!
Minden másból van már egy rakás zöldem, ultra katalizátorból van 11....
Dátum: 2016.05.10. 22:42:59
Vadásztam ma 70et, vagy többet, és egy kaland se jött????
(volt hely)
Ez a rinyafaktor, nagyon jól működik.
(volt hely)
Ez a rinyafaktor, nagyon jól működik.
Dátum: 2016.05.10. 20:39:18
Mi értelme, hogy AF képességgel csak szürke vagy csak vörös myto gyűjtésre gyúrhatok?
Ha a VT nem kérné a vörös mytokat, nem nagyon érdekelne. De van, hogy kér, 30at. Na meg most pl a minievent is.
Mód.: és ahol nincs VF, ott nincs is ilyen AF...
Ha a VT nem kérné a vörös mytokat, nem nagyon érdekelne. De van, hogy kér, 30at. Na meg most pl a minievent is.
Mód.: és ahol nincs VF, ott nincs is ilyen AF...
Dátum: 2016.05.07. 09:00:33
A manát én is megjártam. De mivel a minievent tervezete elérhető, itt is, a saját számlámra írom a hibát. Ha optimalizálva játszanék, megnéztem volna.
Sajnos valóban vannak, mindig alacsonyabb szinten teljesíthetetlen feladatok. De a mostaniban ott volt a sajtolás, amivel kb behozható volt a hátrány. Ilyen sincs mindig. (KÉNE)
Aki eggyel marad le, az meg fogja venni a napi csomagot, ami még egy hétig megy event után.
De ettől függetlenül, Miklóséknak kéne egy ÜSZes munkatárs, aki tanulta is a kifelé kommunikálást. Sajnos Baraty nem válaszolhat mindenkinek...
Sajnos valóban vannak, mindig alacsonyabb szinten teljesíthetetlen feladatok. De a mostaniban ott volt a sajtolás, amivel kb behozható volt a hátrány. Ilyen sincs mindig. (KÉNE)
Aki eggyel marad le, az meg fogja venni a napi csomagot, ami még egy hétig megy event után.
De ettől függetlenül, Miklóséknak kéne egy ÜSZes munkatárs, aki tanulta is a kifelé kommunikálást. Sajnos Baraty nem válaszolhat mindenkinek...
Dátum: 2016.05.03. 23:33:11
Értem, köszönöm. Szóval lehet más mini eventekhez is gyúrni. Mert nekem a hímes tojások is potyognak
Dátum: 2016.05.03. 22:02:18
Ez eddig is így volt, hogy a tavaszi ládikóból eshetett Arany ládikó (nyári minievent), Húsvéti ládikó (húsvéti minievent) ?
Dátum: 2016.04.28. 14:30:23
Telefon, de eddig telefonon is jól működött a kék szaki növelő gomb.
Csak nagyobb szétosztható pontnál csinálja, 40-50. Ahol csak 5-8 vopt ott működik.
Csak nagyobb szétosztható pontnál csinálja, 40-50. Ahol csak 5-8 vopt ott működik.
Dátum: 2016.04.28. 14:21:04
Állat szakik. Ha az egyik szakiján már van fejlesztve, akkor a kék (minden elosztható szaki pontot ráteszek) nem működik jól. Nem teszi rá mindet, amit lehet, ha újra megnyom a kékét akkor meg visszavonja, amit addig rátett.
Illetve v6os karimnál nem rendezi szép hármasával sorba. Hanem három egymásmellett, aztán egy jobb oldlat, aztán három, aztán egy...
Illetve v6os karimnál nem rendezi szép hármasával sorba. Hanem három egymásmellett, aztán egy jobb oldlat, aztán három, aztán egy...
Dátum: 2016.04.25. 18:29:26
Hányszoros világbajnok Hamilton?
Helyes válasz 1.
Azóta már 3szoros. Ki kéne szedni ezeket....
Helyes válasz 1.
Azóta már 3szoros. Ki kéne szedni ezeket....
Dátum: 2016.04.20. 13:40:30
A kövek nem pluszba jelennek meg, a tárgy átvételekor ténylegesen növeli a TÖt .
Sötét idők közelegnek. A mytokronit bányák kezdenek kimerülni. A telhetetlen végzeturak kizsákmányolták őket. De azt rebesgetik van valahol a távolban egy másik lelőhely is.
Na, és akkor jöhet egy új event, vagy a térképkeresős:)
Na, és akkor jöhet egy új event, vagy a térképkeresős:)
Ahá! Ez nem derült ki! Köszi
Értem. Közben sejtettem, hogy ez lesz a válasz. De akkor se értek vele egyet. Pl én, amíg ki nem esnek a cuccok, addig én a sok kis töltés nyomom. De ez a variáció így akkor kicsit se éri meg. Mert ha annyi csp-t ténylegesen elvadásznék, jobban járnék.
Csudálatos új világ lenne!:)