Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Jerrylee

Dátum: 2009.03.03. 16:18:42
Hali!

Elsősorban néhány észrevételt fogalmaznék meg, talán nem konkrétan itt a helye, de témája szerint idevág, hát azt hiszem itt is jó helye lesz. Nos, böngészgettem szorgalmasan a kérdéseket és gyakorta láttam olyan kérdéseket, amelyekre a válasz könnyen megtalálható a játékhoz tartozó, külömböző fórumokon és leirásokban. ( pl, hogy hogyan kell több vadászatot elinditani, mér van 0 CSP, meg ilyenek. Könyörgöm emberek, van olyan, hogy logika...) Jómagam is voltam hasonló ( ámde sokkal jelentéktelenebb játékban ) fórumoperátor és épp ezért kérlek benneteket, hogy ilyesféle fölösleges kérdésekkel ne zaklassuk őket.

Lehet, hogy itt magamnak mondok ellent a fentiekre a kérdésemmel, de átnéztem a rendelkezésre álló adatokat és nem találtam konkrét leirást sehol a szakértelmekről. a csapdekészitéssel tisztában vagyok, a tanulás szerepe meg ugye logikus. A többi extra nem világos nekem, esetleg, ha valaki tudna nekem segiteni nagyon megköszönném.

Utólagos elnézét kérem mindenkinek, ha netán megbántottam volna valakit. Csak azt mondtam, amit gondolok.