Kinek a testébe zárták a kilencfarkú rókadémont?
Orochimaru
Naruto
Sasuke
Tenten
Spec. De csak kicsit
Hozzászólások - Gloria
Dátum: 2009.03.04. 12:16:58
Dátum: 2009.02.27. 08:13:32
Mit jelent az NCA rövidítés?
National Corporatíon od Associati
Nemzeti Civil Alapprogram
Nemzeti Cigó Alapítvány
nincs ilyen rövidítés
Ez egy játék, amit mindenki azért játszik, mert szereti. Ne gerjesszünk rasszizmust. Ez a "cigó" megnevezés... szerintem szánalmas és primitív megfogalmazás.
National Corporatíon od Associati
Nemzeti Civil Alapprogram
Nemzeti Cigó Alapítvány
nincs ilyen rövidítés
Ez egy játék, amit mindenki azért játszik, mert szereti. Ne gerjesszünk rasszizmust. Ez a "cigó" megnevezés... szerintem szánalmas és primitív megfogalmazás.
Dátum: 2009.02.18. 10:53:29
A latin "os" szó jelentése?
csont
sípcsont
borda
nyakcsigolya
csont
sípcsont
borda
nyakcsigolya
Viva la orvos(tanhallagatók)
Arról nem is beszélve, hogy ragozástól, vagy declinatio-tól vagy mitől függően jelenthet szájat is (os, oris száj, de os, ossis csont). Hagyjuk, hogy a feltett kérdés nyelvtanilag értelmetlen...
Szóval ááááhhh
Dátum: 2009.02.18. 10:48:25
Ki nem Formula-1-es világbajnok az alábbiak közül?
Kiszel Tünde
Michael Schumacher
Daemon Hill
Fernando Alonso
Ez aztán rettenetesen kreatív....
Kiszel Tünde
Michael Schumacher
Daemon Hill
Fernando Alonso
Ez aztán rettenetesen kreatív....
Dátum: 2009.02.18. 09:45:22
Melyikük nem közismert páros?
Petőfi Sándor és Szendrey Júlia
Apukám és Anyukám:)
Ádám és Éva
Rómeó és Júlia
Ha ezt Petőfi Zoltán írta, akkor jól megtréfált minket
Petőfi Sándor és Szendrey Júlia
Apukám és Anyukám:)
Ádám és Éva
Rómeó és Júlia
Ha ezt Petőfi Zoltán írta, akkor jól megtréfált minket
Dátum: 2009.02.18. 09:38:45
Melyik egy fogamzás gátló gyógyszer neve?
Aspirin
Lindynette 20
Nospa
Tritace
Örömmel tölt el, hogy a Richter Gedeon Rt. marketingesei is velünk játszanak. Biztos, hogy egy nő tette fel a kérdést (nem, nem vagyok hímsoviniszta, magam is nő vagyok; de ez jellemző, ismerjétek el ), de amikor gondolkodsz a kvízen legközelebb, akkor azért nem árt, ha nagyobb kreativitásnak is teret engedsz, nem pedig csak az asztalodon lévő pirulákig jutsz el...
Aspirin
Lindynette 20
Nospa
Tritace
Örömmel tölt el, hogy a Richter Gedeon Rt. marketingesei is velünk játszanak. Biztos, hogy egy nő tette fel a kérdést (nem, nem vagyok hímsoviniszta, magam is nő vagyok; de ez jellemző, ismerjétek el ), de amikor gondolkodsz a kvízen legközelebb, akkor azért nem árt, ha nagyobb kreativitásnak is teret engedsz, nem pedig csak az asztalodon lévő pirulákig jutsz el...
Dátum: 2009.02.17. 14:36:26
Milyen nemzetiségű volt Che Guevara?
Venezuela
Kuba
Argentína
Bolíviai
Ezekből 3 nem is nemzetiség, hanem ország.
Venezuela
Kuba
Argentína
Bolíviai
Ezekből 3 nem is nemzetiség, hanem ország.
Dátum: 2009.02.17. 09:05:07
Mit akartak/-nak előállítani az alkímisták?
aranyat
négyzetrácsos pókhálót
szivárványt
örök-élet bájitalt
Nem csak az arany lehet jó válasz, ár szerinte igen.
Grrrrr...
aranyat
négyzetrácsos pókhálót
szivárványt
örök-élet bájitalt
Nem csak az arany lehet jó válasz, ár szerinte igen.
Grrrrr...
Dátum: 2009.02.03. 17:57:34
Kik nyerték a Beijing 2008-as Olimpián, az aranyat, férfi kosárlabdában?
Németország
Házigazdák
Litvánia
USA
Az magyarul úgy van, hogy 2008-as pekingi olimpia. Vagy valami ehhez hasonló, de Beijing, magyarul, biztosan nem.
Arról nem is szólva, hogy kissé mintha megszaladt volna a vessző és a nagy "o" a mondatban.
Németország
Házigazdák
Litvánia
USA
Az magyarul úgy van, hogy 2008-as pekingi olimpia. Vagy valami ehhez hasonló, de Beijing, magyarul, biztosan nem.
Arról nem is szólva, hogy kissé mintha megszaladt volna a vessző és a nagy "o" a mondatban.
Dátum: 2009.01.31. 20:10:54
melyik rendes név?
józsi néni
sir alex ferguson
vb patki
öjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Ülj le, fiam, egyes
józsi néni
sir alex ferguson
vb patki
öjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Ülj le, fiam, egyes
Dátum: 2009.01.27. 16:44:54
Mennyi vörösvérsejt van az emberi szervezetben?
6000-7000 (db/mikroliter)
600-700 (db/mikroliter)
4,5-5 millió (mikroliter)
9 millió (mikroliter)
Cseles a kérdés, mert ha szándékosan van az utolsó két válaszlehetőség után csak mikroliter megadva mértékegység gyanánt, akkor nincs helyes válasz. 4,5-5 millió mikroliter az 4.5-5 liter. Ennyi vörösvértestje még a legtöbb EPO-t használó Tour de France-versenyzőnek sincs
Melyik nem fájdalomcsillapító szer?
Advil Ultra
Rubophen
Postinor
Algophirin
Ezt csak azért írom be, mert nem tudom, reklámnak minősül-e. Meg az Algopyrint így írják A helyes válasszal pedig a kérdésfeltevő gyakorlatilag kimeríti a szexuális felvilágosítás tárgykörének egy fontos kérdését.
A végzeturban , hogyan lehet ősköveket szerezni ?
vadászaton kapsz
ha állatot szerzel
prémium tag leszel
küldetéseken kapsz
Öööö... Végzetúr nevű játékban, vessző és előtte lévő szóköz felesleges és helytelen, kérdőjel előtti szóköz szintén. Emellett a válaszlehetőségek közt nem szerepel a helyes megfejtés. A kérdező szerint a prémium tagsággal lehet őskőhöz jutni, de mi tudjuk az igazságot
6000-7000 (db/mikroliter)
600-700 (db/mikroliter)
4,5-5 millió (mikroliter)
9 millió (mikroliter)
Cseles a kérdés, mert ha szándékosan van az utolsó két válaszlehetőség után csak mikroliter megadva mértékegység gyanánt, akkor nincs helyes válasz. 4,5-5 millió mikroliter az 4.5-5 liter. Ennyi vörösvértestje még a legtöbb EPO-t használó Tour de France-versenyzőnek sincs
Melyik nem fájdalomcsillapító szer?
Advil Ultra
Rubophen
Postinor
Algophirin
Ezt csak azért írom be, mert nem tudom, reklámnak minősül-e. Meg az Algopyrint így írják A helyes válasszal pedig a kérdésfeltevő gyakorlatilag kimeríti a szexuális felvilágosítás tárgykörének egy fontos kérdését.
A végzeturban , hogyan lehet ősköveket szerezni ?
vadászaton kapsz
ha állatot szerzel
prémium tag leszel
küldetéseken kapsz
Öööö... Végzetúr nevű játékban, vessző és előtte lévő szóköz felesleges és helytelen, kérdőjel előtti szóköz szintén. Emellett a válaszlehetőségek közt nem szerepel a helyes megfejtés. A kérdező szerint a prémium tagsággal lehet őskőhöz jutni, de mi tudjuk az igazságot
Dátum: 2009.01.26. 16:42:36
Ki lakik vatikániába?
A pápa
A biró
Az ügyész
A miniszterelnök
Hát erre tényleg nem lehet mást mondani, mint hogy LOL
Ha megmondja, hogy merre van "vatikánia", és hogyan lehet abba belelakni, akkor megmondom, hogy ki teszi ezt
A pápa
A biró
Az ügyész
A miniszterelnök
Hát erre tényleg nem lehet mást mondani, mint hogy LOL
Ha megmondja, hogy merre van "vatikánia", és hogyan lehet abba belelakni, akkor megmondom, hogy ki teszi ezt
Dátum: 2009.01.25. 11:43:30
Hol született William Shakespeare?
Gloucester
Stradford-upon-Avon
Tewkesbury
Cheltenham
Ez csak egy nagyon apró hiba, de a település neve helyesen Stratford-upon-Avon. Egyébként tetszett a kérdés
Gloucester
Stradford-upon-Avon
Tewkesbury
Cheltenham
Ez csak egy nagyon apró hiba, de a település neve helyesen Stratford-upon-Avon. Egyébként tetszett a kérdés
Dátum: 2009.01.25. 09:13:02
melyik a harmadik sszereplő harry potter,ron?
kávé
rooney
józsi néni
hermione granger
Mennyi 5+5 eredménye?
10
10000000000
1000000000
100000000
Elég igénytelen válaszok, nemde?
kávé
rooney
józsi néni
hermione granger
Mennyi 5+5 eredménye?
10
10000000000
1000000000
100000000
Elég igénytelen válaszok, nemde?
Dátum: 2009.01.12. 18:40:38
EU elnökséghez tenném még hozzá, hogy naivan gondoltam, talán nem naprakész a kérdésfeltevő, az eggyel ezelőtti elnök pedig Sarkozy volt, azaz Franciaország. A helyes válasz azonban Barroso, aki nem az EU soros elnöke, de még csak nem is az Európai Parlament elnöke...
Törölni kellene a kérdést, ötletem sincs, mire kérdezett rá a kérdésfeltevő.
Törölni kellene a kérdést, ötletem sincs, mire kérdezett rá a kérdésfeltevő.
Dátum: 2009.01.12. 18:36:50
Ki jelenleg az EU elnöke?
Angela Merkel
José Manuel Barroso
Gyucsány Ferenc
Nicolas Sarkozy
Ad 1.: a soros elnökség félévente változik.
Ad 2.: a jelenleg soros elnök 2008. dec. 30-tól Csehország - itt mégsem látok egyetlen cseh nevet sem.
Angela Merkel
José Manuel Barroso
Gyucsány Ferenc
Nicolas Sarkozy
Ad 1.: a soros elnökség félévente változik.
Ad 2.: a jelenleg soros elnök 2008. dec. 30-tól Csehország - itt mégsem látok egyetlen cseh nevet sem.
Dátum: 2009.01.07. 19:33:58
A kérdés a következő:
Mikor született Wolgang Amadeus Mozart?
1715
1718
1723
1719
Felfedezni véltem itt némi képzavart, éspedig:
Wolfgang Amadeus Mozart (teljes nevén Johannes Chrysostomus Wolfgangus Theophillus Amadeus Mozart) (Salzburg, 1756. január 27. – Bécs, 1791. december 5.)
Azonban a kérdésfeltevő szerint Mozart a saját apja volt, ugyanis édesapja, Leopold Mozart 1719-1787-ig élt.
Törölni kellene a kérdést, avagy javítani.
Mikor született Wolgang Amadeus Mozart?
1715
1718
1723
1719
Felfedezni véltem itt némi képzavart, éspedig:
Wolfgang Amadeus Mozart (teljes nevén Johannes Chrysostomus Wolfgangus Theophillus Amadeus Mozart) (Salzburg, 1756. január 27. – Bécs, 1791. december 5.)
Azonban a kérdésfeltevő szerint Mozart a saját apja volt, ugyanis édesapja, Leopold Mozart 1719-1787-ig élt.
Törölni kellene a kérdést, avagy javítani.
Dátum: 2009.01.06. 23:55:53
Ok, Cirip (szövitárs ), elfogadom az érvelést.
Nem gondoltam, hogy hiánytalanok a germán mitológiai ismereteim, viszont rákérdeztem Lylnél, és ő kapásból azt mondta, hogy skandináv, ekkor mertem feltenni a kérdést. Tévedtünk
Nem gondoltam, hogy hiánytalanok a germán mitológiai ismereteim, viszont rákérdeztem Lylnél, és ő kapásból azt mondta, hogy skandináv, ekkor mertem feltenni a kérdést. Tévedtünk
Dátum: 2009.01.06. 23:07:47
A wiki skandináv mitológiaként definiálja a valkűröket. Kétségtelenül a skandináv mitológiás ugrólinkre vagy mire kattintva azt írja h a germán és a skandináv mitológia közös gyökerű, mint ezzel az angolszász mitológia is. Mégsem reklamál senki, hogy jaaa, kérem, angol is lehetne
Egyébként majdnem lényegtelen a dolog, csak meglepődtem, hogy egy "definíció szerint" válaszú kérdés kaphat rossz értékelést.
Egyébként majdnem lényegtelen a dolog, csak meglepődtem, hogy egy "definíció szerint" válaszú kérdés kaphat rossz értékelést.
Dátum: 2009.01.06. 22:49:59
Egy barátomnak javasoltam, hogy tegye fel ezt a kérdést, de előtte leteszteltem egy harmadik személyen, aki a válaszlehetőségek megadása nélkül tudta a választ:
Melyik mitológia szereplői a valkűrök?
skandináv
germán
izlandi
egyiptomi
Az értékelésnél hibás kérdésre értékelték, mert nem jók vagy nem egyértelműek a válaszok. Tisztelettel szeretném megkérdezni, hogy ebben mi a nem egyértelmű, mikor konkrétan utánanéztem, leellenőriztem, stb.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Ui. Nem az a meg nem kapott kb. 1000 LE fáj, félre ne értsétek, hanem hogy direkt biztosra mentünk, és mégsem lett jó a kérdés.
Melyik mitológia szereplői a valkűrök?
skandináv
germán
izlandi
egyiptomi
Az értékelésnél hibás kérdésre értékelték, mert nem jók vagy nem egyértelműek a válaszok. Tisztelettel szeretném megkérdezni, hogy ebben mi a nem egyértelmű, mikor konkrétan utánanéztem, leellenőriztem, stb.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Ui. Nem az a meg nem kapott kb. 1000 LE fáj, félre ne értsétek, hanem hogy direkt biztosra mentünk, és mégsem lett jó a kérdés.