Hozzászólások - Hatsepsut
Dátum: 2008.10.19. 14:49:14
És köszi a tippet, töröltem egy csomó kérdést ahol a "legújabb" szó szerepelt.
Dátum: 2008.10.19. 14:48:16
Tegnap megint nem voltam, így kicsit sokáig tartott, amíg átnéztem és kijavítottam/töröltem a termést.
Ezúton kérek minden új fórumozót, hogy (ha tudja) pontosan írja le a javítandó/törlendő kérdést, mert csak a helyesírási hibákkal együtt tudok rákeresni a jellemző szavakra.
Még így is előfordul, hogy nem találom az "orlingbőr" vértet, mert én helyesen, orglingbőrnek írom be.
Ezúton kérek minden új fórumozót, hogy (ha tudja) pontosan írja le a javítandó/törlendő kérdést, mert csak a helyesírási hibákkal együtt tudok rákeresni a jellemző szavakra.
Még így is előfordul, hogy nem találom az "orlingbőr" vértet, mert én helyesen, orglingbőrnek írom be.
Dátum: 2008.10.17. 23:09:53
De, én megnéztem a neten, és azt olvastam, hogy a fiatal Don Vitót játszotta.
Dátum: 2008.10.17. 23:03:48
Na ez tényleg off. De ha meg tudod venni, használhatod is.
Dátum: 2008.10.17. 22:59:12
Javítgattam, törölgettem.
Ami az offokat illeti, nekem (egy-két kivételtől eltekintve) fel sem tűntek. Inkább örülök, ha a játékosok megválaszolják helyettem a felmerülő kérdéseket. És azért itt nem az időjárásról vagy a mai vacsoráról beszélgetünk.
Ami az offokat illeti, nekem (egy-két kivételtől eltekintve) fel sem tűntek. Inkább örülök, ha a játékosok megválaszolják helyettem a felmerülő kérdéseket. És azért itt nem az időjárásról vagy a mai vacsoráról beszélgetünk.
Dátum: 2008.10.17. 15:47:24
Nem az a gond, hogy guglizni kell, hanem az, ha olyasmit kell keresgélni, ami a kutyát sem érdekli.
Szerintem.
Pl. engem nem nagyon izgat a foci (bocs, hogy éppen ezzel jövök), de azért az ismertebb játékosok, csapatok nevét hallottam, és tisztelem az eredményeiket. Ugyanakkor nem látom be, hogy olyan eredményeket, amelyeket még a rendszeres nézők sem tudnak fejből (mondjuk két év múlva) miért kellene kikeresni.
Én sem írok kérdéseket Bliss vagy Ranganathan osztályozási rendszeréről, pedig mindkettőt jól ismerem.
Szerintem.
Pl. engem nem nagyon izgat a foci (bocs, hogy éppen ezzel jövök), de azért az ismertebb játékosok, csapatok nevét hallottam, és tisztelem az eredményeiket. Ugyanakkor nem látom be, hogy olyan eredményeket, amelyeket még a rendszeres nézők sem tudnak fejből (mondjuk két év múlva) miért kellene kikeresni.
Én sem írok kérdéseket Bliss vagy Ranganathan osztályozási rendszeréről, pedig mindkettőt jól ismerem.
Dátum: 2008.10.17. 12:46:20
Herbal!
Azért ne legyél ilyen radikális, mert akkor letiltódnak a jó értékelők.
Legyenek ezek csak rossz kérdések.
Ne aggódj, a meik, mejik, mijen, mien "szavakat" (az ilyen, olyan rossz változata túl gyakran szerepel más szavakban, nem tudok rákeresni, ezek miatt szóljatok) minden nap szűröm, és a kérdéseket, amelyekben szerepelnek, törlöm, akár kipontozódtak, akár nem. Nagyon-nagyon ritkán fordul elő, hogy annyira jónak találjak egy kérdést, hogy maradandónak ítélve kijavítsam.
Azért ne legyél ilyen radikális, mert akkor letiltódnak a jó értékelők.
Legyenek ezek csak rossz kérdések.
Ne aggódj, a meik, mejik, mijen, mien "szavakat" (az ilyen, olyan rossz változata túl gyakran szerepel más szavakban, nem tudok rákeresni, ezek miatt szóljatok) minden nap szűröm, és a kérdéseket, amelyekben szerepelnek, törlöm, akár kipontozódtak, akár nem. Nagyon-nagyon ritkán fordul elő, hogy annyira jónak találjak egy kérdést, hogy maradandónak ítélve kijavítsam.
Dátum: 2008.10.17. 10:17:08
Idézet: Mogorva - 2008.10.17. 06:51:35
Korán reggel kicsit nehezebb a felfogásom, de most már értem.
Ki a férje madonnának?
Sting
Antonio Banderas
Gay Ritchie
Tom Cruise
Madonna áruló, a zajló válás pedig nyilvánvalóan férje szexuális orientációja miatt indult.
Sting
Antonio Banderas
Gay Ritchie
Tom Cruise
Madonna áruló, a zajló válás pedig nyilvánvalóan férje szexuális orientációja miatt indult.
Korán reggel kicsit nehezebb a felfogásom, de most már értem.
Dátum: 2008.10.16. 22:29:30
Idézet: Aisling - 2008.10.16. 20:50:34
Jelentem hatszor. Volt. Egy maradt azért.
Hmm. Pont ma találkoztam egy úgy megfogalmazott kérdéssel, hogy Hány évadbó áll a CSillagkapu sorozat. Szóval ez is legalább 2x van
Jelentem hatszor. Volt. Egy maradt azért.
Dátum: 2008.10.16. 22:18:52
Igen, azt jelenti, hogy a kérdésed kikerül az adatbázisból.
Ne haragudj, a "Miért kaptam azonnal törölni értékelést?" típusú kérdésekre nem szoktam reagálni, mivel általában nem tudom a választ. Ha nagy néha én ítélek azonnali törlésre egy kérdést, azért nem szoktak reklamálni a játékosok, mindig nyilvánvaló, hogy miért.
A tiédet a játékosok értékelték, és nem én vettem ki a játékból.
Ne haragudj, a "Miért kaptam azonnal törölni értékelést?" típusú kérdésekre nem szoktam reagálni, mivel általában nem tudom a választ. Ha nagy néha én ítélek azonnali törlésre egy kérdést, azért nem szoktak reklamálni a játékosok, mindig nyilvánvaló, hogy miért.
A tiédet a játékosok értékelték, és nem én vettem ki a játékból.
Dátum: 2008.10.16. 11:32:38
Verselolina és Bubbleguard eltiltva a kérdésírástól és (már korábban) az értékeléstől is.
Dátum: 2008.10.16. 11:25:35
Idézet: Atreus - 2008.10.15. 22:57:14
Ezt nem tudnám megmondani, de helyesírásilag az összes kérdése (10 fölötti) így néz ki, és mindegyik a Gyűrűk Uráról vagy egy bizonyos vámpíros univerzumról szól.
Egyébként meg voltam győződve róla, hogy ezt már töröltem. Úgy látszik, csak akartam.
Idézet: Aequinox - 2008.10.15. 22:16:50
Ez megint az emberiség elleni bűntett kategória... (meg maga a kérdés is kicsit hm...)
vajon tényleg ez a maximális értelmi szintje a kérdés feltevőjének, vagy direkt debilkedik?
mik a balrogok valojában
egy mulo tünemény
láng bol és árnyébol készitet démonok kiknek a pusztitás a célja
egy láng és árny keltet iuzio
megromtot maia szelemek akik morgoth mel áltak testük etöl át alakul árnyá és lángá
egy mulo tünemény
láng bol és árnyébol készitet démonok kiknek a pusztitás a célja
egy láng és árny keltet iuzio
megromtot maia szelemek akik morgoth mel áltak testük etöl át alakul árnyá és lángá
Ez megint az emberiség elleni bűntett kategória... (meg maga a kérdés is kicsit hm...)
vajon tényleg ez a maximális értelmi szintje a kérdés feltevőjének, vagy direkt debilkedik?
Ezt nem tudnám megmondani, de helyesírásilag az összes kérdése (10 fölötti) így néz ki, és mindegyik a Gyűrűk Uráról vagy egy bizonyos vámpíros univerzumról szól.
Egyébként meg voltam győződve róla, hogy ezt már töröltem. Úgy látszik, csak akartam.
Dátum: 2008.10.15. 22:07:33
Idézet: Pelus - 2008.10.15. 20:35:52
Kicsit hiányosan másoltad be a kérdést. Még azt is hozzátette: Melyik az elektronsugárzás?
Remélem, nem lemaradt a vége, mert ez már más kérdéssel is előfordult.
Eddigi ismereteink szerint háromféle radioaktív sugárzás létezik:
alfa
béta
delta
gamma
Rendes gyerek vónék, jó a kérdés, node a kérdező szerint béta nem létezik. Én a deltát jelölném.
alfa
béta
delta
gamma
Rendes gyerek vónék, jó a kérdés, node a kérdező szerint béta nem létezik. Én a deltát jelölném.
Kicsit hiányosan másoltad be a kérdést. Még azt is hozzátette: Melyik az elektronsugárzás?
Remélem, nem lemaradt a vége, mert ez már más kérdéssel is előfordult.
Dátum: 2008.10.15. 21:52:06
Idézet: Balumaci - 2008.10.15. 19:02:17
Úgy, hogy az interneten néhány forrás szerint 1339-ben kezdődött, mások szerint 1337-ben. Lexikonban is megnéztem, utóbbi a jó.
Viszont számmal vagy betűkkel kiírva pontosan tízszer szerepelt már a kérdés, éppen 50%-os arányban a két válasszal.
Hány évig tartott a 100 éves háború?
és a nyertes most a 114 de hogy megint hogy jött ki 116 ról tudok...
és a nyertes most a 114 de hogy megint hogy jött ki 116 ról tudok...
Úgy, hogy az interneten néhány forrás szerint 1339-ben kezdődött, mások szerint 1337-ben. Lexikonban is megnéztem, utóbbi a jó.
Viszont számmal vagy betűkkel kiírva pontosan tízszer szerepelt már a kérdés, éppen 50%-os arányban a két válasszal.
Dátum: 2008.10.15. 15:42:56
És megint javítgattam...
Dátum: 2008.10.15. 15:17:19
Idézet: Rius - 2008.10.15. 15:07:15
Pedig szerepel, csak két nappal korábban.
Hahó!
Úgy tűnik a Világ-események alatt, csak bizonyos dolgok jelennek meg. Azt látom, hogy a Hope in the Dark kapitulált a Kubla Kánsággal szemben, de azt nem, hogy háborút kezdtek volna.
Úgy tűnik a Világ-események alatt, csak bizonyos dolgok jelennek meg. Azt látom, hogy a Hope in the Dark kapitulált a Kubla Kánsággal szemben, de azt nem, hogy háborút kezdtek volna.
Pedig szerepel, csak két nappal korábban.
Dátum: 2008.10.15. 12:03:24
Igen, Jeriko priviben is megírta nekem, és neki már elmondtam, de most veletek is megosztom:
1. A kvízértékelés kisebb átalakítását már kidolgoztuk, csak megvalósításra vár, ha nem válik be, még mindig lehet rajta alakítani.
2. Erről már volt szó, de most már biztos: az értékelők fognak kapni némi jutalmat (valószínűleg 5%-ot) az értékelésért. A mértékét még kicsit számolgatjuk. Egyrészről nem lenne jó, ha emiatt nagyon el lehetne húzni, ugyanakkor ez nemcsak jutalom a munkáért (és kompenzáció a bosszúságért), de jó lenne, ha fedezné azt a költséget is, amit kifejezetten veszítenek az értékelők a rossz kérdések miatt.
1. A kvízértékelés kisebb átalakítását már kidolgoztuk, csak megvalósításra vár, ha nem válik be, még mindig lehet rajta alakítani.
2. Erről már volt szó, de most már biztos: az értékelők fognak kapni némi jutalmat (valószínűleg 5%-ot) az értékelésért. A mértékét még kicsit számolgatjuk. Egyrészről nem lenne jó, ha emiatt nagyon el lehetne húzni, ugyanakkor ez nemcsak jutalom a munkáért (és kompenzáció a bosszúságért), de jó lenne, ha fedezné azt a költséget is, amit kifejezetten veszítenek az értékelők a rossz kérdések miatt.
Dátum: 2008.10.15. 11:54:31
Na jó, én is csak azért emlékszem rá, mert néztem a közvetítés elejét, és ott még valami kínai misztikumot is fejtegettek a szám szerencsés voltáról, de már elfelejtettem, mi volt az.
Dátum: 2008.10.15. 11:47:43
Dehogyisnem. 2008.08.08-án este 8 óra 8 perckor kezdődött.
Dátum: 2008.10.15. 11:40:31
Egy hír: Kitaláltuk a jutalmat a kvíz értékeléséért. Valószínűleg 5% LE lesz, hogy érdemes legyen vele bíbelődni. Amíg ilyen sok a béna kérdés, addig ez legalább egy kis pluszt jelent a sok bosszankodásért, és ellentételezés, amikor nem lehet kitalálni (csak megtippelni) a jó választ.