Na ez nekem kínai amit ti itt írogattok. Majd talán jövő év elejére eljutok odáig, hogy nagyjából érteni fogom amit itt összehordotok
Asszem lementem magamnak ezt a részt akkorra.
Hozzászólások - Bpetya75
Dátum: 2011.10.24. 08:43:52
Dátum: 2011.10.22. 21:29:51
Most mé' bántod? Korán kezdődött a buli. Vagy korán végződik
Dátum: 2011.10.20. 21:58:32
Semmiképpen sem akarom leszólni a karakteredet, de tény, hogy LordSoth sokkal erősebb nálad, igy még az általad ide másolt mértékű vereség sem meglepő.
Én sem vagyok rossz a saját szintemen, de van aki 8 szinttel feljebbről szétcincál. Sőt olyan is van, aki 5 szinttel lejebbről teszi ezt Azért egyre kevesebb olyan karakter van, aki nem akad fenn olykor olykor. De bizony olyan, aki már hagyott nálam párezer LE-t, egy másik alkalommal simán sz@rrá tud alázni. Evva'
Én sem vagyok rossz a saját szintemen, de van aki 8 szinttel feljebbről szétcincál. Sőt olyan is van, aki 5 szinttel lejebbről teszi ezt Azért egyre kevesebb olyan karakter van, aki nem akad fenn olykor olykor. De bizony olyan, aki már hagyott nálam párezer LE-t, egy másik alkalommal simán sz@rrá tud alázni. Evva'
Dátum: 2011.10.20. 15:02:22
Mi a gondod a válasszal? Nem azt írta Morzkod, hogy szerinted se legyen inkorrekt. Leírta, hogy miért vezették be ezt a rendszert. Egyébként logikus. Hogy ez neked nem tetszik? Az már a te dolgod.
Dátum: 2011.10.20. 10:32:34
Megnéztem mindkettőtök karakterét. Az ellenfeled egy pók, aki maxos kereskedelemmel sokkal jobb felszereléssel nyomja, mint Te, ráadásul valójában nem is vagy olyan erős. Csak a TÖ-d az, ami nem rossz (de nem is túl jó), viszont már a pontok elosztása nem a legszerencsésebb. Ráadásul szakértelmben nagyon le vagy maradva.
Ilyenek mindig lesznek. Kitartással eljuthatsz odáig (amit már én is élvezhetek), hogy akik rendszeresen jönnek és EH-val visznek párszáz LE-t, azok időnként (10-ből, 20-ból egyszer) fennakadnak, és ha ezekre az esetekre tartasz magadnál némi TP-vel védett LE-t, akkor párezret otthagynak nálad.
Ilyenek mindig lesznek. Kitartással eljuthatsz odáig (amit már én is élvezhetek), hogy akik rendszeresen jönnek és EH-val visznek párszáz LE-t, azok időnként (10-ből, 20-ból egyszer) fennakadnak, és ha ezekre az esetekre tartasz magadnál némi TP-vel védett LE-t, akkor párezret otthagynak nálad.
Dátum: 2011.10.20. 08:06:15
Mit jelent a latin fides szó, amiről a Fidesz is kapta a nevét?
sereg
szó
hűség
igéret
Ezt meg honnan vette a kérdés írója? Fiatal Demokraták Szövetsége. Innen ered a Fidesz neve. A hűséghez amúgy sincs sok közük...
Mit jelent a toportyánféreg?
A farkas.
A májmétely.
Az almakukac.
A szú a fában.
Tévedés. Valóban lehet olyan oldalt találni, ahol a farkast azonosítják a toportyánnal, de valójában ez az aranysakál népies neve. Nincs helyes válasz!
A közhiedelem szerint hol puhították őseink a húst?
Hónuk alatt
Kerék alatt
Patkó alatt
Nyereg alatt
Rossz kérdés. Azon a nyugati történetírók által életre hívott téveszmén alapul, hogy a lovas nomád népek (így őseink is) nyereg alatt puhított nyers húst ettek. Ez nyilvánvalóan nem igaz. A dolog magyarázata állítólag az, hogy a hosszú lovaglás során felsebződött hátú lovak gyógyulását igyekeztek vékony, sózott nyershús szeletekkel elősegíteni. Mint a magyarságot sértő feltevést erősítő kérdést, törlésre javaslom.
sereg
szó
hűség
igéret
Ezt meg honnan vette a kérdés írója? Fiatal Demokraták Szövetsége. Innen ered a Fidesz neve. A hűséghez amúgy sincs sok közük...
Mit jelent a toportyánféreg?
A farkas.
A májmétely.
Az almakukac.
A szú a fában.
Tévedés. Valóban lehet olyan oldalt találni, ahol a farkast azonosítják a toportyánnal, de valójában ez az aranysakál népies neve. Nincs helyes válasz!
A közhiedelem szerint hol puhították őseink a húst?
Hónuk alatt
Kerék alatt
Patkó alatt
Nyereg alatt
Rossz kérdés. Azon a nyugati történetírók által életre hívott téveszmén alapul, hogy a lovas nomád népek (így őseink is) nyereg alatt puhított nyers húst ettek. Ez nyilvánvalóan nem igaz. A dolog magyarázata állítólag az, hogy a hosszú lovaglás során felsebződött hátú lovak gyógyulását igyekeztek vékony, sózott nyershús szeletekkel elősegíteni. Mint a magyarságot sértő feltevést erősítő kérdést, törlésre javaslom.
Dátum: 2011.10.19. 10:53:39
Melyik film NEM a II. világháborúban játszódik?
München
Elenség a kapuknál
Hart háborúja
A bunker
Így nem csak a München a helyes válasz. Az Ellenség a kapuknál, az már más lenne...
München
Elenség a kapuknál
Hart háborúja
A bunker
Így nem csak a München a helyes válasz. Az Ellenség a kapuknál, az már más lenne...
Dátum: 2011.10.19. 09:05:16
Ha az lenne a kérdés, hogy Trianon óta hány százalékkal nőtt Magyarország erdősültsége, az nehéz lenne. Ez viszont egy érdekes adat, amit meg lehet könnyen tippelni. Tanulni is lehet a kvízekből!
Dátum: 2011.10.19. 09:03:16
Mi az a degu?
repülő márka
csilagkép
állat
ijen nincsen
Ilyen nincsen! Tagadó válasz, plusz helyesírási hiba. Ki vele!
repülő márka
csilagkép
állat
ijen nincsen
Ilyen nincsen! Tagadó válasz, plusz helyesírási hiba. Ki vele!
Dátum: 2011.10.16. 22:59:15
Nekem is derengett még a reklám: ITT Nokia! Fekete a tokja...
Dátum: 2011.10.16. 22:57:01
Valahol Európában. Ő menti meg a "koszosokat" azzal hogy a nevükre íratja a helyet, ahol él. Így megszűnnek üldözendő csavargók lenni. A film nagyon kemény, de alapmű, asszem Radványi Géza jegyzi. A musical verzió könnyebben emészthető, bár szintén ütős. Nekem ez utóbbiból a legjobban a "Miért van" című szám tetszik.
Ha nem ismered, érdemes megnézned valamelyiket.
Ha nem ismered, érdemes megnézned valamelyiket.
Dátum: 2011.10.13. 08:38:54
Mi volt a neve az Egri Csillagok romájának?
Biztos szemét rasszista vagyok, de az Egri Csillagokban egyetlen roma sem szerepelt. Sárközi cigány volt. Hiteltelen ez a PC-skedés. Szerintem.
Biztos szemét rasszista vagyok, de az Egri Csillagokban egyetlen roma sem szerepelt. Sárközi cigány volt. Hiteltelen ez a PC-skedés. Szerintem.
Dátum: 2011.10.02. 22:43:03
Szerintem a kérdés jó, de a kis tájszólásotok végett ki lehetne egészíteni valami olyasmivel, hogy: "A hivatalos elnevezés szerint melyik..." Hmmm?
Dátum: 2011.10.02. 21:22:21
Ennek ellenére hivatalosan nincs olyan, hogy szederfa, csak eperfa van. Ahogy Legacy írta, Morus alba és Morus nigra a tudományos név (fehér eper és fekete eper). A szeder az cserje, az erdőben fellelhető tüskés, meg a nemesített tüskétlen változat, a szamóca meg a lágyszárú növény, aminek a gyümölcsét a köznyelvben epernek nevezik.
Dátum: 2011.10.02. 21:15:49
Meghajlok bölcsességed előtt és fejemre hamut szórván megkövetem mind szegény Szkandar Graunt, mind pedig a kérdés íróját! Mea maxima cupla
Dátum: 2011.10.01. 22:59:33
Szinte szégyellem, hogy ezt a magasztos ámde parttalan vitát ilyen semmitmondó dologgal negligálom a magam részéről, de szvsz az, hogy Szkandar Graunnak melyik füle hiányzik, az olyan szinten spec és lényegtelen, hogy azonnali törlést érdemel.
Dátum: 2011.09.23. 13:31:51
Kedvenc pókom mindjárt fent is akadtam rajtam, így +239 TÖ-vel megpakolva
Dátum: 2011.09.23. 13:27:36
Úgy emléxem azt írták, hogy ha nincs rajtad, akkor is figyelembe veszik.
Dátum: 2011.09.23. 10:48:01
Én is zarknodot kaptam. Meg ezt: Átvetted a jutalmadat:
+34 Erő, +34 Támadás, +34 Védekezés, +33 Egészség, +33 IQ, +33 Mágia, +33 Taumaturgia, 76 Kiégett őskő, +5 Szerencse
381 drakónért minimum töltéssel. Teccik
A kiégett őskövön csodálkozom kicsit. Azt hittem kevesebb lesz, de úgy nézem, hogy a leölt drakónok számának 20%-a kerekítve.
+34 Erő, +34 Támadás, +34 Védekezés, +33 Egészség, +33 IQ, +33 Mágia, +33 Taumaturgia, 76 Kiégett őskő, +5 Szerencse
381 drakónért minimum töltéssel. Teccik
A kiégett őskövön csodálkozom kicsit. Azt hittem kevesebb lesz, de úgy nézem, hogy a leölt drakónok számának 20%-a kerekítve.
Dátum: 2011.09.22. 20:41:43
Ez jól példázza azt, hogy miért is nem irigylem Baratyékat...