Felhasználónév: Jelszó:

Hozzászólások - Zoole

Dátum: 2014.01.30. 22:07:41
Idézet: Maszk - 2014.01.30. 21:44:01
Az AF-es megoldás bevezetése estén, nem értem mi volt az értelme a korlátozásnak?

más
Ha a korlátozás így maradna, (a játék igazságosabbá tétele jegyében) arra az esetre javaslom a korlátozás kibővítését!!!!

Ki lehetne venni a játékból az ősköves tárgyakat, hiszen azok is óriási előnyt nyújtanak a nem őskövesekkel szemben.
(Ez a jelenleg fennálló igazságtalan és hátrányos megkülönböztetést kiküszöbölné nem?)

A javaslat remélem szimpatikus minden esélyegyenlőségért küzdő számára.
(Esetleg ki lehetne írni egy szavazást is az ősköves tárgyak beszüntetésére.)
Ebben az esetben, akinek nincs pénze erre a játékra, nem szenvedne hátrányt a játékra pénzt költőkkel szemben.
Nem csorbulna az esélyegyenlőség. Nem "nyílna az olló" hanem becsukódna azonnal!

Sőt a tulajdoságokat és a szakikat is egalizálni kellene, és bevezetni a demokráciát. Legyen mindenki egyenlő!

Mit gondoltok?

Azt kifelejtetted hogy cseréljék le mindenki profilképét egységesen Hello Kitty-sre.
Dátum: 2014.01.30. 22:03:40
Nekem is szimpatikusabb megoldásnak tűnik, de mi értelme lenne annak ha 4óránként üthetnének a kis szövik epikust, ha úgyis napokig küzdenek egy szörnnyel?
Akkor lenne ez megvalósítható, ha az epikusok nem erősödnének szintről szintre egészen addig amíg be nem érik a kis szövik a nagy szöviket, de így egyrészt nem lenne kihívás, másrészt nem lenne korrekt. Gondolom ezért lett a "B" terv megvalósítva ez helyett.
Dátum: 2014.01.30. 15:15:41
Inkább csak kezdőnek tűnsz, nem butának
Ha a Bolygó Ura eventet sikerült befejezned, akkor kaptál egy fétist. Ha nem fejezted be, vagy nem vagy nagyon közel ahhoz hogy befejezzed, akkor ez a lehetőség felejtős, hétfőn vége az eventnek.
A másik lehetőség, ha van 200 darab templomkristályod, és beváltod egy templomkristály fétisre. Egyelőre ez a két lehetőséged van rá, de jönni fognak még egyéb fétisek is a jövőben.
A fétisek speciális állatfelszerelések, ha az állatok/befogott állataid lapjának alján lévő "Itt olvashatsz az állatoknak adható felszerelésekről bővebben." gombra nyomsz, akkor láthatod hogy jelenleg milyen állatfelszerelésekkel rendelkezel.
400 000 LE, de ezt csak úgy saccra mondtam, szintfüggő, esetedben gyanítom hogy kevesebbre fog kijönni.
Dátum: 2014.01.30. 15:03:43
1. Van egy 50. szintnű, vagy lehetőleg sokkal nagyobb állatod.
2. van egy fétised vagy a BU event végső kincséből, vagy 200 templomkristályból
3. van hozzávetőlegesen 400K LE nálad
4. ezeket kombinálod.
Ráadod az állatra a fétist, és az állatok oldal evolúció lapján csatlóssá konvertálod.
Dátum: 2014.01.30. 14:51:48
Ez már elég használható megoldásnak tűnik, amint esnek ilyen használhatóbb gyűrűk szerintem nálunk is alkalmazva lesz majd
1 kör azért már nagy segítség lenne, és ismét csapatként ölhetnénk az epikusokat. Csak mire mindenkinek szerzünk egy ilyen gyűrűt addig megőszülök

Attól még, hogy mostanra én lettem a szövetségünk egyedüli epi Rambója, Bumburnyak, attól még ez nem mindig volt így, nem utolsó sorban még ha így is lett volna akkor is lenne annyi képzelőerőm, hogy legyen valami halvány sejtésem arról, miként is szelektálódhatnak funkció szerint a tagok, köztük kiemelt epiütőkké
Dátum: 2014.01.30. 14:24:07
A V3 már szimpatikusabb, rólad legalább látom hogy ki vagy.
Kicsinek éppenséggel nem vagy mondható, már ha azt nézzük hogy TÖ-ben úgy kétszer jobb vagy, mint a mieink többsége. Hidd el, ők egyrészt 50-80K sebzést messze nem nyomnak rá, csak feleslegesen nullázzák magukat, amíg nekem ugyanez a sebzés maximum 8 percembe kerül. A szöviküldikben és az építésben viszont bőven kompenzálják azt, hogy az epikusokkal már értelmetlen kötekedniük.
Dátum: 2014.01.30. 14:07:55
A többieken túlnőttek az epikusok, Lanamaffia, nem várom el tőlük, inkább ellenzem hogy üssék. Szintben nincsenek tőlem annyira lemaradva, csak erőben. Annak nincs értelme, hogy párezer sebzésért cserébe nullázzák magukat, amit az epikus úgyis regenerál percek alatt. Ez az, amit az utánad szóló nem tud valamiért feldolgozni, miközben madárnak néz és bizonygatja nagy erőkkel hogy ő az epikusölők élharcosa.

V1-en nincs karakterem egyébként, pedig szívesen megnézném azt a gyilkos karaktered, Maszk.
Dátum: 2014.01.30. 13:54:36
Attól függ, hogy van rá időm. Ha elég ital felhalmozódott és nem sajnálom, akkor maximum 1 óra. Természetesen igyekszem spórolni, ha lehet mágikus regeneráció/pihenés kombó alkalmazásával irtom őket. 3 napig kivételes esetben vannak csak életben, akkor pont úgy jövök ki melóval/egyéb teendőkkel hogy nem tudom kiütni addig.
Dátum: 2014.01.30. 13:31:47
Sajnos kell arra is:)
Na meg a kiadásaim állandó részét képezik a köves italok, mert másképp nem menne.
Dátum: 2014.01.30. 13:25:23
Mire 10 állattal többje lesz az epikusnak, addigra az sem fog gondot okozni, ne aggódj
Úgy fejlesztem a karakterem hogy a mindenkori epikust 1-3 nap alatt kivégezzem. Biztosan túlnőnek rajtam egy idő után, de az nem holnap lesz.
Dátum: 2014.01.30. 13:13:06
Én se a freeplayerek közé tartozom Alendaar, még sem az az elképzelésem hogy csak azért mert fizetek a játékért, mindenki mást hülyére verjek.
A felszerelések tekintetében meg ne beszélj félre kérlek, ne állítsad azt hogy akár a 130as kincsek ne lennének megfelelőek ezekre a célokra.
Sajnálom hogy nincsen elég LE-d 10-20 pontnyi meggyőzőképességre sem, mert akkor annyival kevesebb jutna a következő pontnyi IQ-ra.
Dátum: 2014.01.30. 13:08:13
Nekem meg 115millió az epikus sebzésem, és akkor mi van...nagyon jól tudom hogy kis karakterként érdemben mennyit tud tenni valaki egy epikus ellen. Lópikulát. Az, hogy a látszat kedvéért rendszeresen leütteted magad vele, és építesz a szövetségedbe valamennyit, az nem jogosít fel arra, hogy korlátlan erősségű cuccokat akarjál magadnak és olyanokat verj le benne akik ha ugyan olyan felszerelést viselhetnének mint te akkor esélyed sem lenne. Úgy, hogy lehetséges hogy ők kétszer annyit építenek mint te, csak nem hagyták ott a szövetségüket és a társaikat azért hogy ilyen előnyökhöz juthassanak egy top szöviben. Természetesen ha te volnál az alapító tag akkor nem kell magadra venned, de efelől kétségeim vannak.
Dátum: 2014.01.30. 12:46:02
Nem fikáztam senkit, de nem fogok ilyen hangvitelű hozzászólásokra másképp reagálni.

Nem érint ez igaz, de ha érintene akkor se lázadoznék.
Furcsamód engem az is zavar, hogy a csatlósok bevezetése óta már 40ezreket is ütök a kisebbekre, nem vágyok arra hogy végre 60ezreket is rájuk zúzzak. Próbálok felszerelést váltogatni, de nem mindig van hozzá türelmem, + van amikor elfelejtem.
Portyázok rendszeresen, de engem azért zavar hogy valakinek/valakiknek a játékát tönkreteszem ezzel, úgy hogy messze nem én vagyok a legtáposabb karakter.
Tudom hogy nem vagyunk egyformák, de én nem vagyok hajlandó amellett ágálni hogy aki tápos mint az állat az legyen még táposabb, és ne legyen hajlandó semmiféle áldozatot hozni.
A játékosok jelentős része erőben nagyon csúnyán el van maradva, nélkülük meg nagyon élvezetes lenne ám a játék szerverenként annak az 50-60 táposabb egyénnek. Vagy mit gondolsz, a végtelenségig fognak tolni egy olyan játékot ahol csak azt látják hogy minden nap hülyére vannak verve, és a top karakterek napról napra távolodnak tőlük mind erő, mind pedig felszerelés tekintetében?
Dátum: 2014.01.30. 12:20:54
Ha jól sejtem ezek szerint neked valami kis karaktered lehet egy nagy szöviben, ha így hőbörögsz.

Nem felesleges az epikus ütés, jó móka de nem igazságos rendszer.
A gondolatmenetemből kiindulva, epikus cuccokat hordok. De mivel túlnyomórész én ütöm ki az epikusokat, hagy engedhessem már meg magamnak. 130as kincsekről van jelenleg szó, a félreértések elkerülése végett.
Arról beszéltem, hogy azok a karakterek, akik egyerősek a szintjükön lévő többivel, ne kapjanak akkora tápot a szövetségük nagyobb tagjaitól, hogy királynak érezzék magukat a szintjükön és hülyére verjenek mindenkit csak mert a szövetségük lehetővé teszi. Jók az epikus kincsek, de ne ez legyen már a cél.
Az entitásokért viszont mindenki maga küzd meg. Ami onnan esik, legyen az övé korlátozás nélkül. Egy entitás resettel pedig ez +2 bejegyzés a program kódjába, és rögtön meg lehet különböztetni mi honnan esett.
Dátum: 2014.01.30. 11:58:25
Idézet: Maszk - 2014.01.30. 11:54:15
"Örülnék is egy opcionális entitás resetnek, meg gondolom McMad és körülbelül 4-5 ember kivételével mindenki. Ez megoldaná a mostanra kialakult helyzetet is,"

Nem értek a fenti gondolattal egyet.
Ebből ugyanolyan probléma lehet, mint a jelenlegiből!
Megkérdezném, hogy hogyan oldaná meg a mostanra kialakult helyzetet."
Szerintem nem oldana meg semmit, csak újabb probléma forrása lenne.

Azt látom, sokan a játékvezetés oldaláról közelítik meg a dolgokat, holott szerintem egy játékos, a játékosok érdekét kellene, hogy szem előtt tartsa.

Az opcionális azt takarja hogy ha akarod élsz a lehetőséggel, ha pedig hátrányt okozna neked, akkor nem.
A jelenlegi helyzetet úgy oldaná meg, hogy rohangászhatsz 800 szinttel nagyobb cuccokban, ha kiütöd az entitásból. Ha meg a szövetséged legtáposabb tagjai ütik ki az epikusból, akkor az szintkorlátos. Ennyi.
Ez igazságos, mindenki a saját érdemeinek megfelelő kincset viselheti, nem azt amit a nagyok kitermelnek neki.
Dátum: 2014.01.30. 11:40:45
Az elszántság, meg a tájékozottság. Régebben a lópikula sem tudta hogy működnek az entitások, 1 szintenként öltem őket ezerrel. Általában nem úgy kezd az ember egy játékot, hogy elolvassa a létező/nem létező teljes dokumentációját, vagy átolvas 46millió bejegyzést a fórumában mire talál valami használható információt.
Örülnék is egy opcionális entitás resetnek, meg gondolom McMad és körülbelül 4-5 ember kivételével mindenki. Ez megoldaná a mostanra kialakult helyzetet is, epikus kincs korlátos, entitás kincs nem. Ennyi lenne, és a senki nem érezné magát jogosan hátráltatva.
Dátum: 2014.01.30. 11:26:14
Értelek én titeket is Masquerader, ugyanúgy feszült lennék a helyetekben. Alapvetően nem szabadott volna hagyni idáig fajulni a dolgokat ebben a kérdésben, és akkor nem lenne semmi probléma.
Azt sem szabadott volna engedni, hogy a szövetségek taglétszáma a 20-at meghaladja, és akkor máris nem lenne az a szelektálódás hogy van a top 3 és utána a többi, nagyságrendekkel elmaradottabb szövetség.
Ez ellen sokat már sajnos nem lehet tenni, mert igazi bunkóság lenne a 20. tagtól kezdve a többit kirúgni egy esetleges szintkorlát bevezetésével, annak ellenére hogy ez a meggondolatlan fejlesztés volt az egyik legnagyobb érvágás a játék történetében. Nézd csak meg a szövetségek tagolódását, és látni fogod miről beszélek. Nem csak szövetségi szinten, de egyénileg is érzi az ember azt, hogy 200 év múlva sem fog ott tartani mint a topszövik, még ha a feje tetejére áll is. Idegesítő és elkeserítő helyzet. Nem az ő hibájuk, nem a top szövetségek okolhatók ezért, hanem a meggondolatlan tervezés. Ha szerverenként a jelenleginél 15x nagyobb aktív létszám lenne, akkor lenne megfelelő a jelenlegi rendszer.
Dátum: 2014.01.30. 10:59:33
Nézz rá egy 125ös tárgyra aztán egy 220asra, aztán gondold újra a kérdést.

Az entitásokra meg ne legyen korlát, az mindenkinek a saját érdeme. Abba nem is szóltam bele.
Dátum: 2014.01.30. 10:48:25
Attól hogy a fórumon nem szólalnak meg igazán a kisebb szövetségek tagjai, attól függetlenül én nem vagyok benne biztos hogy élvezik azt, hogy a top szövikből néhány ember akik ellen alapvetően lehetne esélyük, azok csak azért verik rommá őket mert 800 szinttel nagyobb cuccban rohangásznak. Én is jártam már úgy hogy rendszeresen levertek olyanok akik elméletben nem üthettek volna le, aztán ránéztem mégis milyen cuccokat hord.
Igenis idegesítő, amikor olyan karakterek ütik le az embert a létező legdurvább cuccokban, akik az azt dobó epikust még megkarcolni sem tudják.
Örülök neki hogy mindenki a top 3 szövi egyikének tagja akar lenni, és maximálisan kihasználni az általa kapott előnyöket, de azért top4-től lefelé is hagyjuk már élni az embereket.
Nem érdekel, ha az epikust, entitást, kalandokat vagy akármit 800 szinttel magasabb cuccokban nyom, de portyánál maradjon csak a +90. Akinek ez nem tetszik, az a top szöviből látogasson el egy időre egy kisebbe, hordja az ott megszerezhető legnagyobb cuccokat aztán gondolja át újra mennyire igazságos az, hogy a nagyobb szövetség nyújtotta kiváltságok miatt simán 6872. szintű cuccokban is szaladgálhat mert a szövetségének legtáposabb tagjai ezeket a kincseket ütik ki az epikusokból. Ez nem korrekt, és ez a rendszer ráadásul még esélyt sem ad a kisebb szöviknek, mert a nagyobbak rendszeresen elszívják tőlük a tagokat, akik ez miatt hagyják ott a régi szövetségüket.
Dátum: 2014.01.28. 18:40:15
Viszont a szinted kétszerese 198 lenne, azt is vedd figyelembe.

Na ezt már sztornóztam is, úgy rémlett hogy vagy szint*2 vagy +90 lehet maximum, nem pedig úgy hogy mindkét feltételnek teljesülnie kell.